Kukring, penisring, vad du än väljer att kallar den så vet vi att det finns ett hav av alla dessa ringar. Vi vil hjälpa dig att hitta din framtida favorit eller kanske framida favoriter – mer kukringar till folket.

Oavsett om du är en nybörjare, erfaren, på jakt efter en lyxig ring, en billig ring eller en testvinnare finns det någonting för alla, fortsätt läs nedan.

Med ett stort urval av olika kukringar till alla penisstorlekar kommer de att förbättra upplevelserna i sovrummet som aldrig förr, tips för en bra kuk.

Kom igen! Det blir kul!

Nedan finner du en topplista över några av de bästa på marknaden så att du lättare ska kunna komma ett steg närmre, din ultimata kukring. Här hittar du all information du behöver om dessa ringar.

Hur fungerar en kukring?

En kukring även kallat penisring, är både en sexleksak och ett sexhjälpmedel. Den är främst till för att stoppa upp blodflödet och därmed göra så att förlänga erektionen. När detta sker så upplevs ofta penisen bli större och du får även ett hårdare stånd. Det är sexleksaker för män som även är uppskattat av partnern! Vill du se fler av de bästa sexleksakerna för män, kolla in detta bäst i test.

Här kan du läsa ännu mer om hur kukringar fungerar.

Vilken storlek?

Alla kukringar visas alltid med storlek i diameter. För att ta reda på vilken storlek du behöver så kan du mäta runt din penisrot och/eller penis och pung – beror på hur du vill att den ska sitta. När du mätt omkretsen delar du på 3,14, då får du fram diametern.

Här har du en med detaljrik guide hur du gör för att hitta den perfekta kukringen.

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av kukringar här →

 


 

TESTVINNARESinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Se priset här

Vår testvinnare som vi även skulle vilja påstå är en av de bästa kukringarna på marknaden är Sinfuls egna Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

Fördelar

 • Starka vibrationer
 • Lätt att styra vibrationerna – även under pågående sex
 • Uppladdningsbar

Nackdelar

 • För stor för dig med penis under medelsnittet
 • Kan vara svår att få flärpen att vara still de första gångerna

Recension

Vitsen med en kukring är att förlänga din erektion och göra den starkare, men när du dessutom lägger till en vibrator kan du räkna med njutning på en helt ny nivå.

Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring är just en av dessa ringar som kan förse dig med vibrerande stimulans samtidigt som du får en mer kraftig och långvarig erektion. Med hela 10 olika vibrationsinställningar att välja mellan är det nästintill en garanti att du finner ett program som passar dig perfekt.

Den här kommer utrustad med själva ringen som är tillverkad av ett mycket behagligt silikonmaterial, men även en vibrator som stimulerar din partner vid samlag. På så vis kan båda parter få lite extra njutning till en mycket rimlig kostnad.

Kukringen går alltså att använda på två sätt. Flärpen neråt mot mellangården för att själv kunna känna vibrationerna. Eller flärpen uppåt för att stimulera din partner samtidigt vid vaginalsex.

En stor fördel med kukringar såsom Sinfuls Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring är just att du inte behöver tänka på batterier. När leksaken laddas ur gäller det bara att plugga in den i väggen och sen är den redo att återigen göra sitt jobb.

Som grädden på moset så är denna dessutom vattentät för de som älskar våta lekar. Produkten är också både latexfri samt ftalatfri. Detta är en vibrerande kukring som du inte vill missa.

 

Hur använder du den?

En kukring Silikon trär du över penisen enda ner till penisroten eller också över båda pungkulorna. Båda två fungerar lika bra och brukar vara en smaksak.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

Den går att använda på två sätt. Flärpen neråt mot mellangården för att själv kunna känna vibrationerna. Eller flärpen uppåt för att stimulera din partner samtidigt vid vaginalsex.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill kunna variera med att ge dig själv extra stimulering eller din partner. Fungerar bra för både oerfaren som erfaren av produkten. Men passar perfekt för dig som vill ta nästa steg i kukringsvärlden.

Det säger andra kunder

Minna – ” Liten och stark med olika program av vibrationer, lätt att byta emellan, mycket mycket nöjd och tillfredsställd! :)”

 

Sammanfattning

En kraftfull ring som är enkel att använda under penetrationssex. Hög kvalité och bekväm att bära, helt klart en värdig testvinnare.

Läs hela recensionen här

Sofie sexleksakstestare
“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och jag älskade denna penisring. Läs min recension här!”

 

TILL NYBÖRJARENSatisfyer Strong One Ring

SATISFYER STRONG ONE RING

Se priset här

Satisfyer kukring är för nybörjarna, enkel att trä på och gjord av skönt silikonmaterial. Eftersom den är ganska stor så går den även att använda som en kuk vibrator.

Fördelar

 • Uppladdningsbar
 • Oändligt med vibrationsinställningar att välja mellan
 • Ger njutning till både honom och henne
 • Fungerar bra som kuk vibrator

Nackdelar

 • Kan upplevas som något stum i materialet

Recension

Med kukringar såsom Satisfyer Strong One Ring får du tillgång till en högkvalitativ produkt som stimulerar både honom och henne under samlag.

Satisfyer kukring hjälper till med att stärka ens stånd och se till så att det varar längre antingen vid onanitillfällen eller när du vill uppleva några heta stunder i sovrummet tillsammans med din partner.

Satisfyer Strong One Ring kan du koppla upp till en app som gör att du kan designa dina egna vibrationer. Vibratorn sitter fast under penisringen och stimulerar partnerns klitoris under samlag. Tack vare det faktumet att produkten är tillverkad av silikon kommer produkten att kännas len och skön mot huden samtidigt som ringen är flexibel utan att gå sönder vid töjning.

Kukringar såsom denna laddas upp med USB, vilket är en stor positiv aspekt av sexleksaken då du inte behöver oroa sig för att konstant inhandla nya batterier.

Kukringen är en mycket uppskattad leksak för både nybörjarna och veteranerna oavsett om du har svårt att hålla ditt stånd uppe eller om du bara vill överraska din partner med det där lilla extra.

Hur använder du den?

En kukring trär du över penisen enda ner till penisroten eller också över båda pungkulorna. Båda två fungerar lika bra och brukar vara en smaksak. Denna kan dock kännas lite väl stum, testa att värma upp den i varmvatten innan.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

Du styr vibrationerna med knappen.

 

Rekommenderad till

En kukring som är perfekt för dig som nybörjare. Tack vare den lilla storleken men ändå så kraftfulla vibrator gör den här kukringen underverk i sängen.

 

Sammanfattning

En kukring som fungerar lika bra som enbart vibrator som kukring. Materialet är skönt och kräver inte så mycket glidmedel vilket är bra för att minska risken att kukringen glider runt.

 


 

DEN BILLIGABaseks Flexibel Penisring

Baseks Flexibel Penisring

Se priset här

En kukring som finns i den billigare prisklassen och som helt klart gör sitt jobb

Fördelar

 • Enkel att trä över enbart penis eller både penis och pung
 • Prisvärd
 • Lätt att rengöra

Nackdelar

 • Passar bäst på penis som är mindre än genomsnittet
 • Några utskick av produkten verkar ha dålig hållbarhet men verkar inte vara ett generellt problem

Recension

Denna flexibla och billiga penisring är en högkvalitativ kukring som hjälper till att förlänga och stärka din erektion. Detta blir en perfekt produkt vid förspel och samlag eller helt enkelt när du vill ha en trevlig onanistund för dig själv.

Förutom att erektionen håller längre så blir ens penis även mer känslig och på så vis kommer upplevelsen att vara skönare än någonsin.

Just detta är en kukring som är tillverkad av gummi och har en imponerande förmåga att stretchas ut mycket långt, men trots detta så upplevs den sitta tight. Dess inre dimension ligger på 2,4 cm, men kan sträckas ut till hela 8 cm.

Denna kukring är vattentät, så om du skulle vilja ta med den ner i badkaret eller in i duschen för lite heta och våta lekar blir det inga problem.

Man får heller inte missa att denne kukring är förbluffande billig, så om man aldrig tidigare har testat på kukringar kan detta bli ett fantastiskt förstaval.

Som nämnt ovan så har några upplevt att den gått sönder men det verkar inte vara ett generellt problem därför rekommenderar vi den fortfarande. Spola gärna lite varmvatten på den för att kunna töja den ordentligt.

 

Hur använder du den?

En kukring trär du över penisen enda ner till penisroten eller också över båda pungkulorna. Båda två fungerar lika bra och brukar vara en smaksak.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill testa på hur det är att bära kukring då det är en billig produkt.

 

Sammanfattning

För ett billigt pris får du en kukring som håller det den lovar. Den är enkel att använda och har inga extra finesser utan gör sitt jobb, precis som den ska.

 


 

MEST POPULÄRASinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring

sinful happy rabbit vibrerende penisring

Se priset här

En av de billigare kukringarna med vibrator som finns på marknaden som vi även anser vara en av de bättre

Fördelar

 • Kukring, vibrator och klitorisstimulator i en produkt
 • 7 olika vibrationsnivåer att välja mellan
 • Mycket prisvärd

Nackdelar

 • Kan upplevas som för högljudd

Recension

Med Sinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring kan du nästan påstå att du får flera sexleksaker i en och samma produkt.

Denna kukring kommer nämligen inte bara utrustad med själva ringen, utan även en vibrator med 7 olika vibrationsmönster samt kaninöron för att stimulera partnerns klitoris under samlag.

Vibrationerna anses inte vara av de starkaste men detta uppskattas, då de inte tar över stimuleringen utan endast är där för att reta lite.

Med andra ord är detta en prisvärd kukring som kommer att förse njutning till både honom och henne.

Produkten är tillverkad av silikon, vilket resulterar i en mycket behaglig och bekväm upplevelse. Kukringar såsom Sinful Happy Rabbit Viberande Penisring är även den perfekta leksaken för de som vill se till så att erektionen blir kraftigare och håller längre under antingen onani, förspel eller samlag.

Denne kukring med vibrator är med andra ord perfekt för de som vill krydda till det i sovrummet med en kukring vibrator eller för de som har svårt att hålla erektionen uppe och behöver lite hjälp på traven.

Som grädden på moset är Sinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring förvånansvärt billig.

 

Hur använder du den?

En kukring trär du över penisen enda ner till penisroten eller också över båda pungkulorna. Båda två fungerar lika bra och brukar vara en smaksak.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel.

Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

Använd knappen på sidan för att sätta på, stänga av och byta vibrationsläge.

Rekommenderad till

Passar både dig som är oerfaren och erfaren, uppskattas särskilt om du inte vill ha allt för kraftfulla vibrationer.

 

Det säger andra kunder

Isak  – ” Fungerar bra på rätt sätt, spännande för oss bägge två, riktigt bra material och kvaliteten är också bra, men om det skulle blivit fem stjärnor så skulle den nog ha varit helt ljudlös och vibrationerna kraftigare, då hade nog orgasmen också kommit, men det är en riktigt bra nybörjarring.”

 

Sammanfattning

En vibrerande kukring som är uppskattad av många. Låter något högt men vibrerar i lagom mängd för att den ska uppskattas av både den som bär kukringen och den som är på andra sidan.

 


UTAN VIBRATORSinful Penisring Set 3-pack

sinful penisring sæt 3 stk

Se priset här

En, eller snarare tre kukringar som är till för att du ska få utforska och hitta din favorit

Fördelar

 • Flera kukringar i olika storlekar att välja mellan
 • Tillverkade av ett härligt silikonmaterial
 • Mycket prisvärda

Nackdelar

 • Hade gynnats av ytterligare en storlek som ligger mellan den minsta och medium-ringen

Recension

Har du inte testat på en kukring tidigare och är osäker kring vilken storlek som hade passat dig? Då blir Sinful Penisring Set 3-pack det rätta valet för dig.

Detta paket kommer med tre olika kukringar i diverse storlekar så att du ska kunna testa dig fram.

Den största ligger på 4 cm i diameter, den lite mindre uppmäter 3,4 cm i diameter och den allra minsta har 2,7 cm i diameter. En rekommendation är att börja med den största kukringen för att sedan arbeta dig nedåt i den takten som du är bekväm med.

Tack vare silikonmaterialet som dessa kukringar är tillverkade av kan du vara säker på att få en bekväm och behaglig upplevelse, och för dig som vill ta med din kukring in i antingen duschen eller ner i badkaret blir du nog glad över att höra hur kukringarna är vattentäta.

Kukringarna är mycket prisvärda och kan enkelt förvaras när de inte används då de tar upp en minimal yta.

Med hjälp av Sinful Penisring Set 3-pack kan du förvänta sig en fylligare erektion som varar längre för många härliga upplevelser som både en själv och partnern kommer att älska.

 

Hur använder du den?

En kukring trär du över penisen enda ner till penisroten eller också över båda pungkulorna. Båda två fungerar lika bra och brukar vara en smaksak.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är aldrig använt en kukring innan, här har du möjlighet att utforska vilken storlek som passar dig bäst.

 

Det säger andra kunder

Anders  – ” Jag har enorm glädje av mina penisringar. Har flera varianter (alla i silikon). Jag har blivit lite äldre (60+) och krafterna är inte vad de varit. Men tack vare silikonringarna får jag en fantastisk erektion som håller hela vägen! Använder nästan alltid alla tre ringarna, det ger bäst resultat. Rekommenderas varmt.”

 

Sammanfattning

Det perfekta setet för kukrings-experiment. För absolut skönast upplevelse kan du ha en runt penisroten och en runt pungkulorna, samtidigt. De är enkla att trä på och sköna att bära.

 


 

DEN FRÄCKABaseks Power Penisring med Vibrator

baseks power penisring med vibrator

Se priset här

En läcker kukring i klarblå färg som hjälper både dig och henne att uppnå klimax

Fördelar

 • Mycket billig
 • Annorlunda färg, tappas inte bort lika lätt som den klassiska svarta kukringen
 • Passar de flesta penisstorlekar

Nackdelar

 • Endast en vibrationsnivå

Recension

Baseks Power Penisring med Vibrator är en typ av kukringar som både förser honom och henne med stor njutning. Ringen är tillverkad av TPE och kan tänjas ut för att passa en majoritet av penisstorlekar.

Väl påträdd kommer kukringar såsom Baseks Power Penisring med Vibrator att se till så att din erektion varar längre samt blir kraftigare än vanligt.

Detta kan vara en stor fördel om du vill överraska din partner med något extra eller om du vill förbättra sina onanistunder.

Förutom själva ringen har denna sexleksak även en bulletvibrator som kommer att stimulera både honom och henne under lekarna. Med knappen på sidan av vibratorn sätter du enkelt igång vibrationerna för njutning som aldrig förr.

Då kukringar såsom denna inte tar upp något större utrymme blir det lätt som en plätt att förvara Baseks Power Penisring med Vibrator när den inte används samt att transportera den med sig om du ska åka iväg.

Den invändiga diametern av kukringen ligger på 1,8 cm, men såsom tidigare nämnt kan den töjas ut. Batterierna som används är tre stycken LR44-batterier, men dessa ingår när du köper kukringen.

Hur använder du den?

En kukring trär du över penisen enda ner till penisroten eller också över båda pungkulorna. Båda två fungerar lika bra och brukar vara en smaksak.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

Vibrationen styr du med hjälp an knappen på sidan.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar färgglada sexleksaker och är okej med att inte ha flera olika vibrationslägen att variera dig mellan.

 

Det säger andra kunder

Hanna – ” Vi är mycket nöjda med denna produkt och upplever att flera sexställningar har blivit skönare. För mig som tjej skulle jag säga att det är lättare att få orgasm, framför allt i ridande ställning.”

 

Sammanfattning

Två tydliga saker som skiljer denna kukring åt från de tidigare nämnda är,  denna har enbart ett vibrationsläge och den är i en härligare färg än de ovan.


 

DEN LYXIGAbaseks Dual Fun Par Penisring

baseks Dual Fun Par Penisring

Se priset här

En kukring som stimulerar flera erogena zoner samtidigt vid penetrationssex, här finns det inte en erogen zon glömd.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Mjukt material
 • Stimulerar flera områden samtidigt

Nackdelar

 • Ringen är tight

Recension

Är du på jakt efter högkvalitativa kukringar som känns lyxiga i både känslan och upplevelsen? Då har du sannerligen kommit rätt. Baseks Dual Fun Par Penisring är one of a kind och kan stimulera erogena zoner smatidigt med en en batteritid på 60 minuter.

Detta blir därför en perfekt ring för de som vill utforska och har tröttnat på en klassisk kukring. Det kan också vara ett bra val som en Alla Hjärtans Dags-present eller födelsedagspresent.

Med 60 minuter har du nog med tid att njuta av allt det som denna par-kukring kan erbjuda.

Den är tillverkad av läckert rosa silikon och fästs runt din penis för att se till så att ens stånd håller längre samt blir kraftigare. Samtidigt som de längre benen stimulerar bollarna och den större delen fungerar som en klitorisvibrator.

Dual Fun Par-kukring är en typ av kukringar som du inte vill missa.

 

Hur använder du den?

En kukring trär du över penisen enda ner till penisroten och den här är unikt av sitt slag. De två extra benen placeras under roten mot bollarna för att stimulera och då hamnar automatiskt den större vibratorn ovanpå skaftet och kan stimulera partnerns klitoris.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en lyxig upplevelse och särskilt dig som inte tycker att en vibration räcker.

Sammanfattning

En rosa kukring som förgyller vardagen. Den har ett mycket mjukt material framtaget i läckert rosa silikon. Den kan vara lite väl tight för övregenomsnitts-penisen, men annard passar den de flesta storlekar.

 


 

TILL DEN ERFARNESinful Penisring med Prostatastimulator

sinful penis ring with prostate stimulator

Se priset här

En av marknadens mer avancerade kukringar, då det även sitter en del som stimulerar prostatan. Två sexleksaker i en helt enkelt, en kukring med dildo.

Fördelar

 • Behagligt silikonmaterial
 • Två sexleksaker i en
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Kan upplevas som lite stor för nybörjare

Recension

För dubbel stimulans kommer här en typ av kukringar som inte enbart agerar som en ring för att förlänga erektioner, utan dessutom kommer med en prostatastimulator.

Produkten är tillverkad av silikon och kommer därför att vara mycket bekväm att använda.

Det gäller bara att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för att se till så prostatastimulatorn enkelt glider in. Själva ringen används för att få ett kraftigare stånd som blir långvarigt under onanisessioner eller samlag, och med en relativt låg kostnad får du mycket för pengarna när du inhandlar Sinful Penisring med Prostatastimulator.

Kukringen har en diameter på 4 cm, men det är bra att ha i åtanke hur den lätt töjs ut för att passa de flesta. Gällande prostatastimulatorn har denna en införbar längd på 8,5 cm, så den är ganska rejäl och kanske inte alltid det lättaste för nybörjare.

Om du är ute efter en kukring och prostatastimulator i ett som vet var skåpet ska stå får du inte missa Sinful Penisring med Prostatastimulator.

 

Hur använder du den?

En kukring trär du över penisen enda ner till penisroten eller också över båda pungkulorna. Båda två fungerar lika bra och brukar vara en smaksak.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

Applicera även rikligt med glidmedel på delen som ska föras upp analt. För sakta upp den och se till så att du är försiktig.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ta kukringarna till nästa nivå och gillar prostatastimulans.

 

Det säger andra kunder

Niclas – ” Bara att ha den när man runkade va ju hur jävla skönt som helst. Bli definitivt en hit med partner också. Rekommenderar denna starkt. Lite stor för nybörjare kanske, men ta det lugnt och mycket glidmedel så går det nog bra.”

 

Sammanfattning

En kukring som verkligen är utöver det vanliga. Här stimulerar du prostatan samtidigt som du får ett ordentligt och kraftfullt stånd. Fungerar lika bra för solo-lek som för sex med partner.

 


 

NYHETUltimate Stroker Beads

ultimate stroker beads 2000x2000

Se priset här

Här har vi en annorlunda kukring som ser ut som ett pärlhalsband, en ring som smyckar din penis

Fördelar

 • Stimulerar även hennes slidväggar vid penetrationssex
 • Passar de flesta – töjbar
 • Annorlunda upplevelse jämfört med klassisk penisring

Nackdelar

 • Oron som för att den ska nypa till istället och skapa obehag

Recension

Nu har vi nått den sista produkten inom kategorin kukringar, och vi har sparat den här platsen för en mycket speciell sexleksak. Ultimate Stroker Beads är fem rader av pärlband som tillsammans bildar en kukring. Detta kan hjälpa dig att få ett mer långvarigt stånd, men tack vare pärlbandets mönster kan det även användas som en onaniprodukt för stor njutning när du rör pärlbandet längs penisen.

Vissa upplever att det känns som att den ska nypa till i förhuden men det är ingen som detta faktiskt har hänt hos. Vad vi vet om i alla fall!

Om man har på sig Ultimate Stroker Beads under samlag kommer din partner också att stimuleras av det härliga pärlbandet, då den stimulerar vaginan invändigt vid penetration.

Du kan vara säker på att Ultimate Stroker Beads passar dig då den är så pass töjbar att den passar de flesta penisar oavsett storlek.

 

Hur använder du den?

En kukring trär du över penisen enda ner till penisroten eller också över båda pungkulorna. Båda två fungerar lika bra och brukar vara en smaksak.

Du kan trä på den i både slakt och med stånd. För att det ska vara så skönt och enkelt som möjligt så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Tänk på att inte för mycket då den lätt kan kännas ohanterlig, halka runt och vara svår att få på plats.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill testa något annorlunda och som tidigare är detta en kukring som även tilltalar ögat.

 

Sammanfattning

En kuk ring som smyckar penisen och stimulerar insidan av vaginan vid penetrationssex samtidigt. Något som är annorlunda jämfört med andra kuk ringar.

 


Är kukring farligt?

Nej kukring är inte farligt, men om du har några besvär sedan tidigare så rekommenderar vi att du rådfrågar en läkare först. Sedan rekommenderar vi också att du max har på dig den 20 min åt gången.

Vilken sort?

Det finns flera olika sorters kukringar. De finns i flera olika material, storlekar och med eller utan tillbehör. Har du testat på flera nybörjar-kukringar så kan nästa steg vara en kukring metall. Med kukring metall kan du även leka temperature play. Det finns även kukring Läder som är lite lyxigare.

Med tillbehör menar vi bland annat att det finns kukringar med vibration.

Sätta på Kukring – Gör så här:

Ta en klick glidmedel på den, inte för mycket för då blir det för halt. Sedan kan du rulla över den på penisen och trycka den så nära penisroten som möjligt. Detta gör du lättast när du har stånd.

Vad gör en kukring?

En kukring funktion är att stoppa upp blodflödet och göra så att blodet stannar kvar i den erigerade penisen. När blodet samlats där så gör kukringen att du bibehåller ståndet längre och du kan även bli känsligare. Resultatet blir en ännu mer explosiv orgasm.

Hur använder man en kukring?

En kukring ska träs över penisen enda ner till penisroten, smidigast är att sätta på den vid erigerat tillstånd. Ta en liten klick glidmedel så är det lättare att trä över den.

Vad är en kukring bra för?

En kukring hjälper dig först och främst att bibehålla ståndet en längre tid. Sedan kan det hjälpa till och göra dig ännu hårdare och ännu känsligare. Alla dessa faktorer bidrar till att din orgasm kommer bli mer explosiv.

 


Att tänka på innan du köper en kukring:

Innan man köper en kukring är det viktigt att överväga flera faktorer för att säkerställa en säker och tillfredsställande användning. Först och främst bör man tänka på materialet. Kukringar finns i olika material, inklusive silikon, gummi och metall. Att välja ett kroppssäkert material är avgörande för att undvika allergiska reaktioner eller irritation.

Storlek är också en viktig övervägning. Kukringar finns i olika storlekar för att passa olika användare. Att välja rätt storlek är inte bara avgörande för komfort utan även för att undvika överdriven åtdragning, vilket kan vara obekvämt eller till och med skadligt.

För de som är nya på området är det klokt att välja en justerbar kukring. Detta möjliggör anpassning av trycket och passformen, vilket är särskilt viktigt när man utforskar användning av en kukring för första gången.

Att förstå syftet med en kukring är också väsentligt. För vissa används de för att förlänga erektionen, medan andra syftar till att ge extra stimulans. Att välja en kukring med rätt funktioner och design i enlighet med ens preferenser och behov är avgörande för att optimera användarupplevelsen.

Slutligen är det alltid klokt att läsa recensioner och få rekommendationer från andra användare för att få insikt i produkternas prestanda och kvalitet. En grundlig undersökning och förståelse av dessa faktorer kommer att bidra till en säker och njutbar användning av en kukring.


Fortfarande tveksam?

Se utbudet av kukringar här →

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här