Potensring – Bästa i test

1076

Starta ert nya, härliga sexäventyr med en penisring. Det är som nämnt en perfekt leksak att starta med då den har många njutningsfulla egenskaper i en liten förpackning.

Penisringar kan jag lova att det finns otroligt många av på marknaden. Jag snackar om riktigt, riktigt många. Det är en populär produkt så det kan man givetvis förstå.

Men med ett gigantiskt urval är det otroligt svårt att veta vilken man ska välja.

Att läsa om alla skulle ta otroligt lång tid men du vill ju inte ta fel beslut…

Eftersom det är en djungel därute har vi samlat våra fem favoriter. Istället för att läsa om 100 tals ska du bara läsa om fem.

 

 

De fem vi har valt ut fyller alla de samma grundfunktioner som utgör en potensring men de har också sina egna unika kvaliteter. Vi rekommenderar därför att du läser om alla innan du tar ett beslut.

Du kanske blir superimponerad av den första men den sista kanske egentligen är den som passar din relation bäst.

Hitta din potensring nedan:

 

Testvinnar – Sinful Love Buzz Army Green Fjärrkontrollerad Penisring för Par

 Fjärrkontrollerad Penisring för Par

Se priset här

 • Vibrerar
 • Njutning för bägge två

Vibrerande leksaker ger alltid det där lilla extra. Denna potensring kan därför ta er till helt nya höjder. Låt vibrationerna stimulera er bägge två samtidigt som du håller erektion längre.

Du placerar ringen på roten av din penis den ger dig då en längre och mer kraftfull erektion. Vibrator delen är gjord för att stimulera din partners klitoris samtidigt som ni har samlag. Den är därför lite större en normalt för att kunna ge din partner optimal njutning. Men du ska såklart också kunna njuta av de härliga vibrationerna därför har den två dobbar som vibrerar och stimulerar dig samtidigt.

Detta är en helt optimal produkt för er som par och ger er allt ni kan önska er i en penisring. Med hela 7 vibrationsmöjligheter kan ni räkna med att hitta något som passar er. Den är gjord i mjuk silikon och är både lätt att sätta på och behaglig för dig att bära också under längre tid.

Produkten är dessutom en riktigt kundfavorit. Så den kommer garanterat att förgylla er kväll.

Se priset här

 


 

För er som älskar variation – Alpha

Alpha potensring
Alpha potensring

Se priset här

 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Uppladdningsbar

En penisring är inte bara för honom det är den perfekta leksaken för att stimulera er båda. Sätt den på din penis och upplev kraftigare erektioner. Samtidigt som du får en starkare erektion stimuleras din partners klitoris med sköna vibrationer.

Den här potensringen är plattare än normalt vilket gör att du kan komma närmare din tjej och att hennes klitoris kan stimuleras optimalt. Med 10 olika vibrationsinställningar kan ni vara säkra på att det finns något som passar er perfekt.

Produkten är uppladdningsbar och kan faktiskt hålla 150 minuter efter att ha laddat en timme. Så den är inte bara effektiv vid stimulering utan också vid uppladdning.

För att du ska kunna bära ringen runt din penis i långa perioder är den gjord i ett mjukt material.

Som en ytterligare bonus är den också otroligt lätt att använda. Du börjar med att sätta på lite vattenbaserat glidmedel på ringen. Därefter för du den lätt över din penis och upp till roten. Med en enkel knapptryckning startar du de härliga vibrationerna.

Se priset här

 


 

För optimal klitorisstimulering – Sinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring

Sinful Happy Rabbit Vibrerande potensring
Sinful Happy Rabbit Vibrerande potensring

Se priset här

 • 7 vibrationslägen
 • Rabbit vibrator

Denna lilla produkt är perfekt till er båda. Det är nämligen en potensring och en rabbit i ett. Rabbit vibratorer är en av de mest kända sexleksakerna för kvinnor. Den gjorde sin debut i succe serien Sex and The City och har sedan det varit otroligt populär. En normal rabbit har kaninöron för klitorisstimulering och en dildo för penetration. I denna penisring ersätter din penis dildon. Öronen är placerade på ringen för optimal klitorisstimulering.

Den har givetvis också de samma funktioner som en normal potensring. Du får därför en längre och kraftigare erektion som kommer glädja er bägge två.

Det finns 7 olika vibratorlägen för er att leka med så ni kommer garanterat hitta något som stimulerar er helt perfekt. Lägena är lätta att navigera emellan med en enkel knapptryckning.

Happy Rabbit är tillverkad i ett härligt mjukt silikonmaterial så den är skön att ha på också i längre perioder. Modellen är batteridriven och de första batterier ingår i ditt köp.

Se priset här

 


 

Från Fifty Shades Of Grey kollektionen – Feel It Vibrating Ring

Feel it Vibrating Ring
Feel it Vibrating Ring

Se priset här

 • Bekväm
 • Fördröjer utlösning

Den här penisringen kommer från den kända Fifty Shades of Grey kollektionen. Det som gör den här speciell är att ringen sitter med ett fast grepp vilket gör att du kan hålla utlösning längre. När du håller din utlösning blir den dessutom med kraftfull. Så du får en bättre orgasm.

Samtidigt som du får en kraftigare och längre erektion än normalt blir din partner stimulerad av den härliga klitorisvibratorn. Det tar er båda till en ny nivå av njutning. Vibratorn kan dessutom enkelt plockas ut och användas för enbart klitorisstimulering.

Den är otroligt lätt att använda du trär den bara försiktigt över din penis upp till roten. Du behöver inte ha stånd för detta. För att göra det lättare att trä på den kan du med fördel använda vattenbaserat glidmedel. Bär den inte mer än en halvtimme per dygn.

Se priset här

 


 

Kundfavorit – Sinful Powerful Vibrerande Love Ring

Sinful Powerful Vibrerande Love Ring
Sinful Powerful Vibrerande Love Ring

Se priset här

 • Avtagbar vibrator
 • Kraftig vibrator

Den här ringen ska ni använda när ni vill göra era intima stunder till något alldeles extra. Vibratorn stimulerar klitoris med intensiva och kittlande vibrationer när ni älskar. Ringen ger en mer kraftfull och längre erektion.

Det är en vuxenleksak som skänker glädje till er båda varje gång. Ni kan dessutom ta av vibratorn och leka med den över hela kroppen. Gå på upptäcktsfärd längs kroppens erotiska zoner med den lilla vibratorn. Prova den tillexempel på bröstvårtorna för härlig stimulering.

Produkten är gjord av mjuk silikon som känns skönt mot din penis. Vibratorn fungerar med hjälp av tre batterier. De första tre får du med på köpet.

Läs hela recensionen här

 

 


När du hör ordet potensring eller penisring kanske du automatiskt tänker att detta är en manlig leksak. Givetvis har den goda effekter på män med en mer långvarig och kraftigare erektion. Detta kan också argumenteras att vara för kvinnan också givetvis. Men de flesta penisringar har något alldeles extra. De är utrustade med en klitorisvibrator. Detta gör produkten helt perfekt för par eller älskare.

Vibratorerna är dessutom anpassade för optimal klitorisstimulering. Genom att kvinnan blir stimulerad på klitoris samtidigt som hon penetreras ger produkten dubbla orgasm möjligheter.

Vad är en potensring?

En potensring eller penisring är en ring som du sätter på penisroten. Det begränsar blodflödet från din penis vilket leder till en starkare och längre erektion. Den kan därför vara bra om du har problem med att hålla ditt stånd. Dagens penisringar är dock lite mer utvecklade än så.

De flesta ringar idag är också utrustade med en härlig vibrator för stimulering av din partners klitoris. Det gör det till den perfekta leksaken för par.

Potensringar kan minska orgasmgapet

Det allmänt kända uttrycket ”the orgasm gap” syftar på den stora skillnaden på hur ofta män och kvinnor i heterosexuella förhållanden får orgasm. Det säger sig själv att män här är överrepresenterade och får orgasm mycket oftare än kvinnor. Denna statistik ser väldigt annorlunda för kvinnor i homosexuella förhållanden. Där får kvinnor orgasm nästan lika ofta som männen i heterosexuella förhållanden.

Det betyder helt enkelt att kvinnor har svårare att få orgasm vid penetrationssex. I en heterosexuell relation är det generellt penetrerande sex som är i fokus. Det är ju så man har sex som par, våra kroppar är formade för penetration.

Kvinnor har lättare att få orgasm i klitoris som också kallas kroppens njutningscenter. Klitoris är det känsligaste stället på en kvinnas kropp och har inget annat föremål än just njutning. Kvinnor har därför lättare att få orgasm vid stimulering av området än vid faktisk penetration. Kvinnans njutningscenter har hela 8000 nervänder det är cirka dubbelt så många som en penis.

En potensring är gjord för att stimulera kvinnans njutningscenter vilket lättare leder till orgasm. Därför kan en penisring vara med till att minska orgasmgapet i ert förhållande.

Perfekt vuxenleksak för nybörjare

En penisring är som nämnt en otroligt allsidig produkt.

En penisring kan:

 • Förlänga erektion
 • Ge en mer kraftfull erektion
 • Starkare orgasm
 • Klitorisstimulering

En penisring är verkligen för alla inte bara för dem som upplever problem med att hålla erektion. Det är den perfekta parleksaken speciellt för nybörjare. Den är nämligen otrolig lätt att använda och ligger ofta i en rimlig prisklass. Då den också är otroligt allsidig är det som flera produkter i en.

Det är få leksaker som stimulerar båda parter så effektivt som en penisring. De flesta leksaker är gjorda för stimulering av den ena parten till onani. Med en penisring får ni möjligheten att leka tillsammans.

Det kan göra att ni kommer närmare varandra som par och att ert sexliv får ny tändning.

Positiva effekter med sexleksaker för par

Att använda sexleksaker tillsammans kan göra väldigt mycket för er relation och inte bara på det sexuella planet. Sexleksaker ökar också hela tiden i popularitet. Dock är leksaker fortfarande lite av ett tabu för både män och kvinnor. Hur många par vet du som äger en sexleksak? Det är absolut inte något vi är öppna med om det är något vi faktiskt äger. Men leksaker kan ha en väldigt positiv inverkan på kvinnor och män.

Här är några positiva effekter av att använda sexleksaker som par:

 1. Ert sexliv förblir konstant kryddat och spännande. Ni hittar nya spännande möjligheter för njutning hela tiden och fastnar inte i de samma tre tråkiga standardställningar. Det ökar dessutom njutningen för er bägge två.
 2. Ni blir bättre på att kommunicera med varandra och inte bara i sängen. Det har visat sig att par som använder leksaker kommunicerar bättre än par som inte gör det. Kommunikation är A och O i en relation och det är viktigt att ni kan tala om saker. Det är dessutom en väldigt skön väg till ett bättre förhållande.
 3. För att ni båda ska få den skönaste stunden som är möjlig är det viktigt att kunna leda vägen för din partner. Par som använder sexleksaker tillsammans eller var för sig vet mer om sina kroppar och hur de ska tillfredsställas. Därför vet du vad du ska säga till din partner att du gärna vill ha. Det leder till fler orgasmer för er båda.
 4. Istället för att ni ska försöka hitta på nya positioner varje gång kan ni bara slänga in en sexleksak. Ni slipper vara kreativa men spänningen och lusten ökar.
 5. Sexleksaker hjälper också mot prestationsångesten för båda. Kvinnor har ofta svårt vid att komma och kan därför känna sig lite pressade till att göra det. Då leksaker är gjorda för att stimulera på helt rätt sätt försvinner lite av den pressen. För män som har svårt att behålla erektion kan de dessutom vara otroligt hjälpsamma. Det gör ert sex mer avslappnat och ni kan fokusera på att bara njuta av varandra.
 6. Sexleksaker är dörren till att förverkliga andra sexuella fantasier ni har. När ni väl har kommit igång dröjer det inte länge före ni vill ha mer. Kanske börjar ni med en potensring och fortsätter till rollspel. Har du som Ross i Friends kanske gått och drömt om Princess Leah? Men du vågar inte säga något till din partner för vad ska hon tycka. Med sexleksaker kommer ni närmare era fantasier och kan uppfylla era våta drömmar.
 7. Ni är med till att minska orgasmgapet. Om ni använder en leksak som kan stimulera en kvinnas klitoris ökar hennes chanser för att få komma. Det ökar jämställdheten i er relation när ni båda får njuta på samma villkor. För kvinnor kan sexleksaker vara en game changer i relationen.
 8. Ert sex blir bättre med vuxenleksaker punkt. Det är bevisat att par med fantastiska sexliv har lyckligare förhållanden.

 

Det finns riktigt många anledningar för er att investera i en sexleksak. Oavsett om ni vill ge ert sex extra krydda eller förbättra er relation.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här