De 9 bästa penis och pungringarna – bäst i test

535

Penis och pungringar är den där fantastiskt effektiva utrustningen som varje man bör ha nära tillhands. Med hjälp av att trä en penis och pungring över ens kön kan man njuta av en kraftigare erektion som varar längre än normalt. Använd den under onanisessioner eller när du vill imponera lite extra på partnern – oavsett vad får man omedelbara resultat som båda parter kommer att uppskatta när det är dags att krydda till stunderna i sovrummet.

Pungring Pris
oxballs cocksling Testvinnaren Se pris
sinful extra thick silicone cock ring set Till nybörjaren Se pris
calexotics tri snap erection penisring Den billiga Se pris

 

Om man inte tidigare har hört talas om penis och pungringar är man dock kanske inte medveten om att det finns ett ganska brett sortiment av valmöjligheter. För att göra letandet efter den bästa penis och pungringen lite lättare kan du därför ta en titt på topplistan nedan för en överblick av de bästa varianterna på marknaden.

TESTVINNARE - Oxballs Cocksling 2.0 Penisring

oxballs cocksling

Se priset här

För en prisvärd penis och pungring som blir riktigt effektiv i sovrummet är det Oxballs Cocksling 2.0 Penisring som man bör titta närmare på. Den här penisringen garanterar att man får en mer långvarig erektion som blir större och starkare när det väl gäller. Oavsett om man har planer på att använda den på egen hand vid onani eller om man hellre drar nytta av den vid samlag med partnern är denne penis och pungring en äkta bästsäljare i USA som man inte får missa.

Tack vare det faktumet att ringen både har ett hål för penisen och för pungen kan man vara säker på att Oxballs Cocksling 2.0 Penisring inte glider av medan man använder den – och samtidigt kommer pungen aldrig i vägen. Produkten är framställd av TPR-gummi och kan sträckas ganska långt, så det går nästan att garantera att utrustningen passar en oavsett penisstorlek. Den vattentäta egenskapen är även ett positivt aspekt som ser till så att man kan dra nytta av Oxballs Cocksling 2.0 Penisring i badet om man så föredrar. Ha även på utrustningen under dagen om man vill att det ser ut som om man har ett större paket i byxorna.

Fördelar:

 • Penis och pungring som förlänger ståndet
 • Rimligt pris
 • Passar de flesta

Nackdelar:

 • Inte det mest bekväma materialet

TILL NYBÖRJAREN - Sinful Extra Thick Penisringar i Silikon Set 3 st

sinful extra thick silicone cock ring set

Se priset här

Är du inte säker på vilken penis och pungring som hade passat dig eller vill du helt enkelt dra nytta av flera ringar samtidigt? För nybörjarna kan det vara gynnsamt att vända sig till ett helt set med ringar så att det blir möjligt att testa sig fram, och det är här som Sinful Extra Thick Penisringar i Silikon Set 3 st blir passande. Välj detta set som nybörjare för att testa dig fram och prova de olika storlekarna eller beställ detta set som veteran om du är ute efter riktigt prisvärda penisringar som alla kan användas samtidigt.

Varje penis och pungring i detta set har sin egen storlek som ser ut på följande vis: 3,3 cm, 3,7 cm och 4,2 cm. Dessa är tillverkade av silikon och kan töjas ut för att passa de flesta. Glöm heller inte att ringarna både är ftalatfria och vattentäta, så varför inte ta onanisessionen till badkaret eller duschen? När dessa ringar träs på kan man förvänta sig ett starkare och mer långvarigt stånd, så det finns ingen tid att förlora. Kika närmare på den här produkten redan idag!

Fördelar:

 • Det rätta valet för både nybörjare och proffs
 • Tre ringar i tre olika storlekar
 • Mycket billigt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN BILLIGA - CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Penisring

calexotics tri snap erection penisring

Se priset här

Vad sägs om en riktigt härlig samt exklusiv penis och pungring till ett förvånansvärt lågt pris? CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Penisring är en penis och pungring som är tillverkad av lent silikon med metalldetaljer som fulländar produkten. Denne ring skiljer sig från många andra på så vis att man trär ringen över sin penis och sedan knäpper en tjockare ring runt ens pung. På så sätt kan man säkerställa att ringarna verkligen sitter på plats under hela upplevelsen oavsett om det är onani eller parlekar som gäller.

Det lena silikonmaterialet ser till så att det blir mycket bekvämt att bära denne penis och pungring samtidigt som man får ett starkare stånd. Ringen som fästs kring penisen är töjbar och passar därför de flesta medan ringen som fästs kring pungen kan justeras med hjälp av knapparna. Med andra ord kan man dra nytta av CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Penisring oberoende av penisstorlek, men oavsett vad bör man inte använda den i mer än 30 minuter åt gången om man är en nybörjare. Detta är för att vara på den säkra sidan och inte skada sig på något vis.

Fördelar:

 • Lent silikonmaterial
 • Stor valuta för pengarna
 • Två ringar i ett – både penis och pungring

Nackdelar:

 • Bör inte användas i mer än 30 min

MEST POPULÄRA – Double Helix Release

double helix release

Se priset här

Den prisvärda Double Helix Release med både en penis och pungring tas enkelt av och på för att förse en med en härligt långvarig erektion antingen för att imponera på ens käraste, för att få modet att prestera bättre eller för att bara göra onanistunderna lite trevligare. Den här produkten är mycket billig och kommer i form av en ring som man fäster runt penisen och en som fästs runt pungen. Ringarna går att öppna och stänga så att man inte ska behöva oroa sig för svårigheter gällande att trä på ringarna eller att sedan ta av dem igen.

Den lite mindre ringen som fästs runt ens penis uppmäter 4,5 cm i diameter medan den större ringen som fästs runt pungen uppmäter 6 cm i diameter. Materialet som de är framställda av är ett töjbart gummi som säkerställer att man kan dra nytta av utrustningen oavsett ens penisstorlek. Double Helix Release är helt enkelt en mycket billig och högkvalitativ produkt som ser till så att blodet stannar kvar i ens kön och på så sätt förser en med en kraftigare samt mer långvarig erektion.

Fördelar:

 • Mycket billigt
 • Kan öppnas upp för att lätt sättas på
 • Flexibelt material för att passa de flesta

Nackdelar:

 • Inte lika bekvämt som vissa andra alternativ

TILL VARDAGEN - Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe

fantasy c ringz cock pipe med ball stretcher

Se priset här

Det är inte alla penis och pungringar som faktiskt kommer i form av en ring. Här har vi den riktigt fräcka Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe som istället påminner om ett rör, men som är minst lika effektivt. Den här produkten trär man över sin penis och pung där den väl påsatt inte har någon möjlighet att trilla av under samlag. Resultatet av att bära Fantasy C-Ringz Cock Pipe med Ball Stretcher blir just att mer blod samlas i ens kön, och på så sätt blir ens stånd kraftigare samt varar längre. Det här blir en perfekt produkt när man vill överraska sin partner med någonting extra eller om man har problem med att få upp den.

Gummit som utrustningen är tillverkad av är både töjbart och mjukt, så visst kommer produkten att passa de flesta. Det enda man ska komma ihåg är att det inte rekommenderas att ha på sig ens Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe för länge. Kika därför på instruktionerna för att ta reda på vad som blir bäst och säkrast.

Fördelar:

 • Ger ett kraftigare stånd som varar längre
 • Valuta för pengarna
 • Snyggt utseende för visuell stimulans

Nackdelar:

 • Kan vara lite svårt i början att få på den rätt

DEN FRÄCKA - Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe

 

fantasy c ringz rock hard cock pipe

Se priset här

Ser inte den här produkten lite bekant ut? Jo, det är nämligen en penis och pungring som nästan är identisk jämfört med den tidigare nämnda utrustningen på den här listan. Skillnaden är dock att just Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe har ett kortare rör som ens pung förs ner i, och på så vis har den inte samma stretchiga egenskap. Detta kan vara att föredra för nybörjare eller de som helt enkelt inte tycker om känslan av att ens pung stretchas ut en smula.

Likt den tidigare nämnda produkten kommer Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe att på ett mycket effektivt sätt förse en med ett stånd som inte bara är hårdare och större än vanligt, utan som även håller under en längre tid. Det här blir med andra ord perfekt för alla de heta stunderna i sovrummet. Produkten är lätt att rengöra efter användning och kommer tack vare sin töjbarhet att passa i princip alla oberoende av ens penisstorlek.

Fördelar:

 • Effektiv för ett mer långvarigt stånd
 • Passar de flesta
 • Lätt att rengöra efter användning

Nackdelar:

 • Kan vara lite svårt i början att få på den rätt

DEN LYXIGA - Master Series Annex Erection Penis & Ball Ring

master series annex erection penis og ball ring

Se priset här

Inte är vi tillbaka till någon gammal hederlig penis och pungring än, för här kommer en riktigt lyxig produkt som både ens penis och pung kommer att älska. Trä på Master Series Annex Erection Penis & Ball Ring som stoppar blodflödet för att se till så att ens erektion både varar längre och blir starkare. Det som dock är unikt med just denne penis och pungring är att T-spreader ball ringen även töjer ut ens testiklar för extra njutning.

TPR-gummit som utrustningen är tillverkad av har fördelar både när det gäller att ge en stram och skön känsla samtidigt som det är flexibelt nog för att en majoritet av män ska kunna bära denne penis och pungring. Utseendet och känslan får också Master Series Annex Erection Penis & Ball Ring att bli ett perfekt val vid BDSM och rollspel i sovrummet, men visst är det även möjligt att dra nytta av ringen vid onani eller gammalt hederligt samlag. Oavsett vad så kan man vara säker på att den här produkten är mycket effektiv.

Fördelar:

 • Lyxig penis och pungring
 • Ger en kraftig och långvarig erektion
 • Passar en majoritet av män

Nackdelar:

 • Lite tuff att få på för nybörjare

TILL DEN ERFARNE – Chrystal Skin Penis Sleeve

chrystal skin penis sleeve

Se priset här

För en riktigt härlig penis sleeve som även agerar som en pungring kan man välja att satsa på Chrystal Skin Penis Sleeve. När man bär denne sleeve förlängs ens penis med hela 2 cm för att kunna överraska ens partner med någonting extra. Resultatet blir en upplevelse som både är skönare för ens partner samt för en själv då man får självförtroendet att prestera.

Utsidan av Chrystal Skin Penis Sleeve är full av knottror och liknande mönster som stimulerar ens partner inifrån vid samlag, och med pungringen som sitter ihop med resten av sleeven kan man vara säker på att Chrystal Skin Penis Sleeve sitter fast och aldrig trillar av under samlag. Materialet som den här utrustningen är tillverkad av är ett riktigt skönt flexibelt silikon, och just därför kommer Chrystal Skin Penis Sleeve inte bara att kunna töjas ut för att passa de flesta penisstorlekar, utan den kommer också att kännas skön mot huden. Chrystal Skin Penis Sleeve blir ett bra val för alla de som vill göra parlekarna mer spännande än de redan är!

Fördelar:

 • Känns härligt för både en själv och partnern
 • Förlänger ens penis med 2 cm
 • Fantastisk knottrig textur på sleeven

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

NYHET – Ro-Zen Pro Black

ro zen pro black

Se priset här

Varför inte satsa på en riktigt fräck penis och pungring som får ordinära billiga varianter att blekna i jämförelse. Här får man hela paketet med en penisring, en pungring, en buttplug och en vibrator – allt i en och samma produkt. Delen som agerar likt en penis och pungring ser till så att man får en mer fyllig erektion samtidigt som allting hålls på plats. Analpluggen på andra sidan leksaken kommer med en bulltervibrator som stimulerar ens prostata samtidigt som vibrationerna även rör sig längs resten av penis och pungringen.

Välj mellan hela 10 olika vibrationslägen för att hitta någonting som passar ens individuella behov. Leksaken är dessutom vattentät, så visst kan man dra nytta av den i duschen eller badet. Tack vare att större delen av leksaken är tillverkad av ett lent silikonmaterial är det bekvämt att bära denne penis och pungring. Dra nytta av den både vid parlekar med partnern och vid onani för att få njuta av lite extra stimulans.

Fördelar:

 • Utrustad med 10 vibrationslägen
 • Analplugg, vibrator, penis och pungring i en och samma produkt
 • Vattentät för lekar i badet eller duschen

Nackdelar:

 • Relativt dyr

Varför bör man satsa på en penis och pungring?

Om man är en nybörjare inom världen av penis och pungringar kanske man frågar sig själv vad de egentligen är till för samt om de verkligen är så effektiva som de beskrivs. Penis och pungringar hjälper en med att temporärt få en kraftigare och mer långvarig erektion, och visst är de mycket effektiva. Till skillnad från penispumpar som måste användas hela dagarna under flera månader för att börja se en mindre permanent förstoring är penisringar mycket enklare att använda. Förstoringen må vara temporär, men om man trär på ringen medan man har stånd kommer man att märka av skillnad omedelbart som håller under hela upplevelsen.

Varför skulle man då vilja satsa på en penis och pungring? En större och mer långvarig erektion kan vara härligt för männen som har svårt att hålla igång ståndet under en längre tid, men det kan även överlag kännas bättre vid onani då man blir mer känslig för beröring. Det är dock inte bara en själv som kan dra nytta av fördelarna, utan under parlekar kommer ens käraste att älska den extra längden och det faktumet att man kan hålla ut längre.

Rengöring och underhåll av ens penis och pungring

Hygien är av yttersta vikt när det kommer till just sexleksaker. Även om man endast använder sin penisring vid onani får man ändå bland annat glidmedel på ringen, så se alltid till så att den rengörs efter användning. Ljummet vatten och tvål kan fungera för att få ens penis och pungring ren, men för de som vill vara på den säkra sidan ska man inte missa att köpa ett rengöringsmedel för sexleksaker som säljs i en majoritet av sexbutiker. Då blir produkten fullkomligt ren och omedelbart redo att användas igen.

Satsa på ett set för nybörjare

Det svåraste när det kommer till penisringar är att välja den rätta storleken omedelbart. Det är svårt att veta hur mycket en penisring kan töjas ut samt hur hårt den sitter, och det varierar från penisring till penisring. För detta skäl kan det vara en god idé för nybörjare att välja ett set med flera olika penisringar i ett paket.

Då kan man testa sig fram eller helt enkelt börja med den största ringen för att sakta arbeta sig nedåt i storlek. Man kan även testa på de mycket billiga engångsringarna med en bulletvibrator inom sig. På så sätt får man möjligheten att testa på en penisring utan att lägga någon större summa pengar på produkten. När man väl ungefär vet vad som passar en kan man välja om man vill lägga lite mer pengar på en riktigt exklusiv penisring.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här