Pubisringar – Bäst i test

1236

Man kanske inte är särskilt bekant med ordet ”pubisring”, men andra benämningar som man säkerligen har hört talas om är penisring och kukring.

En pubisring har möjligheten att hjälpa en att förbättra upplevelserna i sovrummet eller när det är dags för en härlig onanistund genom att förlänga och förstärka ens erektion. Vissa varianter kommer till och med utrustade med vibratorer och andra funktioner som man inte vill missa.

Nedan finner du en lista över några av de bästa pubisringarna på marknaden inom en rad olika kategorier.


TESTVINNARE – Sinful Love Buzz Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Penisring

Sinful Love Buzz Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Penisring

Se priset här

Sinful Love Buzz Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Penisring är en form av pubisring med en lång rad funktioner som i slutändan förbättrar upplevelsen vid både förspel, samlag samt onanisessioner utan ens partner.

När denne pubisring placeras över ens penis kommer man att kunna njuta av en mer långvarig och kraftig erektion, men just Sinful Love Buzz Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Penisring har fler funktioner än så. Med en extra vibrerande del kan pubisringen stimulera ens partner vid samlag, och man kan även vrida delen nedåt för att vibrationerna ska stimulera ens pung. På så vis får både bäraren och partnern stor nytta utav produkten.

För att få precis den kraften som man föredrar finns det 7 olika vibrationslägen som man kan välja mellan. Man behöver heller inte oroa sig för att batterierna ska ta slut då denne pubisring är fullkomligt uppladdningsbar med hjälp av en USB-laddare. En stor fördel med att använda en pubisring såsom Sinful Love Buzz Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Penisring är också att man får en produkt som är tillverkad av silikon – ett riktigt lent och härligt material som båda parter kommer att uppskatta.

Fördelar:

 • 7 vibrationer att välja mellan
 • Tillverkad av ett bekvämt silikonmaterial
 • Har möjligheten att stimulera både honom och henne

Nackdelar:

 • Kan vara svårt att komma åt rätt för nybörjare

 

 

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Penisring Set 3-pack

sinful penisring sæt 3 stk

Se priset här

 

Vill man testa sig fram med flera olika storlekar, bära flera pubisringar på samma gång eller är man helt enkelt inte säker på vilken storlek som hade passat en? Då blir Sinful Penisring Set 3-pack en perfekt lösning. I detta pubisring paket får man tillgång till tre olika ringar: den minsta uppmäter 2,7 cm i diameter, den mellersta uppmäter 3,4 cm medan den största uppmäter 4 cm. Antingen kan man bära dessa pubisringar samtidigt eller så kan man testa på en i taget för att hitta en storlek som blir bekväm för en.

Tack vare faktumet att de är tillverkade i silikon kan man vara säker på att man får en produkt som är mycket behaglig att bära i alla lägen. Använd en pubisring för att se till så att man får en mer kraftig och långvarig erektion antingen vid onanisessionerna på egen hand eller under exempelvis förspel och samlag. Detta pubisring paket är vattentätt och man kan därför använda det i duschen eller badkaret.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Tre ringar i ett för att lätt hitta en passande storlek
 • Förstärker och förlänger ens erektion

Nackdelar:

 • Den minsta ringen kan upplevas som lite för liten

 

 

DEN BILLIGA – Ring O

screaming o ring o 2000x2000

Se priset här

 

Med Ring O pubisring får man möjligheten att njuta av ett mer kraftigt och långvarigt stånd än tidigare till en mycket prisvärd kostnad. Allt man behöver göra är att trä denne pubisring över ens penis när man väl har en erektion och därefter kan man njuta av många härliga stunder tillsammans med ens partner eller på egen hand. Använd Ring O vid exempelvis onani då ringen ser till så att ens penis blir mer känslig vid beröring – eller dra nytta av denne pubisring vid samlag och förspel. Denne pubisring har mycket att erbjuda utan att det gör ont i plånboken.

För att lättare kunna trä på denne pubisring över ens penis är det möjligt att dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel, och efter användning kan man tvätta av ringen med tvål och vatten. Ringen är 100 % vattentät så det är inga problem att sänka ner ens pubisring i vatten. Ring O har en inre diameter på 2 cm, men kan sträckas ut till hela 8 cm. Detta betyder att den kommer att passa de flesta penisstorlekar och kan därför användas oavsett vem man är.

Fördelar:

 • För en kraftigare och mer långvarig erektion
 • Mycket prisvärd
 • Passar de flesta storlekar

Nackdelar:

 • Kan upplevas som lite för trång

 

 

MEST POPULÄRA – Sinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring

sinful happy rabbit vibrerende penisring

Se priset här

Denne härliga pubisring av silikon och ABS ser till så att man får en erektion som är starkare och varar längre samtidigt som den kommer med ett flertal andra funktioner som man inte vill missa. Vid onanisessioner blir Sinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring perfekt, men om man vill använda den under förspel och samlag med ens käraste stimulerar den även partnern på diverse sätt. Denne pubisring har nämligen en bullet vibrator med 7 olika vibrationslägen som man kan skifta mellan för att hitta ett läge som passar en helt perfekt. Den här vibratorn stimulerar både bäraren och partnern för njutning i sovrummet som aldrig förr.

För lite extra njutning har denne pubisring kaninöron med en knoppig yta som ligger mot partners klitoris under samlag. Tänk dock på att leksaken inte kan laddas upp när den får slut på batteri, utan man behöver köpa tre stycken LR44-batterier för att få igång ens pubisring igen. Med allt detta i åtanke är denne pubisring dock mycket prisvärd och förvånansvärt billig med tanke på hur mycket man får i en enda pubisring.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Tillverkad av behagligt silikonmaterial
 • Kommer med 7 vibrationsnivåer att välja mellan

Nackdelar:

 • Är inte uppladdningsbar, utan kräver batterier

 

 

TILL VARDAGEN – Alpha

alpha 2000x2000

Se priset här

Alpha är en pubisring som kommer utrustad med en vibrator för multifunktion som både han och hon kommer att älska. Pubisringen är tillverkad av silikon och känns därför härlig att bära samtidigt som den kan hjälpa en på traven när det kommer till en kraftigare och mer långvarig erektion. Om man vill göra det enklare att trä på pubisringen kan man dra nytta av en klick vattenbaserat glidmedel och sedan kan man njuta av förträffliga stunder antingen på egen hand vid onani eller när det ska hettas till i sovrummet tillsammans med ens käraste.

Alpha är en pubis ring som inte enbart agerar som en ordinär penisring, utan som dessutom har en vibrator inom sig. På så vis får man tillgång till 10 olika vibrationslägen som känns härliga för både honom och henne. När den väl har urladdats behöver man heller inte oroa sig för att tvingas åka till affären och köpa nya batterier. Alpha laddas nämligen upp med en USB-laddare, och för att förvara leksaken efter användning ingår en snygg förvaringspåse.

Fördelar:

 • Hela 10 olika vibrationslägen att välja mellan
 • Härlig silikonyta
 • Uppladdningsbar med USB-laddare

Nackdelar:

 • Relativt dyr

 

 

DEN FRÄCKA – Baseks Power Penisring med Vibrator

baseks power penisring med vibrator

Se priset här

För en smidig pubisring som kommer att se till så att ens stånd förlängs och förstärks är det väl värt att kika närmare på Baseks Power Penisring med Vibrator. Den här pubisringen är förvånansvärt billig och kan därför bli ett perfekt val för de som aldrig tidigare har använt en pubisring och gärna vill testa på produkten innan man vänder sig till någonting dyrare. Baseks Power Penisring med Vibrator är tillverkad av TPE samt ABS och har en invändig diameter på 1,8 cm. Ringen kan dock töjas ut ganska långt och passar på så vis de flesta penisstorlekar.

Förutom att använda produkten som en penisring kommer denne pubisring utrustad med en bullet vibrator för att både han och hon ska kunna njuta av härliga vibrationer under samlag. Allt man behöver göra är att trycka igång vibrationsfunktionen med hjälp av en knapp på sidan av bullet vibratorn. Med en knoppig yta som ligger mot partners klitoris kommer även detta att förbättra upplevelsen. Tänk på att vibratorn använder tre stycken LR44-batterier, men dessa ingår lyckligtvis nog. Allt som allt är Baseks Power Penisring med Vibrator en perfekt produkt för nybörjarna eller för de som är ute efter en riktigt billig pubisring.

Fördelar:

 • Passar de flesta penisstorlekar
 • Har en inbyggd bullet vibrator
 • Mycket billig

Nackdelar:

 • Har enbart ett vibrationsläge

 

 

DEN LYXIGA – One Time

one time 2000x2000

Se priset här

Såsom namnet antyder är One Time en pubisring som kan användas en gång. Den kommer med en batteritid på 35 minuter, och när den väl har urladdats är det dags att byta ut den. One Time är därför ett förträffligt val för nybörjare som gärna vill testa på en pubisring för första gången utan att behöva betala en stor summa pengar för produkten. Även efter dess att vibratorn har urladdats är det fortfarande möjligt att använda leksaken som en vanlig pubisring, som man får sannerligen stor valuta för pengarna.

One Time kommer i en snygg rosa färg och är mycket töjbar för att passa de flesta penisstorlekar. När vibrationerna sätts igång kommer produkten att stimulera både honom och henne, så det är en perfekt sexleksak att använda både på egen hand vid onani samt tillsammans med ens partner under samlag och förspel. Denne pubisring är stänktålig men inte vattentät, så kom ihåg att inte sänka ner den i exempelvis badkaret eller att ta med den in i duschen. Dra nytta av One Time redan idag och få en förträfflig pubisring som förstärker och förlänger ens erektion samtidigt som vibrationerna förbättrar upplevelsen. Oavsett om man planerar att köpa en pubisring från apoteket eller närmaste sexbutik kan man alltid lita på One Time.

Fördelar:

 • Förbluffande billig
 • Passar de flesta storlekar
 • Batterier ingår

Nackdelar:

 • Utrustad med engångsvibrator som endast håller i 35 minuter

 

 

TILL DEN ERFARNE – Sinful Penisring med Prostatastimulator

sinful penis ring with prostate estimulater

Se priset här

 

För en populär favorit till den erfarna användaren av pubisringar kommer här Sinful Penisring med Prostatastimulator. Utlösning med pubisring är en upplevelse utöver det vanliga, och Sinful Penisring med Prostatastimulator ser till att ta det ett steg längre. Inte är detta bara en pubisring som ser till så att ens stånd blir starkare och mer långvarigt, utan produkten kommer även med en prostatastimulator. Man får helt enkelt njutning på en helt ny nivå. För att det ska bli så bekvämt som möjligt att trä på ringen samt att föra in prostatastimulatorn bör man dra nytta av ett högkvalitativt vattenbaserat glidmedel. Lyckligtvis nog är produkten tillverkad av ett mycket bekvämt silikonmaterial som ser till så att leksaken blir len och behaglig.

Pubisringens diameter ligger på 4 cm, men den är tänjbar och flexibel nog att passa de flesta. Gällande prostatastimulatorn är denne 3 cm vid den bredaste delen samt har en införbar längd på 8,5 cm. Efter användning av denne pubisring ska man se till så att man rengör den med varmt vatten tillsammans med ett sexleksaksrengöringsmedel.

Fördelar:

 • Prisvärd
 • Kommer utrustad med en prostatastimulator
 • Tillverkad i ett behagligt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Inte det enklaste att använda för nybörjare

 

 

NYHET – Maximum Metal Penisring

Maximum Metal Penisring

Se priset här

Den sista produkten på vår lista är en stor favorit om man är ute efter en typ av pubisring med härlig textur. Maximum Metal Penisring kan träs på ens penis för att se till så att ens stånd blir kraftigare och varar längre samtidigt som ens kön blir mer känsligt vid beröring. Den här onanileksaken är förvånansvärt billig och kan användas både vid onanisessioner samt vid förspel och samlag tillsammans med partnern. Tack vare den härliga texturen är det inte bara bäraren som kan dra nytta av pubisringen, utan ens partner kommer även att känna av den härliga texturen inombords under samlag.

Det finns ingen töjbarhet på Maximum Metal Penisring, vilket innebär att den inte kommer att passa alla men de flesta. Om man vill kunna trä på pubisringen lite enklare kan man dessutom satsa på ett vattenbaserat glidmedel. Efter användning bör man införskaffa sig ett rengöringsmedel som är särskilt framtaget för sexleksaker så att Ultimate Stroker Beads blir fullkomligt rengjorda. Med detta i åtanke kommer man inte att ångra köpet av denne pubisring eller några av de andra varianterna på listan.

Fördelar:

 • Prisvärd
 • Härlig textur
 • Förlänger samt förstärker ens erektion

Nackdelar:

 • Lite svårare att trä på och rengöra än vissa andra pubisringar

 


Fem snabba om Pubisringar:

Vad är syftet med en pubisring?

En pubisring används för att ge extra stöd och stimulans vid sex genom att placeras runt basen av penis och runt pungen.

Vilka material är vanliga för pubisringar?

Silikon och elastiska material är vanliga för pubisringar, då de är flexibla och kroppsäkra.

Hur väljer jag rätt storlek på en pubisring?

Mät omkretsen av din penis och pung för att välja en pubisring med rätt passform; det är viktigt för både komfort och effekt.

Vilken effekt har en pubisring på sexuell njutning?

En pubisring kan bidra till att förlänga erektionen och öka känsligheten, vilket kan intensifiera både din och din partners njutning under samlag.

 

Så här gjordes testet av pubisringar:

På Lovebuddy är vårt uppdrag att hjälpa dig hitta den bästa pubisringen för dina behov och önskemål! Vi förstår att varje individ är unik, vilket är varför vi noggrant har testat olika pubisringar innan vi sammanställde vår lista.

Vi bad vanliga människor, precis som du, att testa dessa produkter. De satte varje pubisring på prov och dokumenterade sina upplevelser, så att du kan ta reda på var de utmärker sig och var de kanske inte gör det.

Dessutom har denna recension skrivits av en expert inom området. Över 100 timmar av forskning har lagts ner på att göra denna recension, och våra experter är experter på att veta vad som gör en bra pubisring. Vi har betygsatt varje produkt baserat på design, användarvänlighet, kvalitet, pris, funktioner och mer. Allt du vill veta när du letar efter din perfekta pubisring, vi har det!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här