Recension – Sinful Come Together Vibrerande Penisring

19

Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring är den bästa vibrerande penisringen jag och min partner testat. Penisringen gav det där lilla extra när vi hade sex. Har även testat penisringen själv.  Läs vidare så ska du få höra hur vi testade den.

Sinful Come Together uppladdningsbar vibrerande penisring är en ring med en vibrator. Du placerar penisringen på penisen när den är styv sen är det bara att sätta i gång. Själv tycker jag att det är upphetsande att se min partner sätta den på sin penis.

“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och wow, Sinful Come Together är magisk!”

Fördelar

  • Lagom stor
  • Lätt att ladda
  • Lent och skönt material
  • Kraftfulla vibrationer
  • Lätt tillgängliga funtionsknapparr för vibrationer
  • Den är uppladdningsbar
  • Lätt att förvara

Nackdelar

  • Kändes klumpig början
  • Lite svår att hitta laddnings hålet

Recension

Första intryck

När jag fick hem Sinful Come Together Penisring tänkte jag att den såg klumpig ut men efter att ha provat den med min partner så är jag mer än nöjd. Jag är helt klart jätte glad att vi fick chansen att testa denna, det var spännande att testa.

Förpackningen som Sinful Come Together Penisring ligger i är liten och praktisk vilket jag tycker är bra så jag kan förvara den lätt. Det jag tyckte var osmidigt va att jag inte först hittade laddningshålet då det sitter gömt, eftersom det är väldigt litet. Så för att sammanfatta mitt första intryck så är det bra jag tycker om penisringen och kommer använda den mycket med min partner.

Upplevelse

Sinful Come Together Penisring är tillverkad i silikon så den är len och skön att hålla i och den känns dessutom underbart mot klitoris vilket är bra. Vibrationerna styr du lätt med den silvriga knappen. Den lever helt klart upp till mina och partnerns förväntningar. Så vi kommer använda den ofta.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Penisringen har gett både mig och min partner oförglömliga orgasmer så för att göra en lång historia kort så är vi mycket nöjda. En sak som jag tyckte var kul var när vi hade sex så tryckte jag också på knappen och kunde själv också styra vibrationerna. Detta var väldigt upphetsande och min partner tyckte om det.

Det som förvånade mig mest var att vibrationerna på Sinful Come Together Penisring var så starka som dem är, jag kan bara säga wow alltså. Vibrationerna känns starkt och de olika vibrationerna du kan välja är underbara, det finns både starka och svaga och olika mönster så det blir både skönt och spännande att välja bland det olika. Jag gillar när det först blir stark vibration med uppehåll och att det ökar igen det känns mer och blir mer spännande.

 

Hur man använder den

När du öppnat asken och plockat ut Sinful Come Together Penisring så sätter du den på laddning. Jag tyckte att laddhålet var svårt att hitta då det är litet. När penisringen är laddad så är det bara att använda den tillsammans med din partner.

Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel och smörj in penisen så blir det lättare att sätta på penisringen, du trär den över penisen enda ner till penisroten eller om du vill över båda pungkulorna, gör det som känns bäst för dig.

Penisen behöver inte vara hård för att du ska kunna trä på penisringen, men använd inte för mycket glidmedel då kan det vara svårt att trä på den.

Sinful Come Together Penisring kan både användas med flärpen neråt eller uppåt, är den neråt så stimulerar du mellangården så du själv känner vibrationerna men har du den uppåt så stimulerar du din partners kön vid vaginalsex.

Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring 4

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Här kommer ett tips på hur jag och min partner testade den. Min partner smörjde in penisen med vattenbaserat glidmedel, sen tog jag penisringen och förde på penisen så långt bak det gick. Denna gång hade vi flärpen uppåt, jag tyckte att det kändes underbart skönt att känna vibrationerna mot klitoris och min partner tyckte att vibrationerna kändes skönt och han blev mer upphetsad. Varje gång han drog penisen ut och in i mig så kändes det upphetsande då vibrationerna försvann varje gång han drog ut den och kom tillbaka till min klitoris när han förde in den.

En annan gång vi testade den då hade vi penisringen med flärpen neråt, detta kändes helt annorlunda då vibrationerna gick ner mot mellangården i underlivet vilket gjorde att jag fick en fontänorgasm då jag hade en buttplug. Min partner tycker bäst om att ha flärpen neråt då den vibrerar pungen.

Man kan också hålla Sinful Come Together Penisring i handen, jag och min partner testade detta. När jag och min partner hade förspel och jag sög av min partner då höll han penisringen i handen mot min klitoris det var jätteskönt och upphetsande. Detta kan jag verkligen rekommendera.

Vi testade också att använda penisringen när vi körde analt då hade han flärpen neråt detta var väldigt skönt och jag fick orgasm flera gånger även min partner fick en kraftig orgasm. Jag måste säga att detta var nog den bästa ställningen tyckte jag det var underbart.

Sinful Come Together Penisring är lätt att ha med sig den tar väldigt liten plats i handväskan, vi har haft med den på semester och då den är så liten så kunde vi diskret ta med den utan att någon märkte det.

Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring 4

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Efter du har använt penisringen så tvättar du av den enklast med tvål och vatten och torka av den så håller den sig fräsch. Därefter stoppar du ner den i asken tillsammans med laddaren.

Min partner har också använt Sinful Come Together Penisring när han runkat vilket gav han en stark orgasm.

Rekommenderat till

Sinful Come Together Penisring kan både jag och min partner varmt rekommendera till både dig som är singel eller till er som är par, den ger er det där lilla extra i ert sexliv.

Passar till nybörjaren då den har flera olika vibrationer och är lätt att använda. Följ länken överst på sidan så du lätt kan hitta den perfekta penis ringen för dig ibland alla olika varianter. Men enligt mig och min partner så är denna den bästa vi provat och vi har provat en del olika sorter.

Jag och min partner har rekommenderat denna penisring till våra vänner och även visat den i den BDSM förening som vi är med i. I och med att vi tog med den dit så har några av våra vänner köpt en egen penisring.

Du som tjej kan också använda den som vibrator det har jag gjort och det fungerade utmärkt. Så jag rekommenderar den till alla.

Jag och min partner kan rekommendera Sinful Come Together Penisring vid analsex och vaginalsex den går att använda på flera sätt. Dock tycker vi att den var bäst för oss vid analsex. Men det är en smaksak och olika från person till person.

Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring 4

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Emma: Jag och min partner var redo att testa något nytt i vårt sexliv så vi började leta efter den perfekta penisringen. Vi hittade Sinful Come Together Penisring och den är fantastisk för oss båda.

Peter: Det är helt klart den bästa penisringen jag provat.

Amanda och Jens: Vi ville prova något nytt så vi köpte denna penisring och den är den bästa på marknaden.

Andreas: Efter att ha testat denna penisring kom jag fram till att det inte var något för mig, jag gillade inte känslan när den vibrerade.

 

Sammanfattning

Detta är absolut en penisring för dig om du vill testa något nytt eller du vill ha det där lilla extra i ditt sexliv. Lätt och smidig att använda och förvara, även lätt att ha med sig. Testa den själv eller med din partner ni kommer inte att ångra er. Så gör som jag och skaffa din egen Sinful Come Together Penisring redan idag. Välj och vraka mellan alla olika sorter och former.

Absolut den bästa jag prövat så min sammanfattning blir att jag och min partner varmt kan rekommendera Sinful Come Together Penisring.

Efter att ha testat Sinful Come Together Penisring så har vi fått mer smak och vi har beställt en annan penisring som vi ska testa då vi tycker att det var skönt att ha sex med penisring. Och vem vet vad framtiden har att erbjuda kanske blir fler penisringar det vet man aldrig.

Så nu är det bara att fortsätta ha kul och testa penisringen och se vad mer man kan använda den till finns säkert många bra sätt. Min partner ser framemot att jag fortfarande vill använda penisringen.

stjärnor

Jag ger Sinful Come Together Penisring fem av fem stjärnor då den är kanonbra!

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här