Lelo Smart Wand – Recension & Test

652

Det finns många magic wands på marknaden men Lelo Smart Wand Large är en av våra absoluta favoriter.

Vi har därför dedikerat denna post till den smarta produkten.

Faktisk så kommer den i två varianter så du kan välja om du är mest sugen på en Lelo Smart Wand Large eller en Lelo Smart Wand Medium.

Läs vidare nedan för specifikationer om de två varianterna och hitta din favorit.

Lelo – Smart Wand Large

Smart Wand Large

Se priset här

 • Mjuk
 • Uppladdningsbar
 • Starka vibrationer

Denna heter large av en anledning och det är givetvis för att den är extra stor och härlig. På grund av storleken kan du men Lelo smart wand large komma åt ett större område med de kraftfulla vibrationerna. Du vill ju stimuleras så mycket som möjligt.

Ett problem som människor ofta upplever med vibratorer är att dom kan vara lite högljudda. Detta kan bland annat vara ett problem om du bor tillsammans med någon och kanske inte vill att de ska höra din onani. Lelo smart wand large är otroligt tystgående vilket gör att du kan sitta lugnt inne på ditt rum utan att någon annan vet vad som pågår. Om du inte skriker av njutning det vill säga.

Magic wands är kända för sina starka vibrationer och fick sitt stora genombrott i den väldigt sexuella tv-serien Sex and The City. I serien så försökte Samantha returnera sin vibrator till en elektronikbutik som bestämt hävdade att detta var en massagestav och inte en vibrator. Hon använde även sin magic wand till att söva ett barn för att visa hur kraftfulla vibrationer produkten har.

Dessa kraftfulla vibrationer kom tidigare från att du var tvungen att ha din magic wand i stickkontakten. Men med modern teknik så kan du med din Lelo magic wand få lika starka vibrationer men utan en jobbig sladd. Produkten är nämligen uppladdningsbar och håller upp till två timmar på en laddning.

Fördelar:

 • Den har en otroligt len och mjuk yta vilket gör att den känns väldigt behaglig mot din klitoris.
 • Du kan välja mellan 8 olika vibrationslägen. Som om inte det vore nog kan du med Lelo smart wand large dessutom ändra styrkan på de 8 lägena. Det betyder att du får otroligt många möjligheter.
 • Produkten är också vattentät. Det gör att du kan ta med dig intensiv onani i duschen för ännu våtare stunder.
 • Den har två användningsområden. Vill du inte använda den som klitorisvibrator kan du också använda din Lelo smart wand large magic wand som massagestav. Eller varför inte båda?

Nackdelar:

 • Produkten kan uppfattas som lite dyr.
 • Är du helt ny till magic wands kan även vibrationerna vara lite intensiva i början.

Lelo – Smart Wand Medium

Lelo smart wand medium

Se priset här

 • Till ömma muskler eller klitoris
 • Snygg design
 • 8 vibrationslägen

Vem vill inte ha en vibrator som kombinerar otroligt snygg design med intensiva vibrationer. Precis som sin storasyster Lelo smart wand large är detta en produkt med exklusivt utseende som du nästan inte vill gömma i din byrålåda.

Det här är produkten för dig som är ute efter en Lelo magic wand men i en lite mindre storlek. En mindre storlek kan bland annat göra förvaring av produkten lättare.

ABS-plast och silikon gör att produkten känns behaglig mot din kropp oavsett om du vill använda den till massage av dina ömma muskler eller härlig klitorisstimulering.

Du styr lätt din vibrator på sidan av produkten där plus och minusknappar hjälper dig med att navigera mellan vibrationerna. Välj mellan 8 vibrerande mönster och öka eller minska intensiteten av dessa väldigt enkelt.

Lelo magic wand har även den unika tekniken SenseTouch vilket gör att vibrationerna blir mer intensiva när produkten rör vid dig. Du kan välja om du vill använda den funktionen eller ej.

Fördelar:

 • Du får två produkter i en genom att den har två användningsområden. Kom ihåg att göra den rent mellan användningar.
 • Lelo magic wand har vunnit pris som ”Årets bästa lyxiga sexleksak” två år i rad nämligen 2012 och 2013 på AVN-awards.
 • Den har många vibrationsmöjligheter.

Nackdelar:

 • Kan kännas lite liten jämfört med Lelo smart wand large magic wand. Men det handlar egentligen om vad du tycker bäst om. Det är en smaksak helt enkelt.
 • Även denna kan anses vara en dyrare produkt.

 


ALTERNATIV TILL LELO SMART WAND LARGE

Lelo magic wand är en av våra personliga favoriter men vi kan också förstå om du inte har pengar till denna lyxsexleksak.

Vi har därför också valt att ta med ett liknande alternativ som är lite snällare mot din plånbok. Alla borde ha möjligheten för att köpa njutningsfulla sexleksaker och därför är det bra att produkter kommer i olika prisklasser.

 

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator – Den billiga

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Se priset här

 • Prisvärd
 • Intensiva vibrationer
 • Flexibelt huvud

Sinfuls deluxe magic wand är en av de mest kraftfulla som finns på marknaden idag. Vibratorn stimulerar med en intensitet som få andra kan. Det som hjälper den med att kunna ha så starka vibrationer är att du likt en helt klassisk wand sätter den i stickkontakten.

Att den går på ström gör också att du aldrig behöver tänka på att ladda den eller byta batteri. Du sätter den bara i väggen och kör igång.

Den är gjord av både silikon och hårdplast och har ett flexibelt huvud. Du kan använda den tillsammans med din partner för ett härligt förspel. Börja med lite erotisk kroppsmassage och avsluta med härlig klitorisstimulering.

Vibratorn är 32 cm och sladden är 188 cm. Använd produkten med vattenbaserat glidmedel för en extra skön stimulering.

emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

Fördelar:

 • De riktigt starka vibrationerna talar verkligen för den här produkten.
 • Den är riktigt bra för dig som har erfarenhet med vibratorer.
 • Produkten är verkligen en kundfavorit och många kallar den för en riktigt orgasmmaskin.
 • Sladden är lång vilket gör att du bekvämt kan luta dig tillbaka utan att den kommer i vägen.
 • Vibrationerna är lätta att styra. Du ska bara skruva på huvudet.

Nackdelar:

 • På grund av sladden är produkten givetvis inte vattentät. Ta aldrig med den i badet.
 • Storleken gör den lite klumpig och svår att använda tillsammans med din partner.
 • Sladden kan komma i vägen och gör produkten lite oflexibel.
 • Produkten är rätt högljudd och det ska du vara förberedd på. Det gör att den kanske inte är helt optimal att använda när hela hushållet är hemma.

Läs hela recensionen här


 

Designen av din sexleksak är viktig

Lelo smart wand large har en väldigt exklusiv design och du har hört oss nämna det som en fördel. Varför ska en sexleksak vara snygg dock? Det viktigaste är väl att den fungerar? Funktion är givetvis alltid det primära och som tur är så har de två Lelo magic wands också den fördelen. Design är dock också otroligt viktigt.

När du köper en sexleksak så ska det vara för att du ska få orgasm och njuta. Det är mycket lättare att göra med en sexig och läcker design. Precis som att du tänder på din partner så ska du gärna tycka att leksaken är attraktiv. Givetvis inte på samma sätt som en partner men du ska kunna känna att du kan uppleva en sexig stund för dig själv.

Designen är med andra ord viktig när det kommer till dina mest njutningsfulla produkter.

Lelo smart wand large magic wand har först och främst en kurvig design som är otroligt läcker. Färgerna är dessutom några av de mest attraktiva vi känner till nämligen guld och svart.

Designen på sexleksaker har alltid varit en stor del. Du känner säkert igen bilden av en stor rosa dildo eller kvinnliga sexprodukter i andra skrikiga färger. Detta är en vanlig bild av sexleksaker och absolut en bild som fortfarande representerar sanningen. Men som med allt annat utvecklas marknaden hela tiden.

Det fanns en stor efterfrågan efter mer diskreta produkter i mer klassisk design och dessa är nu de mest populära produkterna på marknaden.

I Skandinavien speciellt har vi en tendens till att gilla allt mer minimalistiskt än färgrikt. Alla tre magic wands vi har med här har en väldigt snygg och diskret design som är anpassade till den skandinaviska minimalisten.

Lelo smart wand large är faktiskt nästan så snygg att du vill ha den som en prydnad där hemma.

Glidmedel till din Lelo magic wand

Rekommendationen för Lelo magic wand precis som med andra sexleksaker är att använda glidmedel. Detta ska vara vattenbaserat för att inte skada din produkt. Det finns flera anledningar till att du ska använda det med din sexleksak och varför det nästan är lika viktigt som valet av leksak:

 • Din produkt blir skönare att använda. Ja, glidmedel ökar känslan av din Lelo smart magic wand så att du får en ännu bättre stund eller flera.
 • Det minskar friktion. Friktion är skönt när det inte är för mycket. Blir det för mycket av det kan du faktisk komma till skada och det kan göra ont. Glidmedel är ett otroligt lätt sätt att minska friktion och gör att du inte riskerar skada utan bara kan fokusera på njutning.
 • Du kan även använda det som en slags massage olja. Eftersom Lelo magic wand är en sexleksak med en härlig massagefunktion är det perfekt att använda glidmedel även när ni går igång med en erotisk massage.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här