Lelo Smart Wand – Recension & Test

704

Det finns många magic wands på marknaden men Lelo Smart Wand Large är en av våra absoluta favoriter.

Vi har därför dedikerat hela denna post till vår kära Lelo smart Wand. Vill du spana in andra sexleksaker från Lelo – kika här.

Faktum är att den kommer i två olika storlekar så du kan välja om du är mest sugen på en Lelo Smart Wand Large eller en Lelo Smart Wand Medium.

Läs vidare nedan för en produktbeskrivning, för att veta mer om deras för-och nackdelar och andra viktiga saker för att uppnå maximal njutning med Lelo Smart Wand.

Lelo – Smart Wand Large

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Lelo Smart Wand Large 2 är som underförstått den större versionen av de två som finns. Den har ett lyxigt utseende med snygg gulddetalj och det tillkommer en förvaringspåse som du kan ha den i.

Fördelar

 • Den har en otroligt len och mjuk yta vilket gör att den känns väldigt behaglig mot din klitoris.
 • Du kan välja mellan 10 olika vibrationslägen. Som om inte det vore nog kan du med Lelo smart wand large dessutom ändra styrkan på de 10 lägena. Det betyder att du får otroligt många möjligheter.
 • Produkten är också vattentät. Det gör att du kan ta med dig intensiv onani i duschen för ännu våtare stunder.
 • Den har två användningsområden. Vill du inte använda den som klitorisvibrator kan du också använda din Lelo smart wand large magic wand som massagestav. Eller varför inte båda?

Nackdelar

 • Vissa anser att den är för dyr
 • Är du helt ny till magic wands kan även vibrationerna vara lite intensiva i början

Recension

Denna heter large av en anledning och det är givetvis för att den är extra stor och härlig. På grund av storleken kan du men Lelo smart wand large komma åt ett större område med de kraftfulla vibrationerna. Du vill ju stimuleras så mycket som möjligt.

Ett problem som människor ofta upplever med vibratorer är att dom kan vara lite högljudda. Detta kan bland annat vara ett problem om du bor tillsammans med någon och kanske inte vill att de ska höra din onani. Lelo smart wand large är otroligt tystgående vilket gör att du kan sitta lugnt inne på ditt rum utan att någon annan vet vad som pågår. Om du inte skriker av njutning det vill säga.

Magic wands är kända för sina starka vibrationer och fick sitt stora genombrott i den väldigt sexuella tv-serien Sex and The City. I serien så försökte Samantha returnera sin vibrator till en elektronikbutik som bestämt hävdade att detta var en massagestav och inte en vibrator. Hon använde även sin magic wand till att söva ett barn för att visa hur kraftfulla vibrationer produkten har.

Dessa kraftfulla vibrationer kom tidigare från att du var tvungen att ha din magic wand i stickkontakten. Men med modern teknik så kan du med din Lelo magic wand få lika starka vibrationer men utan en jobbig sladd. Produkten är nämligen uppladdningsbar och håller upp till fyra timmar på en laddning.

 

Hur använder du den?

En magic wand har flera användningsområden som Samantha försökt visa upp för världen. Den fungar som en hederlig massagestav utanpå kroppen, särskilt axlar.

LELO Smart Wand Large

Men sen fungerar den även då som sexleksak. Den kan användas runtomkring på alla kroppens erogena zoner men populärast är det att använda den på/runtom klitoris.

Du kan även vända på den och använda den som en g-punktsdildo.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en färgglad och stilren sexleksak som kan leverera starka och intensiva vibrationer.

 

Det säger andra kunder

Hanne – ” Min första wand och jag är väldigt glad i den. Den har ett par riktigt kraftiga vibrationer, så jag kommer väldigt fort. Tycker den är väldigt snygg med metallen och de glada färgerna.”

 

Sammanfattning

Lelo Smart Wand kan du använda på flera sätt, allt från klassisk massage till onani. Den finns i flera olika färger och den sammetslena ytan gör sig fint på hela kroppen. Vibrationerna är starka och därför kan det vara bra att börja långsamt för att vänja sig.

 


Lelo – Smart Wand Medium

Se priset här

Lelo Smart Wand Medium kan användas både för klitoris, g-punkten och ömma muskler, perfekt för punktstimulering. Den har en snygg design och 8 olika vibrationslägen att välja mellan.

Fördelar

 • Du får två produkter i en genom att den har två användningsområden. Kom ihåg att göra den rent mellan användningar.
 • Lelo smart wand har vunnit pris som ”Årets bästa lyxiga sexleksak” två år i rad nämligen 2012 och 2013 på AVN-awards.
 • Den har många vibrationsmöjligheter.

Nackdelar

 • Kan kännas lite liten jämfört med Lelo smart wand large magic wand. Men det handlar egentligen om vad du tycker bäst om. Det är en smaksak helt enkelt.
 • Även denna kan anses vara en dyrare produkt.

Recension

Vem vill inte ha en vibrator som kombinerar otroligt snygg design med intensiva vibrationer. Precis som sin storasyster Lelo smart wand large är detta en produkt med exklusivt utseende som du nästan inte vill gömma i din byrålåda.

Det här är produkten för dig som är ute efter en Lelo magic wand men i en lite mindre storlek. En mindre storlek kan bland annat göra förvaring av produkten lättare.

ABS-plast och silikon gör att produkten känns behaglig mot din kropp oavsett om du vill använda den till massage av dina ömma muskler eller härlig klitorisstimulering.

Du styr lätt din vibrator på sidan av produkten där plus och minusknappar hjälper dig med att navigera mellan vibrationerna. Välj mellan 8 vibrerande mönster och öka eller minska intensiteten av dessa väldigt enkelt.

Lelo magic wand har även den unika tekniken SenseTouch vilket gör att vibrationerna blir mer intensiva när produkten rör vid dig. Du kan välja om du vill använda den funktionen eller ej.

 

Hur använder du den?

Precis som Large-versionen kan du använda denna runtomkring kroppen. Här passar punkter som är mindre och inte kräver lika mycket kraft.

Eftersom den är mindre fungerar den även okej att använda tillsammans med din partner. Applicera en klick glidmedel på huvudet och låt det sakta glida över din kropp.

Om du vänder den så får du en perfekt massagestav för din g-punkt.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha lite mindre kraft i vibrationerna och möjlighet att använda den tillsammans med din partner.

 

Det säger andra kunder

Jörgen – ” Det enda är att knapparna sitter lite tät när man vill öka vibrations hastigheten, så att det lätt att komma åt ett oönskat vibrationsprogram. Annars så är den en jättebra produkt även som parleksak.”

 

Sammanfattning

Den mindre versionen fungerar bättre för punktstimulering och gör sig jättebra tillsammans med en partner. Ibland kan det vara lätt att förvilla sig bland knapparna då de sitter tätt ihop. Bortsett från det så är Lelo Smart Wand en produkt som verkligen kan leverera orgasmer.

 


ALTERNATIV TILL LELO SMART WAND LARGE

Lelo magic wand är en av våra personliga favoriter men vi kan också förstå om du inte har pengar till denna lyxsexleksak.

Vi har därför också valt att ta med ett liknande alternativ som är lite snällare mot din plånbok. Alla borde ha möjligheten för att köpa njutningsfulla sexleksaker och därför är det bra att produkter kommer i olika prisklasser.

 


Den billigaSinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

Se priset här

Här kommer en prisvärd Magic Wand från Sinful, eftersom den är eldriven så kommer den med rejält starka vibrationer. Istället för knappar har denna Magic Wand ett vrede som du snurrar på.

Fördelar

 • De riktigt starka vibrationerna talar verkligen för den här produkten
 • Produkten är verkligen en kundfavorit och många kallar den för en riktigt orgasmmaskin
 • Sladden är lång vilket gör att du bekvämt kan luta dig tillbaka utan att den kommer i vägen
 • Vibrationerna är lätta att styra, du skruvar endast på huvudet

Nackdelar

 • På grund av sladden är produkten givetvis inte vattentät. Ta aldrig med den i badet.
 • Storleken gör den lite klumpig och svår att använda tillsammans med din partner.
 • Sladden kan komma i vägen och gör produkten lite oflexibel.
 • Produkten är rätt högljudd och det ska du vara förberedd på. Det gör att den kanske inte är helt optimal att använda när hela hushållet är hemma.

Recension

Sinfuls deluxe magic wand är en av de mest kraftfulla som finns på marknaden idag. Vibratorn stimulerar med en intensitet som få andra kan. Det som hjälper den med att kunna ha så starka vibrationer är att du likt en helt klassisk wand sätter den i stickkontakten.

Att den går på ström gör också att du aldrig behöver tänka på att ladda den eller byta batteri. Du sätter den bara i väggen och kör igång.

Den är gjord av både silikon och hårdplast och har ett flexibelt huvud. Du kan använda den tillsammans med din partner för ett härligt förspel. Börja med lite erotisk kroppsmassage och avsluta med härlig klitorisstimulering.

Vibratorn är 32 cm och sladden är 188 cm. Använd produkten med vattenbaserat glidmedel för en extra skön stimulering.

 

Hur använder du den?

Koppla in din Magic Wand i ett eluttag och använd därefter vredet för att styra vibrationerna. Du kan både använda den för klassisk massage, ett tips är då att köpa en massageolja, annars använder du den för att stimulera bland annat klitoris.

Rekommenderad till

Passar dig som har en mindre budget och är ute efter billiga sexleksaker och såklart, gillar starka och kraftfulla vibrationer.

 

Det säger andra kunder

Erik – ” Köpte Lelo Smart Wand som en överraskning till min partner för att användas tillsammans. Den låter ju en del men OJ vad den gör sitt jobb. Sist vi använde den så fick hon minst 4 fontänorgasmer på raken vilket aldrig hänt förrut. Det var tur att vi hade lagt på latexlakanet som vi också köpt här. 😉 Så om du garanterat vill ge din partner orgasmer så rekommenderar jag att köpa denna. Hon får inte nog av den.”

 

Sammanfattning

En Lelo Smart Wand är magic wand som levererar orgasmer i mängder, med sina kraftfulla vibrationer är det svårt att komma undan. Sladden är ivägen en del, men det går snabbt vid att vänja sig vid sladd-manövrering och därefter är det bara att köra.

Läs hela recensionen här


 

Designen av din sexleksak är viktig

Lelo smart wand large har en väldigt exklusiv design och du har hört oss nämna det som en fördel. Varför ska en sexleksak vara snygg dock? Det viktigaste är väl att den fungerar? Funktion är givetvis alltid det primära och som tur är så har de två Lelo magic wands också den fördelen. Design är dock också otroligt viktigt.

När du köper en sexleksak så ska det vara för att du ska få orgasm och njuta. Det är mycket lättare att göra med en sexig och läcker design. Precis som att du tänder på din partner så ska du gärna tycka att leksaken är attraktiv. Givetvis inte på samma sätt som en partner men du ska kunna känna att du kan uppleva en sexig stund för dig själv.

Designen är med andra ord viktig när det kommer till dina mest njutningsfulla produkter.

Lelo smart wand large magic wand har först och främst en kurvig design som är otroligt läcker. Färgerna är dessutom några av de mest attraktiva vi känner till nämligen guld och svart.

Designen på sexleksaker har alltid varit en stor del. Du känner säkert igen bilden av en stor rosa dildo eller kvinnliga sexprodukter i andra skrikiga färger. Detta är en vanlig bild av sexleksaker och absolut en bild som fortfarande representerar sanningen. Men som med allt annat utvecklas marknaden hela tiden.

Det fanns en stor efterfrågan efter mer diskreta produkter i mer klassisk design och dessa är nu de mest populära produkterna på marknaden.

I Skandinavien speciellt har vi en tendens till att gilla allt mer minimalistiskt än färgrikt. Alla tre magic wands vi har med här har en väldigt snygg och diskret design som är anpassade till den skandinaviska minimalisten.

Lelo smart wand large är faktiskt nästan så snygg att du vill ha den som en prydnad där hemma.

Glidmedel till din Lelo Smart Wand

Rekommendationen för Lelo magic wand precis som med andra sexleksaker är att använda glidmedel. Detta ska vara vattenbaserat för att inte skada din produkt. Det finns flera anledningar till att du ska använda det med din sexleksak och varför det nästan är lika viktigt som valet av leksak:

 • Din produkt blir skönare att använda. Ja, glidmedel ökar känslan av din Lelo smart magic wand så att du får en ännu bättre stund eller flera.
 • Det minskar friktion. Friktion är skönt när det inte är för mycket. Blir det för mycket av det kan du faktisk komma till skada och det kan göra ont. Glidmedel är ett otroligt lätt sätt att minska friktion och gör att du inte riskerar skada utan bara kan fokusera på njutning.
 • Du kan även använda det som en slags massageolja. Eftersom Lelo magic wand är en sexleksak med en härlig massagefunktion är det perfekt att använda glidmedel även när ni går igång med en erotisk massage.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här