Sexlakan – Bästa latexlakan i test

3656

Ett sexlakan blir en förträfflig lösning för de som älskar våta lekar i sovrummet men som inte vill att ens möbler ska bli förstörda i processen.

Tack vare ett sexlakan kan man placera detta över sin säng eller andra möbler för att kunna leka med gel, glidmedel, vispgrädde och andra vätskor samtidigt som möblerna inte tar skada.

Fortsätt att läsa för att få reda på vilka de 21 bästa sexlakanen är!

Sexlakan
obaie king size sex lagen Testvinnare Se pris
mjukt lacklakan Till nybörjar Se pris
joydivision wet games luksus lagen Prisvinnare Se pris

 

TESTVINNARE – Obaie King Size Sexlakan

obaie king size sex lagen

Se priset här

Obaie King Size Sexlakan är det perfekta valet för paren som älskar när det går vilt till i sovrummet. När lekarna blir våta kan det kännas problematiskt att behöva inkorporera ett tiotal handdukar, men detta slipper man helt och hållet tack vare Obaie King Size Sexlakan. Detta sexlakan är så stort som 200 x 230 cm och agerar som ett skydd för säng, möbler och golv så att man inte ska behöva oroa sig för att städa upp efter sig.

Då detta sexlakan är så stort kan det rymma ett flertal personer, och det är heller inga svårigheter att göra rent lakanet efter användning. Använd Obaie King Size Sexlakan om och om igen för att verkligen krydda till det i sovrummet och få ens livs upplevelse.

 

TILL NYBÖRJAREN – Mjukt Lacklakan 200 x 230

mjukt lacklakan

Se priset här

För nybörjarna som vill testa på sitt första lakan utan att det kostar skjortan är det väl värt att kika närmare på det mjuka lacklakanet på 200 x 230 cm. Trots det lite billigare priset är detta ett förträffligt sexlakan att dra nytta av för de paren som älskar när det blir vått och hett i sängen. Lakanet är gjort i lack och kommer i en sensuell svart färg med en mjukare kvalitet av vinyl. Detta sexlakan har en riktigt snygg glans till sig och kommer storartat att gynna både nybörjarna och de lite mer erfarna.

Efter användning är det inga problem att endast tvätta av det mjuka lacklakanet med vatten, så rinner vätskan lätt av för återanvändning om och om igen. Det kan vara bra att ha i åtanke hur produkten från början har lite av en plastlukt till sig, men efter endast en rengöring brukar detta försvinna.

 

PRISVINNARE – Joydivision Wet Games Lyxlakan

joydivision wet games luksus lagen

Se priset här

 

Är man ute efter ett otroligt högkvalitativt och lyxigt lakan som är så enkelt att tvätta att man utan problem kan använda det dagligen? Då har man kommit fram till rätt produkt. Joydivision Wet Games Lyxlakan är såsom det låter ett lyxigt lakan i hållbar plast som uppmäter 180 x 260 cm. Detta sexlakan ser till så att inga vätskor sätter sig i ens älskade möbler, utan allting stannar inom lakanet.

Efter användning kan man tvätta detta sexlakan i tvättmaskinen på upp till 95 grader, så man slipper att handtvätta. Välj mellan en sexig svart eller en sensuell röd färg för att krydda till det i sovrummet med våta lekar. Oavsett om det är olja, gel, glidmedel eller kroppsvätskor som det är tal om kommer Joydivision Wet Games Lyxlakan att göra upplevelsen så mycket bättre.

 

DEN FRÄCKA – Sängöverdrag i lack 220 x 220 cm

sangoverdrag i lack

Se priset här

Det snygga sängöverdraget i lack kommer inte bara att se hett ut under de våta lekarna, utan även känseln lägger till en ny dimension till de heta förspelen i sovrummet. Använd detta sexlakan för att skydda möbler, golv och säng mot diverse vätskor såsom gel, glidmedel, oljor och kroppsvätskor.

Med ett sexlakan slipper man att skrubba golven rena eller att tvätta ens sängkläder varje gång det går hett till. Istället torkar man bara av detta sexlakan efter användning eller handtvättar det för att återigen kunna använda det hur många gånger man än vill. Just därför blir det inga problem att använda sängöverdraget i lack till vardagligt bruk när man vill krydda till det i sovrummet tillsammans med sin partner. Materialet som detta sexlakan är tillverkat av är mycket hållbart, och detta resulterar i att man kan använda lakanet om och om igen utan att det skadas. Få många heta stunder med ens partner tack vare sängöverdraget i lack.

 

Lack Örngott 80 x 80 cm

lak pudebetraek

Se priset här

Detta billiga men högkvalitativa örngott i en glänsande svart färg kommer att göra de våta lekarna i sovrummet till de perfekta upplevelserna utan att man varje gång tvingas att rengöra sitt ordinarie örngott. Med ett örngott i lack kan man lätt använda sig av gel, glidmedel, massageolja eller kroppsvätskor samtidigt som ens kudde är helt skyddad. Som om inte skyddet vore nog ger lackmaterialet en glidande effekt som båda parter kommer att älska under de vilda lekarna.

Om man har en kudde hemma på 80 x 80 cm så passar det här örngottet perfekt. Om man vill skydda hela sängen är det inga problem att också inhandla ett sexlakan i samma material för att inte förstöra möblerna. När lekarna är över handtvättar man bara örngottet och ens sexlakan för att använda produkterna om och om igen.

 

Orgy Formsydda Sexlakan i Vinyl 220 x 220 cm

orgy vinyl sex lagenSe priset här

Detta sexlakan i slitstark svart vinyl kan man enkelt tvätta med en trasa efter användning, och det är därför inga problem att dra nytta av produkten för vardagligt bruk. Med sin storlek på hela 220 x 220 cm kan man täcka stora dubbelsängar som får plats med ett flertal personer. Den stora fördelen med att använda ett sexlakan är att golv, säng eller andra möbler inte blir förstörda när man tar del av heta och våta lekar i sovrummet. Det kan vara tal om glidmedel, oljor, gel, vispgrädde, choklad eller kroppsvätskor – oavsett vad så skyddar det formsydda lakanet alla typer av underlag.

Materialet är elastiskt just i kanterna, så det är inga problem att fästa detta sexlakan över sängen och att inte ha det dras med när man rör sig över sängen. Det sitter helt enkelt på plats i alla lägen och blir ett sexlakan som man verkligen kan lita på.

 

Påslakan i lack

påslakan i lackSe priset här

Oavsett om man är ute efter ett gummilakan, ett lakan i latex eller ett helt annat sexlakan så kommer webbutiken Vuxen att leverera, och just detta påslakan i lack har mycket att bjuda på. Påslakanet används av de paren som har en förkärlek till våta lekar, men som inte vill att ens säng ska förstöras av glidmedel, gel, kroppsvätskor, oljor, vispgrädde eller liknande. Tack vare ett högkvalitativt påslakan behöver man dock aldrig oroa sig, utan man kan leva ut sina vildaste fantasier med enkel rengöring efteråt.

Om man älskar fetishlekar som kanske innehåller choklad eller annat kladdigt mys är ett påslackan i lack ett måste – och kanske ett latex lakan eller ett gummilakan. Just det här påslakanet har ett mått på 135 x 200 cm och tvättas lätt efter användning.

 

Massage Bed Body Slide

body slide massage lagen

Se priset här

Är det dags för heta och vilda lekar med oljor, glidmedel och andra klibbiga vätskor i överflöd? Då kommer man att behöva ett latexlakan, gummilakan eller plastlakan – och det finns ingenting som man kommer att älska mer än Massage Bed Body Slide.

Det som gör detta sexlakan så speciellt är att man kan blåsa upp kanterna, vilket ser till så att inga vätskor hamnar utanför lakanet. På så sätt rinner ingenting ut i sängen eller ner på golvet, så man kan känna sig trygg under lekarna och bara njuta.

Efter användning tvättar man lätt sitt plastlakan med tvål och vatten för att kunna använda det så mycket man vill. Även en flaska glidmedel ingår i köpet så att de våta lekarna kan dra igång direkt. Storleken på lakanet är 2 x 1,6 m, vilket är mer än stort nog för att passa båda parter.

 

Fetish Collection Lacklakan Vit 200 x 230 cm

fetish collection lak lagen hvid 200 x 230 cmSe priset här

Är du ute efter ett gummilakan, latexlakan eller varför inte ett lacklackan? Fetish Collection Lacklakanet i vitt är ett snyggt och ganska stort lakan som kan läggas i sängen för att skydda ens sängkläder. Det går dock lika bra att använda detta sexlakan på andra möbler eller på golvet när det är dags för heta och våta lekar.

Lacklakanet i en fin vit färg är framtaget för att skydda olika ytor från glidmedel, gel, oljor, vispgrädde, champagne eller andra vätskor som man inkorporerar i sina sexiga lekar.

Då storleken på Fetish Collection Lacklakan är 200 x 230 cm kommer man att få stor plats att rulla på och röra sig runt på, och när allt är klappat och klart rengör man lätt sitt lakan med hjälp av en trasa och varmt vatten.

 

Fascinator Throe – Lila

fascinator plum throe purple

Se priset här

Vi har tidigare nämnt Fascinator Throe, men här kommer den högkvalitativa produkten istället i en sexig lila färg. Med en sida av satin kommer det inte endast att vara praktiskt att använda detta sexlakan, utan det kommer dessutom att kännas riktigt bekvämt.

Fascinator Throe kan tvättas vid 30 grader, och med en storlek på 152 x 122 cm finns det nog med plats för en själv och ens partner. Använd gärna detta sexlakan för att skydda sängen vid våta lekar i sovrummet.

 

Playpool Wet Lakan med Hög Kant

private wet playground

Se priset här

Vad kan vara bättre än ett snyggt gummilakan eller latexlakan för att skydda ens möbler vid våta lekar?

Jo, en hel pool på 200 x 140 cm som man kan placera på sängen – och tack vare de höga kanterna behöver man aldrig vara rädd för att vätskorna ska rinna ut i sängen.

Man kan därför fritt leka med glidmedel, gel, massageoljor, champagne, vispgrädde, choklad och andra vätskor för att få den ultimata sexiga upplevelsen tillsammans med ens käraste.

Då kanterna kan blåsas upp och tömmas på luft är det enkelt att förvara Playpool Wet Lakan, och att rengöra poolen efter användning är lika lätt. Varför satsa på ett gummilakan eller latexlakan när man kan få en stor och snygg pool!

 

Kink Wet Works Ultimate Surrender Massagelakan 170 x 200 cm

kink wet works ultimate surrender massage lagen

Se priset här

Likt produkten som vi nämnde ovan har Kink Wet Works Ultimate Surrender Massagelakan uppblåsbara kanter som blir till stor hjälp när det är dags att krydda till det i sovrummet med spännande vattenlekar.

Det må inte vara ett latexlakan eller gummilakan, men detta PVC-lakan är av mycket hög kvalitet som sannerligen kommer att imponera. Skydda sängen från champagne, vispgrädde, choklad, glidmedel, gel, oljor eller andra vätskor under lekarna och tvätta därefter lakanet med kallt vatten och en trasa när lekarna är över.

Lakanet uppmäter så mycket som 170 x 200 cm och man kommer därför att få gott om plats i alla lägen. Töm ut kanterna på luft efter användning för att lätt kunna förvara lakanet på ett diskret sätt.

 

Fetish Collection Lacklakan 200 x 230 cm

fetish collection lak lagen 200 x 230 cmSe priset här

Det är gynnsamt att ha ett snyggt gummilakan eller latexlakan vid ens sida om man älskar våta lekar, men ett sexlakan i vinyl är lika imponerande.

Storleken på 200 x 230 cm resulterar i att man alltid kommer att ha gott om plats för sina våta lekar oavsett om man vill placera sitt sexlakan på golvet, i sängen, i soffan eller någon helt annanstans.

Vitsen med ett sexlakan är att skydda ens golv eller möbler när man tar del av våta lekar. Kanske använder man sig av gel, oljor, glidmedel, champagne, vispgrädde, choklad eller kroppsvätskor.

Om detta tar sig in i möblerna eller golvet kan det komma att bli en tråkig rengöringsstund efter leken är över, så varför inte slippa allt det här genom att satsa på Fetish Collection Lacklakan.

 

Lack Påslakan 135 x 200 cm

lak dynebetraekSe priset här

Med ett påslakan i lack kan man lägga till sitt gummilakan och latexlakan för att fullända upplevelsen. Njut av detta sexlakan som uppmäter 135 x 200 cm och därför har nog med plats för alla ens behov och preferenser. Påslakanet ser till så att ens täcke får ett skydd mot vätskor som man kanske använder i vilda lekar i sovrummet. Gel, oljor, glidmedel och vispgrädde är bara några få alternativ, och det är endast fantasin som sätter gränserna.

Satsa på ett påslakan i lack, och varför inte ett örngott, latexlakan eller gummilakan för att se till så att hela ens säng skyddas. Efter användning drar man nytta av en våt trasa för att lätt tvätta av sitt påslakan – vilket man även kan göra med latexlakan och gummilakan.

 

Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant

fetish collection lak_ agen med høj kantSe priset här

Ett gummilakan eller latexlakan är duktiga på att hålla vätskor borta från säng och golv under våta lekar, men tack vare ett lacklakan med hög kant kan man känna sig säkrare än någonsin. Detta sexlakan fungerar lite som en platt pool med uppblåsbara kanter som håller vätskan på insidan utan någon risk för att den glider utanför.

Storleken på 140 x 200 cm är mer än nog för att båda parter ska få plats, och rengöringen därefter är mycket enkel. Töm lakanet på luft för att förvara det när det inte används. Fetish Collection Lacklakan med Hög Kant blir ett förträffligt alternativ till gummilakan och latexlakan.

 

Kink Wet Works Vattentäta Lakan Queen Size 230 x 270 cm

kink wet works vandtæt lagen 230 x 270 cm

Se priset här

Detta enorma sexlakan kommer att bli helt perfekt för de våta lekarna i sovrummet, och storleken på 230 x 270 cm ser till så att hela sängen är skyddad från vätskorna. Använd fritt oljor, glidmedel, champagne, gel, vispgrädde eller helt andra vätskor för att få många sensuella upplevelser som man sent kommer att glömma.

Trots att gummilakan och latexlakan är gjorda av hög kvalitet så kommer Kink Wet Works Vattentäta Lakan Queen Size 230 x 270 cm verkligen att imponera på en med den utomordentliga kvaliteten som annars är svår att hitta.

 

Kink Wet Works Vattentäta Lakan King Size 270 x 290 cm

kink wet works vandtæt lagen 270 x 290 cm

Se priset här

Då har vi nått det sista sexlakanet som är detsamma som produkten ovan. Den enda skillnaden är att just detta lakan är ännu större med sina 270 x 290 cm. Även om man har en enorm king size säng så kommer därför detta skydd att finnas där för en i vått och torrt – men mest vått.

Byt ut ens latexlakan och gummilakan mot detta högkvalitativa sexlakan för att få en upplevelse som aldrig förr tillsammans med ens partner. Efter de våta lekarna är det mycket enkelt att rengöra sitt sexlakan.

 

TILL VARDAGEN – Lacklakan 200 x 230 cm

lacklakan

Se priset här

Här kommer ett sexlakan som ger en många valmöjligheter när man talar om färg. Välj ett lacklakan på 200 x 230 cm i antingen lila, svart, bordeauxröd, röd eller vit och få just det lakanet som passar ens individuella preferenser. Välj en färg som matchar möblerna eller som helt enkelt ser bäst ut under de heta och våta lekarna i sovrummet.

Den stora storleken på 200 x 230 cm är perfekt för de riktigt stora sängarna och är stor nog för att ett flertal personer ska kunna använda det samtidigt. Med detta sexlakan över ens möbler slipper man att städa upp vätskor efter de vilda lekarna och kan istället snabbt handtvätta lakanet för att använda det hur många gånger man än vill.

 

 

Örngott av vinyl

orngott av vinylSe priset här

Örngottet i vinyl kommer i antingen en röd eller svart färg beroende på vad man föredrar. Om man älskar våta lekar men är rädd för att ens kudde ska bli förstörd kommer detta att vara helt rätt produkt för en. Örngottet av vinyl sätts utanpå kudden och skyddar den under lekar med massageoljor, glidmedel, vispgrädde, choklad, gel och andra vätskor. Om man vill komplettera sitt örngott för att fullända upplevelsen kan man alltid köpa till ett latexlakan eller ett gummilakan.

När man är färdig med att använda örngottet så är det lätt som en plätt att rengöra – och detsamma gäller latexlakan och gummilakan. Tänk på att örngottets storlek är 80 x 80 cm, så det kommer att passa en kudde med den här storleken.

 

 UTGÅTT – Joydivision Wet Games Lacklakan

joydivision wet games lak lagen

Här kommer ytterligare ett billigt sexlakan som både nybörjarna och veteranerna kommer att älska. Välj själv om lakanet ska komma i en stilren vit färg, en snygg svart färg eller en sensuell röd färg. Med sina mått på 180 x 260 cm må det inte vara så stort som produkterna ovan, men detta sexlakan är ändå mer än stort nog för att fylla en säng.

Med Joydivision Wet Games Lacklakan över sin säng skyddar man sängkläderna och ser till så att man har möjligheten att ta del av alla de våta lekarna som man älskar utan den jobbiga delen av att städa upp efteråt. Oavsett om det är tal kring gel, olja, glidmedel eller andra vätskor ser detta sexlakan till så att de våta upplevelserna kan fortsätta. Tack vare materialet kan man handtvätta lakanet och sedan återanvända det igen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här