Anal vibrator – Bästa i test

1953

En anal vibrator kan ta både din och din partners orgasm till nästa nivå. Hur fantastiskt med en produkt som ni båda kan använda (självklart med tvättar mellan)?

Många anal vibratorer låter till och med din partner ta över kontrollen, genom en fjärrkontroll eller app. Public play har alltså aldrig varit lättare som med en fjärrstyrd vibrator, eftersom analen är trång behöver du inte oroa dig för att den ska åka ut.

Fortsätt läs här nedan för att se vilka anal vibratorer vi på Lovebuddy rekommenderar.

Översikt Priskoll
Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug Testvinnare Se priset
Baseks Vibrerande Analplugg Medium Nybörjaren Se priset
Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av anal vibratorer här →

 

 


 

TESTVINNARESinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug

Se priset här

Recension

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug är en anal vibrator som kommer att ta dina sexupplevelser till helt nya nivåer.

Denna analplugg har en rundad och perfekt form som gör att den kommer på plats i baken och ger den stimulering som är helt perfekt för dig. Basen på analpluggen är krökt vilket gör att analpluggen hamnar på rätt plats under hela sexakten, och den stimulerar din mellangård på ett perfekt sätt också.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug har hela tio olika inställningar för vibration och du kan lätt styra dessa inställningar med den fjärrkontroll som kommer med pluggen när den levereras.

Vattentät analplugg

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug är vattentät vilket gör att du kan njuta av din sexupplevelse inte bara i sovrummet utan i badkaret eller duschen också. Denna analplugg är förstås inte bara till för din egen njutning utan fungerar perfekt också när du bjuder in din partner för att ta del av njutningen.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug är hela sju centimeter lång och har en diameter på tre centimeter. Detta gör pluggen storleksmässigt perfekt både för den som är nybörjare och för den som har mer erfarenhet.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug är tillverkad av silkeslen silikon som är flexibel. Det övriga materialet är ABS-plast. Analpluggen kommer med en USB-kabel så att du enkelt kan ladda upp den mellan dina sexupplevelser.

Se priset här

 


 

 TILL NYBÖRJARENBaseks Vibrerande Analplugg Medium

Baseks Vibrerande Analplugg Medium

Se priset här

Recension

Baseks Vibrerande Analplugg Medium är en av de analvibratorer som på ett perfekt sätt kombinerar njutning genom analstimulering och sköna vibrationer.

Baseks Vibrerande Analplugg Medium arbetar med stimulans av de mycket känsliga nerverna som sitter inne i och runt anus, vilket ger en mycket kittlande upplevelse när du har sex med en partner eller onanerar. Analpluggen är perfekt både för nybörjaren och för den som är redo att ta nästa steg i sin användning av en analvibrator.

Baseks Vibrerande Analplugg Mediums inbyggda vibrator har hela sju olika vibrationsnivåer att välja mellan och den smala designen gör det mycket lätt att föra in analpluggen i anus. Analvibratorn har en bred fot vilket gör att man kan vara säker på att den sitter som den ska och inte glider upp i ändtarmen på ett farligt sätt. Detta gör att du kan koppla av och känna dig säker när du använder den.

Baseks Vibrerande Analplugg Medium kommer med ett silikonöverdrag som är lent som silke. Det krävs tre stycken LR44-batterier för att driva analpluggen och de ingår i leveransen utan extra kostnad.

Se priset här

 


 

DEN BILLIGA Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Anal vibrator

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg

Se priset här

Recension

En analvibrator som till exempel Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg kan vara ett mycket välkommet tillskott till ett pars eller en ensamståendes arsenal av metoder för att uppnå fantastiska orgasmer.

Denna analvibrator har en mycket slank design och en spets som är rundad, och detta gör det mycket lättare att föra in den i anus. Den breda basen och snöret som är fäst där gör analpluggen mycket säker också eftersom det gör att den är lätt att dra ut om den av någon anledning skulle försvinna alltför högt upp i anus – vilket kan vara mycket farligt.

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg har hela tio olika mönster och inställningar för vibration. Detta gör det möjligt att hitta dina favoritmönster för vibration, och dessa kan du lätt styra med den smarta fjärrkontrollen som följer med i leveransen.

Låt din partner styra din sexupplevelse

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg är mycket bra för att ge lite extra kryddning till dina privata onaniupplevelser, men den fungerar också mycket bra för att dela sexupplevelser med din partner också. Om du ger fjärrkontrollen till din partner så kan denne kontrollera din upplevelse och göra den mycket mer spännande.

Om du ska använda den tillsammans med din partner kan det vara skönt att veta att du är helt ren innan, köp därför även hem en anal douche.

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg har en mycket len yta som är tillverkad av silikon och den kan föras in hela nio centimeter. Analvibratorn har en diameter på tre centimeter. Både batterier och fjärrkontroll ingår i leveransen.

När du inte använder Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg är det rekommenderat att du tar ur batterierna ur fjärrkontrollen och vibratorn.

Se priset här

 


DEN LÄCKRA Adrien Lastic Bullet Amuse Vibrerande Analplugg

Adrien Lastic Bullet Amuse Vibrerande Analplugg

Se priset här

Recension

Det finns ett stort antal anal vibratorer och bland dem finns denna med bulletvibrator, en av dem som vi verkligen kan rekommendera. Denna analplugg ger en mycket fin upplevelse under sex med sin mycket kittlande stimulering när du har analsex.

Analpluggen med bulletvibrator är mycket liten och lika behändig. Den passar också lika bra för både nybörjare och mer erfarna personer, men viktigt att komma ihåg glidmedel.

För att göra det lättare att föra in analpluggen så är den smal till toppen och blir bredare längst med den anala vibratorn. Analplugg med Bulletvibrator är producerad av silikon vilket gör den extremt behaglig att använda.

Analpluggen med bulletvibrator är väldigt enkel att använda och sätts lätt på och av med en liten knapp.

Analplugg i hölster

Analpluggen med bulletvibrator monteras i hölstret i ändan av pluggen. När den sedan är påslagen kommer den att vibrera med mycket mjuka rörelser.

För att få bästa möjliga upplevelse är det viktigt att du använder ett vattenbaserat glidmedel för burk i anus.

När du använt analpluggen är det bra om du rengör den med vatten och kanske också en antibakteriell vätska särskilt framtagen för att göra rent sexleksaker.

Se priset här

 


MEST POPULÄRLove In The Pocket Vibrerande Buttplugg

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg

Se priset här

Recension

När vi tittar närmare på  denna anal vibratorn, för väldigt njutningsfull analstimulation, så kommer vi till Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg som är en vibrator för anus som kommer att ge dig en helt oförglömlig upplevelse.

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg är en relativt liten analplugg. Den når bara in fyra och en halv centimeter i ändtarmen. Pluggen har en rundad spets som gör den mycket behaglig att föra in, vilket förstås är något som förbättrar helhetsupplevelsen väldigt mycket.

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg har en yta som är räfflad vilket gör att när du sätter igång vibrationsfunktionen kan du få riktigt fina njutningar. Fullt uppladdad fungerar vibratorn nästan en timme.

Denna analplugg är mycket passande att ha liggandes i fickan eller handväskan när du ska ut i nattlivet på lite äventyr. Den är så liten att ingen kommer att uppmärksamma den innan du verkligen vill visa upp den.

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg har en total längd på sex centimeter och som mest är den två och en halv centimeter bred. Analpluggen är tillverkad i väldigt len silikon och vi rekommenderar att du använder vattenbaserat glidmedel. Analpluggen drivs av ett LR754-batteri som ingår i köpet.

Se priset här

 


 

TILL VARDAGEN Sinful Vibrerende Anal Plug Large

Sinful Vibrerende Anal Plug Large

Se priset här

Recension

Sinful Vibrerande Anal Plug Large är en analvibrator framtagen för män, som är mycket väl lämpad till den som vill börja experimentera med analvibratorer. Dock går den självklart att användas av båda könen. Sinful Vibrerande Anal Plug Large ger mycket djup och kraftig stimulans av anus vilket gör den spännande att använda ensam eller som parleksak för både heterosexuella och homosexuella par.

Med Sinful Vibrerande Anal Plug Large kan du njuta av ostörd onani eller varför inte bjuda in din partner, maka eller make till lite härligt analsex? Denna analplugg är pefekt som uppvärmning till ett rejält samlag eller annan typ av sexakt som gör att ni kommer att nå helt nya höjder i er extas.

Sinful Vibrerande Anal vibrator Large kan användas som uppvärmning innan ett analt samlag mellan två herrar men den kan också användas som extra krydda under ett vanligt vaginalt samlag.

Denne är tillverkad av mycket mjukt silikon och har en kägelformad design vilket gör att den är mycket behaglig att föra in i anus och också mycket att använda när den väl är på plats.

Denna analplugg har en mycket effektiv vibrationsnivå. Det rekommenderas att den används tillsammans med ett glidmedel baserat på vatten som är avsett för analt bruk. Detta för att kroppen inte producerar något eget glidmedel i anus.

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKA Nexus Ace Medium Trådlös Uppladdningsbar Analvibrator

Nexus Ace Medium Trådlös Uppladdningsbar Analvibrator

Se priset här

Recension

Nexus Ace är en analvibrator som är av den lyxigare sorten. Den har en hel del olika möjliga användningsområden för sex i alla olika riktningar.

Nexus Ace är en vibrator som kan fungera som analvibrator kvinnor eller som en analvibrator för män, det spelara alltså ingen större roll om det är en kvinna eller en man som använder den.

Nexus Ace är en analvibrator som håller en mellanstorlek och precis som med alla andra saker som är mellan, eller lagom, så erbjuder också denna analvibrator fantastiskt många olika möjligheter till lek och skoj när du har sex ensam eller tillsammans med din partner.

Denna analvibrator är trådlös sexleksak– vilket den är först med på marknaden, den är uppladdningsbar och den trådlösa räckvidden är på hela femton meter.

Det är just nu mycket populärt med trådlösa sexleksaker nuförtiden, framförallt för att trådlösa vibratorer kan användas på så många fler olika sätt än vad som är fallet med de vibratorer som kräver manuell kontroll. Nexus Ace kan du till exempel styra på egen hand, eller så låter du din partner ta kontrollen över er sexakt genom att bara ge honom eller henne fjärrkontrollen.

Du laddar enkelt Nexus Ace med hjälp av den USB-laddare som följer med i leveransen. Laddaren är magnetisk vilket är en stor fördel.

Nexus Ace är tillverkad av silikon av högsta kvalitet och dessutom är den vattentät. Att den är vattentät ska du ta väl vara på för det betyder att du ensam, eller tillsammans med din partner, kan njuta av sex i alla olika miljöer i vatten. Det kan till exempel vara badkaret, duschen, en insjö eller varför inte i havet?

Nexus Ace har sex olika mönster för vibration och massage.

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTENAnal Pusher Plug

Anal Pusher Plug

Se priset här

Recension

Anal Pusher Plug är en anal vibrator som har en fantastisk vibrationsstyrka, vilket ger en penetration med en extrem njutning. Med Anal Pusher Plug kan du njuta av att kunna ändra inställningarna för vibrationerna med den fjärrkontroll som följer med i leveransen. Det är mycket lätt att byta mellan de olika inställningarna.

Den fjärrkontroll som följer med Anal Pusher Plug sitter ihop med denna med en åttio centimeter lång sladd så du har en hel del avstånd du kan nyttja när du leker.

Denna mycket fina analplugg har också en sugpropp som sitter på den. Sugproppen gör det möjligt att sätta fast Anal Pusher Plug på vilken len och hård yta som helst. Detta gör att du kan njuta av onani eller annan lek utan att behöva använda händerna. Här kan vi prata om fantastiska upplevelser av sex på egen hand, ingen vits avsedd. Glöm inte använda rikligt med glidmedel.

Anal Pusher Plug är på grund av sin ganska stora storlek särskilt lämplig för dig som redan har en hel del erfarenhet av anal njutning. Anal Pusher Plug kan dock självklart också med fördel användas av dig som är nybörjare och känner att du redan från början vill att ditt anus ska fyllas ut ordentligt för att uppnå maximal spänning, och orgasm.

Du använder Anal Pusher Plug så här:

  • Sätt i de fyra stycken batterierna – de ingår ej – och starta sedan analpluggen. Det röda ljuset tänds när den är startad.
  • De vibrationer som styr penetrationen startas och kontrolleras sedan med de upp och ned knappar som sitter på staven.
  • Övriga vibrationer kontrolleras med ”våg-knappen”

Det är starkt rekommenderat att du använder vattenbaserat glidmedel anpassat för analt bruk innan du penetrerar dig själv, eller någon annan, med Anal Pusher Plug. Då kommer känslan att bli mer behaglig.

Se priset här

 


MEST REKOMMENDERADE Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator

Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator

Se priset här

Recension

Dildovibratorn Power Stud ger maximal stimulans. Power Stud analvibrator har två dildos som stimulerar dig både i vaginan och i anus.

Power Stud-vibratorn är två sammansatta dildos. Den ena större och den andra mindre. Power Stud arbetar så att du för in båda dildos samtidigt och först efter det så startar de upp och ger dig den där extasen som du säkert drömt om.

Den större dildon har ett penishuvud med tydliga ådror och realistisk form medan den andra är något mindre.

Analvibratorn har en gummiyta som känns mjuk och behaglig. Det rekommenderas att du använder ett vattenbaserat glidmedel när du använder Power Stud.

Power Stud analvibrator har tre olika vibrationer som du kan välja mellan, och kontrollera med knappen längst ned på dildon.

Denna analvibrator är vattentät så kan du njuta av den också i badkaret.

Power Stud behöver två AA-batterier som inte ingår vid köpet.

Se priset här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här