Anal vibrator – Bästa i test

2010

En anal vibrator kan ta både din och din partners orgasm till nästa nivå. Hur fantastiskt med en produkt som ni båda kan använda (självklart med tvättar mellan)?

Många anal vibratorer låter till och med din partner ta över kontrollen, genom en fjärrkontroll eller app. Public play har alltså aldrig varit lättare som med en fjärrstyrd vibrator, eftersom analen är trång behöver du inte oroa dig för att den ska åka ut.

Fortsätt läs här nedan för att se vilka anal vibratorer vi på Lovebuddy rekommenderar.

Vad är en analvibrator?

En analvibrator är precis som det låter, en vibrator skapad för att tillfredsställa din anal. Det är alltså en sexleksak anpassad för analpenetration, vissa är även kombinerade med möjligheter för ytterligare stimulans.

Tips för att hitta en bra analvibrator:

För att hitta en bra analvibrator så behöver du fundera på vad just du tycker om. Gillar du vibrationer? Mjuka eller hårda leksaker? Stora eller små? Eller handlar det mest om en budget fråga?

Översikt Priskoll
Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug Testvinnare Se priset
Baseks Vibrerande Analplugg Medium Nybörjaren Se priset
Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av anal vibratorer här →

 

 


 

TESTVINNARESinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug

Se priset här

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug är en anal vibrator som kommer att ta dina sexupplevelser till helt nya nivåer. En analvibrator sju centimeter lång och har en diameter på tre centimeter. Detta gör pluggen storleksmässigt perfekt både för den som är nybörjare och för den som har mer erfarenhet.

Fördelar

 • Bra passform
 • Fjärrstyrd
 • Diskret för public play

Nackdelar

 • Svårt att förstå när fjärrkontrollen är på/av

Recension

Denna analplugg har en rundad och perfekt form som gör att den kommer på plats i baken och ger den stimulering som är helt perfekt för dig. Basen på analpluggen är krökt vilket gör att analpluggen hamnar på rätt plats under hela sexakten, och den stimulerar din mellangård på ett perfekt sätt också.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug har hela tio olika inställningar för vibration och du kan lätt styra dessa inställningar med den fjärrkontroll som kommer med pluggen när den levereras.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug är vattentät vilket gör att du kan njuta av din sexupplevelse inte bara i sovrummet utan i badkaret eller duschen också. Denna analplugg är förstås inte bara till för din egen njutning utan fungerar perfekt också när du bjuder in din partner för att ta del av njutningen.

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug är tillverkad av silkeslen silikon som är flexibel. Det övriga materialet är ABS-plast. Analpluggen kommer med en USB-kabel så att du enkelt kan ladda upp den mellan dina sexupplevelser.

 

Hur använder du den?

Den här analvibratorn styrs med hjälp utav fjärrkontrollen. Se till att använda rikligt med analt glidmedel och därför för sakta in den i din anal. Det kan vara bra att töja din anal innan samt använda en douche.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar när din anal kittlas av starka vibrationer, kanske även för dig som gillar när någon annan tar kommandot genom kontrollen.

 

 

Det säger andra kunder

Andreas  – ” Bra passform, även för nybörjare som jag. Magiskt när den vibrerar och kan sitta inne längre stunder utan obehag. Väldigt spännande att ha den och ge fjärren till frugan. Kräver att man kommunicerar för att det ska bli perfekt. Lite irriterande att man måste stega genom alla inställningarna och inte kan starta stoppa på samma inställning när man har hittat en bra.

Går tyst och sitter diskret under kläderna, men sitt inte på en trästol eller liknande för då går vibrationerna ner i golvet direkt 🙂 Inte alls lika effektiv på frugan. hon tyckte inte vibrationerna tillförde något. Så definitivt för plus för oss killar. ”

 

Sammanfattning

En analvibrator gjord av silikon med skön passform och kraftiga vibrationer. Välj mellan 10 helt olika och styr dem genom fjärrkontrollen.

Se priset här

 


 

 TILL NYBÖRJARENBaseks Vibrerande Analplugg Medium

Baseks Vibrerande Analplugg Medium

Se priset här

Baseks Vibrerande Analplugg Medium är en av de analvibratorer som på ett perfekt sätt kombinerar njutning genom analstimulering och sköna vibrationer. Analpluggen är perfekt både för nybörjaren och för den som är redo att ta nästa steg i sin användning av en analvibrator.

Fördelar

 • Enkel att föra in
 • Skönt material
 • Prisvärd och batterier ingår

Nackdelar

 • Lätt att råka stänga av/ändra vibration

Recension

Baseks Vibrerande Analplugg Medium arbetar med stimulans av de mycket känsliga nerverna som sitter inne i och runt anus, vilket ger en mycket kittlande upplevelse när du har sex med en partner eller onanerar.

Baseks Vibrerande Analplugg Mediums inbyggda vibrator har hela sju olika vibrationsnivåer att välja mellan och den smala designen gör det mycket lätt att föra in analpluggen i anus. Analvibratorn har en bred fot vilket gör att man kan vara säker på att den sitter som den ska och inte glider upp i ändtarmen på ett farligt sätt. Detta gör att du kan koppla av och känna dig säker när du använder den.

Baseks Vibrerande Analplugg Medium kommer med ett silikonöverdrag som är lent som silke. Det krävs tre stycken LR44-batterier för att driva analpluggen och de ingår i leveransen utan extra kostnad.

 

Hur använder du den?

Eftersom materialet är så skönt så behövs endast en liten klick glidmedel innan du för in den i din anal. Använd knappen för att sätta igång den och därefter för att styra vibrationerna.

 

Rekommenderad till

En analvibrator som passar perfekt för nybörjaren tack vare att den är så enkel och bekväm att använda.

 

Det säger andra kunder

Hanna – ” Min pojkvän och jag har under en period haft lust att ta våra anala lekar till nästa nivå, och valet föll på den här pluggen, då vi kunde läsa att den passade “nybörjare” som oss.

Är man helt ny eller (som jag) lite försiktig av sig, då skulle jag rekommendera samma modell i mindre storlek, eftersom jag inte är helt redo för en medium ännu. Min pojkvän är däremot helt galen i den nya storleken, och han använder den både själv, men även när vi är tillsammans.

Han får inte orgasm från den utan annan beröring, men han berättar att de mullrande förnimmelserna från vibrationerna är helt fantastiska, och att de bidrar till djupare och längre orgasmer. Allt som allt en trevlig plugg till min partner, som han njuter av och som jag också kan ta del av.”

 

Sammanfattning

En enkel anal vibrator som gör underverk. Eftersom materialet är så pass mjukt och skönt är det inte alla som tycker att det behövs extra glid, utan kan sakta föra in den ändå.

 

 

Se priset här

 


 

DEN BILLIGA B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg

Se priset här

En analvibrator som till exempel B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg kan vara ett mycket välkommet tillskott till ett pars eller en ensamståendes arsenal av metoder för att uppnå fantastiska orgasmer. B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg är mycket bra för att ge lite extra kryddning till dina privata onaniupplevelser.

Fördelar

 • Går att styra med fjärrkontroll
 • 10 olika vibrationsinställningar
 • Diskret design

Nackdelar

 • Vissa tycker att vibrationerna är för svaga

Recension

Denna analvibrator har en mycket slank design och en spets som är rundad, och detta gör det mycket lättare att föra in den i anus. Den breda basen och snöret som är fäst där gör analpluggen mycket säker också eftersom det gör att den är lätt att dra ut om den av någon anledning skulle försvinna alltför högt upp i anus – vilket kan vara mycket farligt.

B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg har hela tio olika mönster och inställningar för vibration. Detta gör det möjligt att hitta dina favoritmönster för vibration, och dessa kan du lätt styra med den smarta fjärrkontrollen som följer med i leveransen.

Den fungerar också mycket bra för att dela sexupplevelser med din partner också. Om du ger fjärrkontrollen till din partner så kan denne kontrollera din upplevelse och göra den mycket mer spännande.

Om du ska använda den tillsammans med din partner kan det vara skönt att veta att du är helt ren innan, köp därför även hem en anal douche.

B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg har en mycket len yta som är tillverkad av silikon och den kan föras in hela nio centimeter. Analvibratorn har en diameter på tre centimeter. Både batterier och fjärrkontroll ingår i leveransen.

När du inte använder B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg är det rekommenderat att du tar ur batterierna ur fjärrkontrollen och vibratorn.

 

Hur använder du den?

Tack vare den rundade spetsen är den enkel att föra in i din anal efter att applicerat lite glidmedel. Vi rekommenderar att du köper något av dessa.

Rekommenderad till

Perfekt för dig som är ute efter en prisvärd analvibrator som du både kan använda på egen hand och tillsammans med din partner.

 

Det säger andra kunder

Tanja – ” Buttpluggen är värd pengarna. 😉 Den har en snygg, slät och läcker design. Ingen orgasm med ENBART den. Men den och vad som helst annat, så gav den fina orgasmer. ”

 

Sammanfattning

En anal vibrator som tack vare sin rundade spets är skön att föra in och tack vare fjärrkontrollen enkel att styra. Kontrollera den själv eller ge över kontrollen till din partner och låt din partner vara den som bestämmer över din orgasm.

 

Se priset här

 


DEN LÄCKRA Adrien Lastic Bullet Amuse Vibrerande Analplugg

Adrien Lastic Bullet Amuse Vibrerande Analplugg

Se priset här

Det finns ett stort antal anal vibratorer och bland dem finns denna med bulletvibrator, en av dem som vi verkligen kan rekommendera. Denna analplugg ger en mycket fin upplevelse under sex med sin mycket kittlande stimulering när du har analsex.

Fördelar

 • Ergonomisk form
 • Varierande penetration
 • Milda vibrationer – bra för nybörjaren

Nackdelar

 • Endast en vibrationsnivå

Recension

Analpluggen med bulletvibrator är mycket liten och lika behändig. Den passar också lika bra för både nybörjare och mer erfarna personer, men viktigt att komma ihåg glidmedel.

För att göra det lättare att föra in analpluggen så är den smal till toppen och blir bredare längst med den anala vibratorn. Analplugg med Bulletvibrator är producerad av silikon vilket gör den extremt behaglig att använda.

 

Hur använder du den?

Analpluggen med bulletvibrator är väldigt enkel att använda och sätts lätt på och av med en liten knapp. Analpluggen med bulletvibrator monteras i hölstret i ändan av pluggen. När den sedan är påslagen kommer den att vibrera med mycket mjuka rörelser.

För att få bästa möjliga upplevelse är det viktigt att du använder ett vattenbaserat glidmedel för burk i anus. När du använt analpluggen är det bra om du rengör den med vatten och kanske också en antibakteriell vätska särskilt framtagen för att göra rent sexleksaker.

 

Rekommenderad till

Här har vi en analvibrator som passar bra till nybörjaren. Detta eftersom den ergonomiska designen gör det enklare att föra in den samtidigt som du töjer din anal.

 

Sammanfattning

En analvibrator som fungerar bra för alla, det enda som gör den tveksam för den erfarna är variationen av vibration. Det finns nämligen bara ett läge och det är relativt milt. Detta gör dock att den är otroligt lättanvänd och smidig.

Se priset här

 


MEST POPULÄRLove In The Pocket Vibrerande Buttplugg

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg

Se priset här

När vi tittar närmare på  denna anal vibratorn, för väldigt njutningsfull analstimulation, så kommer vi till Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg som är en vibrator för anus som kommer att ge dig en helt oförglömlig upplevelse.

Fördelar

 • Bruksanvisning på flera språk
 • Diskret design
 • Storleken gör den perfekt att ta med överallt

Nackdelar

 • Kan upplevas som för liten av de mer erfarna

Recension

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg är en relativt liten analplugg. Den når bara in fyra och en halv centimeter i ändtarmen. Pluggen har en rundad spets som gör den mycket behaglig att föra in, vilket förstås är något som förbättrar helhetsupplevelsen väldigt mycket.

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg har en yta som är räfflad vilket gör att när du sätter igång vibrationsfunktionen kan du få riktigt fina njutningar. Fullt uppladdad fungerar vibratorn nästan en timme.

Denna analplugg är mycket passande att ha liggandes i fickan eller handväskan när du ska ut i nattlivet på lite äventyr. Den är så liten att ingen kommer att uppmärksamma den innan du verkligen vill visa upp den.

Love In The Pocket Vibrerande Buttplugg har en total längd på sex centimeter och som mest är den två och en halv centimeter bred. Analpluggen är tillverkad i väldigt len silikon och vi rekommenderar att du använder vattenbaserat glidmedel. Analpluggen drivs av ett LR754-batteri som ingår i köpet.

 

Hur använder du den?

Eftersom batterier ingår behöver du inte oroa dig för det utan kan direkt placera batteriet i din analvibrator. Därefter är det viktigt att du använder mycket glidmedel och sedan för in den sakta i din anal.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en analvibrator som är enkel att ta med dig, oavsett vart du ska. Eller också dig som är ny till analvibratorer och därför vill börja med en mindre storlek.

 

Det säger andra kunder

Just nu finns det inga recensioner av tidigare användare hos Sinful.

 

Sammanfattning

En liten och diskret vibrator för din anal. Det här är en sexleksak du alltid kan ha med dig – den gör dig alltid redo. Anledningen är att den är liten, men storleken gör också att det inte är särskilt uppskattad av de erfarna användarna.

 

Se priset här

 


 

TILL VARDAGEN Sinful Vibrerende Anal Plug Large

Sinful Vibrerende Anal Plug Large

Se priset här

Sinful Vibrerande Anal Plug Large är en analvibrator framtagen för män, som är mycket väl lämpad till den som vill börja experimentera med analvibratorer. Dock går den självklart att användas av båda könen.

Fördelar

 • Sitter kvar även i de vildaste lekarna
 • Passar bra som uppvärmning innan analsex
 • Fungerar bra att värma upp under vattenkranen

Nackdelar

 • Svår att få in för den oerfarna
 • Endast en vibrationsnivå

Recension

Sinful Vibrerande Anal Plug Large ger mycket djup och kraftig stimulans av anus vilket gör den spännande att använda ensam eller som parleksak för både heterosexuella och homosexuella par.

Med Sinful Vibrerande Anal Plug Large kan du njuta av ostörd onani eller varför inte bjuda in din partner, maka eller make till lite härligt analsex? Denna analplugg är pefekt som uppvärmning till ett rejält samlag eller annan typ av sexakt som gör att ni kommer att nå helt nya höjder i er extas.

Sinful Vibrerande Anal vibrator Large kan användas som uppvärmning innan ett analt samlag mellan två herrar men den kan också användas som extra krydda under ett vanligt vaginalt samlag.

Denne är tillverkad av mycket mjukt silikon och har en kägelformad design vilket gör att den är mycket behaglig att föra in i anus och också mycket att använda när den väl är på plats.

Hur använder du den?

Denna analplugg har en mycket effektiv vibrationsnivå. Det rekommenderas att den används tillsammans med ett glidmedel baserat på vatten som är avsett för analt bruk. Detta för att kroppen inte producerar något eget glidmedel i anus.

Rekommenderad till

Det här är en analvibrator för de erfarna, sitter som ett smäck när den väl är på plats men tar lite tid att få in.

 

Det säger andra kunder

Sanna – ” Underbar analplugg! Bra storlek, krävs lite vana för att få in den, men den sitter sedan väl på plats och är enkel att få in eller ut. Vibrationerna är måttliga, men tillräckliga för att ge orgasm!”

 

Sammanfattning

En av de större analvibratorerna i testet som därför är perfekt som uppvärmning inför analsex eller bara för den erfarna som vill känna sig fylld. Den har dock endast ett vibrationsläge vilket upplevs av vissa som lite för svagt.

 

Se priset här

 


 

DEN FRÄCKA Nexus Ace Small Trådlös Uppladdningsbar Analvibrator

Nexus Ace Medium Trådlös Uppladdningsbar Analvibrator

Se priset här

Nexus Ace är en analvibrator som är av den lyxigare sorten. Den har en hel del olika möjliga användningsområden för sex i alla olika riktningar.

Fördelar

 • Sitter bra
 • Finns flera olika storlekar
 • Fjärrstyrd – upp till 15m

Nackdelar

 • Vibrationerna låter mycket

Recension

Nexus Ace är en vibrator som kan fungera lika bra som analvibrator för kvinnor som en analvibrator för män. Nexus Ace är en analvibrator som håller en mellanstorlek och precis som med alla andra saker som är mellan, eller lagom, så erbjuder också denna analvibrator fantastiskt många olika möjligheter till lek och skoj när du har sex ensam eller tillsammans med din partner.

Denna analvibrator är trådlös sexleksak– vilket den är först med på marknaden, den är uppladdningsbar och den trådlösa räckvidden är på hela femton meter.

Det är just nu mycket populärt med trådlösa sexleksaker nuförtiden, framförallt för att trådlösa vibratorer kan användas på så många fler olika sätt än vad som är fallet med de vibratorer som kräver manuell kontroll.

Nexus Ace är tillverkad av silikon av högsta kvalitet och dessutom är den vattentät. Att den är vattentät ska du ta väl vara på för det betyder att du ensam, eller tillsammans med din partner, kan njuta av sex i alla olika miljöer i vatten. Det kan till exempel vara badkaret, duschen, en insjö eller varför inte i havet?

Nexus Ace har sex olika mönster för vibration och massage.

 

Hur använder du den?

Nexus Ace kan du till exempel styra på egen hand, eller så låter du din partner ta kontrollen över er sexakt genom att bara ge honom eller henne fjärrkontrollen. Du laddar enkelt Nexus Ace med hjälp av den USB-laddare som följer med i leveransen. Laddaren är magnetisk vilket är en stor fördel.

 

Rekommenderad till

Passar dig som har partner och vill göra lekarna ännu roligare där hemma.

 

Det säger andra kunder

Nicklas – ” Sitter bra och är skön. Tyvärr är vibrationerna lite högljudda så kommer nog inte användas utanför hemmet.”

 

Sammanfattning

En analvibrator med en fjärrkontroll, det betyder alltså att den kan styras på upp till 15meter i avstånd. Den är vattentät och har sex olika lägen för olika vibrationer.

 

Se priset här

 


 

ARBETSHÄSTENAnal Pusher Plug

Anal Pusher Plug

Se priset här

Anal Pusher Plug är en anal vibrator som har en fantastisk vibrationsstyrka, vilket ger en penetration med en extrem njutning.

Fördelar

 • Sugpropp – fäst den vart du vill
 • Både klassisk vibration och penetrationsinställning
 • Går att styra med fjärrkontroll

Nackdelar

 • Batterier ingår ej
 • Den är inte vattentät

Recension

Med Anal Pusher Plug kan du njuta av att kunna ändra inställningarna för vibrationerna med den fjärrkontroll som följer med i leveransen. Det är mycket lätt att byta mellan de olika inställningarna.

Den fjärrkontroll som följer med Anal Pusher Plug sitter ihop med denna med en åttio centimeter lång sladd så du har en hel del avstånd du kan nyttja när du leker.

Denna mycket fina analplugg har också en sugpropp som sitter på den. Sugproppen gör det möjligt att sätta fast Anal Pusher Plug på vilken len och hård yta som helst. Detta gör att du kan njuta av onani eller annan lek utan att behöva använda händerna. Här kan vi prata om fantastiska upplevelser av sex på egen hand, ingen vits avsedd. Glöm inte använda rikligt med glidmedel.

Anal Pusher Plug är på grund av sin ganska stora storlek särskilt lämplig för dig som redan har en hel del erfarenhet av anal njutning. Anal Pusher Plug kan dock självklart också med fördel användas av dig som är nybörjare och känner att du redan från början vill att ditt anus ska fyllas ut ordentligt för att uppnå maximal spänning, och orgasm.

 

Hur använder du den?

Sätt i de fyra stycken batterierna – de ingår ej – och starta sedan analpluggen. Det röda ljuset tänds när den är startad.

De vibrationer som styr penetrationen startas och kontrolleras sedan med de upp och ned knappar som sitter på staven. Övriga vibrationer kontrolleras med ”våg-knappen”

Det är starkt rekommenderat att du använder vattenbaserat glidmedel anpassat för analt bruk innan du penetrerar dig själv, eller någon annan, med Anal Pusher Plug. Då kommer känslan att bli mer behaglig.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är van vid analvibratorer sedan tidigare. Passar även dig som vill kunna använda den helt handsfree, något som är möjligt tack vare sugproppen.

 

 

Det säger andra kunder

Daniel – ” Grymt skön känsla med pumpningarna, känns verkligen äkta och ger en helt ny dimension utöver normala vibrationer. Har närapå använt den två ggr om dan sen jag köpt den. Perfekt size också. ”

 

Sammanfattning

En annorlunda analvibrator i den lyxigare sorten. Här får du både klassiska vibrationer och en inställning som motsvarar en penetrationsrörelse. Du kan även fästa den på valfri flat yta tack vare sugproppen. Tyvärr är den inte vattentät.

 

Se priset här

 


MEST REKOMMENDERADE Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator

Power Stud Dubbel Penetrator Vibrator

Se priset här

Dildovibratorn Power Stud ger maximal stimulans. Power Stud analvibrator har två dildos som stimulerar dig både i vaginan och i anus.

Fördelar

 • Dubbelpenetration
 • Starka vibrationer
 • Vattentät

Nackdelar

 • Batterier ingår ej
 • Går inte att stimulera ett hål i taget

Recension

Power Stud-vibratorn är två sammansatta dildos. Den ena större och den andra mindre. Power Stud arbetar så att du för in båda dildos samtidigt och först efter det så startar de upp och ger dig den där extasen som du säkert drömt om.

Den större dildon har ett penishuvud med tydliga ådror och realistisk form medan den andra är något mindre.

Analvibratorn har en gummiyta som känns mjuk och behaglig. Det rekommenderas att du använder ett vattenbaserat glidmedel när du använder Power Stud.

Power Stud analvibrator har tre olika vibrationer som du kan välja mellan, och kontrollera med knappen längst ned på dildon. Denna analvibrator är vattentät så kan du njuta av den också i badkaret.

Power Stud behöver två AA-batterier som inte ingår vid köpet.

 

Hur använder du den?

Här är det viktigt att du använder glidmedel överallt eftersom du ska penetrera två hål. Det kan vara till din fördel att töja din anal innan du börjar med din dubbelpenetration.

Rekommenderad till

Passar dig som redan vet att du gillar dubbelstimulans eller dig som drömmer om en trekant.

 

Sammanfattning

En analvibrator och en klassisk dildo i ett, dessutom är den vattentät och kommer med tre vibrationslägen. Tänk på att du inte kan använda en ände i taget utan det är alltid dubbelpenetration som gäller.

 

Se priset här

 


Q&A Analvibratorer

Hur använder du en analvibrator?

Det viktigaste att tänka på vid användandet av en anal sexleksak är att använda mycket glidmedel. Detta är på grund av att din anal inte kan framställa något eget glid och du får annars lätt ont och skavsår. Vi rekommenderar att du använder ett analt glidmedel just för att de är lite tjockare i konsistensen och torkar inte lika snabbt.

Vill du känna dig helt säker innan du ska stimulera din anal kan du använda en anal douche, den rengör din anal. Därefter kan du börja med att töja din anal, antingen med hjälp av mindre sexleksaker eller med hjälp av ett finger. Var försiktig och låt det ta sin tid.

Ett tips är att lägga ett finger mot din ändtarmsöppning och lägga ett tryck som gör att när din ringmuskel slappnar av så åker fingret in.

 

Varför anal stimulering?

Varför inte anal stimulering vill vi fråga tillbaka. För i din anal sitter massor av känsliga nervtrådar och om du är man så har du även din p-punkt där, motsvarande kvinnans g-punkt. Det betyder alltså att din anal är mottaglig för massor av stimulans.

Det är inte enbart homosexuella män som gillar analstimulans utan det kan uppskattas oavsett sexualitet och kön.

 

Vad finns det för olika sorters sexleksaker för analen?

Det finns flera olika modeller, i det här testet har vi gått igenom några utav dem. Det kan handla om sexleksaker med och utan vibration, fjärrstyrda och knappstyrda. Vissa kommer i kombination av andra sexleksaker, exempelvis penisring eller dildo.

 

Olika namn på anala sexleksaker

Vi förstår att du ibland kan känna dig förvirrad när du läser om analvibratorer för de kan gå under många namn. Här är några exempel, prostatavibrator, prostatastimulator, analsexleksak, buttplug och analplugg. Vissa av namnen innebär att de är fokus på en viss typ av analsexleksak.

 

Vad är p-punkt för något?

P-punkten är männens prostata och motsvarar g-punkten som kvinnor har. Det innebär att det är en särskild punkt som är extra känslig för stimulans och vid rätt stimulans kan resultera i en p-punktsorgasm.

Hur använder man en analvibrator app?

Vissa sexleksaker går att styra på avstånd och det kräver isåfall en analvibrator app.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här