Prostatastimulator – Bäst i test

1235

Det finns få saker som leder till så härlig njutning som en prostatastimulator.

Den vibrerande och förfarande känslan som leder till p-punktsorgasm efter p-punktsorgasm. Att använda en prostatastimulator är både sunt och skönt. De finns i olika former och några av de testade går under kategorin prostatastav.

De flesta prostatastimulatorerna kommer även med härlig stimulans av din mellangård, så du får dubbelstimulering vid köp av en produkt. Medan en prostatastav punktfokuserar på prostatan.

Vi på lovebuddy är din prostataexpert, vi har samlat de prostatastimulatorer som är bäst i test på marknaden. Läs om våra favoriter för att hitta just din!

Detta behöver du för härlig p-punkts stimulering:

 • GLIDMEDEL! Det är din bästa vän när det kommer till anallek oavsett vad den är. Vi rekommenderar silikonbaserat till denna del av kroppen. Anledningen till att du ska använda glidmedel här, är att din anus inte skapar någon form för våthet själv. Om du börjar leka utan glidmedel riskerar du därför att det gör ont och att du kommer till skada.
 • Ytterligare skydd mot bakterier: Om du vill skydda dig ännu mer mot bakterierna som din bakdörr innehåller så kan du använda handskar eller en kondom. Det finns även produkter som hjälper dig med att skölja din anal mer noggrant.
 • Prostatastimulator: Eller en annan sexleksak för analstimulering dock rekommenderar vi verkligen en skön prostatastimulator. Det gör vi för att den är designad för att nå din p-punkt.
 • Rengöring efter: Det kan vara att föredra att lägga ut en handduk under dig när du håller på med analstimulering så att du inte behöver tvätta alla dina sängkläder. Ta en dusch efter du lekt färdig.

Fortfarande tveksam?

Se utbudet av prostata stimulator här →

 


TESTVINNARE – Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

Sinful Force Uppladdningsbar Fjärrstyrd Prostatavibrator

Se priset här

 • Kundfavorit
 • 11 + 11 vibrationer
 • Räckvidd på 10 meter

Denna stilfulla prostatastimulator har 22 vibrationer du kan leka med. Det gör att du garanterat kommer hitta en eller flera som passar dig och din orgasm. Produkten har en L-form som gör att den kan stimulera både din prostata och frenulum samtidigt. De två motorerna ser till att du får perfekt stimulering.

Vibrationerna styr du med den fjärrkontrollen som följer med. Fjärrkontrollen kan styra vibrationerna på upp till 10 meters avstånd vilket gör det till den perfekta fjärrstyda leksaken för par. Tänk att din partner kan stå på andra sidan rummet och ge dig kittlande orgasmer. Det är otroligt spännande och du vet inte vad som ska komma härnäst.

Produkten är gjord i härligt svart silikon som är mjukt och skönt mot din kropp. Vill du ha det extra mysigt kan du ta med den vattentäta produkten i duschen. Den fjärrstyrda prostatavibratorn är uppladdningsbar och laddaren följer med i köpet. Det är en kundfavorit. Kunderna nämner att den kan vara lite svår i början men att den är värd besväret.

 


 

TILL NYBÖRJAREN – Naughty Boy Prostatastav

Naughty Boy Prostatastav

Se priset här

 • Dubbelstimulering
 • Testvinnare
 • Handfri

Den här prostatastimulatorn stimulerar inte bara din prostata men också din pung. Helt optimalt för orgasm med andra ord. Vibratorn är tyst och kraftfull och enkel att styra.

Produkten är handsfree så du kan använda dina händer till annat. Det gör den väldigt användarvänlig. Den införbara längden är 10 cm. Vibratorn är batteridriven och de första följer med i ditt köp.

 


DEN BILLIGASinful Getter Dual Uppladdningsbar Prostatavibrator

Sinful Getter Dual Prostate Massager

Se priset här

 • Ergonomisk
 • 7 vibrationsmöjligheter och tre olika hastigheter
 • Kundfavorit

Prostatastimulatorn är ergonomiskt utformad för att kunna stimulera din prostata helt utmärkt. Den är också utformad för att träffa din mellangård på ett njutningsfullt sätt.

Vibratorn är avtagbar och har 7 vibrationsmöjligheter och 3 hastighetersom du kan leka med. Produkten är vattentät så den kan följa med dig in i duschen och badet.

Prostate Massager är gjord i kroppssäkert och lent silikon. Det är både skonsamt och skönt på samma gång. Vibratorn kräver batterier för att fungera så kom ihåg att köpa dessa i samband med din produkt.

Johannes sexleksakstestare
“Hej! Jag heter Johannes och jag har skrivit en egen recension om denna spännande produkt, klicka här!”

Läs hela recensionen här

 


DEN PRICKSÄKRA Power Probe Prostata Vibrator

Power Probe Prostata Vibrator

Se priset här

 • Vattentät
 • Bra för prostatamassage
 • Non-slip grip

Det här är en prostatastimulator i form av en prostatstav som har en lite annorlunda utformning. Den böjda toppen gör att du kommer åt prostatan utan svårigheter. Du känner när du träffar rätt helt enkelt.

Prostatastaven har endast två vibrationslägen men den är skön att använda även utan vibrationerna. Eftersom du hittar prostatan så lätt tack vare toppen så är det en bra prostatastav för massage.

Det bästa med den här prostatastaven är att den är tillverkad i ett silikon med ett non-slip grip. Så trots att du använder rikligt med glidmedel eller om du använder den i duschen (den är vattentät) så kommer du inte förlora greppet.

 


MEST POPULÄRA Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager

Sinful Rippled Vibrerande Prostate Massager

Se priset här

 • Ergonomisk utformning
 • 5 vibrationsnivåer
 • Vattentät

Använd den här prostatastimulatorn när du vill ha en skön stund själv eller under sex med din partner för en ännu skönare stund. Den är lätt att behålla i under sex då den har ett tydligt stopp som gör att den sitter stabilt.

Du kan njuta av 5 vibrationsnivåer. Den är tillverkad i härlig silikon och är ergonomiskt utformad för att ge dig många sköna stunder. Du kan ha med den i badet eller duschen då den är vattentät.

För att vibratorn ska fungera behöver den ett batteri och det ingår inte vid köp.

 


DEN FLEXIBLA You2Toys Twister Prostatavibrator

You2Toys Twister Prostatavibrator

 

Se priset 

 • Bra för den erfarna
 • Flexibel
 • Sköna vibrationer

En prostatastav som är mer flexibel är någon annan prostatastav i testet. Tack vare sin mjuka PU-coating så både känns och ser den lite luden ut. Om det inte vore för att analen inte producerar något eget glid alls så hade vi sagt att det knappast behövs glidmedel.

Denna prostatastav är nämligen så pass mjuk och len att den bara glider fram över huden. Unikt för prostatastaven är inte bara dess flexibilitet utan även vibrationerna. Den vibrerar och roterar nämligen samtidigt, i fem olika nivåer.

Dessvärre drivs prostatastaven av batterier som inte ingår, så när du klickar hem denna glöm inte att klicka hem 4 x AAA-batterier.

Läs hela recensionen här


DEN FRÄCKA – Ve-Vibe Vector

we-vibe vector

Se priset här

 • Styr med app  eller med fjärrkontrol
 • Dubbla motorer
 • Ergonomisk

Den är ergonomiskt utformad för att perfekt träffa din prostata och mellangård. Du kan även ha den i under sex då du enkelt kan styra den med hjälp utav fjärrkontrollen eller appen.  den rör sig härligt och stimulerande under akten. Produktens yttre del har en metallkula som masserar din mellangård.

Prostatastimulatorn är 10 cm hög och 3 cm bred. Den är gjord i silikon och är vattentät.

 


TILL DEN ERFARNE – Sinful Penisring med Prostatastimulator

Sinful Penisring med Prostatastimulator

Se priset här

 • Penisstimulering
 • Prostatastimulering
 • Passar nästan alla

Du sätter penisringen runt din penisrot vilket ger dig både en hårdare och längre erektion än normalt. Det gör din njutning ännu skönare och att den kan vara i längre tid.

Samtidigt som din penis stimuleras så stimulerar analpluggen din p-punkt. Den stimuleras i takt med hur du rör dig. Det gör att du kan bestämma helt själv hur du vill stimuleras och styra det efter vad du njuter mest av.

Produkten är perfekt till både onani och sex med din partner. Den är gjord i behagligt silikonmaterial och känns därför bekväm att bära också i längre perioder. Penisringen är gjord i elastiskt material vilket gör att den passar nästan alla män.

 


DEN ENKLA –Tantus P-Spot Prostata Massager

Tantus P-Spot Prostata Massager

Se priset här

 • Långt skaft
 • Bra om du vill börja försiktigt
 • Vattentät

Det här är en smidig prostatstav för dig som är ny till prostatastimulering. Tack vare den breda basen blir det enkelt för dig att testa dig fram med prostatastaven. Du kan låta den ligga och reta precis vid öppningen och det långa skaftet gör att du slipper hålla handen i en obekväm position.

Eftersom prostatastaven är vattentät så är den perfekt för att användas i både badkaret och duschen. Du ändrar enkelt prostatastavens vibrationer genom att klicka på knappen som finns i botten. Kom ihåg att den är batteridriven och batterier ingår – 1 x N/1.5 V-batterier.

 


NYHETRocks-Off Big Boy Prostatavibrator

Rocks-Off Big Boy Prostatavibrator

Se priset här

 • Stimulerar mellangård och p-punkt
 • 4 vibrationsmönster ihop med 3 hastigheter
 • Vattentät

Den ser lika spännande ut som den är, den vågiga designen gör den extra njutningsfull och skön att använda. Det gör att den fungerar lite som en härlig analkedja. Den delen som stimulerar din mellangård är dessutom nopprig för ytterligare stimulering i det området också.

Du kan välja mellan flera olika härliga vibrationer för din sköna åktur. Produkten kan användas tillsammans med din partner eller i fräcka sololekar.

Den är vattentät och kan därför göra ditt bad ännu mer fantastiskt. Prostatastimulatorn gillas av kunderna som nämner att den är extra ämnad för nybörjare då modellen är lite smalare och därmed enklare att föra in. Vibratorn fungerar med batterier som inte ingår.

Läs hela recensionen här

“Hej, jag har skrivit om min upplevelse med Sinful Beaded prostatavibrator här.  /Alexander”

DEN ENKLA – Aneros Helix Syn Trident Prostatastimulator

Aneros HELIX SYN Trident Prostatastimulator

Se priset här

 • Enkel att rengöra
 • Anatomisk design
 • Glider in lätt

En prostastimulator som är väldigt uppskattad tack vare hur enkel den är att ha och göra med. Först och främst glider den in väldigt lätt tack vare det sköna silikonmaterialet. Sedan så gör materialet även att den är väldigt lätt att rengöra.

Men Aneros Helix Syn Trident Prostatastimulator är främst så populär tack var dess design. Det gör att du verkligen kommer åt din prostata och kan stimulera den ordentligt.

För den erfarne kan den uppleva Aneros Helix Syn Trident Prostastimulator som något liten och därför rekommenderar vi den främst till nybörjare.


Varför ska jag stimulera min prostata?

Anledningen till att du behöver en prostatastimulator är väldigt enkel: P-punkten! Du har nog hört om den kvinnliga g-punkten, p-punkten är den manliga versionen av denna punkt. Att stimulera din prostata kan leda till otroligt starka orgasmer.

Orgasmerna som kommer vid stimulering av p-punkten är mycket starkare än de orgasmer du normalt upplever vid stimulering av din penis.

Tycker du att det känns omanligt att föra upp saker där bak? Så är det dags att du tänker om och fokuserar på din egen njutning istället för något gammalt manligt ideal. Genom att inte massera din p-punkt så lovar vi att du verkligen missar något.

En prostataorgasm är cirka 33% starkare än en normal orgasm. Börjar det kännas spännande?

 

Vad är en prostata?

Vi börjar från början med att ställa oss frågan vad är egentligen en prostata? Är du redan en riktigt prostataexpert kan du skrolla förbi den här passagen.

Prostatakörteln är en av de grundläggande delarna som bidrager till reproduktion. Prostatan skapar prostatavätska, som är en av huvudkomponenterna i sperma.

Det är en körtel i valnötsstorlek som ligger under din urinblåsa framför din ändtarm. Vill du hitta den och se hur den känns? För in två fingrar som du har en massa glidmedel på, in i din anus upp mot din navel.

Det är inte bara skönt att stimulera din prostata det är också otroligt hälsosamt:

 • Genom att massera den så hjälper du den att bli av med gammal vätska vilket gör att du minskar risken för prostatit.
 • Du ökar ditt urinflöde och minskar svullnad.
 • Det händer att vätska samlas i din prostata och det kan leda till smärta vid orgasm. Genom att massera prostatan lättar du det trycket så att du kan komma utan att det gör ont.
 • Det kan hjälpa mot godartad prostatahyperplasi. En sjukdom som gör att din prostata blir större. Detta är vanligare när man kommer upp lite i åldern.

Så utöver att du får en orgasm som är 33% bättre än normalt så hjälper det också mot allt detta. Hur otroligt är inte det?

 

Hur stimulerar jag min prostata?

Nu när vi vet vad det är och varför den är bra att stimulera är det dags för en härlig sexuell lek. Ska du göra detta med din partner är det viktigt att ni pratar om det först. Inte alla är bekväma med att besöka bakdörren. Det är också viktigt att du gör rent före ni eller du går igång med denna form för stimulering.

Anledningen är enkel ditt anal kan sprida bakterier därför kan det vara bra att se till att det är så rent som möjligt. Det kan också löna sig att besöka en toalett och tömma tarmen före.

 

Skapa en stämning

Oavsett om du leker med en partner eller inte så är det alltid en bra idé att skapa stämning före du ska igång med något sexuellt. Här har du några idéer på vad det kan innebära:

 • En het dusch eller ett hett bad. Vatten är alltid sexigt för att skapa en sensuell stämning. Var nogrann med att tvätta händerna innan du går igång.
 • Har du en partner kan ni prova lite sensuell massage. Eftersom ni redan har införskaffat glidmedel kan ni använda detta som massage olja för en extra upphetsande stund.
 • Släck ned och tänd ljus. Detta gäller både om du är själv eller tillsammans med din partner. Att onanera bredvid sin smutstvätt är inte sexigt. Onani ska inte vara något äckligt det ska vara en härlig upplevelse.
 • Utforska andra erogena zoner. Det är inget som får dig i stämning som att kittlande utforska dina övriga erogena zoner.

Att använda prostatastimulator – Din första prostatstimulator

Före du köper din första prostatastimulator rekommenderar vi att du provar att massera din prostata med dina eller din partners fingrar. Det är för att du ska bli van och inte gå för fort fram.

Här är några tekniker du kan prova medan du väntar på din prostatstimulator beställning:

 • Kom hit: Döpt efter rörelsen vi vill att du ska utföra. Se till att du har ordentligt med glidmedel på dina fingrar. Inför försiktigt ditt pekfinger i anus och krulla fingret i en ”kom hit” rörelse mot magen. Upprepa rörelsen och öka hastigheten i takt med din upphetsning.
 • Dörren: Vila din fingertopp mot utsidan av din prostata och tryck försiktigt som att du ska ringa på en ringklocka. Du kan även hålla trycket i kortare och längre stunder för att se vad som känns skönast för dig. Denna teknik kan även användas inne i din anus för inre prostatastimulering.
 • Cirkulerande: Använd fingertoppen och kör den runt din prostata och cirkla dig runt hela din körtels omkrets. Ändra tryck och hastighet som det passar dig bäst, testa dig fram för att hitta den rörelse som är mest upphetsande för dig.
 • Stimulerande vibrationer: Vilken rörelse som helst kan snabbas upp för att kännas som en prostatavibrator. Det kan vara hårt för din vrist att göra detta i längre tid, därför är rekommendationen att du väntar med detta tills du är nära på att komma.

Det här är fyra enkla sätt att starta din prostatamassage när du provat alla dem här eller kanske bara en av dem och vet hur skönt det är rekommenderar vi sexleksaker. Att stimulera din anal är nämligen rätt annorlunda än något annat du provat tidigare. Det gör att du ska vara van till att i alla fall röra vid din prostata före du köper en prostatastimulator.

Vi lovar att du kommer bli beroende av den härliga stimulering och upphetsning du kan få från din anal. Anledningen till att många inte känner till alla fördelar med prostatastimulering är för att anus fortfarande är väldigt tabu.

Det maskulina idealet säger att vi inte ska hålla på med vår anus. Men som många andra samhälles ideal borde vi inte lyssna på detta. Det viktigaste är att du njuter och har det bra inte vad folk tycker. Om folk tycker att det är dåligt att du får en massa orgasmer av en prostatastimulator kanske det inte är människor som vill ditt bästa?

Vi tycker i alla fall du ska njuta så mycket som möjligt, så ofta som möjligt.

 

Olika prostatastimulatorer:

Klassiska prostatastavar: Dessa raka eller böjda stavar är designade för att enkelt nå och stimulera prostatakörteln. En grundläggande men effektiv alternativ.

Vibrerande prostatastavar: För de som söker extra njutning erbjuder vibrerande prostatastavar variation genom att ge pulserande vibrationer som intensifierar upplevelsen.

Fjärrstyrda prostatastimulatorer: Perfekta för parlek, fjärrstyrda stimulatorer låter en partner styra vibrationerna för en överraskande och spännande dimension.

Prostatastimulatorer med perineumvibration: Dessa stimulatorer har extra utskott för att samtidigt stimulera perineum, vilket ger en dualistisk njutning.

Elektrostimulationsenheter: Avancerade användare kan utforska elektrostimulering för intensiva och precisionsriktade sensationer.

Lufttrycksvibratorer: Genom att använda lufttrycksteknik skapar dessa stimulatorer en pulserande effekt som kan vara mycket stimulerande.

Välj en prostatastimulator som matchar dina erfarenhetsnivåer och preferenser. Kom ihåg att använda ett vattenbaserat glidmedel för att öka komforten och njutningen vid användning. Innan användning är det alltid rekommenderat att läsa tillverkarens instruktioner för en optimal och säker upplevelse.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här