Analsexleksaker – Bästa i test

1690

Analsexleksaker såsom analpluggar har den fantastiska förmågan att krydda till sexlivet lite extra på flera olika vis.

Antingen använder man analpluggen under en onanisession, vid förspel i sovrummet tillsammans med ens käraste eller har den i under dagens gång.

Man kan till och med låta analpluggen sitta i under samlag för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Funderar du fortfarande?

Se utbudet av analsexleksaker här →

 


 

TESTVINNARESinful Next Step Analt Sexleksaksset

sinful get started kit color fix

Se priset här

Fördelar:

 • Ett bra val för både nybörjare och erfarna
 • Kommer med många händiga tillbehör
 • Tillverkad i härligt medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Skulle funnits en rengöringsspray i paketet

Recension

Vill man slippa att köpa alla nödvändiga tillbehör separat? Då kan man pusta ut och satsa på Sinful Next Step Analt Sexleksaksset. Den här typen av anal sexleksaker kommer i materialet medicinskt silikon så att det ska vara skönt och behagligt att föra in leksaken.

Trots detta bör man dock alltid lägga på en klick glidmedel för att ens buttplug ska glida in lättare, och om man satsar på just den här produkten behöver man inte ens köpa glidmedlet separat. Det som medföljer när man inhandlar Sinful Next Step Analt Sexleksaksset är som följande: flera olika buttplugs i medicinskt silikon och ett analt glidmedel på 100.

Med så många tillbehör har man allt som man kan tänkas behöva förutom ett sexleksaksrengöringsmedel som kan behöva dras nytta av efteråt för att rengöra ens anal sexleksaker. Om man inte har ett sexleksaksrengöringsmedel går det dock även bra med tvål och vatten.

Med en av buttplug på 7 cm i längd samt en diameter på 2,2 cm vid den bredaste punkten kommer man att få en leksak som är perfekt oavsett om man är van eller använder en buttplug för första gången.

 


TILL NYBÖRJARENRealistic Plugrealistic plug 2000x2000

Se priset här

Fördelar:

 • Naturtroget utformad
 • Fungerar både som en anal och vaginal dildo
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Kan upplevas som för liten för vissa

Recension

Realistic Plug är en perfekt typ av analsexleksaker för de som är på jakt efter en mycket naturtrogen analplugg. Leksaken är framtagen med en realistisk form och färg där den även kommer utrustad med ett markerat ollon för att ge en så naturtrogen känsla som möjligt.

Om man har en budget kan Realistic Plug komma väl tillhands då den är förvånansvärt billig, men det är långtifrån alla fördelarna med den här typen av analsexleksaker. På undersidan finns det en sugpropp som inte bara gör det enklare att greppa tag kring analdildon, utan även tillåter en att fästa sexleksaken på olika plana ytor såsom på golvet, väggen, sidan av badkaret och dylikt.

Om man föredrar att även använda analdildon för penetrering vaginalt är det fullt möjligt, men kom ihåg att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för att lättare föra in analsexleksaker som denne. Längden på Realistic Plug ligger på 11,5 cm medan den uppmäter 3 cm i diameter. Som grädden på moset är analdildon vattentät och kan därför användas i badet eller i duschen. Dra nytta av den högkvalitativa leksaken redan idag antingen på egen hand eller tillsammans med partnern.

 


 

DEN BILLIGABaseks Slimline anal leksak

baseks slimline begynder anal dildo

Se priset här

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Perfekt för nybörjare
 • Sugpropp i bottnen för att fästa dildon på jämna ytor

Nackdelar:

 • Sugproppen är ytterst svag

Recension

När det kommer till analsexleksaker bör man alltid börja smått och sedan arbeta sig uppåt efter dess att man vänjer sig. En riktigt bra analdildo för de som just är nybörjare och gärna skulle vilja ha en nybörjardildo är den så kallade Baseks Slimline Analdildo för Nybörjare.

Denne analdildo är tillverkad av ett komfortabelt silikonmaterial för att göra användningen av produkten så härlig som möjligt. Tänk på att man vid användning av analsexleksaker alltid bör dra nytta av ett glidmedel så att penetrering inte skaver.

Baseks Slimline Analdildo för Nybörjare har en längd på 13,5 cm där 12 cm kan föras in samt en diameter på 2,9 cm där leksaken är som bredast. Om man föredrar våta lekar blir det heller inte några problem då den här typen av analsexleksaker är helt vattentät. För en ännu härligare känsla är dildon tillverkad för att vara så naturtrogen som möjligt med ett markerat ollon och synliga ådror.

Använd leksaken antingen på egen hand vid en onanistund i sovrummet eller ta fram den här typen av analsexleksaker när det är dags för lite hett förspel med partnern.

 


 

MEST POPULÄRABlack Velvets Small anal sexleksak

BLACK VELVETS SMALL BUTTPLUG

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad av ett mycket härligt silikonmaterial
 • Perfekt för både nybörjare och veteraner
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

Om man är ute efter analsexleksaker som både är billiga samt perfekta att använda för såväl nybörjare som veteraner kan man lita på Black Velvets Small Buttplug. Denne sexleksak är tillverkad av ett mycket bekvämt silikonmaterial så att den ska vara så skön som möjligt att använda.

Tack vare handtaget i bottnen får man ett lätt grepp kring denne typ av analsexleksaker samtidigt som det hindrar leksaken från att glida in för långt. Tänk på att alltid dra nytta av ett glidmedel vid användning av analsexleksaker för att vara på den säkra sidan.

Black Velvets Small Buttplug kan bli ett perfekt val för de som vill ta del av heta lekar i sovrummet tillsammans med sin käraste, men man kan även ha i leksaken under dagen för en mer långvarig upplevelse. Vad man än föredrar kan man alltid lita på att Black Velvets Small Buttplug finns där med dess längd på 9 cm och diameter på 1 cm där den är som smalast samt 2,6 cm där den är som bredast.

 


 

TILL VARDAGENSatisfyer Beads Silikon Analkulor 2 st

satisfyer beads silikone anal plug 2 stk mixed colours

Se priset här

Fördelar:

 • Två analkulor i ett paket
 • Välj mellan olika färger
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

Om man är ute efter riktigt spännande analsexleksaker kanske man vill titta närmare på just Satisfyer Beads Silikon Analkulor 2 st. I detta paket får man två olika band med analkulor som har olika mönster för unika upplevelser.

Då de är tillverkade i ett härligt silikonmaterial kommer de inte bara att kännas mycket lena och komfortabla, utan även vara böjbara och flexibla för att passa en perfekt. Med hjälp av öglan längst ner på bandet av analkulor får man också ett bättre grepp kring dessa analsexleksaker för att lätt kunna dra ut dem när man är färdig med användningen.

Längst upp har bandet lite mindre kulor som gradvist blir större ju längre ner man kommer. Detta hjälper till att ge en extra härlig njutning. Vid den smalaste punkten på det ena bandet av analkulor uppmäter den 1,9 cm i diameter medan den tjockaste punkten uppmäter 3,3 cm i diameter. Det andra bandet av analkulor som man får har en diameter på mellan 2 cm – 3,6 cm.

 


 

DEN FRÄCKABaseks Jewel Analplugg Medium

Se priset här

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Tillverkad av ett härligt silikonmaterial
 • Lyxig juvel i bottnen

Nackdelar:

 • Juvelen lossnar ganska lätt

Recension

En extra häftig och fräck utformning kan man hitta om man väljer Baseks Jewel Analplugg Medium. Den här sortens analsexleksaker kommer utrustad med en härlig juvel i bottnen för att inte bara ge fysisk stimulans, utan även visuell. Resultatet blir att analsexleksaker såsom Baseks Jewel Analplugg Medium ser mycket lyxiga ut och blir perfekta att ta fram när det är dags för heta stunder i sovrummet tillsammans med ens käraste.

För att kunna föra in den här typen av analsexleksaker på det härligaste möjliga sättet är analpluggen tillverkad av silikon, men det är ändå viktigt att även använda ett vattenbaserat glidmedel för att vara på den säkra sidan.

Väl inne kommer pluggen i bottnen att se till så att leksaken sitter på plats och inte glider för långt in. Gällande storlek har Baseks Jewel Analplugg Medium en längd på 8 cm där 7 cm kan föras in samt en diameter på 3,5 cm där leksaken är som tjockast.

Läs hela recensionen här


 

DEN LYXIGAB-Vibe Fjärrkontrollerad Rimming Plugg

B-Vibe Fjärrkontrollerad Rimming Plugg

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad av ett härligt silikonmaterial
 • Kommer med 10 olika vibrationsinställningar
 • Lätt och smidig fjärrkontroll med lång räckvidd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

Vad kan vara bättre än en analplugg? Jo, en analplugg som även är en vibrator. B-Vibe Fjärrkontrollerad Rimming Plug kommer med en liten smidig fjärrkontroll som tillåter en att sätta igång vibrationer i analpluggen. Inte bara en typ av vibration heller, utan möjligheten att välja mellan 10 olika vibrationsinställningar.

Den här typen av analsexleksaker blir härliga vid onanistunder på egen hand, men även ens partner kan ta del av de heta lekarna. Låt bara ens käraste greppa tag i fjärrkontrollen för att kontrollera vibrationerna medan man själv njuter. Detta kan vara en härlig lösning för att krydda till det lite extra i sovrummet.

B-Vibe Fjärrkontrollerad Rimming Plugg är tillverkad av silikon och känns därför silkeslen att använda. Därtill kommer plattformen i bottnen tillsammans med snöret att garantera säker användning och hindra att analpluggen glider för långt in. Denne typ av analsexleksaker kan föras in 9 cm och har en diameter på 3 cm. Batterierna som används för att vibrationerna ska gå igång är tre stycken LR44-batterier och ett 23A-batteri, men dessa ingår i paketet.

Räckvidden ligger dessutom på hela 30 meter, så om man låter partnern kontrollera vibrationerna behöver fjärrkontrollen inte vara enda inpå analpluggen. Anala sexleksaker som denne vill man inte missa.

 


 

TILL DEN ERFARNESinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager

sinful rebel dual vibrating prostate massager

Se priset här

Fördelar:

 • 7 härliga vibrationsinställningar att välja mellan
 • Tillverkad av ett lent och bekvämt silikonmaterial
 • Batterier ingår

Nackdelar:

 • Kan vara lite avancerat att pricka rätt

Recension

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager är en typ av anal leksaker för de lite mer erfarna. Anal sexleksaker som denne har en förträfflig utformning för att stimulera både mellangården och prostatan på samma gång.

Som om det inte vore nog med analleksaker som stimulerar två zoner samtidigt finns det även en inbyggd bullet vibrator som tar njutningen till en helt ny nivå. Vibratorn kommer med 7 olika vibrationsinställningar som man kan välja mellan för riktigt härliga stunder antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Då leksaken är tillverkad av silikon kan man vara säker på att den är len och komfortabel att föra in, och så länge man har ett vattenbaserat glidmedel kan man förvänta sig upplevelser som aldrig förr. Tre stycken LR44-batterier ingår så att man ska kunna få igång vibrationerna, och om man vill börja njuta av sex leksaker analt redan idag kan Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager bli en riktig hejare.

 


 

NYHET – Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set

sinful bumbum glas butt plug sæt

Se priset här

Fördelar:

 • Tre olika analpluggar att välja mellan i samma paket
 • Tillverkade av glas för att kunna hettas upp och kylas ner
 • Härliga att använda tillsammans med ett glidmedel

Nackdelar:

 • En aning dyra

Recension

En mycket unik typ av anal sexleksaker är Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set, och som man säkerligen förstår från namnet är de tillverkade av just glas. Detta set innehåller analpluggar i tre olika storlekar så att man lätt ska kunna testa sig fram för att hitta sin favorit. Om man är en nybörjare kan man exempelvis gynnas av att börja med den minsta varianten för att sedan arbeta sig uppåt.

Då sexleksakerna är tillverkade av glas kan de läggas i kylen för att kylas ner eller doppas i varmt vatten för att hettas upp – allt för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Med pluggen i bottnen av leksaken kommer Sinful BumBum Analpluggar även att sitta på sin plats utan att glida in för långt. Använd dem under en onanisession eller introducera dem i sovrummet under heta förspel tillsammans med ens partner. Oavsett vad kommer de sannerligen att förbättra sexlivet!

Läs hela recensionen här

“Mitt namn är Lina och jag har också testat dessa Buttplugs, klicka här för att läsa min recension.”

Mshop Uranus & Care Kit

mshop uranus care kit

Se priset här

För de som vill göra ett smidigt köp där man får allt som behövs i ett händigt paket kommer här Mshop Uranus & Care Kit. I detta kit får man två anal sexleksaker i form av analpluggar i olika storlekar. Dessa är tillverkade i ett lent silikonmaterial och har en ankarbas för att se till så att leksakerna inte glider in för långt.

Paketet innehåller dock inte bara anal sexleksaker, utan här får man även ett vattenbaserat glidmedel samt ett sexleksaksrengöringsmedel. Det förstnämnda är bra att ha då man inte producerar ett naturligt glidmedel därbak, så det är viktigt att tillföra ett extra glid. Rengöringsmedlet kommer in i bilden efter att leksakerna har använts för att göra rent produkterna. Det här är ett riktigt smidigt paket med allt som man behöver, helt enkelt!

Fördelar:

 • Innehåller två anal sexleksaker i olika storlekar
 • Både glidmedel och sexleksaksrengöringsmedel ingår
 • Allt till en mycket rimlig kostnad

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Sinful Silikon Analkedja Kort

sinful analkæde kort

Se priset här

Om man föredrar en kedja istället för en vanlig plugg är det väl värt att vända sig till Sinful Silikon Analkedja Kort. Det här är en typ av anal sexleksaker som bjuder på många fördelar såsom ett härligt silikonmaterial, en ring vid basen som ser till så att leksaken är lätt att dra ut efter användning samt en mycket låg kostnad.

Den här kedjan har en införbar längd på 15 cm och är perfekt för att experimentera med ganska unik stimulans. Kedjan har nämligen fyra kulor i olika storlekar som man kommer att känna av när man för in leksaken analt. Tack vare bredden som inte är alltför utmanande kan man utan problem dra nytta av anal sexleksaker som den här om man är en nybörjare eller en expert.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Härligt silikonmaterial
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Rechargeable Buttplug Black

rechargeable buttplug black

Se priset här

För de som inte anser att ordinära anal sexleksaker är nog och istället vill ha lite extra njutning finns det mycket att älska hos en vibrerande analleksak såsom Rechargeable Buttplug Black. Detta är en analplugg på 12,7 cm som är tillverkad i ett härligt silikonmaterial och kan bjuda på så mycket som 10 olika vibrationslägen.

Pluggen är uppladdningsbar med en USB-laddare, så man behöver inte oroa sig för att tvingas köpa en mängd batterier. Den avsmalnade spetsen ser dessutom till så att pluggen blir enklare att föra in, men tänk på att detta är en vibrerande analplugg som passar den erfarna användaren och kan anses vara lite stor för nybörjarna.

Fördelar:

 • Framställd i lent silikonmaterial
 • Kommer utrustad med 10 vibrationslägen
 • Ett bra val för den erfarna användaren

Nackdelar:

 • Lite för bred för de oerfarna

Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug

sinful rechargeable remote control vibrating butt plug

Se priset här

Härliga vibrationer? En leksak som inte kräver batterier? En lättanvänd sladdlös fjärrkontroll? Sinful Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Buttplug har allt detta och mer. För en effektiv typ av anal sexleksaker är detta utan tvekan en produkt som man bör kika närmare på. Med sin sköna silikonyta känns leksaken behaglig mot huden, och vibrationslägena som analpluggen är utrustad med är hela 10 stycken.

Såsom tidigare nämnt ingår en sladdlös fjärrkontroll, och denne har en räckvidd på 20 meter. Man behöver därför inte vara nära analpluggen, utan kan styra den på håll – en funktion som sannerligen uppskattas om man vill njuta av heta parlekar. Dra själv nytta av stimulansen som vibrationerna ger medan partnern håller i fjärrkontrollen.

Fördelar:

 • Härlig silikonyta
 • 10 vibrationsinställningar
 • Sladdlös fjärrkontroll

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Baseks Beaded Analplugg för Nybörjare

baseks begynder anal plug

Se priset här

Här kommer en typ av anal sexleksaker som nybörjaren kommer att älska. Leksaken har nämligen en längd på 10 cm där 8 cm kan föras in samt en bredd på mellan 0,7 – 2,4 cm. Med andra ord är analpluggen ganska liten, och därför ett bra val för de som vill testa på anal sexleksaker för första gången. Pluggen är dessutom förbluffande billig, så man behöver inte offra plånboken för att få en högkvalitativ leksak.

Kulorna i olika storlekar som pluggen görs upp av öppnar dörren till en helt ny form av njutning. På tal om form är pluggen lätt böjd för målinriktad prostatastimulans. För de som uppskattar lekar där man slipper att använda händerna har analpluggen en sugpropp undertill som kan fästas på väggar eller golv.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Härlig struktur som ger en ny dimension till njutningen
 • Ett ypperligt val till nybörjare

Nackdelar:

 • En aning liten för de mer erfarna analpluggsanvändarna

Dream Toys Cheeky Love Fjärrstyrda Analkulor

dream toys cheeky love fjernstyret analkæde

Se priset här

En mer spännande typ av anal sexleksaker än Dream Toys Cheeky Love Fjärrstyrda Analkulor är svår att hitta. Den här leksaken består av en kedja med sex olika kulor som blir större ju närmare man kommer basen. För att ta njutningen till nya höjder är leksaken utrustad med en bullet vibrator som låter en skifta mellan 6 vibrationslägen samt 3 hastigheter.

En händig sladdlös fjärrkontroll ingår, så anal sexleksaker som den här blir perfekta vid parlekar. Då analkulorna laddas upp med en USB-sladd behöver man heller inte köpa några batterier, utan det är bara att ladda leksaken och sedan börja njuta.

Fördelar:

 • 6 vibrationslägen samt 3 hastigheter
 • Sladdlös fjärrkontrolt
 • Enkel uppladdning med USB-sladd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Chrystal Amulet Silicone Butt Plugg Small

chrystal amulet silicone butt plugg small svart

Se priset här

Chrystal Amulet Silicone Butt Plugg Small är en riktigt exklusiv analplugg som har en lyxig juvel undertill. Detta bjuder på extra visuell stimulans för ens partner medan man själv använder pluggen. Med hjälp av ett silikonyttre blir det enkelt och härligt att föra in leksaken utan besvär, men glöm inte att ha ett vattenbaserat glidmedel tillhands.

Anal sexleksaker såsom Chrystal Amulet Silicone Butt Plugg Small har en ganska liten storlek, och för detta skäl är leksaken perfekt till nybörjarna. Om man dock vill kika på en större analplugg finns denne leksak i en mediumvariant.

Fördelar:

 • Härligt silikonyttre
 • Snygg juvel undertill
 • Perfekt för nybörjare

Nackdelar:

 • Lite för liten för de som är vana vid analpluggar

Taliz Bunny Tail Vibrerande Analplugg med Fjärrkontroll

Se priset här

Krydda till onanisessionerna eller njut av B Swish BFilled Classic Fjärrstyrd Analplugg tillsammans med partnern. Den här typen av anal sexleksaker är framställd i ett skönt material och en utformning med avsmalnad topp som gör leksaken behaglig att använda sig av.

Den sladdlösa fjärrkontrollen är en stor fördel under parlekarna då man själv kan njuta av leksaken medan partnern styr vibrationerna eller vice versa. Det finns så mycket som 5 vibrationslägen att skifta mellan, och som grädden på moset är analpluggen helt vattentät. Anal sexleksaker som är så sköna som denne analplugg är svårt att hitta.

Fördelar:

 • Sladdlös fjärrkontroll för att styra vibrationerna på håll
 • 5 vibrationslägen att välja mellan
 • Passande både för nybörjare och veteraner

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Rocks Off Petite Sensations Teazer Plug

rocks off petite sensations teazer plug black

Se priset här

Rocks Off Petite Sensations Teazer Plug är en analplugg med bullet vibrator för härlig anal stimulans. Då pluggen är mycket smal kommer den att gynna nybörjarna eller de som helt enkelt bara är på jakt efter anal sexleksaker i ett mindre format. Storleken tillsammans med materialet av flexibelt silikon är ingredienserna för att säkerställa att leksaken blir riktigt enkel och härlig att föra in.

Längst ner finner man en bullet vibrator med 7 vibrationslägen som kan skiftas mellan för en så skräddarsydd njutning som möjligt. Glöm inte heller bort möjligheten att dra nytta av leksaken i badet eller duschen tack vare pluggens vattentäta yttre.

Fördelar:

 • 7 vibrationslägen att välja mellan
 • Batterier ingår
 • Smal analplugg som är perfekt för nybörjare

Nackdelar:

 • Lite för smalt för de mer erfarna

Sinful Elegant Glas Analplug Medium

sinful elegant glas analplug medium

Se priset här

Vad sägs om fräcka anal sexleksaker i glas? Fördelen med glasleksaker är bland annat att dessa kan kylas ner eller värmas upp i ett vattenbad, och på så vis lägger man till en ny dimension till stimulansen. Sinful Elegant Analplug Medium är en av dessa anal sexleksaker i glas, och visst ser leksaken riktigt exklusiv ut.

Pluggen har en längd på 13,3 cm där 11 cm kan föras in. Samtidigt har den en topp som är avsmalnad för att göra det lättare att föra in pluggen. Använd dock alltid ett analt glidmedel för att inte skada huden. För att det ska kännas så säkert som möjligt finns det slutligen en bred bas som säkerställer att pluggen inte glider in för långt.

Fördelar:

 • Kan värmas upp eller kylas ner
 • Avsmalnad topp för att enkelt föras in
 • Bred bas för trygghet

Nackdelar:

 • Har en tendens att glida ut vid användning

Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large

lovense hush app styret butt plug large 01 app

Se priset här

Att styra sin analplugg med en applikation i telefonen öppnar dörren till helt nya möjligheter, och det är just detta som Lovense Hugh Appstyrd Analplugg Large bjuder på. Den här lite större anapluggen för de mer erfarna användarna är tillverkad i medicinskt silikon för en len känsla, och med ett vattentätt yttre kan man utan problem ta lekarna till badrummet.

När det kommer till vibrationerna har man otroligt många möjligheter då man själv kan skapa vibrationsmönster via applikationen i mobilen. Det finns dock också redan skapade vibrationsförslag som kan laddas ner.

Fördelar:

 • Medicinskt silikonyttre
 • Nästintill oändliga vibrationsmöjligheter
 • Perfekt för de erfarna

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

Nexus G-Play Trio Uppladdningsbar Analvibrator Set

nexus g play

Se priset här

Istället för att bara satsa på en analvibrator kommer här tre anal sexleksaker i ett paket. På så vis kan man testa sig fram och börja med den minsta varianten för att sedan jobba sig uppåt. Som man kanske kan gissa gör detta Nexus G-Play Trio Uppladdningsbar Analvibrator Set till ett bra nybörjar-set.

Varje analplugg i paketet har 6 vibrationsmönster som man kan skifta mellan, och det är upp till en själv om man vill använda pluggarna analt, vaginalt eller för att stimulera andra delar av kroppen. Skippa även batterierna, för dessa leksaker laddas lätt upp med en sladd som ingår.

Fördelar:

 • Tre anal sexleksaker i ett paket
 • Uppladdningsbar med USB-sladd
 • 6 olika vibrationsmönster

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Fun Factory Bootie Analplugg Small

fun factory bootie analplug small sort

Se priset här

En nybörjarleksak som kommer att uppskattas av både honom och henne är Fun Factory Bootie Analplugg Small. Denne analplugg med en storlek på endast 7,5 cm x 2,7 cm är perfekt för den oerfarna som vill träna upp sig eller för de som föredrar små analpluggar.

Med sin böjda form är leksaken riktad mot prostatan för målinriktad njutning, och med materialet medicinskt silikon som pluggen är tillverkad av blir det skönt att föra in leksaken så länge man har ett analt glidmedel nära tillhands. Med basen som påminner om ett ankare är det garanterat att pluggen inte glider in för långt, och det billiga priset är naturligtvis också ett stort plus.

Fördelar:

 • Härligt silikonyttre
 • Passande för nybörjare
 • Bred bas som påminner om ett ankare för säkerhetens skull

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Black Velvets Bouncing Plug

black velvets bouncing plug

Se priset här

Den sista typen av anal sexleksaker vi ska kika på är Fun Factory Bootie Analplugg Small. Detta är en analplugg som studsar upp och ner för att göra analstimulans mer spännande. Använd sugproppen i botten för att fästa pluggen på golvet och sänk dig själv över pluggen.

Det behagliga silikonmaterialet gör upplevelserna ännu bättre, och med sin smala topp blir pluggen lätt att föra in. Det är fjädern som gör studsandet möjligt, och det är även den här egenskapen som gör pluggen unik. Testa på den antingen analt eller vaginalt!

Fördelar:

 • Studsar med hjälp av en fjäder
 • Tillverkad av lent silikon
 • Stark sugpropp undertill

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här