Analsexleksaker såsom analpluggar har den fantastiska förmågan att krydda till sexlivet lite extra på flera olika vis.

Antingen använder man analpluggen under en onanisession, vid förspel i sovrummet tillsammans med ens käraste eller har den i under dagens gång.

Man kan till och med låta analpluggen sitta i under samlag för att lägga till en extra dimension till njutningen.

 

Stadig tvekan?

Se urvalet av anal sexleksaker här →

 


 

TESTVINNARESinful Get Started Anal Nybörjarset med A-Z Guide

sinful get started kit color fix

Se priset här

Fördelar:

 • Ett bra val för både nybörjare och erfarna
 • Kommer med många händiga tillbehör
 • Tillverkad i härligt medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Skulle funnits en rengöringsspray i paketet istället för relaxsprayen

Recension

Vill man slippa att köpa alla nödvändiga tillbehör separat? Då kan man pusta ut och satsa på Sinful Get Started Anal Nybörjarset med A-Z Guide. Den här typen av analsexleksaker kommer i materialet medicinskt silikon så att det ska vara skönt och behagligt att föra in leksaken.

Trots detta bör man dock alltid lägga på en klick glidmedel för att ens buttplug ska glida in lättare, och om man satsar på just den här produkten behöver man inte ens köpa glidmedlet separat. Det som medföljer när man inhandlar Sinful Get Started Anal Nybörjarset med A-Z Guide är som följande: en buttplug i medicinskt silikon, ett analt glidmedel på 100 ml, en relaxspray på 50 ml samt en analdouche.

Med så många tillbehör har man allt som man kan tänkas behöva förutom ett sexleksaksrengöringsmedel som kan behöva dras nytta av efteråt för att rengöra ens analsexleksaker. Om man inte har ett sexleksaksrengöringsmedel går det dock även bra med tvål och vatten.

Med denne buttplug på 7 cm i längd samt en diameter på 2,2 cm vid den bredaste punkten kommer man att få en leksak som är perfekt oavsett om man är van eller använder en buttplug för första gången.

 


TILL NYBÖRJARENRealistic Plugrealistic plug 2000x2000

Se priset här

Fördelar:

 • Naturtroget utformad
 • Fungerar både som en anal och vaginal dildo
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Kan upplevas som för liten för vissa

Recension

Realistic Plug är en perfekt typ av analsexleksaker för de som är på jakt efter en mycket naturtrogen analplugg. Leksaken är framtagen med en realistisk form och färg där den även kommer utrustad med ett markerat ollon för att ge en så naturtrogen känsla som möjligt.

Om man har en budget kan Realistic Plug komma väl tillhands då den är förvånansvärt billig, men det är långtifrån alla fördelarna med den här typen av analsexleksaker. På undersidan finns det en sugpropp som inte bara gör det enklare att greppa tag kring analdildon, utan även tillåter en att fästa sexleksaken på olika plana ytor såsom på golvet, väggen, sidan av badkaret och dylikt.

Om man föredrar att även använda analdildon för penetrering vaginalt är det fullt möjligt, men kom ihåg att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för att lättare föra in analsexleksaker som denne. Längden på Realistic Plug ligger på 11,5 cm medan den uppmäter 3 cm i diameter. Som grädden på moset är analdildon vattentät och kan därför användas i badet eller i duschen. Dra nytta av den högkvalitativa leksaken redan idag antingen på egen hand eller tillsammans med partnern.

 


 

DEN BILLIGABaseks Slimline anal leksak

baseks slimline begynder anal dildo

Se priset här

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Perfekt för nybörjare
 • Sugpropp i bottnen för att fästa dildon på jämna ytor

Nackdelar:

 • Sugproppen är ytterst svag

Recension

När det kommer till analsexleksaker bör man alltid börja smått och sedan arbeta sig uppåt efter dess att man vänjer sig. En riktigt bra analdildo för de som just är nybörjare och gärna skulle vilja ha en nybörjardildo är den så kallade Baseks Slimline Analdildo för Nybörjare.

Denne analdildo är tillverkad av ett komfortabelt silikonmaterial för att göra användningen av produkten så härlig som möjligt. Tänk på att man vid användning av analsexleksaker alltid bör dra nytta av ett glidmedel så att penetrering inte skaver.

Baseks Slimline Analdildo för Nybörjare har en längd på 13,5 cm där 12 cm kan föras in samt en diameter på 2,9 cm där leksaken är som bredast. Om man föredrar våta lekar blir det heller inte några problem då den här typen av analsexleksaker är helt vattentät. För en ännu härligare känsla är dildon tillverkad för att vara så naturtrogen som möjligt med ett markerat ollon och synliga ådror.

Använd leksaken antingen på egen hand vid en onanistund i sovrummet eller ta fram den här typen av analsexleksaker när det är dags för lite hett förspel med partnern.

 


 

MEST POPULÄRABlack Velvets Small anal sexleksak

black velvets small buttplug 2000x2000

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad av ett mycket härligt silikonmaterial
 • Perfekt för både nybörjare och veteraner
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

Om man är ute efter analsexleksaker som både är billiga samt perfekta att använda för såväl nybörjare som veteraner kan man lita på Black Velvets Small Buttplug. Denne sexleksak är tillverkad av ett mycket bekvämt silikonmaterial så att den ska vara så skön som möjligt att använda.

Tack vare handtaget i bottnen får man ett lätt grepp kring denne typ av analsexleksaker samtidigt som det hindrar leksaken från att glida in för långt. Tänk på att alltid dra nytta av ett glidmedel vid användning av analsexleksaker för att vara på den säkra sidan.

Black Velvets Small Buttplug kan bli ett perfekt val för de som vill ta del av heta lekar i sovrummet tillsammans med sin käraste, men man kan även ha i leksaken under dagen för en mer långvarig upplevelse. Vad man än föredrar kan man alltid lita på att Black Velvets Small Buttplug finns där med dess längd på 9 cm och diameter på 1 cm där den är som smalast samt 2,6 cm där den är som bredast.

 


 

TILL VARDAGENSatisfyer Beads Silikon Analkulor 2 st

satisfyer beads silikone anal plug 2 stk mixed colours

Se priset här

Fördelar:

 • Två analkulor i ett paket
 • Välj mellan olika färger
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

Om man är ute efter riktigt spännande analsexleksaker kanske man vill titta närmare på just Satisfyer Beads Silikon Analkulor 2 st. I detta paket får man två olika band med analkulor som har olika mönster för unika upplevelser.

Då de är tillverkade i ett härligt silikonmaterial kommer de inte bara att kännas mycket lena och komfortabla, utan även vara böjbara och flexibla för att passa en perfekt. Med hjälp av öglan längst ner på bandet av analkulor får man också ett bättre grepp kring dessa analsexleksaker för att lätt kunna dra ut dem när man är färdig med användningen.

Längst upp har bandet lite mindre kulor som gradvist blir större ju längre ner man kommer. Detta hjälper till att ge en extra härlig njutning. Vid den smalaste punkten på det ena bandet av analkulor uppmäter den 1,9 cm i diameter medan den tjockaste punkten uppmäter 3,3 cm i diameter. Det andra bandet av analkulor som man får har en diameter på mellan 2 cm – 3,6 cm.

 


 

DEN FRÄCKABaseks Jewel Analplugg Medium

baseks jewel butt plug medium

Se priset här

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Tillverkad av ett härligt silikonmaterial
 • Lyxig juvel i bottnen

Nackdelar:

 • Juvelen lossnar ganska lätt

Recension

En extra häftig och fräck utformning kan man hitta om man väljer Baseks Jewel Analplugg Medium. Den här sortens analsexleksaker kommer utrustad med en härlig juvel i bottnen för att inte bara ge fysisk stimulans, utan även visuell. Resultatet blir att analsexleksaker såsom Baseks Jewel Analplugg Medium ser mycket lyxiga ut och blir perfekta att ta fram när det är dags för heta stunder i sovrummet tillsammans med ens käraste.

För att kunna föra in den här typen av analsexleksaker på det härligaste möjliga sättet är analpluggen tillverkad av silikon, men det är ändå viktigt att även använda ett vattenbaserat glidmedel för att vara på den säkra sidan.

Väl inne kommer pluggen i bottnen att se till så att leksaken sitter på plats och inte glider för långt in. Gällande storlek har Baseks Jewel Analplugg Medium en längd på 8 cm där 7 cm kan föras in samt en diameter på 3,5 cm där leksaken är som tjockast.

 


 

DEN LYXIGABaseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg

baseks remote control vibrating butt plug

Se priset här

Fördelar:

 • Tillverkad av ett härligt silikonmaterial
 • Kommer med 10 olika vibrationsinställningar
 • Lätt och smidig fjärrkontroll med lång räckvidd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Recension

Vad kan vara bättre än en analplugg? Jo, en analplugg som även är en vibrator. Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg kommer med en liten smidig fjärrkontroll som tillåter en att sätta igång vibrationer i analpluggen. Inte bara en typ av vibration heller, utan möjligheten att välja mellan 10 olika vibrationsinställningar.

Den här typen av analsexleksaker blir härliga vid onanistunder på egen hand, men även ens partner kan ta del av de heta lekarna. Låt bara ens käraste greppa tag i fjärrkontrollen för att kontrollera vibrationerna medan man själv njuter. Detta kan vara en härlig lösning för att krydda till det lite extra i sovrummet.

Baseks Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg är tillverkad av silikon och känns därför silkeslen att använda. Därtill kommer plattformen i bottnen tillsammans med snöret att garantera säker användning och hindra att analpluggen glider för långt in. Denne typ av analsexleksaker kan föras in 9 cm och har en diameter på 3 cm. Batterierna som används för att vibrationerna ska gå igång är tre stycken LR44-batterier och ett 23A-batteri, men dessa ingår i paketet.

Räckvidden ligger dessutom på hela 30 meter, så om man låter partnern kontrollera vibrationerna behöver fjärrkontrollen inte vara enda inpå analpluggen. Anala sexleksaker som denne vill man inte missa.

 


 

TILL DEN ERFARNESinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager

sinful rebel dual vibrating prostate massager

Se priset här

Fördelar:

 • 7 härliga vibrationsinställningar att välja mellan
 • Tillverkad av ett lent och bekvämt silikonmaterial
 • Batterier ingår

Nackdelar:

 • Kan vara lite avancerat att pricka rätt

Recension

Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager är en typ av anal leksaker för de lite mer erfarna. Anal sexleksaker som denne har en förträfflig utformning för att stimulera både mellangården och prostatan på samma gång.

Som om det inte vore nog med analleksaker som stimulerar två zoner samtidigt finns det även en inbyggd bullet vibrator som tar njutningen till en helt ny nivå. Vibratorn kommer med 7 olika vibrationsinställningar som man kan välja mellan för riktigt härliga stunder antingen på egen hand eller tillsammans med ens partner.

Då leksaken är tillverkad av silikon kan man vara säker på att den är len och komfortabel att föra in, och så länge man har ett vattenbaserat glidmedel kan man förvänta sig upplevelser som aldrig förr. Tre stycken LR44-batterier ingår så att man ska kunna få igång vibrationerna, och om man vill börja njuta av sex leksaker analt redan idag kan Sinful Rebel Dual Vibrerande Prostate Massager bli en riktig hejare.

 


 

NYHET – Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set

sinful bumbum glas butt plug sæt

Se priset här

Fördelar:

 • Tre olika analpluggar att välja mellan i samma paket
 • Tillverkade av glas för att kunna hettas upp och kylas ner
 • Härliga att använda tillsammans med ett glidmedel

Nackdelar:

 • En aning dyra

Recension

En mycket unik typ av anal sexleksaker är Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set, och som man säkerligen förstår från namnet är de tillverkade av just glas. Detta set innehåller analpluggar i tre olika storlekar så att man lätt ska kunna testa sig fram för att hitta sin favorit. Om man är en nybörjare kan man exempelvis gynnas av att börja med den minsta varianten för att sedan arbeta sig uppåt.

Då sexleksakerna är tillverkade av glas kan de läggas i kylen för att kylas ner eller doppas i varmt vatten för att hettas upp – allt för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Med pluggen i bottnen av leksaken kommer Sinful BumBum Analpluggar även att sitta på sin plats utan att glida in för långt. Använd dem under en onanisession eller introducera dem i sovrummet under heta förspel tillsammans med ens partner. Oavsett vad kommer de sannerligen att förbättra sexlivet!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här