Sexlekarna som gör sexet roligare

290

Har ni en sexsvacka? Oavsett om ni behöver krydda ert sexliv eller bara förbättra det i form av ny inspiration så kan en idé vara att spela sig till ett bättre sexliv. Erotiska sexlekar kan ta er till nästa nivå, se det som lagspel där ni båda (oftast i alla fall) går ut som vinnare.

De här sexspelen är roligare än någon annan form av spel och de är oftast väldigt enkla.

Förresten du är inte ensam om att ha hittat hit till vår sexspels-guide, faktum är att det söks i genomsnitt på vuxna erotiska sexlekar över 33.000 gånger i månaden. Så ni är alla välkomna.

sexlek ögonbindel

 

Ett enkelt förslag för att komma igång kan vara att börja med att skicka snuska meddelanden. Men såklart ska vi lära er allt från

  • Sexslekar utan redskap
  • Sexslekar där ni kan använda er av det ni har hemma – lite DIY
  • Online sexspel, olika appar

Vi har samlat flera olika förslag som ger er möjlighet att utvecklas, kommuniceras och utforska på helt nya plan.

Tills ni kommit överrens om vilket sexspel ni ska börja med kan ni läsa erotiska noveller ihop och skapa en sexspellista på spotify som ni kan lyssna på under tiden ni spelar.

Men nu kommer listan med våra rekommenderade sexlekar.

1.      Vuxen Sanning eller Konka

Vi har nog alla lekt sanning eller konka som små men det blir på en helt ny nivå i det här sammanhanget. Förslag på sanning kan vara att be din partner berätta om deras sjukaste sexfantasi, deras hetaste sexupplevelse eller kanske för skojs skull, deras värsta?

Förslag när det kommer till konka, är att verkligen gå utanför er comfort zone, såklart inte så att det blev obehagligt. Men så att ni utforskar nya områden tillsammans. Be din partner om en striptease eller ge förslag på en sexställning ni ska köra.

Det här är enkelt att komma på egna förslag. Säg bara rakt ut eller skriv lappar som ni sedan kan dra, kanske får du din egna lapp.

 

2.      Stripp twister

En klassisk twister med twist, såklart. För varje gång någon av er misslyckas så behöver denna person ta av sitt ett plagg. Så bortsett från mer naket så gäller alla de vanliga reglerna.

Helt plötsligt kanske du råkar trilla enbart för att få ställa dig i den där teasande positionen ännu en gång men denna gång, med ett klädesplagg mindre. En enkel men svårslagen sexlek.

3.      Ladda ner Kindu

Kindu är en app som uppmanar par till att ”upptäcka varandra”, det är en ultimat app för det par tragglar med kommunikationsproblem sedan tidigare gällande era djupaste fantasier.

Ladda ner appen, skapa ett konto och sedan ”para ihop er” i appen, där kan du och din partner swipa er igenom över 100 olika förslag. Vissa kanske du gillar, ogillar och vissa kanske du behöver ge lite mer tanke. Om din partner känner samma sak så kommer ni att matcha. Ett ja på samma förslag från er båda betyder matchning. Som tinder 2.0 fast vi kanske ska säga sexlek 2.0.

 

4.      Gissa sexleksaken

Vad vore vi för hemsida som recenserar sexleksaker om inte en av våra lekar innehåller just sexleksaker.

Den här sexleken går ut på att ni var för sig beställer hem en sexleksak som ni tror att den andra kan uppskatta. Därefter ska ni med hjälp av frågor försöka lista ut vad den andra har köpt. Ni väljer själva om ni ska ha ett maxantal och vad för typ av svårighetsgrad.

Tips är att köpa en parsexleksak som ni båda kan ha nytta av, här kan du hitta vårt Bäst i Test.

sexlek

5.      Pictionary – Måla dina fantasier

Ta fram något att skissa på och måla upp dina fantasier för din partner. Om din partner gissar rätt gör ni dem till verklighet och gissar din partner fel… så kan ni fortfarande göra det såklart. Den här sexleken utlovar många skratt, vi lovar.

Här öppnas det upp för kreativitet på flera sätt och gissningarna som kommer, det kan vara otroligt kul att höra på vilka gissningar som kommer fram.

 

6.      Ladda ner Ohmibod

Den här appen kan användas både på egen hand och som par, den kopplas samman med ett gäng olika vibratorer. Vilket gör det perfekt för långdistansen, för att behålla någon form av intim närhet trots avstånden.

Du kan välja mellan fem olika inställningar: Rhytm, Touch, Tap, Wave and Voice. En rolig grej är att det till och med går att skriva in när du fått orgasm.

Här kan läsa mer om sexleksaker från just Ohmibod och se vilka som vunnit Bäst i Test.

 

7.      Rollspel

Vem älskade inte att klä ut sig som liten? Låt det inte gå förlorat som vuxen, lägg sedan till lite mer hud och lite mer sexiga rollspel så är du där. Som sagt alla lekar går att göra till sexlekar.

Här finns inga gränser. Ni kan bestämma ett särskilt scenario, ni kan ha temakvällar, allt går för det är ni som väljer.

Om ni upptäcker att det här är er grej, så kan ett förslag vara att samla olika alternativ på rollspel i en burk och när ni är uttråkade så drar ni bara en lapp.

8.      Sexspel – Monogamy Game

Lind & Co Monogamy är ett erotiskt sexspel som även har vunnit pris och fått titeln ” Adult game of the year”. Här kan du köpa det.

Här får ni möjlighet att utforska varandra på ett nytt sätt och ni börjar på en enkel nivå för att ta er sex nivåer upp. Så det blir hetare och hetare för varje minut som går.

Känns inte detta spel lockande så lovar vi att det kommer finnas något annat spel som gör. Kolla in vårt Bäst i Test av andra heta sexspel här.

monogamy-04

9.      Sexintervaller

Använd en timer – vilken som helst fungerar, telefonen fungerar bra. Välj en tid, vi föreslår en kortare intervall på 2 minuter.

Därefter väljer du/ni en form av beröring som inte innebär penetration eller direkt beröring på könet. Det kan handla om att kyssa, nafsa, smeka olika områden. Hur länge orkar ni hålla er ifrån varandra?

 

10.  Ladda ner iKamastutra

Med inspiration av Kamasutra så ger den här appen förslag på 100 olika sexställningar – i gratisversionen, i betalversionen finns över 200. Det finns nio kategorier och innehåller allt.

Sök på den bästa sexställningen för intimitet, komplexitet eller för styrka, det finns flera olika nivåer. Ni kan till och med följa er utveckling från Novice till Grand Master genom att markera vilka positioner ni har testat.

 

11.  Blindman´s bluff

En klassisk och enkel sexlek som inte kräver varken mycket förberedelser eller redskap. Det ni behöver är något som ni kan täcka ögonen med och då brukar enklast vara en hederlig ögonbindel.

Det går att köra två olika varianter, antingen har en av er på ögonbindel och den andra tittar eller så har båda ögonbindel. När ett sinne utesluts förstärks de andra och att få känna och treva er fram kommer skapa nya sensationer.

Smek, kyss, känn er fram med både händer, läppar mun och tunga.

 

12.  Slit av er kläderna

Vi misstänker att du både en och annan gång haft en stark känsla av att du bara vill slita av kläderna på din partner. Just det där ljudet och känslan av vilja ha varandra så mycket att ni har inte tid för att knäppa upp knappar. Sexigt va?

Köp billiga underkläder och tröjor, gå sedan bananas på varandra och låt drömmen bli till verklighet.

 

13.  Spela Sexopoly

Det här är ett sexspel i sann monopolanda, ett monopol som ni faktiskt inte vill ska ta slut, trots timmar av spelande. Spela med din partner eller varför inte bjuda in ytterligare ett par, vågar ni det? Nästa dubbeldejt är fixad helt enkelt.

sexopoly

14.  Dansstopp fast sexstopp

Det börjar med att du eller din partner lägger sig i på valfri plats i hemmet. Sedan ska den andra ställa sig utanför dörren till platsen du befinner dig på, förslagsvis sovrummet.

Därefter ska du ställa frågor och för varje rätt svar som din partner svarar får hen komma ett steg närmre, målet är ju såklart att hamna bredvid dig i sängen. För varje fel svar får din partner ta ett steg tillbaka.

 

15.  Strip Jenga

Kombinera fumliga fingrar med kåta blickar. Vem vågar mest, vem klarar mest och vem blir mest avklädd? Det återstår att se. Spela jenga enligt de klassiska reglerna och för varje gång den ena misslyckas behöver denna även ta av ett klädesplagg.

 

16.  Hitta punkten

Hitta punkten går ut på att du tänker på en plats på din kropp som din partner ska söka sig fram till. Söka göra den genom att smeka och kyssa dig dit eller om ni väljer att bara ett av sätten är tillåtet.

Välj ett svårt ställe så din partner får kämpa lite och såklart så blir det mer uppmärksamhet på dig.

xoxo


Avslutningsvis vill vi bara säga att på alla lekar går det alltid att göra en twist på, alla lekar kan bli sexlekar. Det enklaste sättet är genom att göra att sätta en stripptwist på leken. Den som förlorar behöver klä av sig, vi lovar att alla lekar blir roligare ju naknare man blir.

Här kan du hitta andra tips på hur ni kan förbättra ert sexliv. Tänk på att kommunikation är det viktigaste ni har för att allt ska fungera och flera av dessa lekar som vi har tipsat om kan hjälpa er att utvecklas inom det.

Vi önskar er en trevlig lekstund!


 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här