Penisstorlek – Allt du behöver veta om medellängd, omkrets och vad en stor kuk är

30

Penisstorlekar kan variera ganska markant från person till person, och visst kan det vara intressant att veta vad det egentligen är som räknas som en normal kukstorlek. Den här artikeln innehåller info om den största, den minsta samt vad den genomsnittliga penisstorleken är för att äntligen besvara frågan: Hur stor är en stor kuk?

Utöver detta kommer vi också att kika närmare på ett antal produkttyper som kan hjälpa dig på vägen till en stor snopp för att höja ditt självförtroende eller för att helt enkelt ha möjligheten att prestera bättre i sovrummet. Fortsätt att läsa och ta reda på allt som du kan tänkas vilja veta om penisstorlek!

Medellängd penis på män i Sverige

Vad räknas då egentligen som medellängd på penis? RFSU informerar om att en undersökning som gjordes på omkring 2 300 vuxna västerländska män pekade på att det i erigerat tillstånd är vanligast att ha en penisstorlek på mellan 9 och 22 cm. Det var omkring 95 % av männen som tillhörde den här gruppen medan 1 % var längre än så och 4 % var kortare än så. Med andra ord ligger medellängden på 15 cm.

Enligt undersökningar som UMO har fått sin information från har de flesta en penis på mellan 8 och 19 cm i längd medan Vårdfokus påstår att genomsnittslängden är lite över 13 cm. Med andra ord kan det variera ganska stort från person till person.

Normal omkrets på snoppen

Då har vi kikat lite på medellängd för män i Sverige, men vad är då egentligen en normal omkrets på snoppen? Enligt Vårdfokus är det 9,31 cm som gäller i slakt tillstånd samt 11,66 cm som gäller för en erigerad penis. Enligt Umo är 6-10 cm vanligt i slakt tillstånd medan 8-12 cm är vanligast vid stånd.

Kukstorlek

Världens största penis

Det kan vara intressant att veta vem det är som har världens största penis, och en av de personerna som har mycket att visa upp är Jonah Cardeli Falcon. Han är en skådespelare från USA som har en 34 cm lång penis, och han har till och med tagit del av en dokumentär där ämnet diskuterades. Detta kan tyckas vara en riktigt förbluffande penisstorlek, men faktum är att rekordet har slagits av en man i Mexiko som nästan har en halv meter lång kuk. Den personen som vi talar om är Roberto Esquivel Cabrer från Saltillo med en 48,2 cm lång penis!

Mikro penis

Nu har vi kikat på genomsnittslängden och även tagit en titt på hur enorm en penis kan bli, men hur ser det ut på andra änden av spektrumet? Hur stor är en mikro penis och hur liten kan den egentligen bli? En kukstorlek hos någon med en mikropenis ligger på under 2,5 cm för att det ska räknas som en mikropenis, och detta tillstånd är mycket ovanligt.

Hur stor är en stor kuk?

Det finns många män som undrar om deras penisstorlek faktiskt är nog. ”Vad räknas som en stor kuk?” och ”Vad är en stor kuk?” är frågor som ofta ställs, men det som man bör komma ihåg är att större inte alltid är bättre. Om ens penisstorlek vid erigerat tillstånd ligger mellan sisådär 9 cm och 22 cm tillhör man en stor majoritet av befolkningen. I den tidigare nämnda undersökningen som utfördes var det bara 1 % som hade en penisstorlek över 22 cm, så detta är mycket ovanligt.

Så får du en stor penis

Det första som bör fastställas är att penisstorlek inte är så viktigt som många tror. Faktum är att en för stor kuk kan komma att bli obekvämt och smärtsamt vid samlag, så i slutändan handlar det mer om hur man använder sitt kön snarare än vad ens penisstorlek är. Om man dock fortfarande är intresserad av att få en större penis finns det en lång rad metoder och produkter som man kan dra nytta av, och om du vill kika närmare på dessa kan du klicka här. Vi ska även nedan gå igenom produkter och tillvägagångssätt som har blivit populära så att du ska kunna få dina drömmars stora kuk.

Några av metoderna är permanenta, vissa är tillfälliga och andra fungerar mer som ett hölje för att få det att se ut som om din penisstorlek är större än den verkligen är. Dra nytta av några av dessa produkter för att förbättra ditt självförtroende, för att kunna prestera bättre i sovrummet eller för att imponera på din partner med någonting lite extra.

normal kukstorlek

Produkter för att för att få en större omkrets och längd på snoppen

Om det är en stor kuk som du är ute efter finns det specifikt fyra olika typer av produkter som verkligen kan hjälpa dig på traven. Den första som vi ska tala om nedan, penispumpen, är en temporär lösning medan den följande penisförlängaren ger en permanent förstoring. De ytterligare produkterna gör antingen så att din penisstorlek ser större ut eller så hjälper de till att ge dig en större erektion specifikt under samlag. Vad du än är ute efter kommer du säkerligen att hitta en lösning som blir passande för just dig nedan.

Penispumpar för snabb och temporär förstoring

En högkvalitativ penispump kan göra mycket för att inte bara ge dig ett bättre självförtroende, utan att även snabbt kunna se en markant skillnad efter dess att du har använt produkten. Vad du får när du beställer en penispump är en cylinder som du för in din penis i. På andra änden av cylindern sitter en liten slang som går till en handpump. Hur pumpen och cylindern ser ut kan variera från produkt till produkt och hur högkvalitativa materialen är beror på hur mycket pengar du är villig att spendera.

När du trycker på handpumpen på din kukpump kommer ett vakuum att skapas i cylindern, och detta ser till så att blodet samlas i din penis för att temporärt ge dig ett större kön. Du kan exempelvis dra nytta av en penispump precis innan samlag, onani eller andra parlekar för att ha en extra stor penisstorlek att bjuda på.

De flesta penispumpar kommer utrustade med mått längs cylindern så att du kan följa din förstoring i realtid. Det finns dessutom en quick-release ventil som ser till så att du omedelbart kan lätta på trycket om du känner att det blir för mycket för dig. Penispumpar är därför säkra att använda så länge du går tillväga på rätt sätt.

Penisförlängare för långsam och permanent förstoring

Då har vi kommit till den lite mer permanenta lösningen, nämligen en penisförlängare. Dessa produkter är utan tvekan dyrare än penispumpar och måste användas under en mycket lång tid innan du börjar se resultat, men den stora fördelen är att resultaten är permanenta. För att ta del av penisförlängning gäller det att du beställer ett penisförlängnings-kit som vanligtvis består av själva förlängaren tillsammans med andra tillbehör såsom gasbindor och remmar. Hur många tillbehör som ingår i paketet samt vad penisförlängaren är tillverkad av beror på hur mycket du är villig att betala. Det finns exempelvis modeller som kommer med guldbeläggning för att göra förlängaren extra snygg och robust.

Nu återstår bara frågan kring hur en cock extender egentligen kan användas för att permanent förlänga ens penisstorlek. Förlängarna kommer med ett utdragbart system som mycket sakta över tid drar i ditt kön, vilket uppmuntrar kroppen att producera nya celler som förlänger din penis. Som sagt är det här en ganska lång process, och det gäller att du bär förlängaren ofta för att kunna få resultaten som du eftersöker. Cirka 4-9 timmar varje dag under 6-9 månaders tid är det som rekommenderas.

Om du inte har tid att bära din högkvalitativa penisförlängare under så många timmar dagligen för att uppnå en större penisstorlek behöver du inte oroa dig. Produkten kan nämligen bäras under natten om du så föredrar. Då är det dock viktigt att du är en person som sover på rygg och därför ger nog med utrymme åt din penisförlängare.

Penis sleeves för härligare parlekar

Kanske är du inte särskilt glad över metoder som tillfälligt eller permanent påverkar din penis, och då är en mycket enkel lösning en penis sleeve. Detta är en typ av överdrag som du trär över din penis innan exempelvis samlag, och för din partner kommer det då att kännas som om du har en större penisstorlek att jobba med. Det kommer penis sleeves i flera olika storlekar och material, så oavsett om du endast vill lägga på minimalt med längd eller om du vill få hela 7-8 cm extra i längd finns det en penis sleeve som kan hjälpa dig.

Inte kan penis sleeves heller bara hjälpa till med längden, utan det finns också intressanta yttre texturer som du inte vill missa. Varför inte exempelvis kika närmare på en penis sleeve som har ett knoppigt yttre? Detta kommer att bjuda din partner på extra njutning och göra upplevelserna i sovrummet bättre än någonsin. Satsa gärna på ett litet kit med flera olika sleeves som alla har en egen typ av textur så att ni kan testa er fram och hitta er favorit.

Inte slutar det dock här, utan vissa penis sleeves kommer också utrustade med en liten bullet vibrator. Här väljer du mellan exempelvis 10 olika vibrationsmönster och får njuta av vibrerande stimulering under parlekarnas gång. Visst kan du också avlägsna vibratorn om du så föredrar så att du istället bara får en gammal hederlig penis sleeve som ger en boost till din penisstorlek.

Kukringar för en kraftigare erektion

Det sista hjälpmedlet som vi ska titta lite närmare på är de så kallade kukringarna eller penisringarna. Såsom namnet antyder är dessa små ringar som du trär runt ditt kön, och trycket från ringen ser till så att blodet samlas i din penis för en mer långvarig och kraftigare erektion. Få med andra ord ett stånd som inte bara är större, utan även håller längre än det vanligtvis gör. Kukringar är det perfekta valet för dig som lider av erektil dysfunktion eller helt enkelt för dig som vill ha mer att bjuda på i sovrummet.

Kukringar kan komma i flera olika material, men det är vanligast att det här hjälpmedlet är tillverkat i ett lent och behagligt material såsom silikon. Ringarna är en aning mjuka och elastiska, men fortfarande fasta nog att utföra sitt jobb väl. På grund av detta är det av yttersta vikt att du väljer rätt storlek så att ringen inte antingen sitter för löst eller sitter så hårt så att det skadar dig. En bra lösning om du inte tidigare har använt kukringar är att satsa på ett set som är specifikt framställt för nybörjare. Här får du flera olika kukringar i olika storlekar så att du kan testa dig fram eller möjligtvis använda ringarna över olika delar av könet.

Kukringar för större penisstorlek finns att hitta i en rad modeller med olika funktioner. Det finns exempelvis varianter som kommer utrustade med en vibrator så att antingen du eller din partner ska kunna njuta av fantastiska vibrationer under samlag medan du bär din kukring. Några av dessa bullet vibratorer har enbart en vibrationsinställning medan andra har flera olika som du kan skifta mellan.

Som om detta inte vore nog finns det också kukringar med prostatastimulatorer så att du kan njuta av prostatastimulering samtidigt som kukringen i sig själv ger dig en kraftigare samt mer långvarig erektion. Som en sista punkt får vi inte glömma att nämna hur det finns justerbara penisringar att beställa om du så föredrar, men dessa är vanligtvis inte lika bekväma som ordinära penisringar.

stora kuk

Ytterligare praktiska produkter att kika närmare på

Nu har vi gått igenom ett antal produkter som kan hjälpa till med din penisstorlek antingen tillfälligt eller permanent, men det finns ytterligare hjälpmedel som kan vara väl värda att kika på om du nöjer dig med att ditt paket ser större ut genom byxorna. Vi ska ta en lite närmare titt på detta nedan så att du inom kort ska kunna få tag på en optimal produkt som ger dig en penisstorlek som du kan vara nöjd med.

Packer dildo

En packer dildo är en typ av dildo som du antingen fäster över ditt eget kön eller lägger i specifika underkläder så att det ser ut som om du har en större penisstorlek. Det finns flera olika typer av packer dildos, men de är vanligtvis tillverkade i ett mjukt och böjbart material som påminner om en slak penis. Just därför ser det mycket realistiskt ut när produkten ligger i byxorna. Inte nog med att det finns olika material, utan det finns också olika hudfärger som du kan välja mellan för att hitta just den packer dildon som passar dig.

Sexiga underkläder

Sist men inte minst i den här artikeln ska vi lite snabbt gå in på sexiga underkläder. Detta må inte vara hjälpmedel som direkt påverkar din penisstorlek, men med rätt underkläder som kramar din kopp på bästa möjliga sätt kan paketet utan tvekan se större ut än vad det egentligen är. Att bära sexiga underkläder kan vara ett bra sätt att få upp självförtroendet och därför ha möjligheten att prestera bättre i sovrummet. Så länge du mår bra kommer detta utan tvekan att smitta av sig på ditt beteende och din prestationsförmåga, så att bära ett sexigt plagg kan göra under.

Det finns många olika typer av heta underkläder att välja mellan, och detta gäller både när det kommer till utseende och material. Föredrar du shorts som täcker dig helt eller kanske herrstring som inte lämnar mycket till fantasin? Om du vill att det ska se extra fräckt ut kan du till och med satsa på underkläder med nät som din partner kan se igenom. Detta kommer sannerligen att sätta sprätt på tillvaron och göra parlekarna härligare än någonsin. Inte kommer då penisstorlek längre att spela någon roll, utan allt handlar om självförtroende samt hur väl du presterar!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här