Kukpump – Bäst i test

697

Nästan alla har någon gång drömt om den där riktigt stora och kraftiga penisen som får vår partner att häpna. Med en kukpump kan denna dröm bli till verklighet.

En kukpump är en enkel och effektiv sexleksak som kommer med otroliga resultat.

Genom att skapa ett vakuum omkring din penis så blir din erektion både större och kraftigare. En kukpump gör även din penis mer känslig vilket gör att beröring känns ännu mer intensiv.

Hitta din kukpump bland våra favoriter nedan.

Kukpump Priskoll
Auto Pump Plus Testvinnare Se priset
mr. membr automatisk penis pumpe Nybörjaren Se priset
Proffessionals Power PenisPump 25 cm Den billiga Se priset

 


Testvinnaren: Auto Pump Plus

Auto Pump Plus

Se priset här

 • Automatisk pump
 • 4 hastigheter
 • Se din penis växa

Denna kukpump är automatisk då du slipper att pumpa själv. Pumpen har en inre längd på 20,5 cm och är genomskinlig. Det gör att du kan se din penis växa, på ett häftigt sätt. Den har även mått på sidan vilket gör att du kan se precis hur mycket din penis växer i millimeter. Kukpumpen ger dig dessutom en härligt sugande effekt utöver fantastiska resultat.

Du kan välja mellan 4 olika nivåer av intensitet för att göra din pumpning till en bra upplevelse. Välj om du använder pumpen till att få erektion eller om du vill hålla den inne lite längre för ett mer kraftfullt resultat.

Den är gjord i mjukt och skönt silikon. Det är en kundfavorit på grund av att den effektivt, levererar önskade resultat. Penispumpen är uppladdningsbar så du ska inte tänka på att krångla med batterier.


Till nybörjaren: Mr. Membr Automatisk Penispump

mr. membr automatisk penis pumpe

Se priset här

 • Automatiskt vakuum
 • 3 intensitetsnivåer
 • 20,5 cm

Detta är en kukpump som är perfekt för dig som är ny till penispumpar då den pumpar automatiskt. Det som är så fantastiskt med automatiska produkter är att du bara kan luta dig tillbaka och njuta av att se din penis växa. Se på måttstocken på sidan exakt hur stor din erektion blir.

Det finns tre intensitetsnivåer som du kan välja mellan och du kan enkelt byta mellan dem och hitta den som passar dig bäst. När du uppnått det du önskar kan du väldigt lätt avbryta vakuumet med en enkel knapptryckning. Det är lätt och säkert.

Diametern är töjbar på mellan 2 cm och 5,9 cm. Längden inuti pumpen är 20,5 cm. En nackdel är att penispumpen är batteridriven, vilket gör att du behöver komma ihåg att köpa dessa.


Den billiga: Proffessionals Power Penispump 25 cm

Proffessionals Power PenisPump 25 cm

Se priset här

 • Behaglig
 • 25 cm
 • Genomskinlig

Den här kukpumpen gör det möjligt för dig att se precis hur mycket din penis växer vid användning. Det är möjligt på grund av den genomskinliga designen och måttstocken på sidan. Måttstocken visar både centimeter och millimeter så du kan se ett exakt resultat.

Den är otroligt användarvänlig då du bara ska föra in din penis och börja pumpa. Enkelt och smidigt. Designen är transparent med en svart pump. Då den är väldigt billig så är en nackdel att den inte gör mer än det den ska. Du får med andra ord inte mer än det du betalar för, utan en väldigt basic pump.


Mest populära: Mr. Membr Original Penispump

Mr. Membr Original Penispump

Se priset här

 • Prisvärd
 • Måttstock
 • Transparent

Ibland kan det vara svårt att se precis hur mycket kraftigare din erektion blir vid användning av en kukpump. Med Mr. Membrs pump kan du se hur mycket din penis växer i centimeter under och efter pumpning. Det gör upplevelsen roligare och visar att det är en pump där du kan lita på dess förmåga.

Den är gjord i plast som är genomskinlig vilket gör att du konstant kan hålla koll på din lem under processen. Du pumpar med handkraft som ger dig ett härligt och stimulerande vakuum runt din kuk. Det gör att produkten inte bara är effektiv men också skön att använda.

Den är 20 cm inuti vilket gör att den passar många penisstorlekar. Kukpumpen är väldigt användarvänlig och det är lätt för dig att sluta när du nått till precis den effekt du önskar.

 


Den fräcka: Bathmate Hydroxtreme 11

bathmate hydroxtreme 11 2000x2000

Se priset här

 • 28 cm
 • Användarvänlig
 • Vakuum från vatten

Kukpumpen som är gjord för att användas i badet. De tidigare modellerna vi har talat om i det här inlägget skapar vakuum med hjälp av luft. Den här penispumpen använder vatten för att skapa ett härligt vakuum som effektivt ökar storleken på din penis tillfälligt.

Bathmate har skapat många kukpumpar men anser att detta är den mest utvecklade modellen då den har en komfortring i botten. Komfortringen gör att produkten kan sättas helt tät mot din kropp, gör den skönare att använda och gör att vinkeln blir helt perfekt.

Diametern är 5,1 cm och längden hela 28 cm. Det gör att penispumpen passar de flesta storlekar. Efter användning ökar inte bara storleken på din erektion men också känsligheten. När din penis blir känsligare känns stimulering ännu skönare och samlaget eller onanin blir ännu mer fantastisk.


Till den erfarne: Bathmate Hydro7 Penispump

bathmate hydro7

Se priset här

 • Kundfavorit
 • Vatten vakuum
 • Mer intensiv känsla

Då kukpumpen använder sig av vattentryck har den större effekt än många andra på marknaden. Du använder produkten i badet eller duschen. Din rengöring blir inte bara roligare men får en helt fantastisk effekt.

På bara 15 minuter kan du få en tillfälligt större penis och en starkare erektion. Det gör dessutom att beröring känns mer intensiv då din penis blir känsligare. Du kommer garanterat ha en fantastiknatt efter en stund med din Bathmate.


Nyhet: Pump Worx Pro-Gauge Penispump

Pump Worx Pro-Gauge Penispump

Se priset här

 • Måttstock
 • Transparent
 • Penisring ingår

Denna mjuka kukpump känns otroligt skönt mot din penis samtidigt som den ger dig ett fantastiskt resultat. Den har dessutom en bra passform så att vakuumet kan omsluta din penis helt perfekt.

Produkten är väldigt lätt att använda och när du känner dig färdig finns en Quick Release-knapp som snabbt och enkelt låter dig komma ut. Kukpumpen är transparent med en måttstock, då många gillar att se resultatet i realtid.

Den har plats till 23 cm i längd och 5,3 cm i diameter. Med produkten får du en penisring som hjälper dig med att hålla din stora erektion ännu längre.

Vår testare Alexander, 32 år gammal har också testat den här penispumpen. Läs hela hans recension här.

Läs hela recensionen här


Vad är en kukpump?

En kukpump eller penispump som det också kallas är precis vad det låter som en pump till din ädlaste del. Det förklarar dock inte vad den gör eller hur den gör det.

En penispump kan hjälpa dig som har problem med att få erektion men den är inte bara för män som har problem. De flesta män har någon gång önskat sig en större och starkare erektion med en kukpump blir detta möjligt. Så oavsett om du har problem eller inte är det en produkt för dig.

Produkten består oftast av en tub och en pump. Pumpen kan vara automatisk eller manuell. Du för in din penis i tuben och börjar pumpa. Det skapas då ett vakuum inuti tuben och omkring din penis. Detta vakuum gör att blodet rusar ned i din penis vilket gör att du får en erektion som dessutom blir mer kraftfull än normalt.

Du får en tillfälligt större penis så att använda en penispump har inte en långvarig effekt men du håller i alla fall under sexakten. Kukpumpen hjälper även med att göra din penis mer känslig än normalt. Detta gör att du kommer märka sensationer starkare än du är van till.

Med andra ord är en kukpump en otroligt bra produkt.

Kukpump till dig med erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion eller erektionsproblem som det också kallas är mycket vanligare än vad de flesta tror. Cirka 50% av män har någon gång upplevt problem med detta. När det är ett problem som smyger sig på lite då och då handlar det ofta om stress och oro. Det kan tillexempel komma från prestationsångest.

Problemen blir ofta värre med ålder men då brukar orsaken vara andra fysiska sjukdomar. Det är givetvis inte sanningen för alla men det är den vanligaste orsaken när vi kommer längre upp i åldern. Då är det även vanligare att problemen består i längre perioder.

Oavsett om du har problem med att hålla din erektion eller med att få upp den kan en penispump hjälpa dig med erektionsproblem.

Varför du ska använda en kukpump mot erektil dysfunktion:

 • Icke medicinsk hjälp. Det är alltid bra att testa med ett alternativ som inte inkluderar starka mediciner istället för att hoppa direkt på Viagra tåget.
 • Den hjälper dig att slappna av. När du vet att du får hjälp så kan det göra dig mer avslappnad vilket också kan göra det lättare att hålla din erektion.
 • Den är säker att använda.
 • Lätt att använda.
 • Ofta kan du hitta en kukpump som inte kostar skjortan. Flertalet av alternativen vi nämnt ovan kostar inte mer än ett par hundra kronor.

Kan en kukpump hjälpa dig med ditt dåliga självförtroende?

Samhället är tydliga med hur en penis ska se ut för att vara attraktiv. Den ska vara stor och kraftig. Långt ifrån alla har en penis som mäter samhällets förväntningar dock. Det leder till dåligt självförtroende och mycket ångest för många av oss.

Kanske känner du igen dig i det här scenariot? Du har börjat dejta en jättehärlig person och ni klickar på alla nivåer och du vet att hen är personen för dig. Ni har dock väntat med att ha sex till den perfekta stunden eller det är vad du säger i alla fall. Egentligen handlar det om att du är orolig för vad hen ska tycka när hen ser din penis. Tänk om hen blir besviken och du förlorar din drömpartner?

Ja, penisstorleken betyder som sagt mycket och kan leda till att vi får lågt självförtroende och skäms över våra kroppar och att inte vara tillräckligt. Så här ska det givetvis inte behöva vara men det är svårt att ändra på samhället och våra egna förväntningar.

De har gjorts otaliga studier på att penisstorlek hänger ihop med dåligt självförtroende. Detta är väldigt tråkigt statistik och något vi borde göra något åt. Dock kan det vara väldigt svårt att bara ändra attityd från en dag till den andra därför rekommenderar vi en kukpump till att ge dig extra självförtroende i sängen.

Oavsett om din penis är stor eller liten kan en extra stark erektion som får din penis att växa öka ditt självförtroende för stunden. Det gör att du efter användningen av din kukpump, bara kan njuta av din penis och din partner utan att känna dig osäker.

Kombinera din kukpump med en penisring

En annan härlig produkt som det ofta talas om i förbindelse med kukpumpar är penisringar. För optimal effekt av din kukpumpning, kan du välja att sätta på en penisring.

Vad är en penisring?

 • En liten cirkulär formad produkt som sätts på din penisrot.

Vad gör en penisring?

 • Den hjälper dig med att hålla din erektion längre.
 • Ofta inkluderar den också en vibrator för kvinnans klitoris, som gör det till den ultimata parleksaken.

Det som gör produkten så bra att kombinera med just en penispump är att du med pumpningen får en starkare erektion än normalt. Denna erektion vill du givetvis kunna hålla så länge som möjligt. Det kan ringen hjälpa dig med då den är gjord för att behålla blodet och därmed ditt stånd i din penis under längre tid.

Många använder kukpumpar för att de upplever svårigheter med att bibehålla sin erektion, som en del av erektionsproblem. Därför kan dessa produkter vara otroligt bra att kombinera.

Kukpump till att överraska din partner

Vill du ge din partner något alldeles extra efter en lång dag på jobbet? Hur härligt vore det inte att kunna bjuda din partner på en extra stor och härlig erektion. Se till att du vet ungefär när din partner kommer hem så att du kan komma igång med att pumpa i rätt tid.

När du pumpat din penis till att den uppnått önskad effekt kan du lägga dig lite sexigt på sängen och vänta. Kanske har du släck ned och tänt ljus för att göra det extra romantiskt och härligt för er. Sätt på er favoritlåt och ropa på hen att hen ska komma in i sovrummet.

När din partner får se ditt härligt stora paket så blir det garanterat åka av och en natt ni sent kommer glömma. Låt din partner beundra praktfullheten före ni inte kan hålla vantarna från varandra längre och hen också sliter av sig kläderna.

Som du kan läsa dig till kan en kukpump verkligen komma med massor av positiva effekter för dig och ditt sexliv. Har du ingen partner kan den med fördel användas före onani då den även ökar intensiteten vid beröring, så du får en fantastisk stund.

Att tänka på inför ditt köp av kukpump:

När du överväger att köpa en kukpump, är det några viktiga aspekter att tänka på för att säkerställa en positiv och trygg upplevelse. För det första är storlek och design avgörande. Välj en pump som passar din penisstorlek och som har en bekväm design för användning.

Materialkvalitet är en annan viktig faktor. Se till att pumpen är tillverkad av kroppsäkert material för att undvika allergiska reaktioner eller irritation. Kolla också efter en tydlig mätningsskala på cylindern för att säkerställa korrekt användning.

För att undvika överdriven sugning och obehag, välj en pump med en snabbfrigöringsventil för enkel tryckreglering. Enheten bör också ha en pålitlig tätning för att maximera vakuumet.

Innan du köper, överväg också eventuella tillbehör eller extra funktioner som kan öka njutningen, som vibrationer eller olika typer av manschetter. Slutligen, se till att följa tillverkarens anvisningar för korrekt användning och underhåll, och var försiktig med att inte överanvända pumpen för att undvika skador. Genom att noga överväga dessa faktorer kan du välja en kukpump som passar dina behov och ger en säker och tillfredsställande upplevelse.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här