Sexhjälpmedel – Bästa i test

549

Visst kan vi alla ibland behöva lite hjälp på traven för att krydda till sexlivet – oavsett om det är tal kring onanisessioner på egen hand eller förspel och samlag tillsammans med ens käraste.

Sexhjälpmedel kan komma i många former och färger såsom ett kit med flera spännande sexleksaker, en vibrator med många vibrationsmönster att välja mellan, en penisring för att hålla ståndet uppe lite längre eller varför inte en härlig fleshlight? Nedan kan du hitta ditt föredragna sexhjälpmedel genom att titta närmare på vår extensiva topplista.

Ta reda på mer om fördelarna och nackdelarna av varje produkt för att inom kort få tag på ett sexhjälpmedel som passar en helt perfekt.

 


 

TESTVINNARE – Sinful Sex Toy Starter Kit

se sex ske starterkit splatter gratisglidecreme

Se priset här

Det är inte ovanligt att ordinärt samlag kan komma att bli lite enformigt i längden, och detta är någonting som de flesta paren stöter på någon gång under förhållandet. Lyckligtvis nog finns det många sexhjälpmedel för män och sexhjälpmedel för kvinnor som kryddar till stunderna tillsammans lite extra. Sinful Sex Toy Starter Kit är ett av dessa hjälpmedel i form av ett set med allt som man behöver för att starta sitt nya sexleksaksäventyr.

Sinful Sex Toy Starter Kit består bland annat av en bulletvibrator, en penisring, en analplugg, en dildovibrator, en ögonbindel, manschetter samt glidmedel – med andra ord en blandning av härliga sexleksaker och utrustning som kommer att få det att hetta till i sovrummet. Ögonbindeln och manschetterna är perfekta för de som är ute efter lite kinky BDSM-lekar medan utrustning såsom penisringen ser till så att man får en mer kraftig och långvarig erektion.

Bulletvibratorn har sju olika vibrationslägen som man kan välja mellan medan dildovibratorn och analpluggen ger fantastisk stimulans vid penetrering. Sist men inte minst får man 50 ml vattenbaserat glidmedel som ger bättre glid och gör penetrering mer bekvämt.

Fördelar:

 • Sex effektiva produkter i ett och samma paket
 • Bulletvibratorn bjuder på hela sju olika vibrationslägen
 • Glidmedel ingår

Nackdelar:

 • Det hade varit bra med ett medföljande sexleksaksrengöringsmedel

 

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

sinful dual motor magic wand vibrator

Se priset här

Är man på jakt efter ett sexhjälpmedel som kryddar till det i sovrummet antingen under onanisessionerna eller de kinky lekarna tillsammans med partnern? Då kommer Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator inte att svika en.

Den här vibratorn har flera användningsområden då man inte bara kan använda den som en klitorisstimulator, utan även som en vanlig massagestav. Med detta i åtanke kan man dra nytta av vibratorn vid onanisessioner på egen hand, men det går även mycket bra att introducera leksaken under förspel eller samlag. Kanske vill man njuta av en helkroppsmassage från sin käraste eller vice versa. Detta är med andra ord ett sexhjälpmedel som gynnar både honom och henne.

För att nå alla de rätta punkterna är skaftet böjbart för en äkta skräddarsydd upplevelse, och med hela 10 olika vibrationslägen att välja mellan kommer man med största sannolikhet att hitta ett mönster som blir perfekt för ens individuella behov och önskemål. Vibratorn kommer dessutom att kännas len och skön mot ens hud då den är tillverkad av ett högkvalitativt silikonmaterial som man helt klart kommer att uppskatta. Batterier behövs heller inte då detta sexhjälpmedel lätt laddas upp med en USB-sladd.

Fördelar:

 • Tillverkat av härligt ftalatfritt silikon
 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Använd till både onani och massage

Nackdelar:

 • Kunde varit lite billigare

Läs hela recensionen här

DEN BILLIGA – Baseks Multispeed Vibratorägg

baseks fjernbetjent love vibrator

Se priset här

 

Ibland har man en tajt budget eller bestämmer sig för att man inte vill blåsa alla sina pengar på sexleksaker, och lyckligtvis nog finns det då billiga sexhjälpmedel för dessa tider. Baseks Multispeed Vibratorägg är ett litet vibrerande ägg som man kan använda själv vid onanisessionerna eller ta fram under förspelen så att partnern får vara med.

Ägget är nämligen utrustat med hela 10 vibrationsinställningar, och man skiftar mellan dessa med hjälp av en medföljande fjärrkontroll som har en räckvidd på så mycket som 15 meter. Detta gör vibratorn perfekt för paren som vill experimentera genom att låta den ena personen styra vibrationerna medan den andra njuter av stimuleringen.

Ta själv beslutet om ni vill dra nytta av detta sexhjälpmedel hemma i sovrummet eller om man vill ta det ett steg längre och ta med ägget ut på restauranger, nattklubbar, filmsalonger och liknande. Ägget är tystlåtet, så ingen annan omkring en kommer att märka hur man njuter medan partnern skiftar mellan vibrationslägena. Det blir en väldigt fräck och kinky lek som båda parter uppskattar. Kom ihåg att äggvibratorn kräver två LR1-batterier medan fjärrkontrollen kräver ett 23A-batteri, men dessa ingår i paketet.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • 10 tillfredsställande vibrationslägen
 • Fjärrkontrollen har en räckvidd på 15 meter

Nackdelar:

 • Kräver batterier som måste bytas ut med jämna mellanrum

 

MEST POPULÄRA – Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator

velve evy remote control love egg

Se priset här

 

Då har vi kommit till den första penisringen på listan, och detta sexhjälpmedel älskas av män över hela globen. Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator är det perfekta valet för de som vill se till så att ens stånd varar längre och förblir kraftigt. Produkten används både av de som enbart vill krydda till lekarna i sovrummet samt som ett sexhjälpmedel för handikappade för de som behöver lite extra hjälp.

Penisringen är dock inte bara till som en fördel för honom, utan även för henne. Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring har nämligen en inbyggd vibrator som kommer att stimulera ens partner under samlag, och denne vibrator innehåller 10 vibrationsmönster att skifta mellan för att hitta det bästa läget.

Sexleksaken är tillverkad i ett riktigt skönt silikonmaterial som ser till så att det känns bekvämt och behagligt att bära penisringen. Trots detta är det en rekommendation att inhandla ett vattenbaserat glidmedel för att lite lättare få på sig penisringen.

Fördelar:

 • Vattentät för våta lekar i badrummet
 • Uppladdningsbar utan behov av batterier
 • 10 vibrationslägen att skifta mellan

Nackdelar:

 • Kan upplevas som lite tajt för vissa

 

TILL VARDAGEN – Pink Lady Vagina

fleshlight pink lady vagina 2000x2000

Se priset här

 

En stor favorit för män som vill njuta av heta onanisessioner är fleshlights, och just Pink Lady Vagina kan definitivt leverera varje gång. Detta sexhjälpmedel är tillverkat i ett mjukt och härligt superskin material som är framtaget för att kännas som den äkta varan.

Inte nog med att leksaken känns verklig, utan den ser även naturtrogen ut med dess detaljerade yttre som imponerar på en alla gånger. Tänk dock på att köpa ett vattenbaserat glidmedel separat för att få det där fantastiska glidet som tillåter för enkel penetrering.

Detta sexhjälpmedel är världens mest sålda sexleksak för män, och det är lätt att förstå varför. Dra nytta av Pink Lady Vagina antingen för att träna upp ens prestanda eller som stimulering vid heta onanisessioner. Om man vill bjuda in sin partner till lekarna är det därtill fullt möjligt att dra nytta av ens fleshlight vid förspel och andra kinky lekar i sovrummet. Detta sexhjälpmedel är 100 % vattentätt, och man har därför också möjligheten att ta med leksaken ner i badkaret eller in i duschen.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende och känsla
 • Vattentät för lekar i badrummet
 • Lätt att använda med vattenbaserat glidmedel

Nackdelar:

 • Hade gynnats av en knottrig textur på insidan

 

DEN FRÄCKA – Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp

baseks realistisk jelly dildo med sugekop

Se priset här

 

Stimuleras av en härlig och förvånansvärt billig dildo som imponerar både under solostunderna och när man vill ta del av kinky lekar tillsammans med partnern. Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp har en naturtrogen utformning med pungkulor, ådror och ett ollon – allt för att det ska kännas så nära den äkta varan som möjligt.

Allt man behöver göra är att applicera en klick glidmedel, och därefter kommer dildon att lätt glida in på ett mycket behagligt sätt. Materialet som detta sexhjälpmedel är tillverkat av är jelly, så leksaken känns mjuk och bekväm samtidigt som den håller sin form även under mer vilda lekar.

I bottnen av dildon finner man en sugpropp som kan dras nytta av för att fästa leksaken på väggar och golv. Resultatet blir utomordentliga upplevelser utan att behöva använda händerna. Då leksaken tål vatten kan man även gynnas av att ta med Baseks Realistisk Jellydildo med Sugpropp in i badrummet för att njuta av en sexig stund i badkaret eller inne i duschen. Efter användning är det lätt som en plätt att rengöra dildon, men kom ihåg att det kan vara en god idé att vända sig till ett vattenbaserat glidmedel som man köper separat.

Fördelar:

 • Förbluffande billig
 • Naturtroget utseende
 • Sugpropp för handsfree upplevelse

Nackdelar:

 • Sugproppen kan kännas lite svag

 

DEN LYXIGA – We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Se priset här

 

Krydda till parlekarna lite extra genom att satsa på en G-punktsvibrator som styrs via en applikation. Vad detta betyder är att man kan föra in leksaken för att njuta av härliga vibrationer medan ens partner använder sin mobil för att styra vibrationsmönstren.

Tack vare hur lång räckvidden är kan man antingen ta beslutet att njuta av vibratorn i sovrummet eller bära den medan man ger sig ut i det offentliga. Då har partnern full kontroll över ens njutning på ett kinky och ”farligt” sätt. Ta med detta sexhjälpmedel till biografen, favoritrestaurangen, nattklubben eller någon annan plats där man vill leka kinky sexuella lekar utan att allmänheten vet vad som pågår.

We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App har 10 vibrationslägen som man kan välja mellan, och det är upp till en själv om man vill skifta mellan dessa med hjälp av antingen den medföljande fjärrkontrollen eller gratisapplikationen i mobilen. Då vibratorn är framtagen i medicinskt silikon är den både ftalatfri, latexfri samt känns mycket behaglig att använda.

De går även att ändra vibrationen med hjälp av squeeze-teknologin. Då klämmer du åt fjärrkontrollen och därmed ökar vibrationerna. Wow!

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Squeeze-teknologi
 • Tillverkad av härlig medicinsk silikon

Nackdelar:

 • Mycket dyr

 

TILL DEN ERFARNE – Jennie Hot Pussy

jennie den sugna sexdockan 2000x2000

Se priset här

 

Om man är en tvättäkta veteran i sovrummet som har testat på många av de ordinära sexleksakerna och nu är ute efter någonting riktigt unikt kan Jennie Hot Pussy vara det bästa nästa steget. Denne onanileksak är en fullständig sexdocka som ligger ner, och den ger möjlighet till penetrering både analt och vaginalt. Sexdockan väger hela 13,5 kg och kommer därför att kännas ganska realistisk och robust. Med detta sexhjälpmedel får man verkligen aldrig en tråkig stund i sovrummet.

Jennie Hot Pussy är 100 % vattentät, så om man vill ta del av härliga våta lekar tillsammans med dockan blir detta inte något problem. Med ett vackert ansikte, härliga bröst och en inbjudande vagina kan man vara säker på att få många heta upplevelser tillsammans med dockan. Kika närmare på detta sexhjälpmedel redan idag för att krydda till onanisessionerna eller blanda in dockan under förspelen med partnern. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Fördelar:

 • Möjlighet för penetrering både analt och vaginalt
 • Mycket naturtroget material och utseende
 • Högkvalitativ sexdocka som man inte vill missa

Nackdelar:

 • Kunde varit lite billigare

 

NYHET – Sinful Rabbit Vibrator Original

sinful rabbit vibrator original

Se priset här

 

Ingen topplista är komplett utan den älskade Rabbit vibratorn som man säkerligen tidigare har hört talas om. Rabbit vibratorer är ett förträffligt sexhjälpmedel för de som vill njuta av flera typer av stimulans samtidigt. Den kan nämligen penetrera en som en ordinär dildo gör vid G-punktsstimulering, men den kommer därtill utrustad med en vibrationsfunktion för att lägga till en extra dimension till njutning. Som om inte detta vore nog har Rabbit vibratorn också öron som sticker upp för att specifikt stimulera ens klitoris. Med andra ord har detta sexhjälpmedel verkligen allt man kan önska sig!

Sinful Rabbit Vibrator Original bjuder på sex vibrationslägen samt sex rotationslägen, och det är upp till en själv vad man väljer. Tänk på att inhandla fyra stycken AA-batterier separat för att vibratorn ska gå igång. För en extra härlig känsla ska man heller inte glömma att titta närmare på ett vattenbaserat glidmedel.

Fördelar:

 • Agerar både som klitoris- och G-punktsvibrator
 • Sex vibrationslägen och sex rotationslägen att välja mellan
 • Mycket stilrent utseende

Nackdelar:

 • Drivs med batterier som man måste köpa separat

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Sinful Original Rabbitvibrator, den får 4 av 5 stjärnor av mig! Läs min recension här. /Jonathan”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här