Recension: Bathmate Hydromax7 penispump

273

Bathmate Hydromax7 Penispump

Förhandler Prismaskin
sinful Se priset
mshop logo Se priset

Summering av Bathmate Hydromax7 Penispump recension:

Bathmate Hydrimax7, en penispump med kraftigt vakuum att använda i duschen eller badet.

Bathmate Hydromax7 är en penispump utvecklad för att användas ihop med vatten för att kunna öka vakuumet runt penis under användning.

Bathmate har flera olika modeller, Hydromax7 är ”Mellanbarnet” i serien för penisar upp till 7 inch, dvs. ca 18.5 cm och en diameter på ca 5 cm, den är inte lyxigast men den är inte heller budgetvariant.

Fördelar

 • Högt tryck.
 • Snygg och stilren.
 • Behaglig (när du hittat rätt teknik och hur du vill att den ska sitta).
 • Lätt att rengöra.
 • Effektiv, ger väldigt bra svullnad efter användning och ökar uthålligheten.
 • Kraftigare känsla under samlag.

Nackdelar

 • Hårda bälgar.
 • Tar en stund att komma igång eftersom du behöver stå i duschen eller ligga i badet.
 • Ventilens spak hade kunnat vara utformad på ett annat sätt.
 • Den enligt tillverkarens, avtagbara mjuka ”skum-liknande” ringen var inte riktigt så mjuk som jag hade önskat, men det kanske kommer med tiden. Känns hård när man ska pumpa upp trycket.
 • Lite dyrare än många andra pumpar. Tekniken i sig är väldigt simpel, så priset kunde varit något lägre i min mening.

Recension

Bathmathe hydromax 7Har du en större penis bör du välja Hydromax9 serien istället.

Den är avsedd att användas i duschen eller badkaret vilket tyvärr begränsar den. Men när du väl använder den så känns det riktigt skönt. Det går att använda Hydromax7 utanför badrummet, men det är inte lika lätt.

I kartongen som Hydromax7 levereras i följer det med en bra instruktionsbok som förklarar hur du ska använda den och säkerhetsråd. Det är trots allt vakuum runt mångas käraste kroppsdel vi pratar om.

Första intrycket när man fått ut den ur sin låda är att det är en snygg produkt, utformad för det manliga könsorganet.

Den är snyggt gjord med plasten som övergår i gummibälgar i botten.
Längst upp sitter en liten nätt spak, utav mig i denna text kallad för ventilvippan, som styr ventilen… var inte för hårdhänt med den och se till att förstå dig på hur den ska vara och hur den fungerar innan användning, vakuumet blir ganska högt och använder du hydromaxen för länge så kan det bli smärtsamt.

Den fungerar väldigt enkelt när du väl har använt den några gånger och fått in tekniken, jag har testat både stående och liggande i badet, min personliga åsikt är att liggandes i badkaret fungerade bäst å det blev lättare att både fylla på och behålla vattnet i behållaren och få till positioneringen efter varje paus man ska ta.

Så hur fungerar det?

Jo det är väldigt enkelt, när du väl förstått dig på Hydromaxen.

Bathmate Hydromax7 Penispump testDu fyller helt enkelt röret/behållaren med vatten, för in din penis, trycker ändstycket mot bäckenet, trycker ventilvippan till rätt läge (dubbelkolla innan hur den fungerar så att du slipper frustrationer), börja sakta pumpa upp trycket.

Står du i duschen så håll den lätt lutat uppåt, ligger du i badet är det bara att slappna av. När det har gått några minuter lättar du på trycket genom att trycka ventilvippan rakt mot dig så släpps det in luft i behållaren och du kan dra ut din penis igen.

Massera sedan din penis en stund, max 2 minuter för bästa resultat enligt mig, för att blodcirkulationen ska komma igång ordentligt igen. Upprepa sedan processen, men gör det inte i mer än 15 minuter.

När du har gjort det ett antal gånger kommer du kunna öka tiden något.

Vakuumet gör att blodtillförseln till penis ökar, vilket gör att du får en kraftigare erektion och en, om än tillfällig, ökning av tjockleken.

Efter att ha använt den nästan dagligen under en vecka märktes en ganska stor skillnad i uthålligheten och kraften i erektionen, plus att min partner märkte skillnad i storleken.
Det är ingen dum idé att massera penis mellan omgångarna för att öka blodflödet ytterligare.

Ett par varningens ord bara. Använd den inte för länge. Börja med kortare stunder på 2-3 minuter och ta en paus på 1-2 minuter. Utöka sedan när tiden för användning, men se också till att du får vilan mellan omgångarna. Försök heller inte att använda pumpen som en fleshlight eller liknande under tiden det är vakuum runt penis, det kan leda till väldigt tråkiga konsekvenser.

Börjar det göra riktigt ont så avbryt genast, självklart kommer det att kännas eftersom det är vakuum, men gör det för ont så avbryt och låt din penis få vila!
Jag skulle rekommendera att ni köper den helt transparanta modellen så att ni så tydligt som möjligt kan se färgförändringar, ifall ett blodkärl skulle börja ge sig, återigen säkerhet.

Pumpen är tillverkad av polykarbonat och gummi samt fri från Ftalat.

Bathmate Hydromax7Den är nästan 30 cm lång utvändigt, ytterdiametern är 8,5 cm i botten.
Innermått mätt är den nästan 26 cm lång, men en diameter på 5,7 cm i botten.
Den väger lite grann eftersom materialet är relativt tjockt för att klara av trycket.

Själva röret du sticker in penis i är utav bra kvalitet och lär inte gå sönder i första taget, inte heller bälgarna eller instickshylsan i botten lär gå sönder, men ventilen och dess vippa som du öppnar och stänger med är känsliga. Var vid några tillfällen rädd att ventilen hade skadats när jag lade ifrån mig min Hydromax7 i badkaret och toppen sjönk ner och slog i botten på karet. Men tack och lov höll den.

När det kommer till rengöring är det extremt lätt, stäng ventilen så att inget vatten rinner ut, håll din Bathmate under kranen eller dusch munstycket och fyll på med vatten. Vill du så kan du använda en mjuk borste men det är ingen nödvändighet.
Det går även att ha i lite två om det skulle vara så att det kommer in något annat än vatten.

När vi ändå talar om trycket, läste jag mig till på nätet att de flesta vanliga pumpar som inte använder vatten kommer upp i ett tryck på ca 0,17 bar, medans du med Bathmates pumpar kommer upp i 0,4 bar, vilket är en stor skillnad när det handlar om vakuum.

Pumpa dock inte för mycket, hur skönt det än må vara! Använd alla dina sinnen. Jag pumpade lite för mycket vid ett tillfälle vilket resulterade i att jag blev extra känslig, så till den grad att jag inte hade ens ville ha sex eftersom det var så känsligt att det gjorde ont.
Akta även så att inga blodkärl går åt fanders, håll koll med ögon och känseln. Du har bara en penis.

Använd den heller inte när du har full erektion, det kan ge motsatt effekt, jag fick bästa effekt vid ca 50% erektion så att penis var halvt om halvt.

En annan sak som är bra att tänka på innan användningen är att se till att du är renrakad så att det verkligen sluter tätt runt roten av penis.

Min personliga upplevelse

En väldigt skön produkt som levererar väldigt bra resultat.

Efter bara 3 dagars användning hade min uthållighet ökat och min partner märkte skillnad i storleken, framförallt omkretsen.

Att du använder den med vatten gör att du får en helt annan känsla än i en vanlig ”torr” pump där det istället kan bli lite kondens.

Personligen tycker jag att bälgarna var i hårdaste laget, de mjukar antagligen upp sig med tiden, men man fick pressa väldigt hårt mot bäckenet, vilket efter upprepade pumpningar gör att man blir lite öm eftersom jag fick ta i med bägge händerna och verkligen pressa ner ordentligt. En rolig detalj som kittlade mitt inre barn lite var det faktum att vid varje pump sprutade det ut vatten ur toppen. Ventilspaken var ibland lite svår att få i låst läge när man skulle använda pumpen, verkade nästan som att den inte hittade spåret i toppen för låsning, dock lätt att lossa då man bara behöver trycka den rakt ner.

Jag hade svårt att hitta rätt position till en början och har känsliga sädesledare efter en vasektomi för ca. 6 månader sedan, så för mig var det extra viktigt att se till att så lite som möjligt av pungen följde med in och klämdes.

Men när jag fick in rätt teknik så blev det helt plötsligt en väldigt mycket trevligare avslappning i badkaret.

Jag kommer definitivt fortsätta att använda denna apparat, både för känslan och för resultatet.

Det hade dock underlättat om man inte hade behövt vattnet.

Bathmate HydromaxPungen måste få svälla lite så att det finns ordentligt med hud och häng, annars kan det lätt bli en obehaglig upplevelse.

Jag har tidigare testat en vanlig vakuumpump där vatten inte behövs, resultatet har varit något sämre med dessa och inte heller riktigt lika skönt, dock var det en fördel att den kunde användas i sängen, framför tv:n i soffan eller vart man än ville vara, med Bathmate är du begränsad till badrummet, eller eventuellt ta med den till en avlägsen badplats där du kan använda den i lugn och ro.

Priset tycker jag är lite väl saftigt i förhållande till vad det egentligen är du får. Hade det varit lyxvarianten hade jag kunnat köpa den för priset, men eftersom detta är medelmåttan i serien så blir det lite väl dyrt.

Förstå mig rätt, det är en riktigt bra apparat, men den är lite i dyraste laget.

Vid första användningen tog det extra lång tid att få till det, bland annat på grund av att jag inte var helt renrakad, vilket nästan är ett måste för att det ska kunna sluta tätt, så vattnet smög sig ut och trycket byggdes inte upp ordentligt.

Min partner uppskattade den lilla skillnaden som blev i omkrets som är tillfällig(håller i sig i ungefär två timmar), men även såklart uthålligheten och hårdheten.

Du kan hitta vanliga vakuum pumpar som är mycket billigare och som säkert gör samma jobb i det långa loppet. Men vattnet gör att det blir lite bättre och skönare.

Rekommenderat till

Jag skulle vilja rekommendera denna produkt till de som tidigare testat en vanlig pump, som vill få ännu kraftigare vakuum och sug känsla under användning, men framförallt de som har lätt för att komma och dessutom de som ibland har komplex för en ringa storlek eller som vill överraska sin partner med något extra.

Det krävs tid och tålamod, men det är värt det.

Det säger andra kunder

Många utav de recensioner man läser är väldigt positiva till resultatet, men som jag också tidigare nämnt är det en del som slår ner på att den ska användas i badet, att bälgarna är hårda, att få den rätt placerad, priset och att ventilen kunde varit bättre utformad, vissa har till och med råkat ut för att ventilen gått sönder för att de inte har varit försiktiga.

Men generellt är de flesta nöjda med känslan och resultatet av att ha använt Bathmate Hydromax7.

 


Sammanfattning

Generellt är det faktiskt en riktigt trevlig upplevelse att lägga sig i badet med denna pump, men det tar ju sin lilla tid. Det är en klar nackdel att man måste lägga sig i badet eller hoppa in i duschen, eftersom det som tidigare nämnt inte är gjort i en handvändning och kräver sin tid.

Effekten är till belåtenhet, trots att den inte är permanent. Du blir tillfälligt grövre, men du får även en känsligare och uthålligare penis, plus en hårdare och längre erektion plus att det är en härlig sugande och klämmande/pressande känsla när vakuumet omsluter penisen.

Lite små svår i början vad det gäller att få till tekniken med vatten och allt med ventilen, men när du får in tekniken så blir det riktigt trevligt.

Har du som är intresserad aldrig tidigare använt en pump så var försiktig.

Betyg? Ja du, jag skulle vilja säga att det blir 7/10 trots allt. Hade den varit lättare att hantera i början, inte behövt ha vattnet men fortfarande kunnat leverera som den gör, något billigare och mjukare bälgar, då hade den fått en solklar 10 av mig, men nu får det bli 7/10.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här