Recension – Pump Worx Pro Gauge Penispump

69

Penispumpar – många har sett dem. Relativt få har provat dem. Ganska många är nog sugna på att i alla fall ge dem ett test. Jag har testat Pump Worx Pro Gauge Penispump. Det är lite tabu, lite spänning.

Men hur känns en penispump? Vad gör en penispump? Blir jag känsligare? Blir jag större? Jag har varit lite intresserad av att testa en penispump, men aldrig gjort det. Nu är det dags

Många har nog sett en penispump och är bekanta med dess grundläggande funktion. En cylinder av genomskinlig hårdplast med en slang på som är kopplad till någon typ av pump. Vissa pumpar är en slags bälg formad som en liten blåsa, men i detta fall är det en pump av hårdplast med pistolgrepp. Pumpen har en mätare på ena änden som mäter trycket så att man lätt har koll. Cylindern är även graderad med en längdskala, så man lätt ska kunna se hur mycket penisen växer och dessutom sitter en slags elastisk sleeve för penisen i den öppna änden för att täta.

“Hej, det är jag som är Lovebuddy´s testare Alexander., 32 år gammal. Detta var första gången jag testade en penispump så det var spännande, jag hoppas att du kommer tycka om min recension!”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

 • Bra byggkvalitet
 • Tätning mot penis. Stort plus
 • Tryckmätare

Nackdelar

 • Lackande instruktioner för säkerhet och i allmänhet

Recension

Första intryck

Kartongen som Pump Worx Pro Gauge Penispump kom i var kändes väldigt bra, med bilder på produkten så man tydligt ser vad som är inuti och hur den ser ut. När jag öppnade kartongen så var varje del individuellt förpackade så att de inte skulle skadas, men inte överdrivet mycket vilket var trevligt att se.

Pumphandtaget med slangen, plastcylindern och den elastiska insidan på tuben packade jag upp var för sig och satte ihop. Handtaget med tryckmätaren kändes väldigt välgjord och likaså själva tuben. Tuben har en slags måttstock på sidan i både centimeter och tum som ser bra ut. Där jag tyckte att första intrycket brast lite grann var på det elastiska innanmätet. Själva snitten som är gjorda i gummit för att släppa igenom penisen ser ut att vara lite slarvigt gjorda. Istället för att vara raka och skarpa så är de lite ojämna och flagnande. Jag tvivlar på att detta har en påverkan på funktionen, men det drar ner intrycket lite.

Upplevelse

Till att börja med så behövde man fästa slangen på plastcylindern och det var mycket enkelt. Sedan så var det dags att prova penispumpen! För att föra in penis genom den elastiska sleeven så kändes det definitivt som att man behövde lite glidmedel, för annars så gör det nog ont på grund av friktionen. Jag var hård när jag började och gummit var rätt tight för mig och jag har en väldigt genomsnittlig storlek på penis.

Väl inne i cylindern så började jag pumpa väldigt försiktigt. Tack vare gummiinlägget, så blev det väldigt tättslutande och vakuumtrycket nästan uteslutande på penis istället för området runt också. Det krävdes väldigt små pumpningar för att jag skulle känna att det hände något.

Pump Worx Pro-Gauge Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag var rätt feg, för jag vill ju inte att det skulle bli blåmärken, så jag tog det väldigt långsamt och det är nog bra tror jag! När jag kände mig nöjd så var det dags att dra ut och det var här det blev lite krångligt, eftersom gummiinlägget satt så tight runt min penis så var det nästan smärtsamt att avlägsna sig från Pump Worx Pro Gauge Penispump och ståndet snarare minskade av den proceduren.

För mig var det lätt åtgärdat i alla fall och jag började onanera med en annan leksak. Jag hade förväntat mig att jag skulle vara väldigt känslig efter detta, men ärligt talat märkte jag inte superstor skillnad.

Jag provade även innan sex med min partner och det var ungefär samma resultat, tyvärr. Jag gjorde lite efterforskningar hur man ska använda penispumpen och produkten verkar mest nischad mot personer som har svårt att få stånd, snarare än som komplement till sitt vanliga sexliv.

Det var lite förvånande till mig lite grann. Jag hade inga föreställningar om att den skulle göra min penis permanent större, men jag hoppades på att bli känsligare och få en annan upplevelse av sex och onani.

Jag provade att variera hur mycket jag pumpade (inom rimliga gränser), hur länge jag använde penispumpen och provade att göra det i omgångar, med och utan gummiinlägg och till sist fick jag lite resultat. Jag blev känsligare och jag upplevde att min penis blev tillfälligt lite större, även om det inte är därför jag ville prova den i första hand!

Jag är sugen på att prova den lite mer, både i samband med sex och onani. Hoppas på att hitta någon intressant användning. Vad jag har läst så ska en penispump kunna ge starkare orgasmer, vilket vore väldigt trevligt!

Pump Worx Pro-Gauge Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Jag skulle säga att man absolut behöver glidmedel när man använder penispumpen med gummiinlägget. Det var som sagt väldigt tajt för mig och jag skulle inte kunna komma igenom utan glid. Jag provade att använda den när jag var slak, fast utan inlägget och det var också en trevlig upplevelse. Då behöver man inte glid, så om man vill skaffa den på grund av problem med stånd, så skippa att använda gummit.

Jag vet inte exakt hur det är meningen att ta av gummit utan att det gör lite ont eller att ståndet försvinner lite, men jag tänkte att man kanske inte ens behöver ta av den? Jag provade att använda penispumpen och sedan istället för att dra ut så vek jag ner gummit från cylindern så att sleeven stannade runt penis.

Den är relativt stor och det blir lite knepigt att använda andra saker, men jag lyckades att onanera med en annan leksak medan gummisleeven satt kvar på mig och det gick bra och var skönt!

Jag har gjort det flera gånger sedan dess. Jag skulle även vilja prova att ha kvar sleeven runt penis under sex. Det kan nog kännas lite omständligt och klumpigt på grund av storleken. Jag är van vid att använda penisringar vilket delvis tillför samma syfte, vilket är att hålla blodet kvar i penis, men denna är mycket större möjligtvis mer krånglig att ha på under sex.

Vad det gäller rengöring så är den väldigt enkel att tvätta. Det är bara att ta av gummiinlägget och tvätta det separat sedan ta bort plasttuben från slangen och tvätta den med. Sen är det klart!

Pump Worx Pro-Gauge Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Personligen har jag haft lite problem att hitta en plats för Pump Worx Pro Gauge Penispump i mitt sexliv. Det var svårt för mig att veta exakt hur jag skulle använda den och i mitt efterforskande så upptäckte jag att penispumpar primärt är användbara till personer som har problem att få eller hålla stånd. Därför skulle jag nog framför allt rekommendera denna penispump till personer som stämmer in på den beskrivningen.

Jag som inte har några sådana problem, men ändå ville ha den för de andra effekterna; att bli mer känslig och tillfälligt lite större, kan definitivt använda den ändå! Alla saker passar inte till alla personer och det skulle kunna vara så att min kropp inte riktigt är kompis med denna punkt, så endast baserat på mina egna upplevelser så skulle jag nog vilja påstå att det finns andra saker att lägga pengar på.

Med det sagt så kan man såklart vara intresserad av att testa nya saker eller om man redan har massa andra saker och vill bredda sina horisonter ännu mer. I nästa stycke så kommer jag tala om att andra har gett bra betyg till produkten, så mina rekommendationer kanske inte är de enda man ska lyssna på.

Det säger andra kunder

Andra personer som har recenserat denna produkt verkar mycket nöjda! Jag håller verkligen med dem om att det är en väldigt välbyggd penispump och att den känns kvalitativ!

Där jag inte håller med dem är effekterna som det fick på ståndet. Jag vet inte om de har problem med det vanligtvis, några säger att de inte har det.

Pump Worx Pro-Gauge Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag är lite av en s.k. ”grower” så min penis är rätt liten i slakt tillstånd och sedan växer den till att vara medelstor när jag får stånd, så en teori jag har är att mina svällkroppar redan är ganska maxade med blod, medan andra personer har plats över, så att säga. Det skulle kunna förklara varför de har lyckats pumpa upp den mer än vad jag känner att jag har gjort.

En annan anledning skulle kunna vara att jag har varit för försiktig. Jag har varit väldigt vaksam över hur mycket jag pumpar och hur länge jag låter trycket sitta i, för jag har varit rädd för att få blåmärken eller sugmärken.

Jag verkar vara ett udda får i denna skara för resten har gett den toppbetyg, så jag är osäker på om det är för att jag inte är byggd som de andra som recenserat den, om jag använder den annorlunda eller om jag hade andra mål med att använda den. I vilket fall som helst så är jag i minoritet.

Sammanfattning

Pump Worx Pro Gauge Penispump är en välgjord penispump som är enkel att använda. Jag har lyckades inte få exakt de resultaten jag ville ha, men kommer fortsätta experimentera med den.

Jag ger Pump Worx Pro Gauge Penispump 3 av 5 stjärnor. Sådär för mig, men vill testa mer.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 


Recension – Pump Worx Pro Gauge Penispump

Pump Worx Pro Gauge Penispump är en penispump från märket Pipedream. Jag är själv en kvinna med vagina men jag har använt produkten tillsammans med min manliga partner med penis. Och den här recensionen kommer vara skriven utifrån ett heterosexuellt förhållande.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Sexleksakstestare
“Hej, jag och min partner har testat den här penispumpen. Vi testade till och med på mina bröst. Trevlig läsning //Sanna”

Fördelar

 • Bra kvalité, kommer inte gå sönder i första taget
 • Snygg
 • Lätt att släppa på vakkumet

Nackdelar

 • Tight/ obekväm öppning
 • Stor
 • Ingen brukanvisning
 • Svår att veta hur man ska använda
 • Osexig

Recension

Första intryck

Eftersom det var första gången både jag och min partner skulle prova en penispump var det väldigt spännande att öppna paketet när jag fått den på posten. Det första som slår mig när jag öppnar paketet är att kvalitén känns väldigt bra. Jag hade kunnat slänga ner den från balkongen utan att den går sönder. Nu bor jag på 2a våningen bara men ändå.

Designen är annars som dom flesta andra penispumpar jag sett på nätet, (jag gick in på sinful.se och kikade runt lite när jag visste att jag skulle få hem en penispump). Jag ville veta vad jag skulle förvänta mig. Pump Worx Pro Gauge Penispump är svart med genomskinlig plastcylinder med mätstreck så man kan se hur mycket penisen växer.

Handtaget för att pumpa upp pumpen kändes väldigt stort och lite obekvämt att hålla i. När jag läste senare på sinfuls hemsida stor det att det skulle följa med en penisring och en bruksanvisning men det var inget som fanns i min förpackning. Och ingen jag anmärkte på direkt när jag fick hem Pump Worx Pro Gauge Penispump utan det var först senare.

Pump Worx Pro Gauge Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

Upplevelse

Det första jag har att anmärka är att Pump Worx Pro Gauge Penispump är inte så diskret. Och jag upplever att den snarare dämpar stämningen och är väldigt osexig. Pump Worx Pro Gauge Penispump är väldigt stor.

Då det var första gången jag och min partner använde penispump var det väldigt svårt att lista ut hur vi skulle göra. Vi provade att bara föra in penisen som den var men upptäckte fort att det var ett big no no. Pump Worx Pro Gauge Penispump är väldigt tight och man måste använda glidmedel annars fastnar gummit i huden och det går inte alls helt enkelt.

Men när vi listat ut att glidmedel är ett måste fortsatte vi köra på och pumpa. Det kändes lite otäckt och jag var rädd att skada min partner, med det gjorde jag inte. När vi pumpat märkte jag knappt skillnad på storleken på penisen men min partner upplevde att han blev mycket känsligare när vi sedan hade sex.

Gummidelen på botten av cylindern kändes som att den var onödigt lång. Den behövde inte täcka så mycket av penisen som den gör. ”Flärparna” på den kändes mest i vägen och vi förstod inte alls på oss funktionen av dom. Det är däremot väldigt lätt att lätta på trycket om det blev för mycket. Och det var roligt att man kunde se trycket på en mätare på handtaget. Då kunde man tävla med sig själv och se hur mycket man klarar av.

Vi har provat Pump Worx Pro Gauge Penispump några gånger mer men jag vet inte om vi riktigt fått till det. Min partner upplever att han blir känsligare men that’s it.

Pump Worx Pro Gauge Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Men vi har provat att använda den på brösten, Vilket går helt okej om man inte har så stora bröst. Man får en spänd och ganska skön känsla, men då cylindern är lång så är den lite i vägen också. Att använda det på mina bröst var trots det en stor turn-on för min partner.

 

Hur man använder den

Låt din partner ligga på rygg medan du gör jobbet. Massera penisen med glidmedel och för in den i cylindern pumpa försiktigt och se penisen växa. Ha kvar den där en stund och när ni känner att det räcker så lättar du enkelt på trycket genom att dra i den lilla pluppen på handtaget.

Pump Worx Pro Gauge Penispump är en produkt som måste användas med glidmedel. Med betoning på måste. Utan glid blir det obekvämt, väldigt tight, och kan till och med göra ont, när man för in penisen i cylindern.

Om du tycker om nipple play, stimulans på brösten och bröstvårtorna så tycket jag det är värt att prova använda den på brösten om du har lite mindre bröst. Men glidmedel är också här ett måste.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Pump Worx Pro Gauge Penispump till de allra flesta med penis eller partner som har penis. Man behöver inte vara intresserad av något särskilt för att vara intresserad av Pump Worx Pro Gauge Penispump. Är du nyfiken och vill prova å gör det!

 

Det säger andra kunder

Tidigare kunder har varit nöjda. Jag har inte sett något negativt alls.  Dom nämner att det är ett väldigt starkt och bra tryck, den blir väldigt tät. Och att Pump Worx Pro Gauge Penispump ger dig ett bra stånd.

Pump Worx Pro Gauge Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Det här var första gången jag använde en penispump. Det var inte lika lättanvänd som jag trodde, utan man behöver en manual och man aldrig har använt en pump tidigare. Jag tyckte inte heller att storleken på penisen blev märkbart större. Jag har ingen aning om det beror på anatomi, felanvändning eller att jag helt enkelt hade för höga förväntningar, att jag förväntade mig å se en jättekuk. Jag är lite besviken faktiskt.

När jag, innan jag skrev denna recension, gick in på sinfuls hemsida för att läsa lite mer såg jag att det skulle medföljas en manual och en penisring. Det fick jag inte med i min och det kanske är därför det blev som det blev för mig. Och jag fick gissa mig till hur Pump Worx Pro Gauge Penispump skulle användas.

På själva funktionaliteten på produkten har jag inget att anmärka, den funkade bra. Med det var nog helt enkelt inget för mig eller min partner. Varken han eller jag var så jätteimponerade och det kommer inte bli en regelbunden kamrat i vårt sexliv.

Men är du van vid att använda penispumpar och gillar det, så för all del köp denna, Pump Worx Pro Gauge Penispump fungerar som den ska.

Jag ger Pump Worx Pro Gauge Penispump 2 av 5 stjärnor!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här