Funkar penispump? Så fungerar de och bevis

32

Penispumpar används flitigt tack vare sin förmåga att hjälpa de som vanligtvis har problem med att hålla ståndet uppe. Trots sin marknadsföring som ofta lägger fokus på penisförstoring är detta dock inte mirakelprodukten som den ibland påstås vara, så nedan ska vi gå igenom svart på vitt vad en penispump faktiskt kan användas till. Hur fungerar egentligen en penispump, är de prisvärda och när kan det vara gynnsamt att satsa på en penispump?

funkar penispump

Vad kan en penispump användas till?

Det är inte sällan som man hör påståenden kring hur penispumpar ska ha möjligheten att förlänga ditt kön, men det här är inte riktigt hela sanningen. Det som penispumpar faktiskt kan göra är att skapa ett vakuum som ser till så att blodflödet till penis ökar. Resultatet blir en kraftigare och mer långvarig erektion som du kan njuta av tillfälligt. Penispumpar är därför ett ypperligt val för de som har svårt att uppnå en erektion eller för de som har svårt att hålla den uppe så länge som man skulle vilja.

Med andra ord kommer en penispump inte att förlänga din penis, utan istället se till så att du temporärt får ett kraftigt stånd så att du kan njuta av härliga parlekar eller onani på egen hand. Om det är just penisförlängning som intresserar dig är det istället en god idé att vända dig till en högkvalitativ penisförlängare. Tänk på att dessa måste användas i flera timmar varje dag under flera månaders tid innan du börjar se resultat, men förlängningen som du får är då permanent.

Kort sagt är en penispump därför en billig och enkelanvänd produkt som temporärt ger dig ett kraftigare stånd medan en penisförlängare är en dyrare och lite mer svåranvänd produkt som ger en permanent förstoring av din penis. Välj den varianten som blir perfekt för just dig.

Hur fungerar en penispump?

En penispump kommer utrustad med en cylinder och en pump. Du för in din penis i cylindern och genom att trycka på pumpen skapas ett vakuum som resulterar i att blodtillförsel till ditt kön ökar. Detta leder till att din penis tillfälligt blir större och hårdare så att du kan njuta av härligare samlag eller onani.

Ett ytterligare hjälpmedel som ofta dras nytta av tillsammans med penispumpar är så kallade penisringar. En av dessa ringar träs runt din penis så att blodet samlas i ditt kön och därför ger dig en kraftigare samt mer långvarig erektion. Se bara till så att du väljer en penisring med rätt storlek så att den inte sitter för hårt eller för löst. För att göra det enklare kan du beställa ett helt set med olika ringar i diverse storlekar så att du kan testa dig fram och hitta just den varianten som blir passande för dig.

Vilken pump är det rätta valet?

Om du stöter på en penispump som marknadsförs som en penisförlängningsprodukt är detta ett tecken på att pumpen som du kikar på inte är ett passande val. Det finns som sagt inga penispumpar som faktiskt förlänger din penis, utan det är enbart en kraftigare erektion som gäller.

Se till så att pumpen som du väljer har en quick-stop ventil eller liknande funktion. Denne ser till så att du med bara ett knapptryck omedelbart kan lätta på trycket om vakuumet blir för kraftigt. Det bör också finnas en vakuumgräns för samma skäl. Sist men inte minst bör du ha din penisstorlek i åtanke. De flesta penispumpar är tillverkade för att passa en majoritet av penisstorlekar, men om du är ganska mycket större eller ganska mycket mindre än medellängden bör du hålla utkik efter en penispump som passar just dig.

Vilka är de viktiga försiktighetsåtgärderna?

Om du har planer på att börja dra nytta av en penispump finns det vissa punkter som är bra att komma ihåg för att få en så säker upplevelse som möjligt. Om du följer tipsen nedan kommer du säkerligen att få det där positiva resultatet som du eftersöker.

  • Det kan vara en god idé att raka dig därnere innan du tar fram din penispump. Inte nog med att du får en bättre tätning när du för in könet i pumpen, utan du ser också till så att hår inte fastnar i produkten. Det blir helt enkelt smidigare och enklare att vara rakad om du har planer på att dra nytta av en penispump.
  • Ha gärna glidmedel nära tillhands då det blir mycket enklare att föra in din penis i ringen och i pumpen om du har ett tillräckligt glid först.
  • Se till så att du aldrig bär din penisring i mer än en halvtimme. Du kan nämligen ta skada om du begränsar blodflödet för länge, så se till så att du tar av ringen inom 30 minuter.
  • Sist men inte minst: Följ instruktionerna till punkt och prickat. Det kan verka lätt att bara tuta och köra, men om en penispump inte används på rätt sätt kan du komma till skada, så ta alltid det säkra före det osäkra och läs instruktionsmanualen.

Är det säkert att använda en penispump?

Penispumpar kan användas av de flesta, men det finns vissa undantag. Den här typen av produkt är exempelvis inte att rekommendera till de som har vissa penisrelaterade sjukdomar. Om lufttrycket blir för extremt i cylindern kan detta även leda till viss blödning under hudens yta, och därför ska du undvika penispumpar om du har en blodsjukdom, om du tidigare har haft blodproppar eller om du tar blodförtunnare. Såsom tidigare nämnt ska du heller inte låta penisringen sitta på för länge då detta kan leda till att du skadar dig.

Hur går det till när en penispump används?

Ett skäl till varför penispumpar har blivit så populära är att de är ganska enkla att dra nytta av. Det tar inte heller någon längre tid innan du får det resultatet som du eftersöker. Vissa pumpar har fler funktioner än andra, men när allt kommer till kritan fungerar de alla ungefär på samma vis.

För att börja använda penispumpen applicerar du glidmedel på ditt kön samt möjligtvis vid öppningen på penispumpen. Därefter för du in din penis i cylindern och ser till så att den sitter på plats ordentligt. På andra änden av cylindern sitter en slang som leder till antingen en handpump eller en elektrisk pump. När denne trycks ner skapas ett vakuum som ser till så att blodtillförseln i din penis ökar.

När du väl har fått resultatet som du är ute efter kan du lätta på trycket och avlägsna pumpen. Därefter är du redo att njuta av ditt kraftiga och långvariga stånd. För att se till så att du håller lite längre kan du som sagt sätta på en penisring, men såsom tidigare nämnt ska denne tas av inom 30 minuter.

Hur länge håller resultaten i sig?

Efter dess att du har dragit nytta av din penispump kan du förvänta dig att resultaten håller i sig i ungefär 30 minuter, men det kan variera från person till person. Inte förvånansvärt nog har det att göra med hur kåt du är innan, under och efter du använder penispumpen, men du kan som sagt se till så att du håller lite längre om du bär en penisring.

funkar penispump

Hur ofta kan penispumpen säkert användas?

Även det här kan variera från individ till individ, och det har mycket att göra med hur bekväm du känner dig. I vanliga fall kan en penispump dras nytta av flera gånger om dagen om du så önskar, men då måste du se till så att du använder den på rätt sätt. Följ alltid instruktionerna så att det går rätt till, och om det börjar kännas obehagligt ska du omedelbart trycka på quick-stop ventilen så att du lättar på trycket.

Finns det andra sätt att förbättra funktionaliteten?

En penispump kan som sagt se till så att din erektion blir kraftigare och mer långvarig, men finns det några andra lösningar. Allt beror på anledningen till varför du inte håller ut lika länge som du kanske skulle vilja. Impotents kan vara ett resultat av höga stressnivåer, och du kan säkerligen lista ut varför. Vid för mycket stress kommer trötthet och svårigheter med att fokusera på det som är i nuet. Försök därför att reducera stressmoment till en så låg grad som möjligt genom att exempelvis meditera dagligen samt se till så att du får nog med sömn och träning.

Ytterligare saker som kan påverka din sexlust och erektion negativt är alkohol och nikotin, så det är bäst att hålla rökandet och drickandet på en så låg nivå som du kan. Det är heller inte ovanligt att viss medicinering leder till minskad sexlust, så om du märker att du har fått erektionsproblem i samband med att du började ta en viss medicin kan det vara läge att ta ett samtal med din läkare.

Sist men inte minst måste du naturligtvis vara kåt för att kunna hålla ståndet uppe, och därför räcker det inte alltid att direkt dyka ner i vilda parlekar. Lägg istället lite mer tid på förspel så att ni båda blir tillräckligt uppvärmda innan det är dags för samlag. Detta kan utan tvekan göra under för dig.

Finns det sätt att förlänga ens penis?

För att få ditt kön att verka lite större än det egentligen är kan du se till så att du med jämna mellanrum rakar dig därnere. Då göms inte din penis under en stor buske, och resultatet blir naturligtvis att din penisstorlek ser mer imponerande ut. Även en hälsosam livsstil kan göra mycket för dig då en balanserad vikt får din penis att se större ut. Ett ytterligare tips är att specifikt välja sexställningar som tillåter dig att komma åt bättre och ta dig in djupare. På så sätt känns det för partnern som om du har en större penis, och samtidigt blir det också härligare för dig!

Mer om penisförlängare

Om du har mycket tid och tålamod kan du ta beslutet att vända dig till en penisförlängare. Den här typen av produkt är ett hjälpmedel som i längden kan se till så att du får en längre penis. Vad du dock bör ha i åtanke är att dessa produkter är ganska dyra och krävande, men så länge du har viljan kan du gynnas av en högkvalitativ penisförlängare.

Du börjar genom att beställa ett kit som vanligtvis innehåller en penisförlängare och ett antal händiga tillbehör. Hur många tillbehör som ingår och hur robusta förlängarens material är beror på hur mycket du är villig att spendera. Det rekommenderas sedan att bära förlängaren under sisådär fyra till nio timmar per dag, och detta ska du gärna fortsätta med under i alla fall sex månaders tid. Det gäller att du är konsekvent för att verkligen få resultaten som du vill ha, så om du skippar flera dagar går du tyvärr miste om penisförlängarens fördelar.

Vad är det då egentligen som en penisförlängare gör? Jo, den drar långsamt lite i könet under en lång tid för att uppmuntra kroppen att börja tillverka nya celler. På så vis får du en permanent penisförlängning så länge du har tålamod och viljan. Om du inte har tid att bära förlängaren under så många timmar varje dag kan du bära den under natten när du sover. Ha dock i åtanke att storleken inte betyder allt, och i många fall är självförtroende det viktigaste för att du ska kunna prestera på ett bättre sätt i sovrummet. Det är därför upp till dig vilka åtgärder som du anser blir passande för dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här