Grov Penis – Bästa i test

30

Att ha en grov penis kan utan tvekan ha sina fördelar i sovrummet. Inte nog med att du kan fylla ut din partner helt och hållet under samlag, utan din prestationsförmåga ökar i takt med ditt självförtroende. Det finns ett stort antal produkter som du kan dra nytta av för att få en grövre penis, och några populära alternativ är en penis pump, en penis creme eller en penis sleeve.

 

Någonting att ha i åtanke är att alla dessa produkter fungerar på olika sätt, så för att ta reda på vad som blir bäst för just dig har jag nedan recenserat produkter inom dessa kategorier. Vi kommer också att titta närmare på hur viktigt eller oviktigt det kan vara att ha en grov penis och vad du bör tänka på innan du dyker ner i världen av förstoringsprodukter.

Se penisoverdrag här

Se penispumpar här

Se Battre-erektion här

TESTVINNARE – Penis Sleeve

you2toys big white penis sleeve

Se priset här

En penis sleeve är utan tvekan den mest skonsamma produkten att dra nytta av när du vill få en grov penis. Utrustningen ändrar nämligen inte på ditt kön, utan fästs över din penis för att ge illusionen av att du är grövre än du egentligen är. Tack vare det naturtrogna utseendet och det töjbara materialet passar just You2Toys Big White Penis Sleeve över de flesta kön så att du kan njuta av en grov penis vid bland annat samlag med din käraste.

Fördelar:

 • Högkvalitativt töjbart material
 • Ger illusionen av en grövre penis
 • Blir perfekt att använda under samlag

Nackdelar:

 • Erbjuder bara en temporär lösning och ger dig inte en äkta grov penis

Min personliga upplevelse

Min personliga upplevelse med You2Toys Big White Penis Sleeve har varit positiv när det kommer till att få en grov penis att visa upp under parlekarna. Utrustningen är tillverkad i TPE och är ftalatfri samt latexfri. Med ett naturtroget utseende får man en så realistisk upplevelse som möjligt, så det är bara att fästa sleeven över ens kön för en temporär grov penis att imponera med under parlekarna.

Rekommenderat till

Denne penis sleeve har en full längd på 22 cm, men kan klippas till för att passa just dig. Sleeven är dessutom tillverkad av ett mycket sträckbart material, så oavsett din penisstorlek kommer sleeven att kunna hjälpa dig att temporärt få en grov penis. Den invändiga längden på utrustningen ligger på 20 cm medan den utvändiga diametern är 4,2 – 4,8 cm.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”När jag fick hem den trodde jag aldrig hon skulle gilla den. Den var stooor. Min storlek utan denna är 17×14. Med denna på vart jag ca 19×17. Efter vi haft sex ett tag så trädde jag på den och smorde in henne och den med glidmedel. Sakta kunde jag fylla henne, och som hon älskade den, vilken orgasm hon fick. Den formar sig bra och är inte som en dildo som ofta är mycket hårdare. Slutsatsen är att den kommer användas många fler gånger. Den har blivit namngiven till Mr. Big”.

Sammanfattning

Om du är ute efter en temporär och enkel lösning för att få en grov penis utan att faktiskt behöva gå igenom en lång förstoringsprocess är det väl värt att satsa på en penis sleeve såsom You2Toys Big White Penis Sleeve. Allt du behöver göra är att fästa denne sleeve på ditt kön och sedan kan du och din partner omedelbart njuta av att du nu har en härligt grov penis.

TILL NYBÖRJAREN – Penis pump

auto pump plus

Se priset här

Vad gör du om du verkligen vill ha en grov penis på riktigt istället för att fästa en sleeve över könet? Då kan du satsa på en produkt såsom en penispump – och varför inte specifikt Auto Pump Plus? Denne utrustning kommer i form av en cylinder som du för in ditt kön i. Genom att sedan välja mellan en av de fyra hastigheterna skapas ett sug och ett vakuum inne i cylindern som ser till så att blodflödet till ditt kön ökar. Resultatet blir en grov penis i form av en riktigt kraftig och långvarig erektion.

Fördelar:

 • Penispump som kommer med fyra olika hastigheter
 • Få en grov penis i form av en kraftigare och mer långvarig erektion
 • Uppladdningsbar utan att kräva batterier

Nackdelar:

 • Kan kännas en aning obehagligt om du inte är van vid penispumpar

Min personliga upplevelse

En penis sleeve kan bara få det att se ut som om man har en grov penis, så för att verkligen få äkta resultat skulle jag rekommendera att dra nytta av en penispump såsom Auto Pump Plus. Den här typen av produkt ser till så att blodet förs till ens penis för att erbjuda en mer långvarig och kraftigare erektion som både en själv och partnern utan tvekan kommer att uppskatta. Ett ytterligare stort plus är att inga batterier behövs, utan man laddar helt enkelt upp pumpen med en medföljande sladd.

Rekommenderat till

Har du svårt att hålla ståndet uppe eller vill du helt enkelt kunna imponera på din partner med lite mer än vanligt? Med hjälp av en penispump såsom Auto Pump Plus ökar blodflödet i ditt kön och du får då en grov penis. Förvänta dig ett stånd som är kraftigare och varar längre än du är van vid, och som kronan på verket slipper du att pumpa själv. Du trycker bara på knapparna på cylindern och väljer mellan en av de fyra hastigheterna för en enkel och effektiv upplevelse. Med andra ord blir en penispump det rätta valet för män som önskar att tillfälligt få en grov penis.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Vänd dig till en produkt såsom Auto Pump Plus om du drömmer om en grov penis i form av en kraftig erektion som även varar längre. På sidan av cylindern finns till och med en måttstock så att du i realtid kan hålla koll på hur mycket ditt kön växer. Den uppladdningsbara egenskapen utan batterier är naturligtvis också ett stort plus tillsammans med de fyra olika intensitetsnivåerna som går att skifta mellan.

DEN BILLIGA – Penis creme

penis xxl creme 200 ml

Se priset här

Om en penispump låter lite för intensiv, välj istället en härlig penis creme såsom Penis XXL Creme. Den här flaskan på 200 ml innehåller en massagekräm med ginkgoextrakt som ser till så att blodtillförseln till ditt kön ökar. Resultatet blir en grov penis och ett kraftigare stånd som du kan njuta av på egen hand eller tillsammans med partnern.

Fördelar:

 • Ökar blodtillförseln till penis för en starkare erektion
 • Hela 200 ml innehåll som räcker länge
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Resultat kan variera från person till person

Min personliga upplevelse

En penis creme är en effektiv produkt för att hjälpa till att få en grov penis i form av ett kraftigare och mer långvarigt stånd. I Penis XXL Creme får du ett innehåll på hela 200 ml som kommer att räcka under en lång tid framöver och bjuda på riktigt effektiva resultat.

Rekommenderat till

En peniscreme såsom Penis XXL Creme rekommenderas till männen som tillfälligt vill få en grov penis i form av en kraftigare och mer långvarig erektion.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Har testat många saker för att få ett större kön. Frugan är som på moln hemma och är tydlig med att jag känns mer välutrustad nu, ”det är som en grov bratwurst” säger hon.”

Sammanfattning

Om du vill njuta av en grov penis kan en Penis XXL Creme göra under för dig. Allt du behöver göra är att applicera en klick glidmedel på ditt kön, och inom kort får du ett kraftigare stånd som du kan njuta av vid onani eller parlekar.

Är det viktigast att kuken är lång eller tjock?

Huruvida det är viktigast att penisen är lång eller tjock är en åsikt som kan variera från person till person. Vissa föredrar att penetreras av tjocka penisar då det känns som om man verkligen blir utfylld på bredden medan andra anser att längden är viktigare för att kunna nå vissa sexställningar som annars blir omöjliga. Oavsett vad du själv föredrar finns det som sagt flera olika lösningar som kan se till så att du antingen får en lång eller grov penis. Det är bara att antingen satsa på en penis pump, penis creme eller penis sleeve!

Hur grov ska en penis vara?

När allt kommer till kritan är det ditt självförtroende som är det allra viktigaste för prestationsförmågans skull. Om ditt självförtroende är på topp är det enklare för både dig själv och din partner att få en härlig upplevelse oavsett vad du har att jobba med därnere. Många kvinnor och män föredrar penisar med en genomsnittlig storlek, så du behöver säkerligen inte oroa dig för att ditt kön inte är grovt nog.

Så här illa gick det när jag hade sex med en stor grov penis

Trots att en grov penis kan komma att förbättra stunderna i sovrummet finns det utan tvekan en gräns för många. Om man har en penis som är alltför grov och lång kan det hända att man skadar sin partner vid penetrering, så det är i slutändan viktigast att ni båda två är säkra snarare än att lägga för stor vikt på att uppnå en grov penis.

Fördelar

Några fördelar med att ha en grov penis är såsom följande:

 • Njut av ett bättre självförtroende
 • Se till så att du kan fylla ut din partner
 • Få möjligheten att experimentera med vissa unika parlekar
 • Bättre prestationsförmåga om du känner dig nöjd med ditt kön
 • Testa på sexställningar som inte kan nås utan en grov penis

Nackdelar

Några nackdelar med att ha en grov penis är såsom följande:

 • Om könet är för stort kan det göra ont för partnern under samlag
 • G-punkten sitter bara sisådär 5 cm in i vaginan, så en lång och grov penis är inte alltid nödvändig för att stimulera partnern

Det säger tjejerna om en grov penis

Det som är bra med oss människor är att vi alla har olika preferenser, så trots att det finns vissa tjejer som inte uppskattar mindre penisstorlekar finns det andra som tycker att en grov penis är för mycket. Oavsett vem du är och vad du jobbar med kan du därför hitta någon som uppskattar dig för den du är.

Om du trots detta fortfarande är intresserad av att få en grov penis gäller det bara att satsa på en av de ovannämnda produkterna. En penispump kan ta lite finess och tid att använda, men att dra nytta av antingen en penis sleeve eller penis creme är lätt som en plätt. Ta tillfället i akt, välj just den produkten som känns rätt för dig och var säker på att du får härliga upplevelser med din partner och på egen hand!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här