Recension – Baseks Klassisk Penispump

23

Jag har testat Baseks Klassisk Penispump. Alla vet nog vad en penispump är för något och hur den ska användas. Men jag tror inte många har testat att faktiskt använda en penispump. Kanske för att de inte vet hur den känns.

Är det skönt eller obekvämt? Är det farligt eller säkert? Blir den större eller kryper den snabbt tillbaka igen? Denna penispump är cylinderformad behållare som är ca 20cm lång med en slang kopplad till en blåsformad bälg som blåser ut luft varje gång den kläms.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset
Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och det är min recension du hittar här. Det har varit väldigt spännande och kul att få testa Baseks Klassisk Penispump!

Fördelar

 • Enkla instruktioner på hur man använder produkten
 • Lätt att rengöra
 • En trevlig känsla
 • Fin design
 • Priset
 • Ett bra resultat

Nackdelar

 • Inga instruktioner på hur man sätter ihop produkten
 • Inga hälsovarningar
 • Inga instruktioner på svenska
 • Svårt att sätt ihop produkten
 • Handpumpen är obekväm att hålla i

Recension

Första intryck

När kartongen med Baseks Klassisk Penispump kom var jag väldigt intresserad av att testa. Jag har aldrig använt en penispump så jag vet inte vad jag ska förvänta mig. I kartongen låg varje del (utom slangen) inpackad i bubbelplast. Delarna var en cylinder i plast, en silikonring, en slang i ABS plast och en handpump i PVC plast. Jag kunde dock inte hitta något som varnar om skador du kan få vid användning av penispumpen.

Jag kunde inte heller hitta några instruktioner på hur man skulle sätta ihop Baseks Klassiska Penispump.  Jag gick efter bilden på baksidan av kartongen. Som tur var så var det inte svårt att räkna ut hur man skulle göra för att sätta ihop penispumpen.

Jag tycker att Baseks Klassisk Penispump känns välgjord och hållbar. Handpumpen har en räfflad yta vilket gör den mindre bekväm att hålla i. Bortsett från handpumpen så hittar jag inga problem. Mina förväntningar är att penispumpen kommer göra sitt jobb och ge stora, bättre och mer hållbara erektioner

Upplevelse

Jag fick en väldigt positiv upplevelse av Baseks Klassisk Penispump. Jag smörjde in penisen och silikonringen med vattenbaserat glidmedel. Jag förde in penisen och började försiktigt pumpa upp den. För var gång jag pumpade svällde penisen upp och växte, men endast på längden.

Baseks Klassisk Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag lyckades att få den att växa från sin normala längd 12-13 cm med cirka 5 centimeter längre innan det började kännas något obekvämt. Jag höll min penis kvar i pumpen i ca 5 minuter innan jag tryckte på quick release knappen och drog ut min penis. Jag var imponerad av hur mycket längre min penis var än vanligt.

Tyvärr återvände min penis till sin ursprungliga storlek efter endast en till två minuter. Jag tycker att om ska du köpa den här penispumpen så ska du också köpa/ha en penisring för att den större storleken ska bestå. Känslan av att pumpa upp penisen var jätteskön. Min penis blev också mer känslig för beröring efter att ha blivit pumpad och därför kommer jag använda penispumpen väldigt ofta när jag ska onanera.

Sugförmågan i Baseks Klassisk Penispump är väldigt kraftig vilket gör att det är bra att den har en quick-releasefunktion. Sugförmågans kraft gör att du inte behöver hålla i pumpen för att få den att sitta kvar. En detalj jag tycker om med penispumpen är att det står mått på sidorna av cylindern i cm och tum vilket gör att du kan enkelt jämföra längd före och efter.

Jag skulle önska att handpumpen var mer bekväm att hålla i. Med tanke på att jag inte hade några förväntningar bortsett från att penispumpen skulle fungera och kännas skön så måste jag säga att den mycket väl lever upp till förväntningarna och även överträffar dem.

Baseks Klassisk Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur du använder den

Ett måste är att använda glidmedel för att få en trevlig och härlig upplevelse av penispumpen. Jag har testat utan glidmedel två gånger vilket var ett stort misstag. En gång då min penis var slak och en gång när jag hade stånd. Jag rekommenderar inte att testa det. Jag testade även en gång utan att silikonringen satt på. Jag kunde få ett vakuum runt min penis så det fungerade inte.

Du ska inte använda silikonbaseratglidmedel för då kan silkonringen smälta eller slitas ut snabbare. Jag rekommenderar att du känner dig fram med hur mycket du klarar av att pumpa. För mig kändes det bäst att tryck försiktigt och långsamt istället snabbt och hårt. Jag har hört att om du pumpar upp din penis för snabbt kan du skada din sexfunktion. Jag kunde inte hitta några belägg för detta skulle vara sant.

Efter första användning tyckte jag att det blev enklare att använda penispumpen. Detta är väldigt vanligt. När din penis blir mer van vid att utsättas för vakuum så kan du pumpa den mycket större storlekar Jag kan även rekommendera att du gör penisövningar innan användning.

Övningarna stimulerar blodflödet i penis, minskar risken för skador och gör ståndet står längre även utan penisring. Övningen jag gjorde var att doppa ner en handduk i varmt vatten, krama ur den, och sedan sätta den runt min penis i ca 1,5 minuter.  Jag tyckte att det var väldigt enkelt att rengöra penispumpen. Ta av slangen och silikonringen, sen skölj pumpen och silikonringen i ljummet vatten. Där efter torka av silikonringen med en handduk och låt pumpen lufttorka. Inga besvär alls.

 

Rekommenderat till

Jag rekommenderar Baseks Klassisk Penispump till alla som är intresserade och har aldrig testat en penispump tidigare. Denna penispump har breddat mina horisonter och jag tror den kommer göra det samma åt er. Det låga priset gör att jag rekommenderar den åt nybörjare.

Förmågan i pumpen tror jag kommer både imponera dig och förhoppningsvis din partner. Jag kan inte gå i god för att ger bättre sex men den kommer åtminstone göra att du får skönare orgasmer vid onani. Det bästa med penispumpen är att förutom att penisen blir större så blir den även känsligare.

Baseks Klassisk Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag anser jag måste nämna att om ni skaffar en penispump att iaktta stor försiktighet vid användning. En penispump kan orsaka stor skada på penis vid felaktig användning. Till exempel kan ett överskott av tryck orsaka blåmärken eller koagulering av en ven, liksom andra typer av skador.  Efter jag läst lite om penispumpar så riktar sig en stor del utav dem till personer som har problem med att få till eller hålla stånd.

Detta fann jag egendomligt med tanke på att pumpen inte gör att du får ett hårdare eller långvarigt stånd (penisen blir längre men ej grövre). Om du tillhör en av dessa grupper skulle jag kanske rekommendera en annan penispump som är mer riktad mot ditt problem. Jag har hört att vissa andra penispumpar kan göra att du får permanent större penis om du använder pumpen kontinuerligt.

Jag har inget problem med att få stånd eller vill ha en permanent större penis. Jag vill bara njuta varje gång jag använder penispumpen. Därför tycker jag att du kan använda även om du inte har problem med ditt stånd. Med det sagt så är endast en person som inte har någon expertis inom detta område.

Det säger andra kunder

Så här har andra kunder sagt om Baseks Klassisk Penispump:

”Denna är en helt ok pump för nybörjare. Tyvärr glider silikonsleeven ganska lätt. Man får vad man betalar för. Jag har tidigare haft en dyrare pump som var skönare och var lättare att öka trycket efter hand”

Jag håller dock inte med. Silikonringen sitter väldigt stabilt.

Så här skriver en annan:

Baseks Klassisk Penispump

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

”Vi köpte denna för att använda som fittpump istället och den är helt ok för ändamålet. Lite för liten diameter kanske. Borde nog vart runt 8 cm iallafall för att få med hela fiffens ytterområden, men den är fortfarande jättebra för ändamålet. Till skillnad från de vanliga fittpumparna så har ju denna mycket mer utrymme att sugaupp i, så vill du ha en riktigt stor och svullen, kör med en sån här pump istället”

Sammanfattning

Jag är nöjd med Baseks Klassisk Penispump. Den har enkel klassisk design. Den ger en behaglig upplevelse, är hållbar och billig. Detta är en av de bästa sexleksakerna jag testat. Penispumpen är ett bra komplement till mitt sexliv.

Den passar både till nybörjare och veteraner. Om du tänker använda penispumpen ska du vidta försiktighet. Jag rekommenderar att du också skaffar en penisring på grund av den kortvariga effekten.

Den här penispumpen är en bra produkt. Du bör dock ha en penisring om du vill få den bästa upplevelsen.

Baseks Klassisk Penispump får 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här