Guide: Hur du får en womanizer orgasm

12

Att lufttrycksvibratorer så som womanizers produkter har blivit några av marknadens populäraste produkter är troligtvis något som inte gått någon under radan. Faktum är att sedan dessa produkter lanserades har orgasmantalet för personer med vagina ökat markant. En womanizer orgasm är nästintill en garanti vid användning av produkten.

I denna guide kommer du få information om Womanizer orgasmer, hur du ska göra för att få dem och vilka av womanizers produkter som passar dig bäst.

Womanizer är egentligen ett varumärke som tillhandahåller produkter, majoriteten av dessa produkter är lufttrycksvibratorer. Så numera brukar lufttrycksvibratorer gå under namnet – Womanizers –

Så nu sätter vi igång, allt du behöver veta för att få en womanizer orgasm kommer här.

 

Hur fungerar en womanizer?

En womanizer fungerar alltså som en lufttrycksvibrator. Så istället för att ha klassiska vibrationer så används istället en funktion som baseras på lufttryck. Detta lufttryck skapar pulseringar och som därmed känns som vibrationer. Detta kallas Pleaure Air Technology och är en patenterad stimuleringsteknik.

Det som är unikt är att womanizer ligger aldrig direkt på klitoris utan det finns ett munstycke som omsluter klitoris, därför uppskattas produkten även av de som är känsliga för just klitorisstimulans. Det innebär att stimuleringen som sker blir djupare och stimulerar intensivt. Med sådana här djupa stimuleringar så brukar womanizer orgasmen komma snabbt.

Womanizer är kända för att vara produkter med lyx och ibland finns det extra funktioner. Funktionerna kan innebära allt från autopulseringar som innebär att Womanizer väljer vilken intensitet på stimuleringen du får och varierar sedan dessa på automatik. Det kan även innebära funktioner som att den endast pulserar när du har den mot huden vilket innebär att den blir helt tyst så fort du inte använder den.

Womanizer Duo Lufttrycksvibrator

Få orgasm med en womanizer

För att få en womanizer orgasm så vill vi rekommendera att följa stegen nedan. Men låt inte dessa steg begränsa dig utan utforska och hitta din egen väg till din ultimata womanizer orgasm. En womanizer orgasm är inte som vilken orgasm som helst utan djupare och mer intensiv.

  1. Börja med att ladda din womanizer, det gör du med hjälp utav den magnetiska USB-laddaren som medföljer.
  2. Vissa tycker inte detta steget behövs men vi rekommenderar det då majoriteten upplever att det blir skönast då, nämligen när en liten klick glidmedel används. Se bara till så att det är ett glidmedel anpassat till din womanizer, ex. vattenabaserat glidmedel.
  3. Placera munstycket på klitoris, vissa tycker även att det fungerar för att stimulera bröstvårtor. Placera munstycket så att det omsluter klitorisollon.
  4. Beroende på vilken womanizer du har så kan du styra den på olika sätt. Knapparna kan sitta olika och vissa kan till och med styras via telefonen. Vi rekommenderar att du utforskar din womanizer innan du börjar använda den, så att du har koll på vart alla knappar sitter och slipper bli frustrerad över att din womanizer orgasm tar lång tid.
  5. I det här steget så handlar det om dig! Stegen innan är något alla behöver göra, men nu är det upp till individen. Detta steg handlar nämligen om hur du gillar bäst att bli stimulerad. Det kan handla om miljö, gillar du duschsex bäst eller vill du ligga på soffan? Är det någon särskild ställning som får dig mer avslappnad än andra eller behöver du ligga på ett särskilt sätt för att kunna kombinera med en annan typ av sexleksak. Visste du att dina womanizer orgasmer blir starkare om du stimulerar flera erogena zoner samtidigt?
  6. Njut! Slut ögonen och invänta din womanizer orgasm!

Tips! För att bygga upp till en ännu större orgasm och för att njuta längre så kan du variera intensiteten och pausa lite då och då, det brukar oftast resultera i en explosiv womanizer orgasm.

Nästintill alla womanizers är vattentäta, så varför inte tända lite ljus och ta ett varmt bad tillsammans med din womanizer? En riktig me, myself and I – kväll, harmoniskt och njutbart.

Det är flera som upplever sin första fontänorgasm med en womanizer och vissa upplever sina första multipla orgasmer. Fontänorgasm innebär att det uppstår en ejakulation i samband med orgasmen, för vissa blir det jätteblött och för andra kommer det en liten skvätt. Multipla orgasmer innebär att det kommer flera orgasmer på rad.

 

Använd en womanizer tillsammans med din partner

Att få en womanizer orgasm tillsammans med sin partner är rena drömmen, Womanizer är faktiskt en perfekt sexleksak att använda som klitorisvibrator under sex. Det bästa är dock om du har använt dig av womanizer mycket på egen hand tidigare för att då kan du snabbt och enkelt hitta rätt position även när du är tillsammans med någon annan.

womanizer orgasm

Att använda womanizer tillsammans med sin partner fungerar bra i flera sexställningar, men främst så rekommenderar vi den klassiska doggystilen och olika versioner av missionären. Varför inte kombinera en womanizer tillsammans med analsex, då vill vi nästan lova en helt ny nivå av explosiv orgasm.

Kombinera din womanizer tillsammans med oralsex, varför inte låta salivet från din partner ersätta glidmedlet och kombinera tunga och pulseringar? Då bygger du upp orgasmen till en riktig kraftfull sådan.

Olika typer av womanizer

Här nedan har vi valt att skriva om de tre populäraste womanizer produkterna och vi skulle kunna beskriva dem som att de rör sig inom tre olika womanizer-kategorier. Det handlar om den lyxiga, den prisvärda och sedan en unik womanizer som har samma utformning som en rabbit-vibrator.

Vill du se ännu fler kan du kolla in vårt bäst i test.

Womanizer Premium är en av marknadens lyxigaste produkter. Den har en stilren och läcker design med smyckade gulddetaljer. För att få din bästa womanizer orgasmen så kan du välja mellan tolv olika intensitets-nivåer samt två extra funktioner. En funktion är autopilot och den andra är Smart Silent. Dessa funktioner gör att du kan få en mer spännande onanisession och slippa distraheras av höga vibrationer som låter när de inte ska.

Läs mer om vår testares upplevelse

Womanizer Starlet

Womanizer starlet 3

Womanizer Starlet är för dig som vill ha en bit av kakan men äta den med, en riktigt prisvärd womanizer. Anledningen till varför vi säger så är för att i sin helhet är Womanizer Starlet betydligt enklare. Den har ett simplare utseende än tidigare och inga detaljerade utsmyckningar. Här kan du endast välja mellan 4 intensitetsnivåer. Även om den är billigare än tidigare produkt så är även denna en högkvalitativ produkt. Det som är tydligast kring vad som gör att priset skiljer sig åt är materialets utsida och funktioner. Själva stimuleringen, alltså pulseringar med lufttryck är densamma.

Läs mer om vår testares upplevelse

Här har du en lyxig womanizer som stimulerar dig på flera sätt samtidigt. Du placerar nämligen staven inuti dig och låter sedan munstycket vila på klitoris. Den fungerar alltså på liknande sätt som den klassiska rabbitvibratorn. Det kan vara bra att veta att vissa absolut älskar den och vissa andra har svårt att få ihop det då avståndet mellan dildo och munstycke är för otillgängligt för den användande kroppen.

Därför är det bra att testa att trycka på staven redan innan användning för att veta hur mycket flexibilitet du har att jobba med.

Läs mer om vår testares upplevelse

Womanizer vs. Klitorisvibrator

Som tidigare nämnt så blir stimuleringen med womanizer både djupare och intensivare. En annan sak som även skiljer dem åt är att vissa upplever att en klitorisvibrator gör en mindre känslig och ibland nästan avtrubbad. Eftersom en womanizer inte punktstimulerar vibrationerna direkt mot klitoris på samma sätt så kan det snarare leda till att klitoris blir ännu känsligare.

En Womanizer låter heller inte lika mycket som en klassisk klitorisvibrator vilket gör att du kan ha ännu mer diskreta onanistunder. Sen rekommenderar vi alltid att ha en klitorisvibrator i sexleksakslådan, men ja, det är faktiskt svårt att slå en womanizer orgasm.

 

Sammanfattning av Womanizer orgasm-guide

Womanizer har verkligen blivit populär och fler kvinnor än någonsin kan få orgasmer med just denna produkten i jämförelse med andra. Det är tack vare den unika Pleasure Air Teknologin som denna produkt kan stimulera utan att faktiskt vidröra.

Det finns några olika modeller på womanizers, namnet womanizer är egentligen varumärket själv. Men numera går just lufttrycksvibratorer oberoende av varumärke under namnet Womanizers.

Det krävs inte mycket förberedelser utan räcker med en liten klick glidmedel, en laddad womanizer och möjlighet för dig att komma till ro. För att få den bästa womanizer orgasmen så behöver du lära känna din kropp tillsammans med en womanizer, det går alldeles utmärkt att göra det tillsammans med din partner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här