Sexshop Jönköping: Här är alla sexbutiker

604

Det finns en sexbutik i Jönköping. Det ger dig möjligheten för att gå runt och titta och hitta precis det som passar ditt eller ert sexliv. Sexbutiken är placerad i den ena änden av centrum, så kanske har du turen att den ligger nära dig. 

Har du inte tid eller lust att ta dig ned på stan ska du inte oroa dig, det finns andra möjligheter. Mshop och Sinful erbjuder hemleverans som ett alternativ till din sexbutik i Jönköping. Leveransen sker både snabbt och diskret från två av de största sexbutikerna i Sverige.

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Pleasure Erotic Shop

Här snackar vi sexbutik med ordning och reda. Trots den inte särskilt stora ytan så har Pleasure Erotic Shop lyckats med att leverera ett välarbetat sortiment.

Sortimentet är brett och består av allt från klassiska sexleksaker till spel och filmer.

Butiken är uppskattad av många och de får besök från flera håll i landet, så kanske ett aktivitetsmål för semestern?

 

Adress: 

Nygatan 10, 553 16 Jönköping, Sverige

Telefon: 

+46 36 12 54 20
sexbutik jönköping

Öppettider:

Torsdag 11–18
Fredag 11–18
Lördag 10–14
Söndag Stängt
Måndag 11–18
Tisdag 11–18
Onsdag 11–18

 

Ta en tur ned på stan och hitta en sexleksak i Jönköping eller köp en sexleksak här.

Genom att handla online får du ett utbud som fysiska sexbutiker i Jönköping inte kan matcha. På grund av företagens långa erfarenhet på marknaden vet de hur viktigt det är för dig att leveransen sker diskret. Dina grannar kommer därför aldrig veta vad som är i paketet du får hem.

Se det stora urvalet här och få din sexleksak snabbt och smidigt direkt till din dörr. Det är något speciellt med att vänta på ett paket speciellt när det handlar om en upphetsande vuxenleksak.

sexleksaker sexshop

Olika sexleksaker

  • Dildo, en klassisk sexleksak som används för penetration, det fungerar både för vaginalt och analt bruk.
  • Vibrator, kommer i alla möjliga sorters former och för olika delar att tillfredsställa. Vissa av vibratorerna är mer anpassade för ett visst kön och vissa går att använda till båda. Många sexleksaker är ofta kombinerade med vibrationsinställningar, så det finns många sexleksaker som kan gå under namnet vibrator. Några av de vanligaste är dildovibrator, klitorisvibrator, bulletvibrator och massagestavar.
  • Fleshlight, används av dig med penis där upplevelsen motsvarar penetrationssex. De kan även gå under namnet fleshjack och motsvarar då anal penetration och därmed känslan av analsex.
  • Analpluggar, detta är sexleksaker till för båda könen – se till att rengöra mellan bara. De kan vara extra skönt för män då p-punkten sitter i männens anal, p-punkten motsvarar alltså kvinnans g-punkt.
  • Penisring, kan användas både som sexleksak och som sexhjälpmedel. Den stramar åt blodflödet och ger hårdare erektion och hjälper till med uthållighet. Orgasmen upplevs ofta mycket kraftigare med en penisring. Skaffar ni en penisring med vibration så kan även två personer stimuleras samtidigt vid penetrationssex.
  • Sexdockor, precis som de låter så är det en docka som går att ha sex med. Vissa är mer realistiskt skapande än andra.
  • Sexmaskin, en sexleksak som tar sexet till en helt ny nivå. Kika in vårt test för att läsa mer.
sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här