Sexshop Västerås: Här är alla sexbutiker

1001

Det finns en sexbutik i Västerås. Den är placerad nära centrum så du hittar den lätt och behöver inte krångla för att ta dig dit. Butiken är otroligt diskret så det är inte konstigt om du aldrig sett den. Den är både för dig som är erfaren och dig som är helt ny till vuxenleksaker. Ska du handla din första sexleksak kan det vara perfekt att du tar dig ned till butiken så du kan fråga allt det du undrar över.

Letar du efter ett större sortiment än du kan hitta i din fysiska butik kan du besöka Mshop och Sinful online. De är två fantastiska alternativ till din sexshop i Västerås.

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Lustkällan i Västerås

Snabbinfo:

Här snackar vi en sexbutik med erfarenhet, wow. Sexbutiken i Västerås har funnits i 44 år och därmed en av de äldsta sexbutiker i hela Sverige.

Med sin gedigna erfarenhet tillkommer mycket kompetent personal. Eftersom de har ett brett och stort utbud har de kunskap om lite allt möjligt.

Men återigen, känns det genant att vandra in på ett fysiskt besök i en sexbutik så kika online istället.

Adress: 

Brahegatan 5, 722 16 Västerås, Sverige

Telefon: 

+46 21 12 15 50
lustkällan sexbutik västerås

Ta del av Sveriges största sexleksaksutbud här

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Öppettider:

Torsdag 13–18
Fredag 13–18
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Måndag 13–18
Tisdag 13–18
Onsdag 13–18

 


Utbudet är inte bara större hos dessa giganter på sexleksaksmarknaden men leveransen är också otroligt diskret. Ingen behöver veta att du köper lustfyllda leksaker online. Leveranstiden är bara 1 till 2 dagar så du får snabbt njutningen hem till dörren. 

Se det gigantiska urvalet och hitta din favoritprodukt här redan idag.

Snabbguide sexleksaker

Här nedan kommer lite snabbinfo om olika sexleksaker som finns på marknaden idag.

  • Dildo det är nog den vanligaste sexleksaken och även den som funnits med längst. Den första sexleksaken som har hittats är faktiskt en dildo gjord i sten. Det är som en stav som vanligtvis förs in vaginalt men visssa har ett “stopp” och passar då även analt.
  • Klitorisvibrator har hjälpt många med vagina att uppnå sin första orgasm. Det är en sexleksak som vibrerar och placeras mot klitoris därefter kan du hålla den still eller göra olika rörelser.
  • Analplugg  förs in i analen där det sitter massor med känsliga nervtrådar som bara väntar på att få stimuleas. Män har även en p-punkt här.
  • Penisring placeras längst ner på penisroten. Den kan användas både för att förstärka erektion och orgasmer, men också som ett hjälpmedel för uthållighet.
  • Fleshlight har flera år irad varit den populäraste produkten för män. Det ser ut som en ficklampa men i själva verket så lyser den inte utan där inne finns en lösvagina.
sexleksaker sexshop

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här