Sexshop Kalmar: Här är alla sexbutiker

297

Letar du efter din nästa sexleksak och befinner dig i Kalmar? Perfekt, för då vi vet precis vart du ska leta.

Det finns egentligen bara en sexbutik i Kalmar och det är The Dynamite Jet Saloon, sedan finns även Joyland en sexbutik online som har sitt huvudkontor i Kalmar. Dessvärre är det inte möjligt att göra fysiska besök, men du kan gå in på deras hemsida här.

Hittar du inte det du söker på plats i Kalmar kan du alltid köpa sexleksaker online istället. Då kan du även enkelt jämföra utbud och priser.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

Kalmar sexbutikSinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

The Dynamite Jet Saloon

Snabbinfo:

Sexbutiken finns I Kalmar och är en BDSMnischad sexbutik men har trots det ett brett utbud av sexleksaker högt och lågt, stort som litet. Michaela som äger butiken är utbildad sexolog och sitter på massor med kunskap.

Hon har särskilda specialkunskaper inom följande områden, lösningar vid funktionsnedsättning, rådgivning både kring sex- och samlevnad och vid sjukdom så som prostataproblem och även lustproblematik.

Adress:

Ölandsgatan 4

392 31 Kalmar

Telefon:

0480-266 69

kalmar

Öppettider:

Måndag Stängt
Tisdag 16-18
Onsdag Stängt
Torsdag 16-18
Fredag Stängt
Lördag 12-14
Söndag Stängt

 


Joyland

Som tidigare nämnt är detta en sexbutik online och därför kan du inte besöka dem på plats i Kalmar. Även om du troligtvis hade känt dig som ett barn på Disneyland just för att deras lokal är så stort som 370kvm.

Med de sagt förstår du säkert hur stort utbud de har. De har även en av de billigare fraktkostnaderna som finns bland sexbutikerna online.

 


Att köpa sexleksaker i butik vs online

  • I en sexbutik kan du rådfråga med personalen face to face, vilket som underförstått du inte kan när du handlar online. Det kan dock vara skönt att slippa se personen i ögonen samtidigt som du frågar om dildons fantastiska detaljer.
  • Med onlinebutiker får du även diskreta leveranser, du behöver inte möta kollegan med vibratorn i handen. Skönt va?
  • Utbud och pris, eftersom de finns flera olika butiker online – du kan se alla här så har får du tillgång till ett större utbud. Det ger dig även möjlighet att kunna jämföra sexleksakerna som finns och priser bättre.

Ett sista tips när du ska köpa sexleksaker, oavsett var, så är det att läsa på hos oss på Lovebuddy innan. Vi har flera bäst i test inom olika produktområden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här