Sexshop Kalmar: Här är alla sexbutiker

271

Vart kan jag köpa sexleksaker? Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Kalmar.

Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige. För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns, sen kan det även vara bra med övriga kontaktuppgifter så som telefonnummer.

De Sexbutiker som finns i Kalmar är The Dynamite Jet Saloon och sedan finns även Joyland en sexbutik online som har sitt huvudkontor i Kalmar. Dessvärre är det inte möjligt att göra fysiska besök, men du kan gå in på deras hemsida här.

I de båda sexbutikerna kan du hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer, olika dildos till stora sexdockor. Det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel, så som penisringar.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och råka möta kollegan.

Därför vill vi istället tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstid – som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

Kalmar sexbutikSinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

The Dynamite Jet Saloon

Snabbinfo:

Sexbutiken finns I Kalmar och är en BDSMnischad sexbutik men har trots det ett brett utbud av sexleksaker högt och lågt, stort som litet. Michaela som äger butiken är utbildad sexolog och sitter på massor med kunskap.

Hon har särskilda specialkunskaper inom följande områden, lösningar vid funktionsnedsättning, rådgivning både kring sex- och samlevnad och vid sjukdom så som prostataproblem och även lustproblematik.

Adress:

Ölandsgatan 4

392 31 Kalmar

Telefon:

0480-266 69

Öppettider:

 

Måndag Stängt
Tisdag 16-18
Onsdag Stängt
Torsdag 16-18
Fredag Stängt
Lördag 12-14
Söndag Stängt

 

Joyland

Som tidigare nämnt är detta en sexbutik online och därför kan du inte besöka dem på plats i Kalmar. Även om du troligtvis hade känt dig som ett barn på Disneyland just för att deras lokal är så stort som 370kvm.

Med de sagt förstår du säkert hur stort utbud de har. De har även en av de billigare fraktkostnaderna som finns bland sexbutikerna online.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här