Sexshop Kristianstad: Här är alla sexbutiker

415

Är du i Kristanstad och letar efter en sexbutik? Då har du endast en att välja på och dessvärre är det inte ett stort utbud som finns att tillgå. Men, det kan såklart vara värt att kolla igenom och hittar du inte det du söker så kan du handla online.

Partaj

Snabbinfo:

Partaj är en butik som har lite av allt möjligt. Mycket fokus ligger på skämtartiklar och olika tillbehör för utklädnad/maskerad-outfits. Så för ett rollspel så passar det sig alldeles utmärkt att gå in på Partaj.

När det kommer till sexleksaker är inte utbudet lika stort, men en och annan dildo kan du hitta. För att ta del av ett större utbud och bättre priser rekommenderar vi att du kikar här.

sexbutik kristainstad

Adress:

Östra Boulevarden 28

291 31 Kristianstad

Telefon:

044-10 66 90

Öppettider:

 

Måndag 11-17
Tisdag 11-17
Onsdag 11-17
Torsdag 11-17
Fredag 11-17
Lördag 11-15
Söndag Stängt

 


Att handla sexleksaker i en butik kan både kännas skamset och risken finns att du kommer hem med en leksak mycket dyrare än den egentligen hade behövt kosta.

Eftersom det inte finns någon renodlad sexbutik i Kristianstad så rekommenderar vi att du istället besöker någon av dessa butiker.

Mshop, en av Sverigest största sexbutiker online. De har snabba leveranser, ett stort utbud och kundtjänst i toppklass. Här hittar du flera olika erbjudanden och särskilt under storhelger så finns det mycket fint att hitta.

Sinful är också en sexbutik som finns online och har ett otroligt stort utbud. Särskilt kan vi rekommendera Sinful´s eget märke som är otroligt prisvärt med bra kvalité. Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

Men däremot finns det flera sexbutiker runtomkring i Skåne. Här kan du hitta mer informationerna om butikerna i Skåne.

Här kan du även gå in på djupet på butikerna som finns i Lund för att se om det underlättar. Vem säger nej till en roadtrip?

Här kan du läsa mer om Sexbutikerna generellt i Skåne.

Här kan du läsa mer om sexbutikerna i Lund.

Här kan du läsa mer om sexbutikerna som finns i Helsingborg.

Här kan du läsa mer om sexbutikerna som finns i Malmö.

Klicka här för att löpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Kristianstad Sexbutik

Så här hittar du din perfekta sexleksak

  • Tänk på vad du gillar för typ av stimulans. Är det yttre stimulans eller inre och vart på kroppen vill du stimuleras? Det finns sexleksaker som är anpassade för alla dina erogena zoner.
  • Vilken budget har du, hur mycket kan du tänka dig på att lägga på din sexleksak? Du kan på de flesta hemsidor sortera efter lägsta eller högsta pris.
  • Gillar du stora leksaker eller små? Fundera på hur du ska använda den, är det endast onani eller ska du ha den tillsammans med en partner? Eller kanske vill du att din partner ska kunna styra den och därför behöver du en fjärrstyrdsexleksak.
  • Vilket material gillar du? Hårda leksaker eller mjuka, eller kanske handlar det om lätta fjädrar som kittlar?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här