Sexshop Halmstad: Här är alla sexbutiker

350

På jakt efter din nästa sexleksak i Halmstad? Då har du kommit helt rätt, vi ska lotsa dig fram både till din perfekta sexleksak och till vart du kan få tag i den.

Till att börja med har vi skrivit om Halmstads enda sexbutik, tidigare gick den under namnen Lustgården i Halmstad men numera heter sexbutiken Passionerat.

Har du inte möjlighet att ta dig till butiken eller tycker det känns genant, så finns Sverigest två största sexbutiker online till din hjälp – Mshop och Sinful. Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Halmstad

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar onlinge. Glöm inte att du kan kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag redan nu, klicka här.


Passionerat

Som nämnt ovan så hette Passionerat tidigare Lustgården i Halmstad, de bytte namn år 2017. Det här är ingen liten sexbutik, utan de har över 2000 produkter i sortimentet. Så det är högst troligt att det finns något för just dig.

De har även homepartyförsäljare som du kan boka in för att göra just din möhippa eller fest extra speciell. Kul va?

Adress:

Hvitfeldtsgatan 18

302 94 Halmstad

Telefon:

035-15 72 87

halmstad

Öppettider:

Måndag 12-18
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag 12-15
Söndag Stängt

 


Så här väljer du rätt sexleksak

  • Fundera på vilken typ av stimulering du gillar. Gillar du inre stimulering, som den upplevelsen du får vid penetrationssex, när någon fingrar dig eller gillar du analsex mer? Eller gillar du yttre stimulering på klitoris, pungkulor eller ollon? Vissa sexleksaker kan du använda till flera av dessa områden, lite som att få två sexleksaker i en.
  • Vad har du för budget? Beroende på hur mycket du kan tänka dig spendera så finns det olika prisklasser. Likaså kan det vara värt att investera i ett helt kit för att få ihop en bra och prisvärd samling med en gång. Kolla in vilka olika sexleksaksbutiker som finns online och jämför priserna, de flesta produkter finns hos flera återförsäljare.
  • Storlek på produkten. Vill du att den ska vara enkel att gömma och ta med i resväskan eller kommer du ha den i förrådet? Det finns sexleksaker du kan ha i plånboken, ex. penisring och det finns sexleksaker du behöver ha ett helt rum till ex. sexmöbel. Såklart beror det på vad du ska använda den till.
  • Vad vill du ha för material? Tänk på att lika löser lika, vilket innebär att du inte kan använda silikonbaserat glidmedel till leksaker gjorda i silikon. Däremot funkar vattenbaserat glidmedel till alla.
  • När du bestämt dig för vilken typ av sexleksak du vill ha så rekommenderar vi dig att läsa på här på Lovebuddy. Kolla in våra olika bäst i test, detta kan hjälpa dig en bit på vägen.

Vad väntar du på?
Köp din nästa sexleksak här 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här