Sexshop Uddevalla: Här är alla sexbutiker

346

Vart kan jag köpa sexleksaker? Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig i Uddevalla.

Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige men vi har här fokuserat på området i och runtomkring Uddevalla. För att veta vart du kan köpa sexleksaker så behöver du såklart veta vilken adress som gäller och vilka öppettider som finns, sen kan det även vara bra med övriga kontaktuppgifter så som telefonnummer.

I Uddevalla finns två sexbutiker. Den ena har även en relativt stor sexbutik online och är känd under namnet Lustjakt. Sedan har vi även butiken More than love som ligger mer centralt i Uddevalla.

I de båda sexbutikerna kan du hitta sexleksaker oavsett om du är oerfaren, erfaren, singel eller i ett förhållande. Det finns allt från små vibratorer, olika dildos till stora sexdockor. Det finns inte bara sexleksaker utan även sexhjälpmedel, så som penisringar.

I en sexshop kan det vara bekvämt med att ha expedit fysiskt på plats som kan hjälpa dig att hitta det du söker. Men ibland kan det kännas pinsamt att prata om ansikte mot ansikte eller gå ut från sexbutiken med en påse fylld med sexleksaker i och råka möta kollegan.

Därför vill vi istället tipsa om att det är enkelt och diskret att köpa sexleksaker online.

Sexbutiker online har dessutom ofta ett större utbud. Vi rekommenderar Sinful och Mshop som tillsammans har Sveriges bredaste utbud av vuxenleksaker. Båda sexbutikerna erbjuder diskreta förpackningar och snabb leveranstid – som brukar enbart vara några dagar. Likaså har du möjligheten att jämföra pris på ett helt annat sätt när du handlar online.

Både Mshop och Sinful har även support som finns tillgänglig online via chatt eller också telefon för att besvara alla dina frågor kring marknadens olika sexleksaker. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom recensioner här på Lovebuddy, innan du köper en sexleksak. Allt för att du ska få full förståelse hur produkten fungerar samt kunna jämföra vilken produkt som passar dig bäst.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

uddevalla sexbutik

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

 

More than Love

Snabbinfo:

En sexbutik som startade i ett garage och numera finns på två orter däribland Uddevalla. Det startades av Åsa som arbetade som homepartysäljare, hon kände att hon ville nå ut och hjälpa fler. Även om ämnet var tabu på den tiden så kände hon att det fanns en efterfrågan. En nyfikenhet som hon ville ta vara på och därav uppstarten i garaget.

Sexbutiken i Uddevallas motto är ”ALLA har rätt till ett BRA sexliv” och det är precis den känslan du får när du kliver in i butiken tack vare deras utmärkta service. De anordnar fortfarande homeparty´s så kontakta dem för att ta reda på mer.

 

Adress:

Kungstorget 2

451 30 Uddevalla

Telefon:

076-555 57 16

Öppettider:

 

Måndag Stängt
Tisdag Stängt
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18
Fredag 12-18
Lördag Stängt
Söndag Stängt

 

Lustjakt AB

Snabbinfo:

De flesta känner till Lustjakt för deras sexbutik online men de välkomnar också dig till deras lager på hela 450 kvm där du får titta och klämma på produkterna. Den ligger cirka två mil väster om Uddevalla. Perfekt för den som vill fynda, då de har många erbjudande i butik som inte finns online.

Tänk på att lokalen består av flera andra företag så du inte blir förvirrad när du kommer dit, Lustjakt finns på våning 2.

Även Lustjakt anordnar Homepartys för dig som är intresserad av större evenemang med sexleksaker.

Adress:

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

Telefon:

0522-644 444

Öppettider:

 

Måndag 10-16.30
Tisdag 10-18
Onsdag 14-16.30
Torsdag 10-18
Fredag 10-16.30
Lördag Stängt
Söndag Stängt

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här