Sexshop Lund: Här är alla sexbutiker

507

Du behöver inte åka till Malmö för att hitta lustfyllda produkter. Sedan 2017 kan du nämligen hitta en sexbutik i Lund. Den är faktiskt placerad mitt i centrum och har blivit otroligt populär sedan den slog upp dörrarna.

Butiken har något för alla och du kan hitta allt inom njutning som du har behov för. Är du helt ny till sexleksaker så finns det alltid någon att fråga om du är osäker på dina inköp. 

Har du inte tid att besöka butiken kan du alltid handla online istället.


Kondomeriet i Lund

Snabbinfo:

En lättillgänglig sexbutik mitt i centrum som erbjuder ett stort, brett och varierat utbud. Utbudet är anpassat efter både rutinerade och nybörjare. De säljer alltså inte enbart kondomer även om namnet kan få det att låta så.

Kondomeriet har funnits i över 30 år och därmed besitter personalen gedigen erfarenhet, de har öppnat ett flertal olika butiker i Sverige. Så befinner du dig runtom i landet är det sannolikt att du kan stöta på ytterligare en kondomeriet-butik.

Adress:

Lilla Fiskaregatan 4 C 222 22 Lund

Telefon:

046-211 63 33

kondomeriet i lund

Öppettider:

Måndag 11-18
Tisdag 11-18
Onsdag 11-18
Torsdag 11-18
Fredag 11-18
Lördag 11-14
Söndag Stängt

 


Vill du vara lite mer anonym och inte besöka en populär butik för dina mest intima inköp så finns det andra möjligheter. Två alternativ till din sexbutik i Lund är online butikerna Mshop och Sinful.

Båda sexleksaksbutikerna på nätet är diskreta och erbjuder snabb leverans. Eftersom att de är online så har de också möjlighet att ha ett otroligt stort sortiment som en fysisk butik är för liten för. I en av dessa butiker kan du därför vara säker på att ditt njutnings behov blir helt mött.

Du kanske till och med inspireras till nya fräcka lekar i sovrummet. Se urvalet och köp din nya upphetsande lilla vän här.

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Vilken sexleksak passar dig?

Ja, det beror såklart på. Ett sätt kan vara att onanera innan, då hittar du vilken typ av känsla du tycker om. Det kan handla om vad du föredrar för rörelse, tryck och hastighet samt vilket område som ska stimuleras.

Vissa produkter går att använda på flera olika sätt och det kan därför vara bra att börja med en sådan. Så har du flera möjligheter att variera dig på.

Vi rekommenderar annars att köpa hem ett sexleksaksset då får du flertalet sexleksaker med en gång och ofta till ett bättre pris. Det ger dig möjlighet att testa olika typer av produkter och kombinera dem.

Ett sätt att kombinera sexleksaker kan vara att använda en för inre stimulering och annan för yttre stimulering. Visste du om att desto fler erogena zoner du stimulerar samtidigt desto kraftfullare orgasm kan det bli?

Sedan behöver du sjävlklart kolla upp priset, ibland finns det kampanjer och då kan det bli riktigt billiga sexleksaker. En fördel kan vara att börja med en billig och sen om den var uppskattad gå över till de dyrare och luxigare produkterna.

Utseendet spelar också roll, vissa vill ha diskreta sexleksaker och andra vill ha de som både osar sex och lyser sexleksak.

Det finns alltså en hel det att tänka på men börja med att läsa igenom våra Bäst i test här på Lovebuddy, då lovar vi att du kommer en bra bit påvägen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här