Sexshop Lund: Här är alla sexbutiker

461

Du behöver inte åka till Malmö för att hitta lustfyllda produkter. Sedan 2017 kan du nämligen hitta en sexbutik i Lund. Den är faktiskt placerad mitt i centrum och har blivit otroligt populär sedan den slog upp dörrarna. Butiken har något för alla och du kan hitta allt inom njutning som du har behov för. Är du helt ny till sexleksaker så finns det alltid någon att fråga om du är osäker på dina inköp. 

Vill du vara lite mer anonym och inte besöka en populär butik för dina mest intima inköp så finns det andra möjligheter. Två alternativ till din sexbutik i Lund är online butikerna Mshop och Sinful.

Båda sexleksaksbutikerna på nätet är diskreta och erbjuder snabb leverans. Eftersom att de är online så har de också möjlighet att ha ett otroligt stort sortiment som en fysisk butik är för liten för. I en av dessa butiker kan du därför vara säker på att ditt njutnings behov blir helt mött.

Du kanske till och med inspireras till nya fräcka lekar i sovrummet. Se urvalet och köp din nya upphetsande lilla vän här.

 

 

Kondomeriet i Lund

Adress: 

Lilla Fiskaregatan 4, 222 22 Lund, Sverige

Telefon: 

+46 46 211 63 33
Öppettider:
Torsdag 11–18
Fredag 11–18
Lördag 12–16
Söndag Stängt
Måndag 11–18
Tisdag 11–18
Onsdag 11–18

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här