Sexshop Södertälje: Här är alla sexbutiker

693

Om du bor i Södertälje så är det närmsta stället för dig att handla sexleksaker fysiskt – alltså i en butik i en sexbutik i Stockholm. Därför vill vi tipsa dig om att du istället kan handla sexleksaker online.

Det finns många fördelar med att shoppa online, en av dem som flera håller med oss om är att slippa stöta på någon bekant. Det är alltid lika svårt att komma på en snabb bortförklaring till varför du går runt med en dildo i handen. Vi tycker såklart egentligen inte det är något som kräver en bortförklaring, men det kan bli obekvämt ändå.

Oavsett om du är ny på sexleksaker eller har lång erfarenhet kan du hitta det du letar efter när du handlar hos Sinful eller Mshop. De här två butikerna är de största återförsäljarna i Sverige av just sexleksaker. De levererar alltid snabbt och paketen de kommer i är diskreta, till och med har de en diskret avsändare. Det står alltså inte “sexleksaker” direkt på paketet.

När du handlar online är utbudet också mycket större än i fysiska butiker då de inte har samma plats. Hitta den mest njutningsfulla produkten för dig online redan idag här.

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

sexleksaker sexshop

Att tänka på vid köp av sexleksak

  • Hur vill du att det ska kännas? Ska det vara mjukt eller hårt, ska det vara inre eller yttre stimulans eller båda samtidigt? Ett tips är att smeka alla dina erogena zoner för att se vad du uppskattar mest.
  • Vilket material? Kanske är du allergisk mot något material och därför behöver undvika det eller så finns det redan något du föredrar. Vissa material gör leksaken mer flexibel och mjuk, andra är styvare och hårdare. Ytan på sexleksaken kan vara bra att ha i åtanke, vissa blir väldigt hala så for du använder glidmedel.
  • Vilken storlek på sexleksaken? Vill du kunna använda den tillsammans med din partner så kan det vara bra om den är hyfsat liten eller att det finns ett skaft som är smidigt att hålla i.
  • Vill du kunna använda den på flera sätt? Exempelvis både inre och yttre simulering eller att både du och din partner ska stimulera samtidigt.
  • Utseendet, vissa sexleksaker lyser det sex om och ser ut som riktiga könsorgan medan andra sexleksaker är så pass diskreta och eleganta att du kan pryda ditt hem utan misstankar.
  • Budget, vad kan du tänka dig att betala för din/dina sexleksaker?

Kolla in de populäraste sexbutikerna som finns online:

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här