Sexshop Uppsala: Här är alla sexbutiker

1141

I Uppsala finns det em sexbutiker där du kan få hjälp med att hitta din nästa sexleksak. Det ligger centralt så att du smidigt kan ta dig dit. I denna butiken hittar du särkerligen något som passar din upphetsning, men om du inte gör det rekommenderar vi att du kikar online för att få tillgång till ett större utbud.


Lustgården – Uppsala Kondomeri 

Snabbinfo:

I Uppsalas enda sexbutik – Lustgården möts du alltid av bra service. De har ett relativt stort utbud och de gör allt i sin makt för att tillfredsställa dina önskemål.

Är du obekväm med att prata med någon om dina privata preferenser så kan du självklart handla online istället.

Butiken är fräsch och det är enkelt att hitta där inne.

Adress: 

S:t Olofsgatan 32, 753 32 Uppsala, Sverige

Telefon: 

+46 18 14 06 66
lustgården sexbutik uppsala

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Öppettider:

Torsdag 10–18
Fredag 10–18
Lördag 11–16
Söndag Stängt
Måndag 10–18
Tisdag 10–18
Onsdag 10–18

Om du inte har tid att ta dig dit över huvud taget så finns det möjligheter för dig också. I dag blir online shopping vanligare och vanligare och det gäller också för sexbutiker.

Kanske har du tänkt på att beställa sexleksaker på nätet men du är orolig för att andra då ska få reda på vad du gör.

Ett alternativ till din lokala sexbutik i Uppsala kan vara Mshop och Sinful. Det är två av Sveriges absolut största sexbutiker som fokuserar på att vara diskreta. Ingen av dina grannar kommer veta vad du beställer hem. De ha bägge två dessutom oändliga sortiment så du kommer garanterat hitta det du söker här.

Du kan se det stora urvalet här och köpa din favorit leksak redan idag. Leveransen sker otroligt snabbt så inom 1-2 dagar har du din eller dina produkter när du handlar här.

Tips för att hitta rätt sexleksak:

  • Lär känna din kropp, smek och ta i dig själv för att få en uppfattning om vad du gillar. Här kan du få tips om kroppens erogena zoner och här kan du ta del av några onanitips.
  • När du utforskat din kropp har du säkert fått en uppfattning om du gillar yttre eller inre stimulering mest. Hos killar sitter g-punkten i analen så det är ett område fullt värt att utforska och hos kvinnor är klitorisorgasmen den som är lättast att uppnå, så där kan vara en bra början. Men med andra ord – välj en sexleksak som passar dina behov.
  •  Vilken typ av rörelse gillar du, hårt, mjukt, snabbt eller långsamt? Olika sexleksaker har olika funktioner, ett tips är att läsa igenom våra bäst i test för att ta del av andras upplevelser.
  • Har du en partner? Då kanske du vill ha möjlighet att använda din sexleksak vid penetrationssex eller kanske vill du ge kontrollen till din partner helt och hållet? Kika då på parvibratorer eller fjärrstyrda vibratorer, de ger dig fler möjligheter och är oftast smidiga att använda.

Det finns oändligt med sexleksaker på marknaden idag, de kommer i alla möjliga prisklasser och storlekar. Våga fortsätta utforska din kropp även efter att du köpt din första sexleksak, det väntar oändligt med orgasmer på att få explodera i din kropp.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här