Sexshop Uppsala: Här är alla sexbutiker

1102

I Uppsala finns det tre sexbutiker där du kan få din fräcka fix. Alla ligger centralt så att du smidigt kan ta dig dit. I dessa tre hittar du garanterat något som passar din upphetsning. I butikerna har du möjligheten för att gå runt och kika och få hjälp av den trevliga personalen. När du får gå runt och titta, kanske du hittar något du inte ens visste att du ville ha. Sexbutikerna i Uppsala har produkter för alla oavsett vilket kön eller läggning du har. 

Har du inte tid att ta dig ned på stan så finns det möjligheter för dig också. I dag blir online shopping vanligare och vanligare och det gäller också för sexbutiker. Kanske har du tänkt på att beställa sexleksaker på nätet men du är orolig för att andra då ska få reda på vad du gör.

Ett alternativ till din lokala sexbutik i Uppsala kan vara Mshop och Sinful. Det är två av Sveriges absolut största sexbutiker som fokuserar på att vara diskreta. Ingen av dina grannar kommer veta vad du beställer hem. De ha bägge två dessutom oändliga sortiment så du kommer garanterat hitta det du söker här.

Du kan se det stora urvalet här och köpa din favorit leksak redan idag. Leveransen sker otroligt snabbt så inom 1-2 dagar har du din eller dina produkter när du handlar här.

 

Lustgården

Adress: 

S:t Olofsgatan 32, 753 32 Uppsala, Sverige

Telefon: 

+46 18 14 06 66

Öppettider:

Torsdag 10–18
Fredag 10–18
Lördag 11–16
Söndag Stängt
Måndag 10–18
Tisdag 10–18
Onsdag 10–18

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här