Sexshop Eskilstuna: Här är alla sexbutiker

393

Är du på jakt efter sexleksaker i Eskilstuna? Perfekt, för då har du kommit helt rätt. Här nedan har vi tagit fram vilka sexbutiker som finns tillgängliga för dig om du befinner dig Eskilstuna.

Det finns sexbutiker lite varstans i Sverige men vi har här fokuserat på området runtomkring Eskilstuna.

I Eskilstuna finns det endast en sexbutik och det är inte enbart kunder från Eskilstuna som hittar dit, utan även från Västerås och resten av Mälardalen, det säger ändå en hel del. Sexbutiken är ingen mindre än Lilla Undret.

 


Lilla undret

Snabbinfo:

En sexbutik i Eskilstuna som haft öppet sedan 2002 som både tillhandahåller en webshop och fysisk sexshop.  Det är en komplett erotikbutik där du hittar det mesta, har du en särskild fetisch, tycker om BDSM eller vill hetta till förspelet med en sensuell olja, oavsett din agenda så finns det där.

De är väldigt tydliga med att de välkomnar alla typer av människor, oavsett kön och oavsett läggning, återigen det finns något för alla.

Ett hett tips är att kolla in deras hemsida innan du gör ett besök i den fysiska sexbutiken för att se vad som finns i deras sortiment.

 

Adress:

Eleonoragatan 4

633 43 Eskilstuna

Telefon:

016-13 36 66

lilla undret

Öppettider:

Måndag Stängt
Tisdag Stängt
Onsdag Stängt
Torsdag 14-18
Fredag 14-18
Lördag Stängt
Söndag Stängt

 


 

Fysisk Sexbutik VS. Sexbutik Online

Det finns många fördelar med att handla i en sexbutik online istället för att gå till en fysisk butik, självklart finns även nackdelar. Men vi vill påstå att fördelarna väger upp.

Handla när du vill

En sexbutik online har aldrig stängt. Du kan när som helst, under dygnets alla timmar gå in på hemsidan och klicka hem produkterna som passar dig. Du slipper känna stressen av att expiditen väntar på dig och du kan i lugn och ro ta del av utbudet. Två sexbutiker som är kända för sitt stora utbud är Mshop och Sinful.

Större utbud

I en fysisk butik är utbudet begränsat, ibland kan de beställa hem produkter som särskilt du önskar. Oftast så består utbudet av ett så kallat “basutbud”, standard produkter som funnits på marknaden länge. Givetvis betyder de inte att de är dåliga utan bara att du inte får möjligheten att köpa det absolut bästa.

Joyland är en sexbutik som är återförsäljare både av stora och små märken, här hittar du garanterat sexleksaker som är skapta just för dig.

Diskret och snabb leverans

Att kliva ut genom en sexbutik med påsen i handen och stöta på kollegan du nyss satt med på fikarasten är inte kul… Du skulle bara laga middag ikväll inte gå och shoppa sexleksaker men nu är du avslöjad.

I princip alla sexbutiker som finns online erbjuder diskreta leveranser i form av okänd avsändaradress och diskreta förpackningar. Obekväma stunder blir ett minne blott.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Eskilstuna sexbutik

Sinful är Skandinaviens största e-handelsföretag inom sexleksaker och har vunnit flertalet priser.

Mshop hette tidigare Martinshop som har varit, är och kommer som det ser ut idag alltid förbli Sveriges största sexshop.

Vi har även tagit fram rabatter för dig som handlar online. Här kan du redan nu kika på vilka rabatter som finns hos respektive företag, klicka här.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här