Recension – Baseks multispeed dildovibrator

21

I den här recensionen kommer jag att skriva om Baseks multispeed dildovibrator för nybörjare. Denna skrikrosa dildo kommer visserligen inte få dig att skrika, men har en omåttlig charm för sin lilla storlek. Den ger ett starkt intryck redan genom förpackningen men håller inte riktigt upp till vad den lovar.

Desto fler, desto bättre – konceptet rekommenderas stark vid användning av leksaken. Den gör sig alltså bäst tillsammans med andra leksaker. Dildovibratorn har sina nackdelar och det är viktigt som nybörjare att inte ha höga förväntningar då denna inte är den ultimata nybörjardildon.

Med lite tid och kärlek kommer denna dildo kanske inte bli din bästa vän, men den kommer ändå finnas där i vått och aldrig torrt.

Baseks multispeed dildovibrator är en realistiskt utformad dildo med multispeed-funktion. Den drivs av 1xAA-batteri och har en liten vibrator samt är liten till storleken med sina 17,2cm och 3,4cm i diameter. Den har anatomiska detaljer av en penis och har olika vibrationslägen på vibratorn.

baseks multispeed dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

Nackdelar

  • Saknar låsningsfunktion för vibrationslägena
  • Dålig vibrationsstyrka
  • Svår att hantera
  • Porrig design

Recension

Första intryck

Baseks multispeed dildovibrator kommer i en halvt genomskinlig plastpåse där den neonrosa dildon gör ett stark framträdande redan genom förpackningen. Dildovibratorn i sig ser en aning skräckinjagande ut eftersom den är genomskinlig och det är möjligt att se den vibrerande apparaturen inuti leksaken.

Min första tanke när jag håller den i handen är gummimaterialets nästan klistriga yta. Då kände jag att det var viktigt med rikligt av glidmedel för minsta möjliga friktion. Dildon såg anatomiskt ut som en penis och var lång med sina 17,2cm men ändå smalare än vad jag förväntade mig jämfört med en verklig penis. När man vänder och vrider på leksaken ger den ifrån sig ett obekvämt knarrande ljud som åter igen gav en känsla av desto mindre friktion desto bättre.

Övre delen av dildovibratorn är relativt rörlig medan nederdelen ger ett bra stabilt grepp för användaren. Dock när jag håller den i handen försvinner halva dildon till greppyta. Den har konturerna av ett skaft och ett ollon och ser ganska porrig ut. Jag är inget fan av flashiga modeller på sexleksaker utan föredrar en diskret elegant look som är lätt att ta med sig.

Dildovibratorn är behändig med sin storlek men inte särskilt diskret med sin skrikrosa färg. När jag vrider på vibrationen och skiftar mellan de olika lägena känner jag att det är ganska svårt att justera och låsa vibrationslägena.

baseks multispeed dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När jag håller handen om leksaken är vibrationerna inte så starka trots att dildon är väldigt högljudd. Jag är heller inget vidare fan av vibration vid penetration och hade inga höga förväntningar om produkten. Jag har inte tidigare haft en dildo vilket även gjorde mig nyfiken på vad som gjorde denna leksak ämnad för nybörjare.

 

Upplevelse

Första användningstillfället var en riktig besvikelse för min del. I början kändes allt bra, materialet kändes mjukt och lockande efter lubrikatorn av skaftet. Det tog inte lång tid innan dildovibratorn kändes varm, nästan på gränsen till för varm. Jag provade med först en låg vibration som jag sedan höjde. Enligt mina förväntningar så tappade jag all känsel i bäckenet i stället för en sensuell sensation.

Varken glidmedel eller minskad vibration räddade situationen och min första användning av Baseks multispeed dildovibrator var definitivt ingen drömonani. Jag upplevde att det var svårt att byta vibrationsläge under användning och det blev lätt allt eller inget. Som grädde på moset öppnade sig batteriluckan på vibratorn när jag skulle sänka och höja vibrationshastighet.

Däremot vid vidare användningar var jag nog med att använda dildon mer som ett komplement till min hand eller klitorisvibrator. Den tände plötsligt en ny glöd i mina ögon och fick en ny chans att gottgöra sig. Jag upplevde att dildon var lite väl flexibel i skaftet och hade föredragit en enbart hård eller enbart mjuk dildovibrator.

Jag kände ingen vidare stimulation av G-punkten utan upplevde som sagt mest en avtrubbning. På grund av alla hårda konturer på dildon kändes penetrationen ganska obehaglig om jag inte kompletterade med en annan leksak eller hand, leksak är att föredra. Med dubbla leksaker kändes det bättre men jag är ändå inte helt övertygad eftersom jag anser att en dildo i sig ska vara skön nog att använda enskilt. Jag upplever den här leksaken som en nybörjarleksak just för dess storlek.

Dildovibratorn är inte så lätthanterlig trots sin storlek och det var svårt att låsa leksaken i sina vibrationslägen så att det blev antingen allt eller inget i vibrationshastighet. Eftersom den är så liten är det svårt att greppa leksaken ordentligt vilket ledde till att man vred på batteriluckan väldigt lätt. Vid vidare användning var jag noga med att inte använda dildon för länge samt att bara addera glidmedel till toppen av dildovibratorn.

För att inte använda dildovibratorn för länge, använde jag handen eller en klitorisvibrator som förspel för att sen använde dildovibratorn för penetration. För min del fungerade det mycket bättre att stänga av vibrationerna eller möjligtvis sätt på ett högt vibrationsläge efter förspel. Med den rutinen blev upplevelsen mer behaglig. Efter flertalet användningar känner jag att denna leksak får läggas på hyllan ett tag framöver.

baseks multispeed dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Dildovibratorn används för penetration där man kontrollerar vibrationshastigheter genom att vrida på dildons botten. Det är även möjligt att använda den som en vanlig dildo utan vibratorn påslagen. Mitt motto vid penetration är mycket lubrikation, vilket även i det här fallet är mitt bästa tips så länge man har ett fast grepp på den lilla stump som finns och kan kontrollera vibrationerna utan att glida runt.

Det var dock en utmaning och få mycket lubrikation samtidigt som man inte vill halka på greppet. Tips är att bara addera glidmedel på toppen av dildovibratorn eller direkt på könet. Ett personligt tips till andra fittbärare som uppskattar penetration under rätt omständigheter så rekommenderar jag att använda dildovibratorn på egen hand med kompletterande andra hand eller en klitorisvibrator.

Ta verkligen den tid och förspel som krävs för den här leksaken. I mitt personliga fall så var ett långt förspel innan användning av dildon av stor vikt. Dock rekommenderar jag att man stänger av vibrationen på dildon eller bara använder den en kort stund för att inte bli fysiskt avtrubbad.

Den bästa positionen för onani är liggandes missionären där man har ett fast grepp om leksaken. Jag rekommenderar inte leksaken som en parleksak men ett kul tips är att använda den och onanera sida vid sida med sin partner. Det kan vara antingen ett bra förspel eller hela sexakten.

baseks multispeed dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag rekommenderar den här produkten till fittbärare som vill prova på penetration i sin egen takt eller som vill ha ett penetrerade komplement till sin klitorisvibrator. Dildovibratorn passar även fittbärare som tycker det är obekvämt med större dildos eftersom den är liten.

Den kan vara lättare att hålla för personer med små händer, jag själv har ganska stora händer så dildostumpen försvann lätt i handen. Jag rekommenderar den inte som en parleksak men som en del av förspel och att använda framför sin partner. För att hålla dildon i en behaglig temperatur rekommenderar jag korta sessioner.

Det säger andra kunder

Elvira – “För mig som precis köpt mina första sexleksaker så är det denna som används mest! Den är liten, vilket även är väldigt bra för mig som lätt får ont vid större. Den är enkel att använda.

Låter mer än vad jag hade önskat. Jag använder denna i samband med en Magic Wand och kommer snabbt varje gång! Rekommenderar att man använder den med någon slags klitorisstimulator för att få de bästa orgasmerna!”

Elin – “Vibrerar inte, alldeles för liten och kort i storlek. Den låter extremt högt och man kan tro på ljudet att den ska vibrera riktigt bra, men när man tar i den så känner man inte ett dugg. Riktigt missnöjd.”

baseks multispeed dildovibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Denna lilla skrikrosa skönhet till dildo är själva definitionen på talesättet stora ord och lite verkstad. Dess utseende och ljud ger ett starkt första intryck men är inte lika imponerande i handling. Den kommer i en liten påse och är liten till storleken men har en skrikrosa färg.

Enligt min upplevelse rekommenderar jag denna leksak till någon som är obekväm med större penetrationsredskap eller vill ha en komplettering till sin klitorisvibrator. Dildovibratorn är ganska lurig att justera och det är lätt att komma åt batteriluckan vid användning vilket gör den svår att justera. Storleken på dildovibratorn försvårar ett fast grepp just eftersom den är så kort.

Dildovibratorn blev väldigt varm vid användning vilket gjorde onanisessionerna kortare än vanligt. Leksaken är höggljudd och dess vibrationer är svaga. Det som gör den här dildovibratorn till en nybörjardildo är dess storlek men dess utseende och upplevelse ger en mer avskräckande effekt.

Den kan vara rolig att använda bredvid sin partner men inte för partnern att använda på en själv. G som i gemenskap mellan klitorisvibrator och vibrerande dildo var nyckeln för ett framgångskoncept.

Baseks multispeed dildovibrator för nybörjare för 2 av 5 stjärnor av mig.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här