XL dildo – Bäst i test

504

Det är dags att köpa ny dildo och kanske är det också dags att uppgradera storleken.

XL dildos fyller upp på ett helt otroligt sätt och kan verkligen bli din nya bästa vän när det är dags att onanera.

Det som gör XL och XXL dildos speciella är givetvis storleken. Ofta är det både diametern och längden vi talar om här.

Vi har samlat de XL dildos som är bäst på marknaden och har något för varje smak oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Hitta din nya XXL dildo och gör din onani ännu bättre.

 


 

Testvinnaren: Willie City Luxe Lover Realistisk Silikondildo 23 cm

Willie City Luxe Lover Realistisk Silikondildo 23 cm

Se priset här

 • Realistisk
 • 17,5 cm kan föras in
 • 4,8 cm diameter

Med sina tydliga ådror och välmarkerade ollon är denna XL dildo perfekt för dig som letar efter något stort men realistiskt. Den har en sugpropp som gör att du kan använda den handsfree. Det gör att du kan komma in i alla möjliga härliga ställningar.

Du kan föra in 17,5 av de 23 cm i din kropp. Diametern på 4,8 cm gör att den känns härligt fyllig. Produkten är tillverkad av härligt silikonmaterial som känns mjuk men inte för mjukt inne i dig.

Eftersom du har dina händer fria kan du använda dem till att exempelvis stimulera dina andra erogena zoner som klitoris och dina bröstvårtor.

 


 

Den billiga: Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm

Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm

Se priset här

 • XXL dildo
 • Realistisk
 • Svart färg

Denna xxl dildo har en fantastisk svart färg och hela 30 cm för dig att leka med. Så om storleken har betydelse för dig så är detta din nya bästa vän. Utöver att fylla dig upp helt fantastiskt så kan den också bidraga med en väldigt verklighetstrogen känsla.

Den kanske inte ser så realistisk ut men skenet kan bedraga. De tydliga ådrorna ger dig känslan av en riktig penis samt extra stimulering. Diametern mäter dessutom 4,5 cm vilket gör att den fyller dig på både längd och bredd.

Xxl dildon är gjord i ett TPE material som gör att den kan vara fast och flexibel samtidigt och därför påminner ännu mer om äkta vara.

 


 

Mest populära: King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 35 cm

King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 35 cm

Se priset här

 • Verklighetstrogen
 • Fyllig
 • Sugpropp

Du kan föra in hela 34 cm av denna fantastiska xxl dildo vilket ger dig en skön och fyllig känsla. Diametern är på 6,3 cm vilket verkligen gör att du kommer fyllas helt upp. Ådror och ollon bidrager inte bara med skön stimulering men också ett verklighetstroget intryck.

Sugproppen gör att väldigt många ställningar blir tillgängliga som annars är omöjliga tillsammans med en dildo som du måste hålla i. På grund av den enorma storleken rekommenderar vi den inte till nybörjare.

Kunderna älskar att använda den både vaginalt och analt. Du bestämmer själv vad som passar bäst för dig. Oavsett vart du vill föra in den rekommenderar vi vattenbaserat glidmedel speciellt när det handlar om en så stor produkt.

 


 

Till nybörjaren: King Cock Realistisk Dildo 25 cm

King Cock Realistisk Dildo 25 cm

Se priset här

 • Sugpropp
 • 25 cm
 • 6 cm

Till dig som är ny till lite större produkter rekommenderar vi denna variant från King Cock. King Cock är ett amerikanskt företag som tillverkar handgjorda dildos som är extremt verklighetstrogna. På grund av att produkterna är handgjorda kan de verkligen fokusera på minsta lilla detalj och därmed ge dig den mest realistiska upplevelsen på marknaden.

Ollon, ådror och testiklar gör att den känns otroligt verklig medan de handmålade detaljerna bidrager till att den även ser väldigt realistisk ut. Du kan själv välja om du vill använda produkten analt eller vaginalt då den ägnar sig till båda.

Sugproppen gör det möjligt att experimentera med olika ställningar även om du använder den solo. Du kan dessutom använda den i en strap on harness när du och din partner vill ha lite kul. Den är bra till nybörjare av xxl dildos men har du aldrig provat en dildo förut så kommer den kännas väldigt stor. Därför är den perfekt till dig som i alla fall har lite erfarenhet med dildos sedan tidigare.

 


 

Den fräcka: King Cock Double Trouble

KING COCK DOUBLE TROUBLE

Se priset här

 • Dubbeldildo
 • 35 cm lång
 • 4 cm diameter

För dig som är sugen på en riktigt fräck xl dildo så är King Cocks dubbeldildo ett perfekt alternativ. Trots att utformningen kanske inte är superrealistisk så är känslan av den det.

Ådrorna är härligt markerade för riktigt härlig stimulering. Den är perfekt när du vill ha extra fräck onani eller krydda sexlivet med din partner. PVC materialet är mjukt och härligt.

Vi rekommenderar den till dig som har erfarenhet med sexleksaker och vill ta nästa steg till något ännu fräckare.

 


 

Till den erfarne: Crystal Clear Large Jelly Dildo

Crystal Clear Large Jelly Dildo

Se priset här

 • Transparent design
 • 17,5 cm införbart
 • 5,7 cm diameter

Det är dags att fyllas upp av denna härliga xl dildo. Den är en aning mindre än de varianter vi har kollat på tidigare men det gör den inte mindre fräck. De tydliga testiklarna och formen gör den realistisk.

Färgen som är genomskinlig ger den en extra sexig känsla. Trots att den är mindre än de andra varianterna tycker kunderna att den fyller upp ordentligt och bidrager till härlig onani.

 


 

Nyhet: Doc Johnson Prince Yahshua Dildo

Doc Johnson Prince Yahshua Dildo 26 cm1

Se priset här

 • Gjuten efter Prince Yahshua
 • XXL dildo
 • 34 cm lång

Har du drömt om att ligga med den otroligt sexiga porrstjärnan Bam? Nu har du chansen! Denna dildo är nämligen en avgjutning av hans penis. Det betyder att den har en otroligt realistisk känsla och är verkligen det man kan kalla för en XXL dildo.

Med en längd på 34 cm och en diameter på hela 7 cm kan du vara säker på att bli helt uppfylld och bara njuta av Bam. Med sugproppen i botten kan du komma in i alla möjliga ställningar och drömma om att kunna ta på hans sexiga kropp. Din onani kommer bli oförglömlig varje gång.

Den är gjord i det speciella materialet R5 som liknar hud på ett sätt som inget annat. Då den är väldigt, väldigt stor rekommenderar vi att du också köper glidmedel framförallt om du ska använda den analt.

 


 

XL dildo – när storleken har betydelse

Ja, det som gör xxl dildos speciella är egentligen bara just det storleken. Det är dock bland det viktigaste du ska tänka på när du köper en dildo. Vissa gillar litet och andra gillar stort. Om du läser det här inlägget gissar vi att du är en av dem som gillar en kuk som kan fylla dig helt upp.

En XL dildo kan användas för onani eller som en sexig par sexleksak. Dessa dildos är nämligen ofta så stora att det inte riktigt är realistiskt för din partner att kunna erbjuda samma sak. Det kan därför bli ett härligt inslag i era fräcka lekar.

Har du ingen partner så kan det vara så att du saknar känslan att fyllas upp då är en dildo i storlek XL perfekt även för dig.

Varför ska jag köpa en XL dildo?

Det som gör en XL dildo speciellt är att den ofta talar till dina drömmar. Du kanske har fantiserat om den där 30 cm länge men aldrig fått uppleva det, där kommer din nya XXL dildo in.

Här kommer några fler anledningar till att du ska investera i en dildo:

Penetrering:

Är du inte i ett förhållande så är det svårt att uppleva härlig penetrering. Dildos är utformade för att ge optimal njutning och träffa alla dina bästa punkter. Har du hört om vänner som använder hårborstar eller andra produkter som egentligen inte hör hemma i din vagina? Det finns flera anledningar till att detta inte är optimalt. För det första är dina nedre regioner väldigt känsliga och endast produkter i skonsamma material borde besöka dem. Nummer två så kan de absolut inte ge den samma penetrations känslan som en dildo. Vill du ha en extra verklighetstrogen upplevelse kan du satsa på en dildo med naturtrogna detaljer. Det är perfekt för dig som är singel och vill uppleva penetration. Satsa på en XL dildo nu när du ändå får välja hur stort det ska vara.

Prova analstimulering:

Har ni gått i tankar om att besöka bakdörren så är en dildo perfekt för detta. Ta på en harness och prova lite sexiga anallekar. Vi rekommenderar dock att du börjar lite mildare än en XL dildo om du är helt nytt. En butt plug kan vara bra för nybörjare så kan ni långsamt jobba er upp i storlek. Vi lovar att analt verkligen är något alla borde testa, speciellt män.

Varför ska män testa analt kanske du tänker då. Liksom kvinnor har en g-punkt så har män en p-punkt. Det är en punkt vid prostatan som endast kan nås med analstimulering. Orgasmerna som män kan få vid p-punkts stimulering är 33% starkare än normala orgasmer. Så om ni inte övervägt bakdörren förr så är det verkligen dags. Det kan även vara otroligt skönt för kvinnor med analstimulering då de också har en erogen zon där bak. En tur där bak är kul för alla oavsett läggning och kön. Är ni vana till analt så är en xl dildo verkligen för er.

Ger möjligheten för att experimentera:

Det är lättare att experimentera med en sexleksak än tillsammans med sin partner många gånger. I sängen med din partner finns det nämligen lite press och stress från båda parter om att det ska vara så skönt som möjligt för den andra. Med en dildo kan du gå på upptäcktsfärd i dina erogena zoner utan att stressa och hitta det som känns skönast för dig. Du kanske hittar nya sätt att njuta och kanske hittar du till och med nya ställningar som lättare tar dig till orgasmhimlen. När du vet vad du gillar blir det dessutom lättare att kommunicera det till din partner och ni kan njuta mer tillsammans än någonsin förr.

Sugkoppen ger dig otroliga möjligheter:

Nästan alla av våra förslag ovan har en sugpropp. Det finns en otroligt enkel anledning till detta nämligen att det öppnar upp för otroligt många ställningar. Du kan sätta sugkoppen på väggar, i duschen, på dörrar, högt, lågt, på sidan eller ja, var som helst som känns bra för dig och din njutning. Det gör även att du kan använda dina händer till annan stimulering och därmed njuta mer. En sugpropp är perfekt på en dildo och kan hjälpa dig att hitta din nya favoritposition helt utan partner.

En XL dildo blir bättre med glidmedel

Vi vill också gärna slå ett slag för den fantastiska produkten glidmedel. Den är dessvärre väldigt underskattad men den kan så mycket, speciellt när det handlar om större produkter. Glidmedel har fått ett rykte om sig att endast vara användbart när en person inte kan producera tillräckligt med egen våthet. Det är långt ifrån sanningen.

Glidmedel kan vara till stor hjälp speciellt när vi pratar om XL dildos eller XXL dildos. Det gör nämligen speciellt införingen av produkten så mycket lättare och skönare. För glidmedel har just den egenskapen att göra penetration skönare. Oavsett om det handlar om sex med en partner eller en XL dildo.

Utöver att göra sex skönare hjälper det dig att undgå för mycket friktion samt smärta. Du kanske någon gång har upplevt att det skaver lite när du försöker föra in en sexleksak eller en penis. Det kan lätt undgås med ett bra glidmedel. Faktiskt så rekommenderar man att det används till alla sexleksaker.

Ska ni prova analsex eller annan form för analstimulering med en XL dildo eller annan produkt så är glidmedel nästan nödvändig. Din anal kan nämligen inte själv producera våthet vilket gör att införing kan leda till smärta, obehag och eventuella skador. Vi rekommenderar därför alltid användning av någon form av glidkräm.

Det finns många olika sorter på marknaden men du har kanske sett att det oftast är vattenbaserat som rekommenderas med just sexleksaker. Anledningen är enkel annat glidmedel kan skada produkterna och det vill du ju inte riskera. Vissa produkter kan även användas med silikonbaserade medel. Du kan se på varje produkt vilken sort som bör användas till vilken XXL dildo.

Så vid ditt nästa köp glöm inte att ett bra glidmedel kan göra användningen skönare och du kan dessutom undgå onödiga skador eller obehag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här