Svarta dildos – 7 stycken bästa i test

231

Med en härlig svart dildo sätter man lätt guldkant på tillvaron och får en sexleksak som aldrig sviker en. En stor svart dildo kan komma väl tillhands både när det ska njutas av parlekar tillsammans med partnern och när man vill ha en stund för sig själv med onaniprodukten. Nedan ska vi kika lite närmare på de bästa svarta dildoarna på marknaden inom olika kategorier. Ta gärna också en titt på vår topplista över grova dildos för ännu fler valmöjligheter.

TESTVINNARE – Lee Roys Long Dong

lee roy s long dong

Se priset här

Lee Roys Long Dong är en stor svart dildo med riktigt naturtrogna detaljer. Värt att nämna är det markerade penishuvudet, ådrorna och pungkulorna för att ge ett så realistiskt utseende som möjligt. Materialet som en stor svart dildo såsom den här är tillverkad av är jelly, och detta ser till så att dildon är en aning böjbar samtidigt som den fortfarande håller sin form. På längden uppmäter dildon 20 cm medan bredden ligger på 4,8 cm i diameter, så visst kan man här förvänta sig en ganska stor svart dildo. Det är dock fullt möjligt för både nybörjare och veteranerna att ta del av leksaken.

Sugproppen i bottnen av Lee Roys Long Dong har flera fördelar. Den tillåter en exempelvis att fästa dildon i en harness för att njuta av strap-on lekar tillsammans med partnern. Samtidigt ser sugproppen även till så att dildon kan fästas på golvet eller väggen för onanisessioner utan att behöva använda händerna. Dra nytta av dildon i sovrummet, vardagsrummet eller ta med den in i duschen och ner i badet då leksaken är fullkomligt vattentät. För fler realistiska dildos, klicka här och kika på en händig topplista.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Kan användas med både vattenbaserat- och silikonbaserat glidmedel
 • Vattentät för lekar i duschen eller badet

Nackdelar:

 • Vissa anser att dildon är lite hård

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Slender Silikondildo Medium

sinful slender silikone sort dildo medium

Se priset här

Vad sägs om en len, skön och stilren silikondildo som blir perfekt både för nybörjaren och den erfarna oavsett om det är tal kring vaginal eller anal stimulans? Det är just detta som Sinful Slender Silikondildo Medium har att bjuda på. Detta är en svart dildo med en längd på 14,5 cm samt en bredd på 2,8 cm i diameter. Den lätt böjda formen ser till så att dildon träffar g-punkten eller prostatan, och med dess lena silikonyttre blir leksaken mycket skön att föra in så länge man även har ett vattenbaserat glidmedel vid sidan om.

Vid basen finner man en riktigt kraftig sugpropp som tillåter en att fästa dildon på både väggar, golv samt till och med i badkaret för handsfree lekar. Kika även gärna på vår topplista över dildos med sugpropp om det här är en viktig detalj som man vill att ens dildos ska ha. Sugproppen hos Sinful Slender Silikondildo Medium är dock inte bara gynnsam för att fästa på plana ytor, utan även för att kunna sätta fast dildon i en harness. Njut av parlekar med en strap-on som öppnar dörren till helt nya upplevelser.

Fördelar:

 • Tillverkad i silkeslent silikon
 • Lätt böjd för att träffa G-punkten eller prostatan
 • Mycket kraftig sugpropp för att fästa i badkaret

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN BILLIGA – Willie City Lover Realistisk Sugpropp Dildo 23 cm

willie city lover realistisk dildo 23 cm

Se priset här

Om man vill ha en stor svart dildo med betoning på STOR blir man inte besviken när man ser den här sexleksaken. Willie City Lover Realistisk Sugpropp Dildo 23 cm är såsom namnet antyder hela 23 cm lång varav 21 cm kan föras in. Bredden ligger på 3,8 cm i diameter, och när man tittar på den fullkomliga storleken är en stor svart dildo som den här verkligen en bjässe.

En stor svart dildo såsom Willie City Lover Realistisk Sugpropp Dildo 23 cm är tillverkad av materialet TPE samt har ett mycket naturtroget utseende. Med mycket detaljerade ådror och ett markerat ollon kan man sannerligen förvänta sig att få en realistisk svart dildo som finns där för en både under onanisessionerna och parlekarna. Som grädden på moset slipper man att tömma hela sin plånbok då sexleksaken är mycket billig, så kvalitet behöver inte kosta skjortan. Sist men inte minst bör sugproppen nämnas, och denne ser till så att man kan njuta av leksaken handsfree samtidigt som det går bra att fästa dildon i en harness.

Fördelar:

 • Förbluffande billigt
 • Perfekt för de som letar efter en riktigt stor svart dildo
 • Sugpropp i botten för handsfree lekar och för strap-on

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

MEST POPULÄRA – Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator

sinful soft rechargeable realistic vibrator

Se priset här

När en stor svart dildo inte är nog kanske man vill kika närmare på en dildovibrator för att få ta del av stimulans på flera olika sätt. Stimuleras som aldrig förr av en leksak med ett lent silikonyttre samt ett markerat ollon för att få ett så realistiskt utseende som möjligt. Precis såsom namnet antyder är det här en stor svart dildo som bjuder på vibrationer, och närmare bestämt 8 olika vibrationslägen som man kan skifta mellan för att hitta det som passar en. Här är det inga batterier som behövs då man laddar upp vibratorn med en USB-laddare: ladda i tre timmar och njut sedan av leksaken i en timme innan den måste laddas igen.

En stor svart dildo som den här är 18 cm lång med en bredd på 4,3 cm i diameter där vibratorn är som bredast. Med en kraftig sugpropp vid basen kan man fästa sin leksak där man vill ha den på antingen väggar eller golv när det är dags för lekar utan att använda händerna. Samtidigt ser basen till så att man får ett bättre grepp kring sin stora svarta dildo, så börja njuta omedelbart själv eller med partnern!

Fördelar:

 • Härligt silikonyttre
 • 8 vibrationslägen att välja mellan
 • Laddas enkelt upp med en medföljande USB-sladd

Nackdelar:

 • Sugproppen fäster inte särskilt väl

TILL VARDAGEN – Realistic Dildo Black 15 cm

realistic dildo black 15 cm

Se priset här

Vi har kikat på några ganska stora dildos, men hur blir det för de som är ute efter en lite mindre svart dildo? Då kommer Realistic Dildo Black väl tillhands med sina 15 cm i längd samt bredd på 3,5 cm i diameter. För detta skäl är dildon ett ypperligt val för de som inte är vana vid dildos och gärna börjar med en lite mindre variant. Sexleksaken är prisvärd och har framställts i PVC, ett material som ser till så att dildon håller sin form även vid flitig användning.

Det mest imponerande med en svart dildo som den här är det verklighetstrogna utseendet. Dildon kommer utan tvekan så nära den äkta varan som det bara går med sina detaljerade pungkulor, ådror och ollon som får leksaken att kännas ännu mer verklig. Sugproppen i bottnen gör det dessutom fullt möjligt att fästa dildon på väggar eller golv för att krydda till onanisessionerna eller parlekarna.

Fördelar:

 • Mycket naturtroget utseende
 • Storlek som är perfekt för nybörjare
 • Sugpropp för att fästa dildon på väggar eller golv

Nackdelar:

 • Materialet är en aning hårt

DEN FRÄCKA – Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator

baseks klassisk realistisk dildo vibrator

Se priset här

Då återgår vi till en härlig silikonleksak i form av en onaniprodukt som inte bara är en stor svart dildo, utan också en vibrator. Här är det en längd på 19 cm som gäller med en bredd på 4 cm i diameter. Det markerade ollonet och ådrorna står ut ganska rejält på den här leksaken för att säkerställa att dildon känns som den äkta varan. Samtidigt gör dess silikonyttre så att det blir lent och skönt att föra in dildon vid användning. Glöm dock inte att använda ett vattenbaserat glidmedel!

Det vore inte en ordentlig stor svart dildo som vibrerar utan ett flertal vibrationslägen att välja mellan. Just Baseks Klassisk Realistisk Dildovibrator ger en möjligheten att skifta mellan 7 vibrationsmönster, och man åstadkommer detta med hjälp av knapparna på själva leksaken. Svårare än så är det inte, men det är värt att komma ihåg hur två stycken AA-batterier måste köpas separat för att leksaken ska fungera. Batterierna är dock väl värda besväret när man tar hänsyn till hur mycket en stor svart dildo som den här har att bjuda på.

Fördelar:

 • Lent silikonyttre
 • 7 vibrationsmönster att välja mellan
 • Passande till både nybörjare och experter

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

TILL DEN ERFARNA – Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm

willie city lover relastisk dildo 30 cm

Se priset här

Då har vi kommit till den största dildon på listan, och det är kanske inte helt överraskande att den befinner sig inom kategorin ”Till den erfarna”. Här har vi nämligen en stor svart dildo som får resten av leksakerna att se små ut i jämförelse. Willie City Lover Realistisk Dildo 30 cm är en förvånansvärt billig stor svart dildo som bjuder på en naturtrogen upplevelse i ett enormt format. De mycket tydliga ådrorna samt det markerade ollonet lägger till en extra dimension till njutningen på ett förträffligt sätt.

Med en total längd på 30 cm där hela längden går att föra in är Willie City Lover Realistisk Dildo en dildo för de lite mer erfarna användarna. Även bredden på 4,5 cm i diameter ser till så att man fylls ut och får antingen onanisessioner eller parlekar som imponerar. Om du vill kika på flera enorma dildos är det värt att ta en tur över till Lovebuddys topplista över XL dildos.

Fördelar:

 • Perfekt för de som är ute efter en enorm dildo
 • Naturtroget utseende
 • Väldigt prisvärd

Nackdelar:

 • Inte ett bra val för nybörjare

Glidmedel att beställa tillsammans med en stor svart dildo

Att endast köpa en stor svart dildo utan några ytterligare tillbehör är fullt möjligt, men om man är ute efter den ultimata upplevelsen vid onani eller parlekar gäller det att man satsar på vissa händiga tillbehör. Ett av tillbehören som de flesta säkerligen känner till är glidmedlet, men vilket glidmedel man bör vända sig till är det kanske inte alla som är medvetna om. Tumregeln är att ett silikonbaserat glidmedel aldrig ska användas tillsammans med en silikonprodukt då det kan förstöra leksaken, så om man exempelvis har beställt en stor svart dildo i silikon är det ett vattenbaserat glidmedel som gäller.

Om det dock skulle vara så att ens dildo är tillverkad av glas eller att annat material som tål silikonbaserade glidmedel är det fritt fram att satsa på detta – och det kan bli särskilt gynnsamt då silikonbaserade glidmedlen vanligtvis torkar ut saktare än vattenbaserade varianter. För de som har planer på att dra nytta av en stor svart dildo vid anala lekar finns det särskilda anala glidmedlen som kan beställas. Välj därför rätt glidmedel för rätt ändamål.

Rengöring och underhåll av en stor svart dildo

Utöver glidmedel bör man se till att vända sig till ett rengöringsmedel som är tillverkat för att passa tillsammans med sexleksaker. I vanliga fall hittar man detta genom att helt enkelt söka på ”sexleksaksrengöringsmedel”. Kanske frågar man då sig själv varför inte tvål går lika bra, men det finns en rad nackdelar med att använda just tvål: det kan slita på leksakerna, det kan finnas tvålrester kvar på leksaken tills nästa gång man ska använda den och ens sexleksak blir helt enkelt inte lika ren.

Då de flesta sexbutiker säljer sexleksaksrengöringsmedel kan man slå två flugor i en smäll genom att beställa en stor svart dildo och ett rengöringsmedel samtidigt. Med både ett glidmedel, en dildo och ett rengöringsmedel har man allt man kan tänkas behöva för att njuta antingen själv eller med partnern.

Som ett sista tillbehör får man inte glömma batterier om det är så att man har köpt en dildovibrator. Vissa vibratorer laddas upp med en USB-sladd och i vissa fall kan batterier ingå i paketet, men om ens dildovibrator drivs med ofta förekommande batterier såsom AA- eller AAA-batterier finns det en stor risk att de måste köpas separat. Se därför till så att man har batterier hemma innan ens dildo levereras och var redo att börja njuta omedelbart!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här