Latex Dildo – Bästa i test

30

En latex dildo är ett riktigt fräckt tillskott till parlekarna tillsammans med partnern. Den kinky känslan som just en latex dildo kan bjuda på är någonting som uppskattas av många, och visst finns det en lång rad olika modeller. Vissa dildos av detta slag kommer i en harness medan andra är en del av olika fetish kläder såsom shorts eller vibrerande trosor.

 

Vad som än låter spännande för dig finns det säkerligen någonting passande på listan nedan. Vi ska gå igenom ett antal olika latex dildo produkter och recensera var och en, så fortsätt att läsa för att hitta din favorit!

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Sharon Sloane Latextrosa med Dubbeldildo

sharon sloane latex trusse med dildo

Se priset här

Först på listan har vi Sharon Sloane Latextrosa med Dubbeldildo, prisvärda latex dildo pants som inte bara agerar som ett snyggt plagg, utan också som en dubbeldildo. Personen som bär trosorna blir nämligen penetrerad av en invändig dildo samtidigt som plagget även har en utvändig dildo för att penetrera partnern. Det är njutning för båda samtidigt, helt enkelt!

Fördelar:

 • Kommer med både en invändig och utvändig dildo
 • Flera olika trosstorlekar att välja mellan
 • Perfekt till parlekarna

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Med en utvändig dildo som har en längd på 19 cm och en invändig variant med en längd på 14 cm kan både en själv och partnern njuta av penetrering samtidigt. Det här är med andra ord en perfekt produkt för att krydda till det i sovrummet.

Rekommenderat till

Dessa trosor blir perfekta för dig som vill att både du själv och partnern ska få njuta av penetrering samtidigt. Med tanke på att det finns tre olika storlekar att välja mellan kommer trosorna att passa de flesta, och det fräcka latexutseendet gör naturligtvis bara saken bättre.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Så länge du är medveten om att det här plagget måste rengöras förhand kommer du att få stor nytta av de prisvärda trosorna. Se till så att både du och din partner stimuleras samtidigt med dessa fantastiska latex dildo pants som enkelt kan kompletteras med andra fetischkläder.

TILL NYBÖRJAREN – FF Beginners Penetrix Strap-on Black

ff beginners penetrix strap on black

Se priset här

Nästa leksak på listan är en justerbar harness som har en fräck dildo i naturlatex som ni kan experimentera med för spännande parlekar tillsammans. Denne latex dildo är ett bra val för nybörjare och riktigt lättanvänd.

Fördelar:

 • Justerbar harness som passar de flesta
 • Fräck latexdildo
 • Perfekt till nybörjare

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Strap-on lekar kan vara riktigt härliga, och särskilt om man väljer en latex dildo som verkligen imponerar. I det här paketet får du både en skön 13 cm lång dildo samt en harness som går att justera så att den passar dig eller partnern perfekt.

Rekommenderat till

Oavsett om du har lång erfarenhet av strap-on lekar eller inte är det här en utmärkt leksak för dig. Få både en latex dildo och en harness som kommer att bli mycket passande tack vare att den är justerbar.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Den smala och mjuka latex dildon är en härlig leksak att penetreras av, och för bäraren är det lika bekvämt tack vare den justerbara harnessen. Produkten sitter därför perfekt om din kropp oavsett vad.

DEN BILLIGA – Fetish Fantasy Hollow Strap-On 15 cm

fetish fantasy hollow strap on flesh 6 5 inch

Se priset här

Nästa leksak kommer i form av en strap-on harness tillsammans med en 15 cm lång dildo som är tillverkad i ett relativt fast gummimaterial. Denne harness kan bäras av både män samt kvinnor, och tack vare att den är justerbar kan du förvänta dig perfekt passform.

Fördelar:

 • Kan användas av både män och kvinnor
 • Harnessen är justerbar för att passa de flesta
 • Utmärkt till både nybörjare och de erfarna

Nackdelar:

 • Vissa anser att dildon är en aning hård

Min personliga upplevelse

Fetish Fantasy Hollow Strap-On är en fräck harness med dildo som kan användas av både män och kivnnor. Trots att dildon är en aning hård kan detta bli ett härligt tillskott till parlekarna som inte kostar skjortan.

Rekommenderat till

Om du är ute efter en billig och lättanvänd dildo med harness kommer du att få stor glädje av den här produkten. Njut av den tillsammans med din partner och få en natt som ni sent kommer att glömma.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Används flitigt, lagom längd för henne att ta emot hela. Rekommenderas.”

Sammanfattning

Gör de kommande nätterna med partnern extra spännande genom att ta fram den här billiga och högkvalitativa produkten. Med en justerbar harness och en fräck 15 cm dildo har ni många sköna stunder framför er.

MEST POPULÄRA – Latex Kalsonger med Anal Dildo

latex underbukser med anal dildo

Se priset här

Både ge och ta emot anal stimulering med hjälp av Latex Kalsonger med Anal Dildo. Den här typen av latex dildo pants kommer i form av ett par kalsonger som har en invändig analdildo därbak samt en utvändig penis sleeve därframme som du kan fästa en dildo i. Så länge du har det här plagget vid din sida kan du förvänta dig fräcka parlekar med någon som du håller kär.

Fördelar:

 • Ett plagg som ser till så att båda parter stimuleras samtidigt
 • Bjuder på en riktigt snygg wetlook
 • Kan enkelt kompletteras med andra fetischkläder

Nackdelar:

 • Kommer bara i en storlek

Min personliga upplevelse

Varför nöja sig med en latex dildo när man kan njuta av två stycken samtidigt? Det här är ett underbart plagg som ser till så att båda parter stimuleras på samma gång!

Rekommenderat till

Om du älskar fräcka latex plagg och dessutom vill ta parlekarna till helt nya höjder är det här den perfekta produkten för dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Mycket kul, kinky leksak. Dildon är lagom tjock och strålar i sin närvaro hela tiden. Penis sleeven är också lagom tajt. Mindre bra är att utrymmet mellan penis och dildon är för stor vilket gör att dildon lätt halkar ur rumpan. Sammanfattningsvis mycket rolig leksak! Rekommenderas.”

Sammanfattning

Uppgradera från en latex dildo till två! Ta på dessa fräcka kalsonger och stimuleras analt av den invändiga dildon därbak medan du penetrerar partnern med hjälp av att föra in en dildo i penis sleeven därframme!

DEN FRÄCKA – Japansk Latex Trosa med Dildo

latex trusse med dildo

Se priset här

När vi nu börjar närma oss slutet av listan får vi absolut inte missa att nämna Japansk Latex Trosa med Dildo där du både får ett snyggt plagg och en invändig latex dildo samtidigt. Du stimuleras därför medan du bär plagget för fräcka lekar antingen på egen hand eller med partnern.

Fördelar:

 • Tillverkade i behagligt 100 % naturlatex
 • Diskreta nog att kunna användas offentligt
 • Flera storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Kinky är bara förnamnet! När dessa fräcka trosor med en invändig latex dildo bärs öppnar det dörren till både spännande lekar i hemmet och ute i det offentliga. Överraska partnern i sovrummet genom att bara bära trosorna eller ta på dem under dina vanliga kläder för att konstant stimuleras på ett diskret sätt.

Rekommenderat till

Dessa trosor med en invändig latex dildo är ett passande val för de som älskar kinky plagg samt kanske till och med vill ge sig ut i det offentliga för fräcka diskreta lekar.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Jag ger femmor rakt igenom!

Trosorna sitter otroligt bekvämt, även på mig som har en större rumpa. Jag känner mig sexig i dom och det mesta i hemmet (eller utanför) blir roligare med den konstanta penetrationen.”

Sammanfattning

Japansk Latex Trosa med Dildo är det där perfekta plagget för både offentliga diskreta lekar och när du bara vill få njuta lite extra i sovrummet med någon som du håller kär.

TILL DEN ERFARNE – CalExotics The Original Accomodator Dildo

calexotics the original accomodator dildo

Se priset här

Den mest unika latex dildon har sparats till sist, och vi talar då om CalExotics The Original Accomodator Dildo: en leksak som fästs runt huvudet. Välj mellan antingen en beige eller svart färg och använd denne fräcka latex dildo för att penetrera partnern medan tungan och resten av kroppen fritt kan stimulera henne på andra sätt!

Fördelar:

 • Justerbar för att passa de flesta
 • Mycket unik sexleksak som kryddar till det i sovrummet
 • Tillverkad i fräckt latexmaterial

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

CalExotics The Original Accomodator Dildo är en kinky sexleksak för paren som vill testa på någonting spännande och unikt. Fäst bara din latex dildo runt huvudet och justera den för perfekt passform. Sedan är det fritt fram att börja njuta tillsammans med någon som du håller kär.

Rekommenderat till

Om en gammal hederlig latex dildo är lite för tråkigt enligt dig kan du ta beslutet att verkligen krydda till lekarna med en fräck leksak som spänns fast runt huvudet.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Den här leksaken vill du inte missa om du älskar unika och kinky dildos. Med en latex dildo på 12,5 cm och ett justerbart spänne är det här en lättanvänd leksak som kan beställas till ett mycket rimligt pris.

Summering

Då har vi gått igenom och kikat närmare på ett antal latex dildo alternativ, och då återstår det bara att besvara frågan kring vilken som är den bästa. Här beror det mest på vad du föredrar och vad din budget ligger på. Om det är diskret offentlig njutning som fångar upp ditt intresse kan jag rekommendera Japansk Latex Trosa med Dildo som kommer utrustad med en invändig latex dildo. Den här kommer inte att märkas av när du bär trosorna under kläderna, så det är fritt fram att välja om du vill bära plagget i hemmet eller ute i det offentliga.

Om du anser att vanliga dildos är lite för tråkiga kanske du vill prova på någonting nytt och unikt som definitivt kommer att sätta sprätt på vardagen. Då kan CalExotics The Original Accomodator Dildo bli ett passande val för dig tack vare att den här fräcka dildon kan fästas runt huvudet.

Sist men inte minst kanske det bara är en vanlig hederlig latex dildo som intresserar dig utan några konstigheter eller extra detaljer. Om detta är fallet skulle jag rekommendera FF Beginners Penetrix Strap-On Black. Det här är helt enkelt ett set som innehåller en skön latex dildo och en justerbar harness så att du lätt och smidigt kan börja njuta av underbara strap-on lekar med din partner. Vad du än letar efter finns det definitivt en latex dildo som blir rätt för dig, så ta gärna en närmare titt på några av modellerna som ser intressanta ut enligt dig!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här