Penisförlängning – Bästa produkter i test

1087

En penisförlängare kan vara en rad olika produkter men med samma syfte att ge din penis extra längd, tillfälligt eller permanent. Att få en längre penis är nog något som många av oss gått och drömt om. För att sedan slås av tanken att detta givetvis är omöjligt.

Men drömmen kan bli verklighet oavsett om du bara vill ge din partner en överraskning för natten eller letar efter ett långvarigt resultat. Det finns garanterat en penisförlängare som gör just dina drömmar till verklighet.

Vi har samlat de bästa penisförlängarna på marknaden för att du ska kunna hitta din favorit

Översikt Priskoll
Proffessionals Power PenisPump 25 cm Testvinnare Se priset
Male edge bacic Nybörjaren Se priset
Den billiga Se priset

 

 

Professionals Power Penispump 25 cm – Testvinnaren

Proffessionals Power PenisPump 25 cm

Se priset

 • Transparent
 • Behaglig
 • Prisvärd

Denna transparente penispump gör att du med hjälp av mätaren kan läsa av precis hur mycket din penis växer. Du kan dessutom se den växa och bli mer fyllig. Produkten är otroligt lätt att använda. Du för bara in din penis och börjar pumpa.

Den kan användas av de flesta då den passar till penis med storlek på upp emot 25 cm. Du får den till ett otroligt bra pris.

Nackdelen här är att du får vad du betalar för. Det är absolut en helt funktionell penisförlängare men den är också väldigt basal. Läs alltid instruktionerna vid användning av en penispump. Det är viktigt att du följer de precisa anvisningarna och inte använder den för länge åt gången.

Se priset

 


 

Crystal Skin Penisöverdrag– Den billiga

Se priset

 • Längre njutning
 • Extra fyllighet
 • Töjbar

Denna penisförlängare ger dig inte bara en större penis men förlänger också er njutning. Det betyder att den ger extra njutning för både dig och din partner. Överraska din partner med ett samlag som håller hela natten.

Penisförlängaren har dessutom en inre struktur som stimulerar dig. Så du får en penismassage samtidigt som du penetrerar din partner med din stora kuk. Det är därför en otroligt allsidig och njutningsfull produkt som ni kommer ha otrolig glädje av.

Den är tillverkad i mjukt TPR material som är töjbar och passar nästan alla penisstorlekar. Materialet är dessutom transparent vilket gör att det ser mer naturligt ut. Produkten mäter på 16 cm med ett inre djup på 11 cm och en inre diameter på 2,5 cm dessa är dock som nämnt töjbara. Det är en riktig kundfavorit och den är otroligt prisvärd.

Använd den med glidmedel och gör er redo för en lång och stor upplevelse.

Läs hela recensionen här

 


 

Maleedge basic – Till nybörjaren

Male edge bacic

Se priset

 • Medicinskt bevisad effekt
 • Permanent förlängning
 • Låg vikt

Pensiförlängaren som har vetenskapen och medicinen på sin sida. Ja, den fungerar faktiskt. Den blev utnämnd att vara den effektivaste penisförlängaren av ”British Journal Of Urology”. Ge den 30 dagar och den ger dig en förlängning på mellan 10 och 15 %. Det är den sista penisförlängaren du behöver prova.

Den fungerar på det sättet att den sträcker ut din penis. Den genomsnittliga ökningen är 24% på längden och 17% på omkretsen. Detta är efter längre tids användning men redan efter en månad kan du se en markant skillnad.

Många andra modeller innehåller metall som givetvis kan kännas obehagligt på dina känsliga ädlare delar. Maleedge Basic är därför gjord av plast som är snällare mot din kropp. Att den inte innehåller metall gör den dessutom lättare vilket gör den mer behaglig att gå runt med. Penisförlängaren har en vikt på 69 gram men en dragkraft på otroliga 2,8 kilo.

Den passar nästan alla storlekar då den kan användas till en penis på allt mellan 4 cm och 24 cm. Dessutom kan den även användas av dig med krökt penis och också hjälpa med att göra den rakare. Den kan bli hela 90% rätare efter ett års användning.

En nackdel är att den kan upplevas som lite obehaglig men kunderna älskar den ändå eftersom den ger goda resultat. Många penisförlängare som ska ha permanenta resultat levererar dessvärre inte. Så vi kan förstå om du är skeptisk men den här har både vetenskapen och kunderna på sin sida. Vi har endast tagit med de produkter som är bäst i test i dessa rekommendationer och den här är en av få permanenta penisförlängare där människor upplever goda resultat.

Se priset

 


 

Loving Joy Mighty Penis Sleeve – Mest populära

Loving Joy Mighty Penis Sleeve

Se priset

 • 7,6 cm förlängning
 • Naturtrogen känsla
 • Töjbar

Den perfekta penisförlängaren till att överraska din partner med. Din penis blir inte bara 7,6 cm längre utan också 25% fylligare. Gör er redo för en kittlande, stor orgasm resa.

Den sitter ordentligt på plats med hjälp av en flexibel ball-strap som du fäster runt din pung. Det gör att ni inte ska vara oroliga för att den glider under akten. Ni kan med andra ord låta ert samlag bli hur intensiv ni vill.

Penisförlängaren är gjord av TPE som är både flexibelt och genomskinligt. Detta ger en otroligt realistisk känsla. Längden är 17,6 cm med ett inre djup på 10 cm och en diameter på 2,8 cm. Den är dessutom töjbar vilket gör att den passar nästan alla män.

Kunderna älskar både materialet, storleken och priset. Du får den nämligen till ett fantastiskt pris.

Se priset

 


 

Auto Pump Plus – Den fräcka

Auto Pump Plus

Se priset

 • Automatisk
 • 4 hastigheter
 • Stark

Den här pumpen kan inte bara ge dig en effektiv förlängning utan också njutning under användning. Med fyra nivåer av intensitet kan du anpassa den precis till dina behov. Välj rätt tryck för just dig.

Du kan använda den för att få en erektion som går rätt snabbt. När du har fått erektion kan du också välja att fortsätta lite längre för ett mer kraftfullt resultat.

Penisförlängaren är gjord av härligt silikonmaterial för optimal passform och bekvämlighet. Den passar en penislängd på upp till 20,5 cm. Måttstocken på sidan gör det möjligt för dig att mäta hur bra resultat du får. Du kan uppleva din penis växa i real tid!

Produkten är uppladdningsbar så du behöver inte tänka på att krångla med batterier. För bäst resultat ska du använda produkten med vattenbaserat glidmedel.

Se priset

 


 

Chrystal Skin Penis Sleeve Vibro – Den fräcka

chrystal skin penis sleeve vibro 2000x2000

Se priset

 • Transparent
 • Avtagbar vibrator
 • Tydliga ådror

Om du letar efter en tillfälligt större och grövre penis som dessutom kan ge både dig och din partner ökad njutning, så har du hittat rätt. Din penis blir hela 5 cm större än normalt så du kan verkligen imponera på din partner med denna penisförlängare. En smidig pungring gör att den sitter bra på plats under hela akten oavsett hur intensivt ert samlag blir.

Produkten inkluderar även en minivibrator till klitoris som är avtagbar. Så hon kan utöver din längd också imponeras av de kittlande vibrationerna. Klitoris är kvinnans njutningscenter så en överraskande stimulering av detta område kommer definitivt få din partner till orgasmhimlen.

Den är 23 cm lång och av dessa är 15 cm möjliga att föra in. Du kan även använda den på din dildo för en extra trevlig stund.

En nackdel kan vara att vibratorn är batteridriven så dessa ska du komma ihåg att byta ut. Den är en riktig kundfavorit och du får den till ett otroligt bra pris.

Se priset

 


 

Hollow Strapon 25 cm – Nyhet

Hollow strapon 25 cm

Se priset

 • Inklusive ögonmask
 • 25 cm lång
 • Tillfällig penisförlängning

Det här är den perfekta produkten för dig som vill ha upplevelsen av en längre penis. Den är 25 cm lång och i ljus hudfärg. Penisförlängaren är ihålig så du lätt kan föra in din penis. Materialet är det flexibla men också fasta materialet PVC.

Den inre diametern är 3,2 cm och längden inuti är 24,1 cm. Den sitter stabilt på plats med dess harness i resår.

Ni kan använda produkten i rollspel och fräcka dominanslekar eller bara till när du vill överraska din partner med lite extra längd. Det är en produkt som kan användas av alla kön.

Den fungerar lika bra till analpenetration som vaginal. Använd produkten med glidmedel. Det är extra viktigt vid analt bruk. Då ditt anal inte producerar naturligt glid som vaginan gör. Dock rekommenderar vi alla att använda glidmedel då det ger en ännu skönare känsla.

En nackdel kan vara att den är rätt lång vilket inte faller alla i smaken. Det beror givetvis på vad du tycker om. Vi rekommenderar att du börjar med något lite mindre om du är ny till denna typ av leksaker.

Se priset

 


 

En penisförlängare är bra för ditt självförtroende

Om det är något som kan föra till osäkerhet både i sängen och utanför så är det din penisstorlek. Samhället har gjort det till din viktigaste kroppsdel och bestämt att det är viktigt att den är stor. Men alla föds inte med en jättepenis. Det är faktiskt något de flesta av oss inte gör men ändå är det vad som förväntas.

Du kanske känner igen känslan av att ska ha sex med en ny partner för första gången. Ni tar på varandra, det är sexigt och spännande. En spänning som bara stiger när ni börjar klä av varandra. Men som kommer din oro och osäkerhet in i bilden. Vad kommer hon tycka när hon får se din penis… Spänningen blir till obekväm nervositet istället.

Med en penisförlängare är det slut på dessa obekväma stunder. Oavsett om du är ute efter en permanent lösning eller en tillfällig så finns det som du kan se ovan en produkt som kan ge dig ditt självförtroende tillbaka.

 

Permanent penisförlängning

Penisen är en viktig kroppsdel för de flesta män som vi fastställt ovan. Om den inte mäter den längd som önskas kan det leda till väldigt mycket osäkerhet. Det är kanske där du känner att din manlighet ligger och du vill att den ska matcha hur du känner dig på insidan. Så det handlar inte bara om osäkerhet men identitet och det är ju otroligt viktigt.

Många permanenta penisförlängare fungerar inte. Du blir sålt piller och krämer som ska få din penis att växa. Vitaminer kommer dessvärre förmodligen inte att få din penis till att bli magiskt längre. Dock skulle detta nog vara den lättaste vägen om det fungerade. Det finns även operationer som kan förlänga din penis. Det är ett säkrare alternativ för resultat än piller och krämer. Dock är operation något som tar tid och alltid kommer med risker.

När du ska hitta en penisförlängare som verkligen fungerar ska du förlita dig på vetenskapen bakom produkten och kolla på recensioner för produkten. Vi har givetvis valt ut en penisförlängare här som har vetenskapen på sin sida och den har dessutom fantastiska omdömen från kunder.

Att permanent försöka med att förlänga sin penis är inte en njutningsfull process men resultatet brukar vara värt det. Det är inte heller något som går på en dag. Processen tar tid och kräver tålamod. Det är alltså något som kräver lite av dig men kan göra otroligt mycket för ditt självförtroende och din manlighet.

 

Olika slags penisförlängare

Det finns många former för penisförlängare som du nog kunde läsa på produkterna. Man brukar tala om:

Penispumpen använder ett vacuum sug för att göra penis längre och mer fyllig. Den kan dessutom göra så att du håller längre då man brukar använda den tillsammans med en penisring. En penisring stryper blodflödet och gör att din erektion blir mer kraftfull och att den håller längre. Det är det mest naturliga sättet att förlänga din penis tillfälligt på. De flesta andra penisförlängare kräver att du har ett överdrag på din penis även under sexakten. Det slipper du med en penispump.

Sleeve: det är en produkt som du trär över din penis och behåller på under sexakten. Ofta är en sleeve gjord i naturtroget material så att ni ska få en verklighetstrogen känsla. Typiskt är en sleeve gjord i plast eller silikon som är mjukt och härligt mot kroppen. Ofta har produkterna tydliga ådror och ger dig några extra centimeter och bredd att leka med.

Strap-on: en strap-on är en dildo på en strap-on-harness. Det kan vara en ihålig dildo eller en helt vanlig dildo. Denna slags produkt är därför unisex. Då en strap-on kan bäras av både män och kvinnor. Att det är en dildo gör att storleken kan vara precis så stor som ni önskar. Bara fantasin sätter gränser och ni kan uppnå storlekar som inte kan uppnås naturligt. Detta är den mest onaturliga produkten av tillfälliga penisförlängare men kanske också den mest spännande.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här