De 8 fräckaste långa dildoarna – bäst i test

316

Är onanisessionerna eller parlekarna i behov av någonting extra för att krydda till stunderna som aldrig förr?

Då kan man vilja satsa på en lång dildo som finns där för en i vått och torrt. Oavsett om man letar efter en lång anal dildo eller en lång smal dildo för vaginal penetrering finns det någonting för alla – det gäller bara att hitta rätt, och visst blir sökandet enklare med hjälp av en händig topplista.

Kika på listan över de bästa långa dildoarna på marknaden och få tag på en snygg variant som håller hög standard!

 


 

TESTVINNARE – Thick Double Dildo

thick double dildo

Se priset här

Varför nöja sig med en vanlig dildo när man kan njuta av en fantastisk dubbeldildo? Thick Double Dildo är en naturtrogen sexleksak som liknar den äkta varan förutom på ett sätt: båda ändarna har nämligen ett penishuvud.

Detta betyder att både en själv och ens partner kan stimuleras på samma gång för en upplevelse utöver det vanliga. Ta fram en lång dildo såsom Thick Double Dildo när parlekarna ska göras ännu mer spännande!

Dildons fulla längd ligger på lite över 40 cm, så visst har man mycket att leka med. Även på bredden imponerar den här sexleksaken med hela 4,6 cm i diameter som utan tvekan fyller ut en helt.

Thick Double Dildo är kanske inte det bästa valet för nybörjare, men om man har erfarenhet av lite större dildos eller dubbeldildos blir den här varianten en klar favorit. Som grädden på moset är det värt att nämna hur naturtrogen sexleksaken är när det gäller utseendet. Med detaljerade ådror, markerade ollon och en mycket realistisk färg blir det som om man penetreras av den äkta varan.

Fördelar:

 • Dubbeldildo som två personer kan använda samtidigt
 • Naturtroget utseende
 • Riktigt stor för de som vill fyllas ut ordentligt

Nackdelar:

 • Inte det bästa valet för nybörjare

 

TILL NYBÖRJAREN – European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

european lover naturtro dildo 23 cm

Se priset här

Vill du ha en lång dildo som blir passande för både nybörjaren och den lite mer erfarne? European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm är då en sexleksak som man säkerligen kommer att tycka om: den är utomordentligt billig, realistisk och är framställd i en lämplig storlek för många dildoanvändare. Här är det tal om en totallängd på 23 cm där 20 cm kan föras in.

Detta är en lång smal dildo som utan problem kan användas handsfree tack vare att leksaken är utrustad med en sugpropp. Dra nytta av detta för att fästa dildon på diverse plana ytor för nya spännande lekar.

Det är upp till en själv om man vill använda sig av European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm själv när man onanerar eller om man hellre bjuder in partnern för lekar tillsammans. Man blir utan tvekan överraskad av hur realistisk dildon ser ut med sina ådror och markerade penishuvud, så när man väl för in den känns det så nära den äkta varan som det går. Kom bara ihåg att använda glidmedel för att få det där perfekta glidet!

Fördelar:

 • Passar både nybörjare och erfarna
 • Sugpropp för handsfree lekar
 • Mycket billig

Nackdelar:

 • Har en svag gummilukt till sig

 

DEN BILLIGA – NMC Curved Passion Realistisk Dildo

nmc curved passion realistisk dildo

Se priset här

För att nå prostatan eller g-punkten precis rätt kan man vara i behov av en lätt böjd lång dildo, och det är precis vad man får med NMC Curved Passion Realistisk Dildo. Oavsett om man vill använda den som en lång anal dildo eller om man är ute efter vaginal stimulering kan den här sexleksaken leverera på alla plan.

Med detaljerade testiklar, ådror och ett ollon känns det nästan som den äkta varan när man för in leksaken, så det är bara att blunda, luta sig tillbaka och fantisera.

Slipp fullkomligt att använda händerna när du fäster en lång smal dildo som den här på väggen eller golvet med hjälp av sugproppen i botten av leksaken. Det öppnar dörren till helt nya möjligheter när dildon stadigt sitter fast på en plan yta medan man kan rida den hur man vill utan behov av att använda händerna.

Med sin införbara längd på 17 cm samt diameter på 4 cm där leksaken är som bredast räknas detta som en lång smal dildo som passar både nybörjare och veteraner.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Lätt böjd för att komma åt precis rätt
 • Naturtroget utseende

Nackdelar:

 • Ollonet kan kännas lite hårt för vissa

 

MEST POPULÄRA – Basix Rubber Works Räfflad Dubbeldildo 46 cm

basix rubber works rillet dobbelt dildo 44 cm

Se priset här

Ibland har längden betydelse, och om det finns någonting som den här leksaken kan bjuda på så är det just längd. Basix Rubber Works Räfflad Dubbeldildo 46 cm är såsom namnet antyder en dubbeldildo med en längd på hela 46 cm samt en diameter på 3,7 cm.

Istället för att vara en lång dildo med ett ollon och en bas är detta en lång smal dildo med ett ollon på vardera sida så att både du och din partner kan penetreras av leksaken samtidigt. Det är därför en självklarhet att Basix Rubber Works Räfflad Dubbeldildo 46 cm lägger en helt ny dimension till parlekarna.

För att göra stunderna tillsammans ännu skönare har hela skaftet ett räfflat mönster, så allt man behöver är ett bra glidmedel vid ens sida och sedan är man redo att njuta. Välj mellan antingen en beige eller svart färg för att få en lång smal dildo som passar just ens individuella önskemål.

Fördelar:

 • Kan användas av både en själv och partnern samtidigt
 • Skaftet har härliga räfflor för större njutning
 • Välj mellan två olika färger

Nackdelar:

 • Ganska svår att förvara och transportera på grund av längden

 

TILL VARDAGEN – 8 Tum Clear

8 clear

Se priset här

Inte behöver hela ens kollektion bestå av hudfärgade dildos när det finns så många andra fräcka valmöjligheter. 8 Tum Clear är en lång anal dildo (eller vaginal dildo beroende på vad man föredrar) som är tillverkad av ett transparant material. Med andra ord kan man till viss del se igenom dildon för extra visuell stimulans och ett riktigt fräckt utseende.

Detta är en lång dildo med en längd på 20 cm samt en diameter på 4,5 cm. Det är därför fullt möjligt för både de erfarna och oerfarna att dra nytta av allt det som 8 Tum Clear har att bjuda på. Med sitt verklighetstrogna utseende som påminner om den äkta varan känns det extra realistiskt när man använder sin 8 Tum Clear dildo – och man kan dra nytta av den helt handsfree tack vare sugproppbasen som låter dildon fästas på antingen väggar eller golv.

Det är samma bas som gör det möjligt att fästa en lång dildo som den här i en majoritet av strap-on harnesses för vilda lekar i sovrummet. Använd den gärna både vaginalt eller som en lång anal dildo!

Fördelar:

 • Snyggt transparant utseende
 • Ett markerat ollon, ådror och testiklar för realismens skull
 • Kan användas i en harness eller fästas på väggar/golv

Nackdelar:

 • Sugproppen fäster inte särskilt väl

 

DEN FRÄCKA – Hosed Lång Dildo med Sugpropp 50 cm

hosed lang dildo med sugekop

Se priset här

En längre dildo får man allt leta länge efter. Den här sexleksaken uppmäter hela 15 cm i längd varav 47 cm kan föras in, så om man är trött på ens korta dildos finns det ingen tvekan om att den här varianten levererar. Hosed Lång Dildo med Sugpropp 50 cm är tillverkad av PVC som är hårt nog för att föras in utan problem men ändå mjukt nog att böjas för att komma åt precis rätt.

Använd en lång smal dildo som denne när du vill experimentera på egen hand under onanisessionerna eller ha roligt med sexleksaken tillsammans med partnern. Med hjälp av sugproppen i basen är det inga problem att sätta fast dildon på golvet eller väggen, och man imponeras utan tvekan av det realistiska utseendet i form av markerade ådror och ollon.

Leksaken kan användas som en lång anal dildo eller för vaginal penetrering – det är upp till en själv. Oavsett vad bör man dock alltid ha ett vattenbaserat glidmedel med sig.

Fördelar:

 • Riktigt lång för de som vill experimentera med längd
 • Realistiska ådror och ollon
 • Sugpropp i botten för att fästa dildon på väggar och golv

Nackdelar:

 • Inte det bästa valet för nybörjare

 

DEN LYXIGA – Marc Dorcel Real Vibration L Dildovibrator 29 cm

marc dorcel real vibration l dildo vibrator 29 cm

Se priset här

För en lyxig, ren och snygg design ska man inte tveka att vända sig till Marc Dorcel Real Vibration L Dildovibrator 29 cm. I en härlig rosa färg kommer här en leksak som inte bara fyller ut en i form av en lång dildo, utan även en vibrator.

Skifta mellan sju olika vibrationsmönster för att hitta favoriten och tas till en helt ny värld av njutning. Allt som behövs är att beställa tre stycken AA-batterier separat och sedan är man redo att ta del av utomordentliga vibrationer.

En lång dildo såsom Marc Dorcel Real Vibration L Dildovibrator 29 cm är tillverkad av silkeslent silikon som känns fantastiskt mot huden. Inte nog med det, utan med ett antytt penishuvud känns leksaken närmare den äkta varan. Ha i åtanke att dildon inte är vattentät, så den bör därför inte dras nytta av i duschen eller badkaret, men trots detta är den i alla fall stänktålig. Njut tillsammans med partnern eller spara denne dildo till onanisessionerna.

Fördelar:

 • Framställd i silkeslent silikonmaterial
 • Flera olika vibrationsnivåer att välja mellan
 • Mycket lång och bred för de som vill fyllas ut ordentligt

Nackdelar:

 • Måste köpa batterier separat

 

TILL DEN ERFARNE – King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 35 cm

King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 35 cm

Se priset här

Letar du efter en lång anal dildo eller en riktigt stor leksak för vaginal penetrering? För de som verkligen vill ha en utmaning kommer Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo att kunna stå till tjänst. Den här sexleksaken är en lång dildo som uppmäter hela 43 cm i längd, men det är inte bara längden som är imponerande. Leksaken är nämligen hela 6,5 cm i diameter, och med sin vattentäta egenskap är det upp till en själv om dildon ska användas i sovrummet eller badrummet.

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo är gjord i materialet PVC och bjuder på en verklighetstrogen design. Man kan förvänta sig ett markerat penishuvud, testiklar samt ådror som tillför realism till upplevelsen.

Välj mellan en svart eller beige färg och börja stimuleras av en lång anal dildo som den här när det ska experimenteras under onanisessionerna eller vid parlekarna. Som en extra bonus har Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo en sugpropp i botten så att man ska kunna fästa dildon på jämna och hårda ytor. Tänk på att leksaken mest är riktad till de lite mer erfarna och kan anses vara för stor för nybörjare.

Fördelar:

 • Verklighetstrogen design
 • Vattentät egenskap
 • Sugpropp för att fästa leksaken på väggar och golv

Nackdelar:

 • Inget bra val för nybörjare

Läs hela recensionen här

Erica, 23 testare
“Hej! Mitt namn är Erica, jag är 23 år och jag har också skrivit om Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo, du hittar min recension här.”

Det breda urvalet av långa dildos

Om det finns någonting som man kan säga om dildos så är det att valmöjligheterna inte är få. Vare sig man älskar naturtrogna dildos som kommer så nära den äkta varan som möjligt eller abstrakta dildos av bland annat stål kommer det att finnas en passande lång dildo därute för en. Kanske vill man satsa på en glasdildo för en sexleksak som går att värma upp och kyla ned för att lägga till en extra dimension till den härliga stimulansen.

Det finns dildos som är specifikt böjda för att nå g-punkten, dildos som passar i en harness för strap-on lekar, silikondildos för en riktigt silkeslen yta och mycket mer därtill. Varför inte även kika närmare på en dildovibrator för att få njuta av sköna vibrationsmönster som man antingen styr på själva leksaken, via en fjärrkontroll eller genom en applikation i telefonen. Möjligheterna är nästan gränslösa med en lång dildo, en lång smal dildo eller en lång anal dildo.

Fördelarna med att välja en dildo

Det är inte helt överraskande att dildos har blivit en av de mest populära typerna av sexleksaker. De är riktigt effektiva för ett stort antal personer, kan användas av både män och kvinnor samt kommer i så många olika designs. Det finns olika material, utseenden och storlekar att välja mellan där olika dildos har olika egenskaper.

Med andra ord är det nästan en garanti att hitta en dildo som passar ens individuella önskemål – och då har vi inte ens nämnt de varierande prisklasserna. Oavsett om man är ute efter en lång dildo för flera tusentals kronor eller har en tajt budget på en hundralapp kommer man att kunna hitta en leksak som ligger i rätt prisklass för en.

Ta hand om din långa dildo på rätt sätt

Rätt typ av förvaring och rengöring är A och O för att förlänga ens dildos livslängd. Se till så att du förvarar leksaken på en torr, mörk och ren plats där den inte rör vid någon av dina andra sexleksaker. På så sätt håller dildon längre samtidigt som hygien tas hänsyn till.

På tal om hygien är det av yttersta vikt att rengöra ens dildo efter varje användningstillfälle, och detta gör man bäst med ett rengöringsmedel som är framställt för att passa sexleksaker. Det är möjligt att använda tvål och vatten vid rengöring, men detta medför vissa nackdelar: bland annat att rester att tvålen kan sitta kvar på leksaken, och detta vill man naturligtvis inte få i sig vid penetrering. Man gör därför sig själv en tjänst om man specifikt satsar på ett sexleksaksrengöringsmedel.

Att beställa tillsammans med dildon

Vissa tillbehör kan gynna en lite extra vid beställning av en lång smal dildo oavsett om man planerar att använda dildon på egen hand eller tillsammans med ens käraste. Ett specifikt tillbehör som ofta satsas på är ett glidmedel för en trevligare upplevelse med ett bättre glid. Om man kommer att dra nytta av en lång dildo analt finns det särskilda anala glidmedel som man kan välja, men annars är det en bra idé att vända sig till ett vattenbaserat glidmedel. Oljor och silikonbaserade glidmedel kan nämligen skada silikonprodukter och kondomer, så om man inte specifikt har en glasdildo eller liknande bör man välja just ett vattenbaserat glidmedel.

Ett ytterligare tillbehör som är viktigt är det tidigare nämnda rengöringsmedlet. Vi har redan talat lite om varför det är bäst att undvika tvål när man rengör sina sexleksaker, men var får man då tag på sexleksaksrengöringsmedel? Lyckligtvis nog behöver man inte leta särskilt länge då den här typen av rengöringsmedel finns att beställa i de flesta sexbutikerna. Det är därför fullt möjligt att köpa en lång dildo, en lång smal dildo eller en lång anal dildo samtidigt som man beställer sitt sexleksaksrengöringsmedel i samma butik.

Sist men inte minst bör vi snabbt påminna om att inte glömma batterier om man har planer på att beställa en dildovibrator. Vibratorer som använder sig av vanliga batterier såsom AA- eller AAA-batterier brukar nämligen kräva att man köper egna batterier separat. Om dildovibratorn använder sig av lite mer ovanliga batterier kan det dock hända att de ingår när man beställer vibratorn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här