Silikondildo – Bäst i test

493

Det som gör en silikondildo speciell är att den är fast och mjuk på samma gång. Många användare föredrar dildos gjorda i silikon då de ofta är mer flexibla än de som är gjorda i andra material.

Dessutom är silikon dildos bra för människor med allergier eller med känslig hud. Det är nämligen inte bara skönt men också otroligt kroppssäkert.

Du kan hitta silikondildos i alla olika former och färger, det finns en produkt för alla.

Testvinnaren: Faultless Dildo

faultless 8 5 2000x2000

Se priset här

 • Sugpropp
 • Prisvärd
 • Analt eller vaginalt

Med sina 21,5 cm i längd och med en omkrets på 4,8 cm kommer den att fylla dig helt perfekt. Den är flexibel, böjbar och fast på samma gång. Sugproppen gör att du kan använda den utan händer och därmed använda dessa till vad du vill. Kanske lite annan stimulering samtidigt. Det gör också att du kan testa en massa ställningar som normalt inte är tillgängliga med en dildo då du själv brukar behöva hålla i den.

Den har en pung som kan fungera som ett stopp vilket gör att den även kan användas analt. Det gör ni bäst med en strap-on harness som denna silikon dildo också passar väldigt bra i.

Den har en verklighetstrogen känsla då ådror, ollon och pung är tydliga. Färgen är kristallklar vilket gör den otroligt snygg. För extra härlig känsla och för att undvika smärta och skador rekommenderas du att använda vattenbaserat glidmedel.

Kunderna är väldigt nöjda med produkten framförallt gillar de strukturen och storleken.


Den billiga: Sinful Slender Svart Silikondildo Large

Sinful Slender Svart Silikondildo Large

Se priset här

 • Kundfavorit
 • Krökt
 • 16 cm införbar

Denna kan avnjutas analt eller vaginalt då den har ett tydligt stopp. Eftersom den har en liten böjning träffar den alla rätta punkter. De punkter som stimulerar dig allra bäst och tar dig hela vägen till orgasmhimlen.

Den har en stark sugpropp så du kan leka med den i en massa olika ställningar. Dessutom fungerar den även bra tillsammans med en harness så ni kan leka tillsammans.

Materialet är lent och skönt i din kropp. Den är totalt 17 cm lång där du kan föra in 16 cm. Omkretsen ligger på 3,2 cm.


Mest populära: Willie City Luxe Lover Realistisk Silikondildo 23 cm

Willie City Luxe Lover Realistisk Silikondildo 23 cm

Se priset här

 • Välmarkerat ollon
 • Sugpropp
 • Fyller dig

Dildon är totalt 23 cm där du kan föra in hela 17,5 cm och omkretsen är härliga 4,8 cm det betyder att den fyller dig upp ordentligt. Den har både ett välmarkerat ollon och ådror som gör att den känns väldigt äkta.

Använd sugproppen på alla hårda och platta ytor. Du kan med sugproppen vara helt handsfree och prova nya och spännande ställningar varje gång.

Det är en silikondildo som är flexibel och behaglig att använda. Vill du prova den med din partner kan den även användas i en strap-on.


Till nybörjaren: Realistic Plug

realistic plug 2000x2000

Se priset här

 • Analplugg
 • Sugpropp
 • 11,5 cm

Detta är en realistisk analplugg som ser ut som en penis. Den har ett välmarkerat ollon som stimulerar dig lite extra mycket. Det är en analplugg men den kan även användas som en mindre dildo i din vagina. På grund av storleken är den extra bra för nybörjare.

Sugproppen är väldigt stark vilket gör att du kan använda den i duschen och badet för extra våta lekar. Den är flexibel och fast på samma gång. Använd den i förspelet eller som onanileksak.

Du kan använda den tillsammans med glidmedel för att förenkla införing och ha en ännu skönare stund. Det är viktigt att tänka på glidmedel vid anala lekar då det kan göra ont att föra in produkter utan någon slags glidmedel.


Den fräcka: Lee Roys Long Dong

Lee Roys Long Dong

Se priset här

 • 20 cm
 • Verklighetstrogen
 • Sugpropp

Med sin vackra svarta färg och tydligt markerade ollon och ådring kommer den garanterat göra dig upphetsad. På grund av den stora pungen som fungerar som ett stopp kan du använda den analt eller vaginalt. Den har en sugpropp vilket gör att du kan använda den handsfree och i en massa olika ställningar.

Sugproppen är så kraftfull att den till och med kan fästas i duschen och badet vilket är perfekt för våta äventyr. Du kan även använda den i en strap-on tillsammans med din partner vilket är fantastiskt, speciellt vid analsex.

Den är gjord av mjukplast som gör den härligt mjuk och flexibel samtidigt som den är styv och stabil. För att du ska ha en extra fantastisk stund rekommenderas du att använda glidmedel tillsammans med din dildo.


Till den erfarne: Big Boss Dildo

Se priset här

 • 18 cm
 • Fyllig
 • Sugpropp

Du kan välja om du ska använda den själv eller tillsammans med din partner. Den har nämligen en sugpropp och du även kan användas i en strap-on sele. Du kan också välja om du ska bruka den analt eller vaginalt så det här är dildon med valmöjligheter med andra ord.

Det är en silikon dildo som kommer kännas härligt och mjukt i din kropp. Eftersom den är gjord av silikon så kan du använda den med vattenbaserat glidmedel. Den kommer fylla dig bra med en längd på 18 cm och 4,2 cm i omkrets.


Nyhet: Baseks Realistisk Silikondildo med Sugpropp Medium

Baseks Realistisk Silikondildo med Sugpropp Medium

Se priset här

 • Naturtrogen
 • Kraftfull sugpropp
 • 15 cm införbart

Denna rosa dildo är 15 cm lång och 4,1 cm bred så den kommer fylla dig upp på ett härligt sätt. Färgen är inte realistisk men det är storleken och även de välmarkerade ådrorna, testiklarna och ett praktfullt ollon. Det ger en naturtrogen upplevelse och den känns nästan som äkta vara.

Sugproppen är extra kraftfull vilket gör att du kan experimentera med alla möjlig ställningar utan att vara orolig för att den lossnar. Det är en riktigt kundfavorit där både storleken och den starka sugproppen prisas.


Vad är en silikondildo?

En silikon dildo kan användas både externt och internt för att stimulera både vagina och anus. Det är viktigt om du ska använda din dildo analt att du väljer en med en bas som kan fungera som ett stopp. Att ha ett stopp förhindrar din dildo från att resa för långt upp i din analkanal.

Det som gör en silikondildo perfekt för anala lekar är att de är otroligt hygieniska och lättare att göra rent än de flesta andra dildos. Som du också har sett ovan så kan de komma i en mängd olika färger och former, realistiska och icke realistiska.

Positiva saker med att välja en silikondildo:

 • Lätta att föra in även med en mindre mängd vattenbaserat glidmedel.
 • De är lena och mjuka.
 • De värms lätt upp av din kroppstemperatur.
 • Du kan även värma eller kyla produkten för en spännande sensation.
 • De samlar inte bakterier på samma sätt som andra material kan göra och är enklare att rengöra.

Så det finns flertalet anledningar till att välja en silikondildo framför andra material på marknaden.

Historien om dildon

Det finns ingen sexleksak som har en så lång historia som dildon. Den tidigaste som har hittas är cirka 28,000 år gammal. Det var i Tyskland man gjorde upptäckten och även fast man inte kan veta helt säkert att den användes till penetration så är sannolikheten hög.

De tidigaste versionerna av sexleksaken var gjorda i sten med andra ord långt ifrån de populära mjuka och behagliga material vi ser idag. Efter sten såg man även trä och andra material som kalk och liknande som blev formade som penisar. Som idag var det viktigt att produkten var tillräckligt hård för penetration men bekvämligheten var inte i fokus för 30,000 år sen.

Efter det har dildos dykt upp flertalet gånger genom historien och har spelat en viktig roll under olika tidsepoker.

Det märkliga är att i nyare historia kan vi märka att dildos har blivit mer och mer tabu. Speciellt eftersom det ansågs i lång tid att kvinnor inte behövde njuta under sex. Fokuset var på den heterosexuella mannen. Det kan vi fortfarande se på det så kallade ”the orgasm gap” som beskriver skillnaden på hur ofta män och kvinnor får orgasm i en relation.

Män får orgasm nästan varje gång medan kvinnor ligger på cirka hälften av det. Dildon har på grund av att kvinnlig sexualitet inte har prioriterats kommit lite i skymmundand under 1900-talet. Intill den kvinnliga sexuella revolutionen på 60-och 70-talet.

Efter det har dildos igen blivit mer accepterade och något som alla kan ha inte bara översexuella eller snuskiga kvinnor. Idag kommer dildos i alla former och färger och materialet. Eller sten är inte det populäraste längre och det är väl tur.

Det finns en dildo för alla materialen går idag från silikon till plast till glas. Därför finns det garanterar en för dig oavsett om du vill ha en lite hårdare, mjukare eller lite mer flexibel.

Vad ska jag tänka på som nybörjare till silikondildos?

Som nybörjare till sexleksaker kan det kännas som en riktigt djungel. En dildo är dock en perfekt första leksak då de kommer i flera olika former och färger vilket gör att det finns något för alla.

Det finns 5 överordnade kategorier av dildos:

 • Realistisk dildo – som namnet antyder är syftet att den ska likna en riktig penis. Det som brukar särskilja den är att ådror, pung och ollon ofta är välmarkerade och tydliga. De flesta har även någon form för hudton och ett material som gör att de känns äkta. Materialet är ofta silikon som är mjukt, flexibelt och styvt på samma gång.
 • Vibrerande dildo – här får du det bästa av två världar. En härlig dildo som dessutom kan stimulera med härliga vibrationer. Vibrationer är något som kvinnor älskar och inte kan få nog av. De stimulerar på ett sätt som vi inte kan naturligt. Det är något helt utomjordiskt med den stimuleringen de kan ge.
 • Sugkopp dildo – Det normala med dildos är att du själv ska hålla i den och föra den in och ut. Detta gör givetvis att du inte kan använda den i så många ställningar som med en partner. Med en sugkopp blir oändligt många ställningar tillgängliga. Du kan fästa sugkoppen på dörrar, golvet, i badet, duschen eller andra hårda platta ytor. Det gör att du kan prova nya ställningar och samtidigt ha händerna fria till annan stimulering.
 • Dubbel dildo – Den har två ändar vilket gör att du kan föra in den vaginalt och analt samtidigt. Du kan även välja att använda den tillsammans med en partner. Det kanske inte låter som en produkt för nybörjare men det kan det absolut vara.
 • Glas dildo – Ja, glas är ett material. Det som gör att glas har sin egen kategori är att det är ett väldigt speciellt material. Oftast är dessa inte ens formade som vanliga dildos men ser nästan ut som ett konstverk. Men ett konstverk gjort för att träffa alla stimulerande punkter inne i dig.

Det viktigaste när du är nybörjare brukar vara storleken. Något som kan vara svårt är att starta med den största som finns. Det kan göra ont och nästan kännas obehagligt. Därför rekommenderar vi att du börjar med en mindre eller en mellanstorlek.

Vårt andra råd är att börja med till exempel en silikondildo som både är mjuk och skonsam. Det är ett fantastiskt val för dig som är ny. Andra material som kan vara bra att börja med är plast som är fri från ftalater eller jelly.

Det allra viktigaste är att du kommer ihåg att använda glidmedel. När du har en silikondildo är det vattenbaserat glidmedel som gäller. Vi rekommenderar alltid att glidmedel används men det är extra viktigt i början. Det gör införing av produkter skönare och behagligare.

Ska du använda din dildo analt är glidmedel extra viktigt. Vår anal blir nämligen inte våt vid upphetsning som vaginan blir. Det gör att det kan kännas nästan obehagligt eller göra ont att införa en dildo eller penis utan glidmedel. Du riskerar dessutom skador vid införing utan någon form för våthet.

Men glidmedel är inte bara något tråkigt du ska använda för att inte bli skadad. Det ger en skönare känsla under din onaniakt. Så investera i ett glidmedel och en silikon dildo och ha ditt livs natt.

Det som gör en dildo extra fantastisk är att du kan använda den när du har lust, vart du vill och hur du vill.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här