Det finns få saker som är bättre än en dildo eller ja det skulle väl såklart vara en billig dildo.

Jag talar om en billig dildo som inte går på kompromiss med kvaliteten utan har ett mer förmånligt pris och är fantastiskt bra på samma gång.

Det kan givetvis vara svårt att hitta dessa guldkorn. Därför har vi samlat de billiga dildos som är bäst i test och du kommer garanterat hitta något som faller dig i smaken.

Njutning ska inte vara dyrt.

Testvinnaren: Naturtrogen Dildo med Fjärrkontroll

Naturtrogen Dildo Med Fjärrkontroll

Se priset här

 • Handfri
 • Fjärrkontroll
 • Äkta känsla

Med denna naturtrogna dildo kan du inte bara njuta av den äkta känslan men också av härliga vibrationer. Du får 17,5 cm som du kan införa med tydliga ådror och ollon som ger en verklighetstrogen känsla. Men det är inte bara dessa som gör produkten naturtrogen. Storleken, materialet och formen matchar också verkligheten väldigt bra.

Färgen är en ljus hudfärg och produkten har en perfekt flexibilitet. Det som inte är så verklighetstroget men ack så skönt är att den också kommer med vibrationer. Med två intensitets nivåer kan du välja vilken som passar din njutning bäst. Du styr vibrationerna busenkelt med den medföljande fjärrkontrollen.

Dildon har en sugpropp vilket gör att du inte behöver använda dina händer. Du placerar den bara på hårda ytor också kan du prova alla möjliga ställningar och ha dina händer fria till annat.

För att få allt utav din dildo så tycker vi att du ska köpa vattenbaserat glidmedel till din produkt. En nackdel är att vibratorn behöver batterier. Det gör att du behöver tänka på att byta dessa då och då så att du alltid kan njuta av din nya bästa vän. En billig dildo som har allt.


Den billiga: Realistic Plug

realistic plug 2000x2000

Se priset här

 • Butt plug
 • Sugpropp
 • Flexibel

Det är en liten plug som är perfekt för dig som är nybörjare till analstimulering. Att den är väldigt realistisk gör det till en speciell plug som många njuter av. Den ser inte bara realistisk ut men har ett markerat ollon som också gör att den känns realistisk.

Är du ny till dildos i din vagina är detta även ett bra alternativ till en vanlig dildo. Den lilla storleken på 11,5 cm gör att den är fantastisk i vaginan och i anus.

Den har en sugpropp som gör att du kan fästa den på olika platser och inte behöver använda dina händer. Det gör att den är otroligt lätt att använda både för erfarna och nybörjare.

Produkten är optimal till förspel eller som en del av själva akten. Den ger ert sex lite mer spänning och upphetsning. Det är en kundfavorit och kunderna gillar framförallt att använda den till uppvärmning. En nackdel är att den är rätt liten. Så du ska vara ute efter något litet när du köper den.


Mest populära: European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

Se priset här

 • Sugpropp
 • Realistisk
 • Kundfavorit

Det här är en favorit hos många, en kund skriver ”orgasm, orgasm, orgasm”, vilket ju känns rätt lovande. Den billiga dildon är väldigt verklighetstrogen. Det är ådrorna, färgen, formen och storleken som gör att den känns och ser realistisk.

Materialet är PVC som både är mjukt och flexibelt samtidigt som den är stabil och påminner om en riktig kuk. Sugproppen gör det möjligt att sätta den på olika ytor och gör en massa ställningar tillgängliga.

För en extra skön och verklighetstrogen stund så rekommenderas du att använda den med vattenbaserat glidmedel. Du kan använda den analt eller vaginalt. Tänk på att den är rätt stor och kanske inte passar dig som är helt ny till sexleksaker.


Till nybörjaren: Crystal Jellies Klassisk Dildo 20 cm

Crystal Jellies Klassisk Dildo 20 cm

Se priset här

 • Fast och flexibel
 • Kundfavorit
 • 20 cm

Här vi en riktigt härlig och billig dildo. Färgen är genomskinlig men den har tydliga ådror som ger en realistisk känsla. Så trots att utseendet inte är så realistiskt är känslan det.

Den är gjord i PVC vilket är ett material som gör att den kan vara flexibel och fast på samma gång. Så den är otroligt behaglig och du kan målrätta den perfekt.

20 cm är en bra storlek för dig som är ny till dildos. Den är varken för lång eller för kort vilket betyder att den stimulerar bra men inte fyller dig alldeles för mycket.


Den fräcka: Realistisk Dildo 18 cm

Realistisk Dildo 18 cm

Se priset här

 • Äkta
 • Flexibel
 • Vattentät

Storleken och formen gör att den känns som äkta vara. Den kommer dessutom i en ljus hudfärg som gör att den också ser ut som en riktigt penis. Ytan är även ådrig som på en äkta mans kuk.

Materialet heter real feel och ni kan ju gissa vad det betyder. Det är ett väldigt utvecklat material som ger en helt naturtrogen känsla.

Sugproppen som sitter i botten är väldigt stark vilket gör att du kan ta med den i badet eller duschen. Att stimulera dig själv samtidigt som vattnet sköljer över dig är både romantiskt och ger det där lilla extra.

Även denna kan användas med vattenbaserat glidmedel för att göra stunden ännu bättre.


Till den erfarne: Love To Love Godebuster Stor Dildo med Sugkopp

Love To Love Godebuster Stor Dildo med Sugkopp

Se priset här

 • Vibrerar
 • Sugkopp
 • 16 cm

Den är mjuk och vibrerar det är den perfekta billiga dildon. Diametern ligger på 4 cm och längden är 16 cm så den känns härligt fyllig inne i dig.

I botten så har den en extra stark sugkopp som gör att du kan använda dildon precis som du vill. Det gör det mycket lättare att prova olika ställningar som inte kan om du måste hålla i din dildo.

Du får även valet att använda den med eller utan vibratorn. Den medföljande vibratorn drivs av batterier så kom ihåg att köpa det om du vill ha vibrerande stimulering.


Nyhet: Fleshlight Mr. Limpy Packer Medium

Fleshlight Mr. Limpy Packer Small

Se priset här

 • Realistisk packer
 • Mjuk
 • Real Feel Super Skin

Detta är en väldigt realistisk packer som du kan använda i en harness. Den är totalt 20 cm lång varav skaftet utgör 14 cm. Materialet är Real Feel Super Skin ett material som är känt för att ge en väldigt realistisk känsla.

Produkten är väldig flexibel och mjuk och är därför härlig att röra vid. I din harness så ger den dig den där perfekta bulan som du länge drömt om.


Varför ska jag köpa en billig dildo?

Du ska köpa en billig dildo för att du får en fantastisk produkt till ett väldigt förmånligt pris. De allra flesta av oss gillar en bra deal. Varför ska du betala mer för en produkt än nödvändig. Vi har endast tagit med kvalitetsprodukter i det här inlägget så priset är inte lågt på grund av dålig kvalitet.

Alla billiga dildos ovan är gjorda i material som är skonsamma för din hud så du behöver inte oroa dig för materialen.

Det finns många olika slags billiga dildos nedan ger vi dig en förklaring på de olika kategorierna som du kan hitta ovan.

Realistisk dildo

Som man kan höra på namnet så handlar det om dildos som ska efterlikna den äkta varan. Dessa har ofta tydliga ådror, ollon och kanske även en pung. Färgen behöver inte vara realistisk trots att många är det men det handlar egentligen mest om känslan. Ofta är dessa gjorda i material som ska likna hud och ändå vara tillräckligt fast för att kännas som en styv penis. Dessa har nästan alltid en sugkoppsfunktion vilket gör att du kan prova en massa spännande ställningar med din dildo.

Vibrerande dildo

Som du kan höra på namnet så handlar det om en dildo som vibrerar. Vibrationer är något av det mest stimulerande som finns i sexleksaker och har genom tiden lett många kvinnor till orgasm. När en dildo vibrerar så får du den penisliknande effekten som är så eftertraktad i en billig dildo och vibrationerna är bara som ett plus. Det är en dubbelstimulering som nästan ger dig orgasmgaranti. Som du kan se ovan finns det även realistiska dildos som vibrerar för en realistisk och orealistisk produkt på samma gång.

Stor dildo

Det är precis vad det låter som en stor dildo som fyller både på bredden och i längden. Meningen är att den ska fylla dig och dessa passar dig som gillar en bastant penis. Den är inte för nybörjare utan för dig som har lite mer erfarenhet med sexleksaker. Vad som är en stor dildo i förhållande till centimeter avgör du egentligen själv. Men när vi börjar komma upp i 25 – 30 cm så är det väldigt stort.

Dessa är tre väldigt vanliga kategorier innanför billiga dildos. Det finns givetvis fler och när man talar om dildos så handlar det oftast om struktur och storlek i vilken man väljer.

Därför ska du investera i en billig dildo

En dildo kan för det första ge dig otrolig njutning och upptäcka saker om din kropp som du inte visste om. De kan bidraga till orgasmer som du aldrig upplevt förr då du kan prova helt nya saker varje gång och hitta nya favoritpositioner.

Här kommer några anledningar till att du ska investera i en billig dildo:

 1. Du kan inte få den sensationen av penetration från något annat än en bra dildo eller en riktigt penis givetvis. Det säger nog sig själv. Fingrar och annat ger dig inte den fantastiska känslan som en penetrering med en dildo gör.
 2. Sugkoppen kan göra ställningar som du aldrig tidigare trott möjliga till verklighet. Inget är väl så härligt som duschsex eller varför inte sex mot dörrar eller golvet. Möjligheterna är oändliga!
 3. Använd den med din partner så han slipper stressen av att komma för tidigt. Ni kan börja med en dildo och gå vidare till vanlig penetration och på så sätt få en riktigt lång omgång.
 4. De är perfekta för att utforska analsex. Om ni använder en dubbeldildo kan ni utforska sensationen av både vaginal och anal penetration på en gång.
 5. Verklighetstrogna varianter ger en känsla av riktig penetration.
 6. Ta tid till att hitta din g-punkt eller p-punkt. Det kan vara svårt att hitta helt rätt i en sexuell situation med en partner. Någon gång kan stressen och pressen göra sig till känna. Med en dildo får du tid till att utforska och hitta rätt utan stress och press.
 7. Vissa dildos kan ge dig helt unika sensationer som värme eller kyla vilket gör att du får en helt ny upplevelse.
 8. Den är alltid där för dig när du behöver den. En person har inte alltid lust att ligga men en dildo är alltid redo när du är det. Så från och med att du investerar i din första billiga dildo så kan du med andra ord alltid ha sex när lusten infinner sig.

Det finns alltså många fördelar med att äga en dildo du ska bara hitta den som passar ditt behov helt perfekt.

Hur du väljer den perfekta dildon till dig

Att välja en dildo är väldigt personligt. Det finns därför ingen riktig guide till hur du hittar den perfekta dildon till just ditt behov men det finns några frågor du kan ställa dig själv före köp. Eftersom det handlar om vad som upphetsar dig är det bara du som kan svara och det finns inget rätt och fel.

 • Hur stor vill jag att min dildo ska vara? Är det din första dildo så känns det kanske som en jättesvår fråga. Här rekommenderar vi att du baserar det på erfarenhet med onani eller sexpartners. Vad har stimulerat dig bäst i dina tidigare ligg? En jättekuk, en mellan storlek eller en liten penis. Storleken när det kommer till dildos har en stor betydelse och du vet bäst själv vad du gillar.
 • Vilken struktur vill jag ha? Det kan vara en otroligt svår fråga när man aldrig provat en dildo tidigare. Här får du gå på magkänslan och fantasier. Vad känns sexigast en rosa plastgrej, en glasdildo eller något som efterliknar en riktig penis? Här är det mer baserat på drömmar än erfarenhet.
 • Vibrationer eller inte vibrationer det är frågan? Många njuter otroligt mycket av vibrationer och därför kan det alltid vara bra att ha alternativet. Det vill säga en dildo som kan vibrera men där du själv kan styra om funktionen ska vara av eller på. Är du ute efter en äkta och naturtrogen känsla rekommenderar vi inte vibrationer.

Ställer du dig själv dessa frågor har du kommit långt på vägen för att hitta din nya billiga dildo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här