Jelly Dildos – de 9 bästa i test på marknaden

295

En härligt mjuk jelly dildo kan göra susen för de som uppskattar realism och gärna vill få en så naturtrogen upplevelse som möjligt. Det finns många olika typer av jelly dildoar, men någonting som kännetecknar en majoritet är att de både ser ut och känns som den äkta varan. Resultatet blir onani och parlekar utöver det vanliga, så varför inte klicka här för att kika på fler jelly dildoar och andra mjuka dildoar.

Om du fortsätter att läsa finner du nedan en topplista som gör det enkelt för dig att hitta en jelly dildo som passar perfekt. Vilka är de mest högkvalitativa jelly dildoarna på marknaden? De mest billiga, de bästa för nybörjaren eller de bästa varianterna för proffsen? Kika nedan för att få reda på svaren!

TESTVINNARE – Baseks Realistic Jelly Dildo med Sugpropp

baseks realistisk jelly dildo med sugekop

Se priset här

Baseks Realistic Jelly Dildo med Sugpropp är en mycket prisvärd testvinnare som imponerar både vid onani på egen hand och under de sexiga lekarna tillsammans med partnern. Dildon har ett naturtroget utseende med pungkulor, ådror och ett detaljerat ollon för en så realistisk känsla som möjligt – och för fantastiska handsfree upplevelser finns det en sugpropp på undersidan så att leksaken kan fästas på plana ytor.

Med Baseks Realistic Jelly Dildo får man en storlek som passar helt perfekt för nybörjare, och med ett förvånansvärt lågt pris är detta en leksak som man inte vill missa. Dildon är vattentät och kan därför tas med in i duschen eller ner i badkaret beroende på vad man föredrar. Dess fulla längd är 19 cm med en införbar längd på 14 cm samt en bredd på 3,6 cm där den är som bredast. Med andra ord kan en erfaren dildoanvändare kanske vilja vända sig till en lite större variant än just Baseks Realistic Jelly Dildo. För de oerfarna eller de som bara älskar dildoar som är lite mindre kommer dock den här onaniprodukten att bli helt perfekt.

Fördelar:

 • Bra val för nybörjare
 • Riktigt stor valuta för pengarna
 • Påminner om den äkta varan i både utseende och känsla

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite för liten för den erfarna dildoanvändaren

ROSA JELLY DILDO – You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator

you2toys big jelly dildo vibrator

Se priset här

Det finns inget fräckare än en rosa jelly dildo som förgyller dagen som aldrig förr. Med You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator kan man förvänta sig både en imponerande storlek, realism och bäst av allt: sköna vibrationer. Denne rosa jelly dildo är lätt böjd för att enklare komma åt g-punkten, och med en totallängd på 23 cm samt en maffig bredd på 4,5 cm i diameter blir man verkligen helt utfylld. Njut även av det realistiska utseendet såsom de detaljerade ådrorna, ollonet och den fantastiska klara rosa färgen.

Vibrationerna som denne rosa jelly dildo kommer utrustad med känns i hela kroppen när man för in dildon, och det är lätt som en plätt att justera styrkan. På botten av dildon finns ett hjul som man skruvar på för steglös justering av vibrationsintensiteten, men kom ihåg att man måste köpa två stycken AA-batterier separat för att få igång leksaken. Detta är dock väl värt pengarna då själva dildon är förvånansvärt billig och därför blir perfekt för de som har en tajt budget. Välj denne rosa jelly dildo för ett köp som man inte kommer att ångra.

Fördelar:

 • Skön rosa jelly dildo med naturtroget utseende
 • Kommer med multispeed vibrationer
 • Mycket billig sexleksak

Nackdelar:

 • Materialet är lite hårt för vissa

DEN BILLIGA – Lazy Buttcock 6,5 Tum

lazy buttcock 6 5 rod

Se priset här

För de som är på jakt efter en riktigt billig jelly dildo som ändå håller hög standard behöver man inte titta längre än till just Lazy Buttcock Jelly Dildo Klar. Den här sexleksaken kan beställas i antingen en röd eller klar färg, och tack vare sin flexibilitet kommer den åt precis där man vill ha den. Lazy Buttcock Jelly Dildo Klar är framställd för att både fungera väl analt och vaginalt, så det är upp till en själv vad man vill använda produkten till. Njut av den vid onanistunderna eller vänta till partnern kommer hem för spännande parlekar.

Med en sugpropp i botten kan man fästa sin Lazy Buttcock Jelly Dildo Klar på en plan yta som man föredrar för att ha möjlighet att dra nytta av leksaken utan att använda händerna. Då leksaken är tillverkad av jelly blir den bekväm att använda, men materialvalet betyder också att dildon passar med ett vattenbaserat glidmedel såväl som en silikonbaserad variant. Eftersom Lazy Buttcock Jelly Dildo Klar också är vattentät ska man inte tveka att ta med den ner i badet eller in i duschen beroende på vad man tycker om mest.

Fördelar:

 • Realistiskt utseende och material
 • Stor valuta för pengarna
 • Sugpropp för att fästa på en plan yta

Nackdelar:

 • Lite för böjbar för vissa ändamål

MEST POPULÄRA – Willie City Classic Realistisk Klar Dildo 24,5 cm

willie city clear lover realistic dildo 24 5 cm

Se priset här

Har storleken betydelse? Då bör man testa på Willie City Classic Realistisk Klar Dildo 24,5 cm. Denne jelly dildo har sannerligen storleken på sin sida med 24,5 cm i längd och en diameter på 4,8 cm. Den rekommenderas därför till de lite mer erfarna eller de som är på jakt efter en leksak som fyller ut en som aldrig förr. Tack vare sugproppen i botten kan denne jelly dildo antingen fästas på en plan yta eller användas i en harness om man vill göra parlekarna lite fräckare.

Materialet jelly som den här dildon är tillverkad av gör det riktigt skönt och bekvämt att föra in leksaken, men det ger även dildon en viss realism – och på tal om realism kan man förvänta sig detaljerade ådror, pungkulor och ett ollon så att ens onaniprodukt verkligen ska kännas som den äkta varan. Använd antingen ett vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel för att omedelbart börja njuta av allt det som denne jelly dildo har att erbjuda: i sovrummet, badrummet, vardagsrummet eller varhelst annars man vill ta njutningen till nästa nivå.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Härligt jelly material
 • Storlek som verkligen fyller ut en

Nackdelar:

 • Kan vara lite stor för nybörjare

TILL VARDAGEN – Dillio Chub Realistisk Dildo 18 cm

dillio chub realistisk dildo 15 cm

Se priset här

Ibland är tjockleken viktigare än längden, och då finns denne rosa jelly dildo där för en. Dillio Chub Realistisk Dildo 18 cm beställer man i antingen en rosa eller lila färg, och vad man får är en naturtrogen dildo med ett markerat penishuvud och detaljerade ådror. Tack vare storleken är denne rosa jelly dildo perfekt att använda både analt och vaginalt för såväl nybörjare som proffsen. Dra nytta av sugproppen i botten av dildon för att sätta fast leksaken på badrumsväggen, kylskåpet eller en liknande hård yta för handsfree upplevelser.

Sugproppen är inte bara duktig på att fästa dildon på olika ytor, utan den ser även till så att man kan sätta fast dildon i en harness när parlekarna ska bli lite extra vilda. Använd ett vattenbaserat glidmedel och var säker på att få många trevliga stunder tillsammans med denne mindre men mycket realistiska rosa jelly dildo.

Fördelar:

 • Perfekt för användning både analt och vaginalt
 • Mindre storlek som passar nybörjare
 • Sugpropp för att fästa dildon på en plan yta eller i en harness

Nackdelar:

 • Inte det rätta valet för de som föredrar stora dildoar

DEN FRÄCKA – Baseks Jellies Realistisk Dildo

baseks jellies realistisk dildo

Se priset här

Njut av ännu en rosa jelly dildo som aldrig sviker en. Baseks Jellies Realistisk Dildo är förvånansvärt billig, och visst får man stor valuta för pengarna i form av det härliga jelly materialet och ett naturtroget utseende. De markerade ådrorna och penishuvudet lägger till en extra dimension av realism när man för in dildon, och så länge man har ett vattenbaserat glidmedel nära tillhands glider ens jelly dildo in på ett lätt och skönt sätt.

Dildons längd ligger på 17,5 cm med en diameter på 4 cm där den är som bredast. Det är därför fullt möjligt för en nybörjare att njuta av denne jelly dildo även om vissa oerfarna kan anse att den är lite för bred. Eftersom leksaken är vattentät kan man utan oro leka med den i badkaret eller i duschen, och oavsett om man vill dra nytta av den under parlekarna eller onanisessionerna kan man lita på att man här har en riktigt imponerande och sexig vän vid ens sida. Testa på Baseks Jellies Realistisk Dildo för en fantastiskt billig dildo vars kvalitet kommer att förbluffa en.

Fördelar:

 • Material som är mjukt nog för komfort, men hårt nog för att hålla sin form
 • Detaljerat och naturtroget utseende
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Ingen bas för att kunna användas i harness

DEN LYXIGA – Kinx Mounty 5 Realistisk Dildovibrator

kinx mounty 5 realistisk dildo vibrator

Se priset här

Vill du ha lyx till ett riktigt billigt pris? Det är just detta som Kinx Mounty 5 Realistisk Dildovibrator bjuder på. Här har vi en leksak som kan göra allt: den ser naturtrogen ut, den kan användas under onanisessionerna, vid parlekarna, man kan fästa den i en harness eller så kan man bara njuta av de härliga vibrationerna. Köp två stycken AA-batterier separat, så är man redo att ge sig av på ett helt nytt äventyr med denne jelly dildo.

Tack vare sugproppen är det möjligt att använda denne jelly dildo handsfree genom att fästa den på en plan yta. Kinx Mounty 5 Realistisk Dildovibrator är både ftalatfri, latexfri och vattentät, så njut av den under det rinnande vattnet i duschen för enkel rengöring efteråt.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Utrustad med en motor för härliga vibrationer
 • Sugpropp för att fästa ens jelly dildo på plana ytor

Nackdelar:

 • Batterier säljs separat

TILL DEN ERFARNE – Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm

crystal jellies big boy dildo 30cm

Se priset här

Då var det dags för ännu en enorm jelly dildo, och den här gången i form av Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm. Den här dildon kan beställas i antingen en klar, lila eller rosa färg och imponerar storslaget med sin massiva längd och bredd. Crystal Jellies Big Boy Dildo är hela 30 cm lång med en diameter på 5,8 cm. Med andra ord är detta ingen nybörjardildo, men för de som är ute efter någonting riktigt stort har man kommit till rätt plats.

Denne jelly dildo fyller ut en helt och kommer med detaljerade ådror samt ett penishuvud för att ge mer av en realistisk känsla. Tack vare avsmalningen i botten får man ett bra grepp om ens jelly dildo, så det är bara att börja njuta antingen på egen hand eller tillsammans med partnern. Använd dildon i sovrummet eller ta med den in i duschen för fräcka och våta lekar. Möjligheterna är nästan oändliga med denne massiva jelly dildo!

Fördelar:

 • Enorm dildo som fyller ut en ordentligt
 • Välj mellan tre olika färger
 • Bekvämt material och naturtroget utseende

Nackdelar:

 • Rekommenderas inte till nybörjare

SVART JELLY DILDO – Willie City Lover Realistisk Sugpropp Dildo 23 cm

willie city lover realistisk dildo 23 cm

Se priset här

Som en sista topprankad dildo på listan kommer här äntligen en svart jelly dildo: Willie City Lover Realistisk Sugpropp Dildo 23 cm. En härlig svart jelly dildo som den här är sannerligen detaljerad i sitt utseende med både ådror och ett ollon som verkligen syns. Med hjälp av sugproppen i bottnen kan man fästa dildon på duschväggen eller på någon annan plan yta för fantastisk njutning som inte kräver att man använder händerna.

Om man vill hitta en svart jelly dildo som är billigare och mer högkvalitativ än Willie City Lover Realistisk Sugpropp Dildo får man allt leta länge. Denne jelly dildo är ett utomordentligt val både vid onani samt parlekar, och tack vare den breda basen kan man sätta fast dildon i en harness för att njuta tillsammans med ens käraste. För alla de som är på jakt efter en utmärkt svart jelly dildo är detta ett ypperligt val.

Fördelar:

 • Realistiskt utseende som påminner om den äkta varan
 • Sugpropp i botten för att kunna fästa dildon på plana ytor
 • Använd utan problem i en harness

Nackdelar:

 • Kan vara lite lång för nybörjare

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här