Hästdildo – Bästa i test

36

När det talas om en hästdildo syftar man på en riktigt enorm sexleksak för de som vill fyllas ut helt och hållet av en stor dildo. Det finns en hel uppsjö av olika högkvalitativa hästdildos i olika storlekar, former och färger, så varför inte kika på några av de bästa varianterna på marknaden. Nedan kan du hitta händiga recensioner av olika hästdildos så att du enklare ska kunna få tag på en onaniprodukt som passar dig perfekt vid alla tillfällen.

Se Sinful produkter här

Se Joyland produkter här

TESTVINNARE – Willie City Realistisk Dildo 30 cm

willie city lover relastisk dildo 30 cm

Se priset här

Vad vore en häst dildo utan en enorm storlek? Den första leksaken på listan är en svart dildo med en storlek på hela 30 cm i längd där även den införbara längden ligger på 30 cm. Dildon har en naturtrogen utformning med riktigt markerade ådror, och som kronan på verket är leksaken förvånansvärt billig!

Fördelar:

 • Verklighetstroget utseende
 • Enorm för de som vill fyllas ut ordentligt
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Kan vara för stor och tjock för nybörjare

Min personliga upplevelse

Den här leksaken är verkligen den äkta definitionen av en häst dildo. Med sin enorma längd på 30 cm och diameter på 4,5 cm är den otroligt skön att använda så länge man har mycket glidmedel nära tillhands. Det fräcka naturtrogna utseendet är bara ett stort plus.

Rekommenderat till

Anser du att de flesta dildoarna är för små för dig? Vill du för en gångs skull fyllas ut helt och hållet? Satsa då på att köpa hästdildo som den här för fantastiska upplevelser.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Fantastiskt, lätt att leka med. Älskar hur ådrorna är så synliga… Älskar den… bara att ta för sig mina damer.”

Sammanfattning

Willie City Realistisk Dildo med sitt naturtrogna utseende, sitt sköna material och enorma storlek är en häst dildo som verkligen står ut i mängden.

TILL NYBÖRJAREN – European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

european lover naturtro dildo 23 cm

Se priset här

Är du en nybörjare inom världen av stora dildos, men vill ändå testa på någonting lite större än vanligt? Då kan European Lover Naturtrogen Dildo komma till undsättning. Med en införbar längd på 20 cm, ett realistisk utseende och en händig sugpropp i bottnen kommer du att älska denne hästdildo.

Fördelar:

 • Passande för nybörjare
 • Snyggt naturtroget utseende
 • Sugpropp för att fästa leksaken på plana ytor

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Använd den fräcka naturtrogna dildon som den är eller dra nytta av sugproppen i bottnen för att fästa din hästdildo på plana ytor för handfria lekar. Det finns många spännande lekar som väntar på dig om du väljer att köpa hästdildo.

Rekommenderat till

Denne hästdildo rekommenderas till dig som vill testa på en större dildo än vanligt, men som kanske inte har erfarenheten att omedelbart prova på en enorm bjässe.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Väldigt uppskattad av frun… Orgasm vid varje tillfälle.”

Sammanfattning

European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm med sitt verklighetstrogna utseende, sköna material och sugpropp för handfria lekar kommer att göra vare onanisession till en succé!

DEN BILLIGA – You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm

you2toys ultra dongs dobbelt dildo 43 cm 01 black

Se priset här

Det behöver inte kosta skjortan att få en riktigt högkvalitativ hästdildo, och här kommer en leksak som är ett äkta bevis på det. You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm är såsom namnet antyder en dubbeldildo på hela 43 cm, och du kan själv välja vilken sida du vill penetreras av!

Fördelar:

 • En full längd på hela 43 cm
 • Naturtroget utseende
 • Perfekt till parlekarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Denne fräcka hästdildo har sannerligen en enorm längd på 43 cm, och det är ett stort plus att leksaken agerar som en dubbeldildo. Detta ser till så att man själv kan penetreras av en sida medan partnern penetreras av den andra. Utomordentligt fräckt, helt enkelt!

Rekommenderat till

Det här är en hästdildo som rekommenderas till alla som vill ha en förbluffande stor dildo. Kom bara ihåg att använda rikligt med glidmedel för att lyckas att föra in den!

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Om man vill känna sig rejält fylld, kan jag varmt rekommendera den här. Jag valde den röda, och den är genomskinlig i stadigt, följsamt material som gjorde att jag döpte den till “Geléormen”.”

Sammanfattning

Ta beslutet att köpa hästdildo redan idag och få en fantastiskt lång naturtrogen dubbeldildo som både imponerar på dig och din partner.

MEST POPULÄRA – Pipedream King Cock, 14 inch Cock with Balls, hudfärgad

Pipedream king cock 14 inch cock balls

Se priset här

Vid tillverkningen av den här enorma dildon har det lagts stort fokus på realismen. Du får inte bara njuta av en hästdildo som har en naturtrogen färg, utan också markerade ådror, ett synligt ollon och detaljerade pungkulor.

Fördelar:

 • Mycket verklighetstroget utseende
 • Sugpropp i bottnen för handfria lekar
 • Mer än 37 cm lång

Nackdelar:

 • Kan vara för stor för nybörjare

Min personliga upplevelse

Använd sugproppen i botten av den enorma dildon för att fästa leksaken på en plan yta och sedan är det bara att börja njuta av handfria lekar. Den här enorma dildon säger man inte gärna nej till, och det realistiska utseendet är verkligen imponerande.

Rekommenderat till

Om du vill utmana dig själv med en otroligt stor hästdildo på över 37 cm i längd har du hittat den rätta produkten för dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Jag letade efter en utmaning och jag har äntligen hittat den! Jag tycker att denna dildo är helt underbar och får mig verkligen att tänja på gränserna på ett skönt sätt.”

Sammanfattning

Ta tjuren vid hornen och utmana dig själv med den här hästdildon på 37 cm i längd. Så länge du har tillräckligt med glidmedel ska du nog se att det går!

DEN FRÄCKA – All Black Sven Dildo 29 cm

all black sven dildo 29 cm

Se priset här

Välj All Black Sven Dildo 29 cm för en becksvart färg och en elegant utformning. Dildon är både en fröjd för ögat, otroligt skön att använda och kommer till ett ganska billigt pris.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Vattentät
 • Längd på hela 29 cm

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Den här detaljerade verklighetstrogna dildon förbättrar onanisessionerna som aldrig förr. Du kan till och med ta med den ner i badkaret eller in i duschen tack vare att leksaken är vattentät.

Rekommenderat till

All Black Sven Dildo 29 cm är passande för de som vill ha lite av en utmaning med en verklighetstrogen dildo som känns otroligt skön att använda.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Helt klart bästa köpet hittills, för den oerfarne är den större än vad man bör börja med, men med lite träning fick jag in hela.”

Sammanfattning

Så länge du har tidigare erfarenhet av lite större dildos eller är redo att ta dig an utmaningen är detta en hästdildo som verkligen kommer att fylla ut dig!

susanne testare
“Hej, den första hästdiildon jag testade var All Black Sven – Läs om min upplevelse här. /Susanne”

Läs hela recensionen här

DEN LYXIGA – Crystal Clear Large Jelly Dildo

crystal clear stor jelly dildo

Se priset här

Njut av en lyxig hästdildo i form av Crystal Clear Large Jelly Dildo som inte bara har en naturtrogen utformning, utan även ger dig en införbar längd på hela 17 cm. Om du vill börja experimentera med XL-dildos kan det här därför vara ett bra förstaval.

Fördelar:

 • Har en införbar längd på hela 17 cm
 • Kommer med en naturtrogen utformning
 • Perfekt för de som vill experimentera med hästdildos

Nackdelar:

 • Luktar en aning plastigt

Min personliga upplevelse

Det är ett stort plus att den här leksaken har en verklighetstrogen utformning. Resultatet blir att dildon nästan känns som den äkta varan, och med hela 17 cm att föra in finns det mycket att leka med.

Rekommenderat till

Dildon rekommenderas till dig som vill börja utmana dig själv och testa på lite större XL-dildos, men som kanske inte omedelbart vill vända dig till en 40 cm lång leksak. Det här blir en bra start för dig som fulländar onanisessionerna alla dagar i veckan.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Stor dildo som gör att man känner sig väl uppfylld! Rätt hård och vi behövde en del glidmedel för att få den att glida bra. Minus är lukten!”

Sammanfattning

En snyggare hästdildo är sannerligen svår att hitta. Njut av den naturtrogna utformningen och det fräcka utseendet medan du tar solostunderna eller parlekarna till nya höjder.

Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm

mister b fucktools welding will dildo 26 cm

Se priset här

Sist på listan stöter vi på Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm, en snygg svart dildo med en sugpropp i bottnen så att du kan avnjuta handfria lekar om du så föredrar. Dildon kan dessutom fästas i olika harnesses för spännande strap-on lekar.

Fördelar:

 • Fräckt naturtroget utseende
 • Sugpropp för handfria lekar
 • Kan fästas i en harness för strap-on lekar

Nackdelar:

 • Otroligt tjock, så kanske inte det bästa för nybörjare

Min personliga upplevelse

Om 26 cm med en införbar längd på 22 cm inte låter särskilt enormt, låt dig inte luras. Den här fräcka dildon har en diameter på upp till hela 7,6 cm, så du kommer verkligen att fyllas ut helt. Använd leksaken som den är eller dra nytta av sugproppen i bottnen för att fästa leksaken på plana ytor eller i en harness för strap-on lekar.

Rekommenderat till

Drömmer du om en otroligt tjock hästdildo? Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm har en diameter på hela 7,6 cm där den är som bredast, så om du satsar på den här leksaken får du definitivt förvänta dig en äkta utmaning.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Rejäl och grov. Inget för nybörjare. Slät. Hade inte gjort nåt om det varit tydligare ådror men ändå en riktigt bra dildo.”

Sammanfattning

Du kan få många förträffliga stunder med denne härliga hästdildo. Handsfree lekar, strap-on lekar eller så använder du den bara som den är under onanisessionerna. Oavsett vad är det här en dildo som verkligen fyller ut dig.

Summering

Då har vi kikat färdigt på de många olika enorma dildoarna, och du har nu säkerligen ett hum om vilken du föredrar. Om det är en tajt budget som du går efter kanske du gärna vänder dig till ett billigt alternativ såsom You2Toys Ultra Dongs Dubbeldildo 43 cm. Om det å andra sidan är lite lyx som du är ute efter kan Crystal Clear Large Jelly Dildo rekommenderas till både nybörjare och de som har tidigare erfarenhet av XL dildos.

Om du verkligen vill bli utfylld på bredden finns det ingen sexleksak som är mer passande än Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm med sin bredd på otroliga 7,6 cm. Här är det rikligt med glidmedel som gäller för att lyckas, men när den väl är inne tas du till en helt ny värld av njutning. Ta en närmare titt på de olika hästdildoarna som föll dig i smaken för att hitta en favorit som blir rätt för just dig – oavsett om du vill använda den på egen hand eller tillsammans med partnern.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här