Det finns flertalet realistiska dildos på marknaden. Men det finns reallistiskts också finns det äkta eller ja så nära äkta du kan komma.

Det blir inte närmare verkligheten än med en Bam dildo. Det är nämligen en dildo som har gjutits efter den kända porrstjärnan Bams penis.

Med en Bam Dildo får du alltså den helt äkta känslan av att ligga med honom. Det är något utöver det vanliga. Läs om Bam dildon och andra realistiska dildos nedan.

Realistisk Bam Dildo – Ligg med en porrstjärna

Realistisk Bam Dildo

Se priset här

 • XXL dildo
 • Sugpropp
 • Bams penis

Som tidigare nämnt kan du nu få möjligheten att ligga med Bam eller ja nästan i alla fall. Har du någon gång fantiserat om honom så har du chansen att få uppleva det näst bästa med denna Bam Dildo. Både storleken och formen stämmer perfekt med verkligheten då den gjutits efter hans riktiga penis.

Bam dildon är för dig som gillar XXL han är nämligen väldigt välutrustad. Hela 34 cm lång och 7 cm i diameter är vad du har att se fram emot med Bam dildon. Den är gjord av R5 material som är känt för att vara väldigt naturtroget.

Den har en funktion till som är otroligt bra och det är en sugpropp. En sugpropp gör det möjligt för dig att placera din Bam Dildo på alla jämna ytor i ditt hem. Det gör att dina händer är fria till annat och att du får möjlighet för att prova en massa nya ställningar. Vem vet kanske hittar du din nya favoritställning tillsammans med Bam.

För att få en så skön och härlig upplevelse som möjligt rekommenderas du att använda din Bam Dildo med vattenbaserat glidmedel. Glidmedel gör det inte bara skönare men gör produkten lättare att föra in och hjälper dig att undvika smärta och skador.

Produkten är unisex och passar både män och kvinnor. Låt Bam fylla ut dig helt och hållet.


Get Real 7 Inch – Den billiga

Silexd Dildo 7 Inch

Se priset här

 • Sugpropp
 • Naturtrogen
 • Stadig pung

Ja, 7 inch Kanske inte säger dig så mycket. Produkten är 18 cm lång och 4,7 cm i omkrets. Det är med andra ord också en rätt verklighetstrogen storlek också som fyller upp bra.

Här får du tydliga ådror, tydligt ollon som inte bara ger en mer verklighetstrogen känsla men också extra stimulering. Den har dessutom en stadig pung vilket gör att du kan välja om den ska användas vaginalt eller analt. Toppen är lite böjd vilket kan göra det lättare att nå g-punkts området om du är kvinna.

Den har en smart sugpropp som gör att du har händerna fria till att exempelvis leka med dig själv samtidigt som du penetreras.


Get Real 6 Inch – Den populära

get-real-6-inch

Se priset här

 • Lite böjd
 • Markerat ollon
 • Kundfavorit

Som lillebror till 7 inch modellen ovan har vi 6 inch. Den är 15 cm lång och 4cm Ø vilket gör att även denna har en realistisk och bra storlek. Med ett välmarkerat ollon och tydliga ådror kommer du att uppnå optimal stimulering.

Det är en bra dildo till nybörjare eller till dig som gillar när den är lite mindre. Även denna har en sugpropp så du kan fästa den på ytor och utforska spännande ställningar.


Realistic Dildo Black 15 cm – Till nybörjaren

realistic-dildo-black-15-cm

Se priset här

 • Naturtrogen
 • Analt eller vaginalt
 • Använd tillsammans med en strap-on-harness

Med sina 15 cm är denna naturtrogna dildo perfekt för dig som är ny till den fantastiska dildovärlden. Det som gör produkten nybörjar vänlig är framförallt storleken. I början kan man behöva vänja sig vid hur en dildo känns och en stor blir ofta lite för mycket.

Produkten kan användas i vaginan eller i ditt anal på grund av att den har en pung som fungerar som ett stopp. Den här produkten passar i de flesta strap-on-harness och kan antingen användas med en sådan eller med sugproppen. Du kan också växla mellan de två och använda strap-on-harness med din partner och sugpropp när du ska på egna äventyr.


Silexd Dildo 7 Inch – Till den erfarne

SILEXD DILDO 7 INCH

Se priset här

 • 17,8 cm lång
 • Skönt material
 • Sugpropp

Med denna långa dildo blir det åka av. Den är 17,8 cm lång och har en diameter på 3,8 cm. Materialet är Silexpan ett material som Silexd har patent på och som känns otroligt äkta.

Silexpan är faktiskt ett helt enastående material som har fått smeknamnet ”Memory Silicone” på grund att det formar sig efter din kropp. Det blir en upplevelse utöver det vanliga då materialet är mjukt men ändå styvt i din kropp.

Den kan användas med sugproppen men även i en strap-on-harness det gör att enormt många ställningar blir tillgängliga. De tydliga ådrorna ger extra stimulering som känns nästan som en riktig penis. För en skonsammare införing kan du använda glidmedel som är vattenbaserat. Glidmedel ger även en mer intensiv känsla.


Big Boss Dildo – Till den fräcka

big-boss-dildo

Se priset här

 • Mjuk
 • 18 cm lång
 • 4,2 cm omkrets

Med Big Boss dildo får du garanterat en fantastisk och fräck upplevelse med din partner eller själv. Den kan nämligen användas med sugproppen eller i en strap-on sele. Upplev att du fylls upp av denna dildo i ljus hudfärg.

Den är gjord i silikon vilket gör att den känns behaglig och mjuk inuti dig.  Du kan dock med fördel också använda den tillsammans med glidmedel. Det kan vara med till att minska friktion och för att göra din stund ännu bättre.


King Cock Chubby Tan – Till den ännu fräckare

King Cock Chubby Dildo med Testiklar 23 cm

Se priset här

 • 23 cm lång
 • Omkrets på 7,6 cm
 • Använd vaginalt eller analt

Den här är för dig som verkligen vill fyllas upp helt och njuta av den stora kuken. Det är inte dildon för nybörjare. Sugproppen är otroligt stabil och kan fästas nästan överallt till och med i duschen. Gör dig redo för riktigt våta äventyr. För att göra stunderna ännu våtare ska du prova den med vattenbaserat glidmedel.

Dildon är handgjord och skapad för att vara så verklighetstrogen som möjligt. Den har därför ådror som går upp längs skaftet för ett äkta och stimulerande intryck. Färgen är dessutom bidragande till att den inte bara känns äkta men även ser äkta ut.


Varför du ska välja en realistisk dildo

Anledningen till att människor gillar realistiska dildos är givetvis på grund av den äkta känslan. De flesta har färg, form, ådror och ollon som ger de ett naturtroget utseende och känsla. Det är så nära äkta vara du kan komma utan att ha sex med en riktig penis. Denna slags dildo är perfekt för både nybörjare och erfarna. För nybörjare kan det speciellt kännas skönt att den inte är märklig och plastik men faktiskt liknar det du är van till.

Är du ny till dildos rekommenderar vi att du startar med någon som är lite mindre för att vänja dig och så du inte får en chock av hur mycket du kan fyllas. Det kan vara en bra idé att öka storleken gradvis och hitta det du själv gillar.

Vi har samlat några av de mest naturtrogna dildoarna på marknaden ovan och skrivit om deras olika egenskaper. Först hittar du givetvis den kända Bam Dildon som är väldigt stor och vi har därför valt att ge dig mindre alternativ också. De är alla i lite olika storlekar, färger och former. Något som karaktäriserar naturtrogna dildos är att de ofta har tydliga ådror och ollon samt en sugpropp.

En sugpropp är bra för att kunna prova olika ställningar. Vem vet du kanske hittar helt nya ställningar du aldrig tidigare kunnat drömma om. Kolla in de produkterna som är bäst i test på marknaden och hitta din favorit nedan.

Glidmedel och dildo går hand i hand

Oavsett om du väljer Bam dildon eller någon av de andra så kan glidmedel vara en riktigt bra idé för att undgå skador och ge en ännu skönare känsla. De rekommenderas att du använder glidmedel tillsammans med de flesta sexleksaker och ja även vid sex.

Här är några anledningar till att du ska använda glidmedel:

 1. Naturlig våthet kommer inte alltid fort och med glidmedel kan du få den våta känslan och stimuleras snabbare.
 2. Det minskar friktion som kan vara rätt obehagligt.
 3. Det bör användas vid analsex. Skillnaden på ditt anal och din vagina om du har en är att vaginan blir våt av sig själv. Det gör att det faktisk kan göra rätt ont med analsex oavsett om du har det med en riktigt penis eller med en dildo. I värsta fall kan skador uppstå så här är det viktigt att du tänker på glidmedel.
 4. Även för vaginan kan det vara bra med glidmedel. Det kan nämligen också göra ont där om man inte är tillräckligt våt eller har svårt att bli våt.
 5. Det ger även en skönare känsla att använda glidmedel generellt. Glidmedel har den nästan magiska förmågan att göra sex skönare än det redan är.

Så det finns massor av anledningar till att du borde använda glidmedel med din dildo och din partner. Framförallt är det skonsamt för kroppen och ger er en ännu skönare upplevelse.

Varför ska jag köpa en dildo?

Att köpa en dildo kan kännas som något förbjudet och lite snuskigt. Något som en speciell typ har. Men vi kan garantera dig att så inte är fallet. En dildo är något som alla kan njuta av och något som riktigt många gör utan att du vet om det. Sex är ett naturligt behov som ska tillfredsställas och en dildo gör det mycket bättre än din hand. Speciellt det verklighetstrogna som Bam Dildo och de andra som du läst om ovan. Det är så nära sex med en riktigt penis du kan komma utan att ha en riktigt penis till hands.

Dock är dildos inte enbart för singlar även par kan använda dessa för att krydda sexlivet och introducera spänning. Det är en produkt alla kan njuta av man som kvinna.

Här är några saker en dildo kan ge dig:

 1. Du blir på bättre humör. Du upplever den otroliga sexuella tillfredsställelsen och du kan göra det när du vill.
 2. Du är inte beroende av någon annan. Med en dildo kan du uppleva sexuell njutning när du vill. Ibland kanske din partner inte är sugen eller så har du inte lust att gå på en tinderdate då är dildon helt perfekt. När lusten kommer smygande är den alltid redo.
 3. Du behöver inte oroa dig för att bli gravid.
 4. Alla kön kan använda en dildo. Oavsett vad du definierar dig som för kön kan du använda en dildo. Sexleksaken dömer inte någon.
 5. Utforska dina erotiska zoner och vad som får dig till orgasmhimlen. En dildo är perfekt för att gå på upptäcktsfärd i din kropp och hitta det som känns allra skönast för dig. När du onanerar kan du göra vad du vill och hur du vill det är alltså en otrolig möjlighet för dig och din njutning.
 6. Den kan minska stress och oro. Genom sexuell tillfredsställelse utsöndras hormoner som gör dig både lugnare och gladare.
 7. Det kan leda till bättre sex med din partner. När du använder en dildo och upptäcker allt som får dig att skrika av upphetsning kan du introducera detta i sovrummet så ert sex blir ännu bättre.
 8. Den kommer inte att ge dig några sjukdomar.
 9. Du kan komma åt de inre orgasmpunkterna som kan vara svåra att nå med fingrarna.
 10. Om du som man har svårt vid att få erektion kan en dildo vara en ersättning några gånger. Det släpper pressen på dig och ni kan njuta av härligt sex hur länge som helst.

Det finns säkert många fler anledningar men här har vi 10 som är rätt fantastiska. En dildo kan inte ersätta en riktig penis och kommer aldrig vara helt samma sak men den kan definitivt få dig till orgasm.

Rengör dina sexleksaker

Det är viktigt att du tänker på att tvätta din dildo efter användning. Sexleksaker generellt ska hållas hygieniska för att hålla längre och så att bakterier inte samlas på dem. Du kan med fördel köpa sexleksaksrengöring så att du vet att du alltid får den rengjort på det bästa möjliga sättet.

Sexleksaksrengöring kan hittas hos alla återförsäljare av sexleksaker. Så tänk på att slänga ned en liten rengöring och glidmedel i korgen när du handlar din nya dildo.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här