Recension – Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set

33
Jag har testat Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set tillsammans med min kille. Det har varit en väldigt spännande upplevelse för oss båda. Vi har tidigare enbart testat analpluggar i silikon och trodde aldrig att det skulle vara så stor skillnad som det faktiskt var!

Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set består av tre stycken analpluggar i olika storlekar och vikter. De levereras med en fin och praktisk förvaringspåse i satin. Designen är väldigt stilfull och elegant och tack vare att de är tillverkade i härdat glas har de en mycket härlig tyngd!

Dessa analpluggar i glas kan till och med kylas ner eller värmas upp för en ännu härligare upplevelse. Alla tre pluggar har rundade spetsar som underlättar själva införandet och foten ser till att de sitter på plats.

Dessa analpluggar i glas är perfekta för dig som vill börja experimentera med nya former av njutning eller kanske bara krydda till sexlivet lite extra!

“Hej! Mitt namn är Lina, jag är 24 år och det är jag som testat analpluggarna och skrivit recensionen. BumBum i Glas är en helt ny upplevelse.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Lätta att rengöra
  • Går att värma och kyla
  • Bra tyngd
  • Känns mer än de mjuka analpluggarna

Nackdelar

  • Storleksskillnaden mellan den minsta och mellersta är mycket stor
  • Måste hanteras mer försiktigt än pluggar i silikon

Recension

Första intryck

Mitt första intryck av Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set var att designen är väldigt stilfull och elegant. Något som jag blev väldigt positivt överraskad av redan vid första anblick var vikten på pluggarna. Både materialet, formen och vikten var annorlunda jämfört med andra pluggar som jag och min kille tidigare har använt.

Jag upplevde förpackningen som väldigt basic och kändes inte särskilt påkostad. Däremot följde det med en fin förvaringspåse i satin i förpackningen som lyfte det intrycket.

När vi packade upp pluggarna märkte vi med en gång att storleksskillnaden var väldigt ojämn. Det minsta var väldigt mycket mindre än den mellersta, både till storleken och vikten. Skillnaden mellan den mellersta och största var inte alls särskilt stor. Där upplevde jag att vikten var den mest väsentliga skillnaden.

Jag och min kille blev med en gång väldigt intresserade av att testa att kyla och värma pluggarna, då detta är något vi aldrig tidigare testat när det kommer till analpluggar.

Sinful BumBum Analpluggar i Glas

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattningsvis var det första intrycket av Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set bra. Jag hade däremot önskat att storleksskillnaden var mer jämn. Det blir ett väldigt stort hopp mellan den minsta och mellersta.

Upplevelse

Jag och min kille testade analpluggarna i glas vid flertalet tillfällen för att utforska de olika temperaturerna ordentligt. Vi har tidigare enbart använt olika typer av analpluggar i silikon, så att prova dessa i glas var en helt ny upplevelse!

Första gången som vi testade pluggarna ändrade vi inte temperaturerna någonting, för att endast känna av materialet och jämföra med det vi tidigare testat. Den största skillnaden som både jag och min kille upplevde med en gång var såklart att de är mycket hårdare än vad vi är vana vid.

Vid införandet var vi tvungna att ta det mycket lugnare i och med att materialet inte anpassar sig efter kroppen på samma sätt som silikon gör.

Något som vi uppskattade väldigt mycket med dessa pluggar i glas är vikten. När pluggen är tyngre känns det mer, framförallt när man rör sig. Man känner även av hela pluggen mer när man rör sig, i och med att den, som tidigare nämnt, inte anpassar sig efter kroppen och böjer sig inte som en analplugg i silikon gör.

Vid det andra tillfället som vi testade pluggarna provade vi att lägga de i varmvatten en stund innan. Temperaturen ändrades på väldigt kort tid, vilket var uppskattat då det inte kräver någon vidare planering. Redan vid införandet märktes en stor skillnad mot normaltemperaturen.

Sinful BumBum Analpluggar i Glas

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Tack vare värmen, slappnade musklerna av med en gång och det blev en riktigt härlig känsla! En mycket häftigare upplevelse än en vanlig analplugg i silikon. Både jag och min kille kommer mest troligen välja dessa pluggar i framtiden, framför pluggarna i silikon.

Vi testade även vid ett annat tillfälle att kyla pluggarna i kylen en stund innan. Kalla pluggar var mycket mindre uppskattat av oss båda, jämfört med värmen. Vi är båda väldigt frusna av oss och med en kall plugg blev det motsatt effekt mot vad vi önskade. Man spänner kroppen mer, vilket gör det svårare och mer obekvämt att föra in pluggen, samt att ha den inne.

Rengöringen av dessa pluggar i glas är mycket enklare och smidigare än att rengöra sexleksaker i silikon, tack vare den glatta ytan. Pluggarna förvaras smidigt i den medföljande förvaringspåsen i satin. Däremot måste man vara väldigt försiktig med pluggarna när de ligger i påsen så att de inte blir kantstötta.

Vi kommer definitivt att använda Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set många gånger framöver och utforska värmen ännu mer!

 

Hur man använder den

Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set är väldigt okomplicerade att använda och fördelen med just det här setet är att det finns olika storlekar, så att du stegvis i din egen takt, kan vänja dig vid mer fyllande stimulans.

Sinful BumBum Analpluggar i Glas

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Analpluggar är till för både män och kvinnor och de är mycket enkla att använda. Det enda du behöver göra är att först välja en storlek som passar dig och din erfarenhet. Därefter använder du vattenbaserat glidmedel på både pluggen samt vid din analöppning. Det kan även vara skönt att först smeka analen utanpå för att mjuka upp musklerna innan införandet.

Efter att du har fört in pluggen kommer den sitta på plats tack vare foten på pluggen. Vad du sen väljer att göra medans du har pluggen inne är helt upp till dig och din fantasi!

Jag skulle verkligen rekommendera att prova att värma upp dessa pluggar. Det är en fantastiskt härlig upplevelse och musklerna kan slappna av på ett helt annat sätt! Du värmer lättast upp dem i en skål med varmt vatten.

Om du aldrig tidigare har testat anal stimulans skulle jag rekommendera att börja med den minsta storleken och när du har lite mer erfarenhet kan du gå vidare till den mellersta storleken. I detta set är skillnaden mellan den minsta och mellersta pluggen rätt så stor och jag tror därför att det kan vara en bra idé att verkligen ta det lugnt med den mellersta och känna efter under tiden.

Sinful BumBum Analpluggar i Glas

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det kan även vara en bra idé att använda Sinful BumBum Analpluggar i Glas för att vänja sig vid anal stimulans inför analsex, samt som uppvärmning.

I och med att kroppen inte producerar naturlig lubrikation i analen ska du alltid använda rikligt med vattenbaserat glidmedel. Det kommer göra det betydligt mer behagligt att föra in pluggen, samt skönare under själva användandet.

Efter användning av pluggarna i glas är det mycket viktigt att rengöra dem på ett hygieniskt sätt. Jag rekommenderar alltid att använda en rengöringsspray anpassad för sexleksaker. Tack vare att de är tillverkade i härdat glas är de självklart helt vattentäta och man behöver inte tänka på att det kan komma in vatten i laddningsuttag mm.

Det är enklast att förvara analpluggarna i den medföljande förvaringspåsen. På så sätt kan du stoppa undan dem på ett diskret sätt om du inte föredrar att alltid ha dem framme. De är ju trots allt väldigt stilfulla och eleganta!

Sinful BumBum Analpluggar i Glas

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Jag vill rekommendera både män och kvinnor att testa Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set då både jag och min kille har njutit av dem. Tack vare att de finns i tre olika storlekar, finns det mest troligen en storlek för alla.

De här pluggarna i glas är till för dig som inte har någon tidigare erfarenhet, men vill börja utforska anal stimulans. De är också till för dig som har erfarenhet av anal stimulans sen tidigare, men vill utforska det ytterligare genom att antingen värma upp eller kyla ner pluggarna. Eller kanske vill du bara krydda till ditt sexliv lite extra med en uppsättning stilfulla sexleksaker!

Det säger andra kunder

Andra kunder har gett Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set 4,6 av 5 stjärnor!

”Absolut dom bästa pluggarna jag köpt och använt. Bra storlekar som passar till allt från lätta lekar med den minsta, till dom mer avancerade som kräver mycket uppvärmning. Dessa pluggar är rena, fina, med en bra tyngd och kall känsla som snabbt värms upp och ger en mycket behaglig upplevelse.

Du kan använda dessa i vardagen,och till dom speciella tillfällena, och samt är dom mycket enkla att rengöra. Ett givet köpt för noviser och erfarna. Köp dom, prova dom, ni kommer aldrig ångra er!”

Sinful BumBum Analpluggar i Glas

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

Jag är sammanfattningsvis nöjd med Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set. Det har varit en väldigt häftig upplevelse att få testa både värma upp och kyla ner pluggar och se hur kroppen reagerar på det. Att dessa pluggar även är väldigt stilfulla och eleganta gör hela upplevelsen ännu bättre!

Det enda jag hade önskat var lite annorlunda är storleksskillnaden mellan pluggarna. Mellan storleken hade kunnat vara något mindre för att inte göra hoppet från den minsta så stort och att öka skillnaden till den största.

Jag ger Sinful BumBum Analpluggar i Glas Set 4 av 5 stjärnor!

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här