Recension – Baseks Jewel Analplugg Medium

36

Baseks Jewel Analplugg är bara ett måste i sexleksakslådan och funkar såväl vid onani som sex med en eller flera personer.  Den funkar även utmärkt oavsett könsorgan och kan ge dig starkare orgasmer, förbereda dig för analsex eller bara vara en trevlig omväxling.

Men hur ska du välja vilken du vill prova?

I den här recensionen har både jag och pojkvännen testat Baseks Jewel Analplugg och vi hjälper dig reda ut om den är något för dig, vi jämför även med våra tidigare erfarenheter.

Baseks Jewel Analplugg, såsom alla analpluggar, stimulerar nerverna i och runt anus. Den har ett mjukt yttre i silikon och en avrundad spets för enkel användning.

Denna storlek är 8 cm lång och 3,5 cm som bredast. Foten säkrar att pluggen sitter där den ska och silikonet runt diamanten går att böja bort för rengöring, men botten av diamanten är fastlimmad.

Baseks Jewel Buttplug

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • En leksak som funkar oavsett könsorgan
  • Riktigt höjd erotik för billig peng
  • Lätt att göra ren

Nackdelar

  • Aningen stor för den som är nybörjare
  • Ingen förvaringspåse
  • Diamanten kan lossna?

 


Recension

Första intryck

Förpackningen var en anonym kartong, som var stor i jämförelse med pluggen. Där i låg Baseks Jewel Analpluggförpackad i en ljus, genomskinlig plastpåse som gav ett billigt intryck.

Jag gillade inte förpackningen och den matchade inte den annars eleganta diamantpluggen. Pojkvännen brydde sig inte så mycket, utan trodde att det nog är en av anledningarna till att de kan hålla priset nere på Baseks Jewel Analplugg.

Pluggen var lätt i handen och vi insåg att vi har en nästan exakt likadan svart diamantplugg i samma storlek och material sedan innan. Pojkvännen gillade den lila färgen, som många sexleksaker har och jag delade åsikten.

Pluggen var lätt i handen och vi insåg att vi har en nästan exakt likadan svart diamantplugg i samma storlek och material sedan innan. Pojkvännen gillade den lila färgen, som många sexleksaker har och jag delade åsikten.

Lila ser, utifrån min erfarenhet av exempelvis vibratorer och dildos, inte lika smutsig/dammig ut som svart, men vid sextillfällen kräver bra hygien och då vill jag hellre lätt kunna se damm. Svart tycker jag även ser mer exklusivt och sexigt ut än lila, men det är min personliga åsikt.

Baseks Jewel Buttplug

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Baseks Jewel Analpluggvar lätt i handen och böjlig vid foten. Silikonet runt diamanten är böjligt och det går att pilla ur sidorna på diamanten för enkel rengöring. Botten på diamanten är dock fastlimmad på något sätt.

Både jag och pojkvännen tyckte att diamanten var sexig. Pluggen var väldigt len mot kinden och vi kände att vi direkt blev exalterade över den kommande erotikstunden.

 

Upplevelse

Att välja bäst analplugg är mer än bara storlek, och denna storlek hade jag och pojkvännen blandad mening om. Övervägande betyg: en analplugg är definitivt något att ha i byrålådan, men det finns flera faktorer som spelar in för om just denna borde vara just ditt nästa inköp.

Det är också viktigt att ta det långsamt om du är nybörjare, då en dålig upplevelse kan leda till ett slutat utforskande. Både jag och pojkvännen testade Baseks Jewel Analplugg och nedan reder vi ut vad du borde tänka på innan inköp.

Det var pojkvännen som först fick ta resan till diamant-landet och under samma session tog vi ur, bytte och gjorde ren så att jag kunde få prova. Vi har testat flera olika typer av analpluggar förut, och den här stod inte ut speciellt ur mängden.

Vi fick inte något negativt intryck av den, utan den var mer neutral. Den kändes exakt likadan som en buttplug vi har sedan tidigare, som även den är i silikon. Den gamla analpluggen har dock en fullt borttagbar diamant, vilket har gjort mig orolig att den ska åka ur.

Storlek: Baseks Jewel Analplugg var lite för stor för mig och jag kommer vid nästa användning att köra på ännu mer förspel med fingrar i anal eller en mindre plugg innan jag använder denna. Pojkvännen däremot hade andra åsikter och hade ingen invändning mot storleken, men håller med om att förspel är viktigt ändå.

Är du helt nybörjare skulle vi rekommendera en mindre plugg till att börja med då det inte är en större investering. Har du dock utforskat själv och vet av att du föredrar lite större så fungerar den bra. Baseks Jewel Analplugg var bra för oss båda när vi var uppvärmda! Jag brukar vanligtvis börja med en mindre plugg innan jag går till en i denna storlek.

Baseks Jewel Buttplug

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Material: Denna silikonbaserade produkt är både mjuk, smidig och lätt att rengöra, men det går inte att experimentera med kyla och värme på samma sätt som en i exempelvis rostfritt stål. Med rostfritt stål räcker det att hålla pluggen under varmt eller kallt vatten för att sedan experimentera med en ny upplevelse.

Samtidigt har Baseks Jewel Analplugg en lenare känsla som även den är att eftertrakta. Jag och pojkvännen brukar blanda och använda olika sorter vid olika tillfällen.

Säkerhet: Vid korrekt användning är produkten säker. Genom att diamanten är fastlimmad riskerar den inte att åka ur. Efter att ha läst andras recensioner blev jag ändå orolig. Eftersom jag tidigare haft en analplugg (billig, b-variant i mycket sämre material) som gått sönder i mig kanske det är en överdriven oro, för pojkvännen menade att det inte var något problem alls.

Jag vill ändå rekommendera att du dubbelkollar att diamanten sitter ordentligt i limmet och att ingen del av silikonet som omsluter den har gått sönder innan användning. Se mer under ”Det säger andra kunder”.

Uppvärmning/förspel: I analen och utanför sitter inre och yttre ringmuskeln. Dessa behövs mjukas upp och förberedas för att det inte ska göra ont, och det tar längre tid än exempelvis för en vagina.

Både jag och pojkvännen körde mjukt med rimming (slickning av analen) och ett finger först som förberedelse. Både under förberedelserna och senare använde vi rikligt med glidmedel!

Glidmedel: Oavsett vilken analplugg du använder så är det viktigt att köpa ett glidmedel gjort för just analt, då analen inte själv producerar något. Använd rikligt, och då menar vi verkligen att rikligt. Vi brukar ha en handduk under oss för att vi har så mycket glidmedel. Glöm inte att kolla om just ditt glidmedel passar med materialet på din produkt, i detta fall silikon.

Rengöring: Alla sexleksaker är viktiga att rengöra på korrekt sätt. Vid detta fall rekommenderar vi sexleksakrengöring som går att köpa på så gott som alla sexshoppar. Läs instruktionerna eller fråga personalen för att säkerställa att rengöringen är kompatibel med materialet.

 

Hur man använder den

Baseks Jewel Analplugg är i grunden enkel. Allt du behöver göra är att se till att förbereda din eller en eventuell partners anal genom mjuk massage och gärna ett finger, alltsammans med rikligt av analglidmedel.

Därefter för du mjukt in analpluggen med den runt spetsiga sidan in mot analen, även här med rikligt applicerat glidmedel. Sluta om det gör ont och återgå till mer förspel innan du provar igen. Om det inte gör ont så för du den så långt in att den till slut glider på plats.

Baseks Jewel Buttplug

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag och pojkvännen rekommenderar att till en början föra in analpluggen själv, även om du har en sexpartner med dig. Då kan du själv ha full kontroll och avsluta om du märker att du gått för fort fram.

Ibland kan det tänkas att själva insättandet av analpluggen är samlaget i sig, men vi rekommenderar självklart att ha alla olika slags typer av sex i kombination till analpluggen.

Båda vi tyckte att det är extra skönt att få orgasm med denna plugg inne, och jag älskar olika typer av penetrationssex i kombo med den. Vi testade exempelvis både med dildo, fingrar och penis, samtidigt som vi hade Baseks Jewel Analplugg inne.

Hett tips är att föra in analpluggen och sedan göra annat, exempelvis se film, laga middag, eller gå ut. Det är riktigt sexigt att veta vad du själv eller din eventuella partner har i sig medan ni gör helt andra saker, speciellt om ni träffar andra människor.

Pojkvännen vill passa på att peppa andra kukbärare att utforska analt med buttplug och andra sexleksaker. Analen och prostatan är lite som killars G-punkt och där finns det massor av njutning att hämta! Hos killar heter det dock P-punkt. Lovebuddy har en egen guide om just p-punktsmassage.

Rekommenderat till

Vi rekommenderar analplugg till alla, oavsett om du är i ett förhållande eller inte. Att utforska analen är en riktigt het del av ett sexliv som ingen borde missa och en analplugg är ett perfekt sätt att göra det. Just Baseks Jewel Analplugg Medium är inte överdrivet speciell, men ändå snygg och skön och för nybörjare kan en kompletterande mindre plugg vara en bra investering.

Baseks Jewel Buttplug

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Andra kunder ger Baseks Jewel Analplugg höga betyg, både för funktion, material och storlek. Flera menar att det är en bra storlek för nybörjare och att den är väldigt snygg. Observera att flera betonar att diamanten kan krångla och i vissa fall åka ur, vilket är allvarligt. Se därför till att använda Baseks Jewel Analplugg på ett säkert sätt och kontrollera att diamanten sitter ordentligt innan användning.

Sammanfattning

Baseks Jewel Analplugg Medium är en lila analplugg i mediumstorlek med diamantfot. Den används för att stimulera analen under olika typer av sex och passar bra oavsett kön (med bra uppvärmning innan). Den är lätt att använda dock kräver den andra produkter för bäst upplevelse, såsom glidmedel och sexleksakrengöring, och ger mycket erotik för en liten peng.

Produkten är bra, men står inte ut som speciell förutom att den är snygg. Den kan även vara aningen stor för nybörjare. Observera vikten av att kontrollera att diamanten sitter ordentligt innan användning.

Tillsammans ger vi Baseks Jewel Analplugg 3 av 5 stjärnor.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här