Recension – BumBum Analpluggar Silikon Set Sinful

39

Länge har jag velat testa fler analpluggar, och äntligen har jag fått hem Sinful BumBum silikon analpluggs set så jag har flera olika jag kan leka runt ordentligt med. Sinfuls BumBum analpluggar har jag testat med både min partner och själv, och kan säga att båda funkar lika bra.

För det mesta håller jag mig till sängen, men att använda dem i duschen var också en väldigt trevlig upplevelse. Min första tanke var att börja med den lilla, och tvivlade på att jag skulle komma upp i den största innan jag började skriva detta.

Kanske säger det mer om mig än om BumBum analpluggar, men hade svårt att hålla mig borta från den största pluggen ändå. Testade den även som en dildo, efter ordentlig rengöring såklart, och den kommer fortsätta att användas på det sättet kan jag meddela er!

Överlag finner jag denna trio fantastiskt, Bumbum silikon analplugg är ett superbra startkit!

Sinful BumBum Silikon Analplugg Set är ett set på 3 analpluggar. De tre storlekar, med största diameterna på 2,5; 4 och 4,5 cm, vet jag att allt från nybörjare till er som är mer erfarna kommer uppskatta.

Med silkeslent material slipper du använda alltför mycket glidmedel, och med en platt fot är det enkelt att ställa pluggen upp på en plan yta. Dessa pluggar är inte heller i det dyraste laget, och med lite vattenbaserat glidmedel kommer ni kunna njuta ordentligt.

bumbum analpluggar

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Bra variation i storlekarna
  • Inte alltför dyra
  • Bra fot att ställa dem upp på
  • Fantastiskt material

Nackdelar

  • Lite för trubbiga
  • Stor skillnad mellan S och M
  • Inte en figuranpassad fot
  • En skarv som är lite svår att rengöra

Recension

Första intryck

När jag tog upp lådan kändes det väldigt lyxigt. BumBum analpluggar är av len silikon och älskar hur de känns mot huden. Jag blev chockad över storleksskillnaderna mellan de olika pluggarna dock, men gladdes åt att jag skulle ha mycket att välja mellan och leka med.

Det som jag oroade mig för innan var att BumBum analpluggar skulle kännas antingen alldeles för stora eller alldeles för små, men kände att speciellt mellanstorleken var helt perfekt. För mig säger det inte jättemycket att läsa i centimeter hur brett något är på nätet så det var när jag väl fick dem som jag insåg deras storlekar.

Sedan tidigare hade jag en liten plugg som jag gillar mycket, men som var lite liten. Till skillnad från den hade dessa en platt fot så leksakerna kunde stå upp. Var, och fortfarande är, lite skeptiskt till dess konstruktion.

 

Upplevelse

Jag är väldigt nöjd med BumBum analpluggar, och kan verkligen rekommendera dem. Fördelen med dess lena material är att jag slipper använda lika mycket glidmedel som jag kan tänka mig det tar att använda andra plugs.

Att kunna köpa tre i ett tycker jag är helt fantastiskt. Roligt att kunna variera storlekarna, och utmana sina gränser. Kanske var det lite stor skillnad mellan den lilla och mellanstorleken, men jag upplevde det mest i början. Fördelen med att det är så pass stor skillnad mellan storlekarna är att det troligen är ett väldigt ekonomiskt hållbart köp då jag iallafall kommer klara mig bra på dem tre pluggsen som ingick.

Kan även säga att den största pluggen kunde man också använda som dildo, om än lite kort och knubbig för det.

bumbum analpluggar

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Foten är jag som sagt lite skeptiskt till, då jag känner att de är lite obekväma om jag går runt med pluggen i hemma. De gjorde det dock enkelt att hålla i dem för min partner, men även för mig när jag använde BumBum analpluggar utan honom.

Jag brukar ofta använda flera pluggar när jag väl leker med dem så de platta fötterna var till stor användning när jag inte vill rengöra den första innan jag börjar med den andra. Enkelt och kladdfritt att bara ställa dem upp på en platt yta någonstans i rummet. Jag jämför dem dock med den lilla pluggen jag hade sen tidigare och foten på den är mer anpassad efter hur kroppen böjer sig.

Är kluven i huruvida jag ser det som en positiv sak eller negativ sådan att pluggsen har en platt fot, men det finns fördelar och nackdelar med båda.

När man köper paketet står det i beskrivningen att BumBum analpluggar har en avsmalnande spets vilket det är, men jag tycker att de är lite för trubbiga för att de lätt ska kunna förs in. Speciellt i början när man inte är uppvärmd och samtidigt använde glidmedel gled de väldigt mycket omkring när man skulle försöka föra in dem. Återigen jämförde jag lite med den jag hade sen innan och skulle verkligen föredra en spetsigare början på pluggsen för att slippa anstränga sig extra mycket för att de ska in i rätt. Något att tänka på när man köper kitet.

Dessvärre finns det en liten “skarv” som är lite svår att rengöra, men inget som förstör för upplevelsen. Men det är en sak att tänka på, rengör lite extra där pluggen sitter fast i själva foten.

Det jag också uppskattade med BumBum analpluggar var dess form och färg. Svart, klassiskt, men ack så fint. Kanske att överdriva med att säga att dem är “anonyma” men stilrena kan jag iallafall dra till med. Jag uppskattar sexleksaker som ser bra ut, och tack vare formen och färgen på BumBum analpluggar uppfyller dem iallafall mina krav.

bumbum analpluggar

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Som det står överallt när man läser på om hur man ska använda butplugs på bästa sätt är glidet din bästa kompis. Det jag dock märkte av med dessa var att inte alls mycket glidmedel krävde. Kanske det är så att jag gillar lite känslan av extra friktion, men för att föra in BumBum analpluggar enkelt behövdes inte mycket glidmedel (vattenbaserat glid som ni säkert vet, då lika löser lika 😉 (fellow naturnördar?). Nej men på riktigt, använd inte silikon till silikon om du vill att du och dina leksaker ska må bra).

När det kommer till att använda flera leksaker under samma ligg, med dig själv eller någon annan/andra, är foten jättebra att använda för att ställa dem upp. Du slipper kladd på nattduksbordet och onödig smuts på leksakerna.

Vet ni vad!  Den största av BumBum analpluggar, och självklar dem andra också om det passar er bättre, funkar även lite som en dildo. Kanske inte lika bra, men om du någon gång haft känslan av att du verkligen vill ha något i dig medan du exempelvis använder en lufttrycksvibrator kan jag tipsa om att testa någon av pluggen i dig. Funkade väldigt bra för mig, och om jag ändå har BumBum analpluggar hemma kan jag lika gärna använda dem till allt möjligt.

Ett sista tips för dig som kanske inte känner dig så rörlig, eller rent utav vill vara extra bekväm som mig vill jag säga en sak: kudde! Om du känner att det är svårt att nå ned till rumpan utan att böja kroppen i konstiga vinklar testa att ha en kudde eller två under rumpan/nedre delen av ländryggen när du ligger på rygg.

Då kommer det vara lättare att nå och på så vis kanske det till och med kan få dig mer avslappnad. Var aldrig rädd att testa dig fram med nya positioner. Jag tror många fler kan gilla analt om de bara hittar sitt sätt att göra det på.

 

Rekommenderat till

För dig som är nyfiken på analplay är BumBum analpluggar för dig! Jag gjorde misstaget när jag köpte min första plug att enbart köpa en, för jag fann kärleken för analplay och ville bara ha mer på en gång. Jag visste förvisso att jag redan gillade allt som hade med anal att göra men tycker nog ändå att kitet är för nästan alla.

Du som är lite mer van kan också uppskatta vad BumBum analpluggar har att föra med sig, och in, men det kan hända att även du kommer tycka att minstingen är lite väl liten.

bumbum analpluggar

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

På sinfuls egna hemsida är kunderna nöjda. Många beskriver lite av det jag upplevt: att skillnaden mellan den mellersta och den minsta pluggen är stor, men när man väl börjat använda BumBum analpluggar mer inser man att det inte är en nackdel.

Flera säger också att den lilla pluggen är i minsta laget, vilket även jag håller med om. Annars får pluggsen beröm för deras fina former och känsla, samt såklart även det fantastiska materialet de är gjorda av!

Sammanfattning

Slutligen anser jag att BumBum analpluggar definitivt är ett val, och rekommenderar dig till att köpa dem! Älskar deras lena yta, och storlekarna räcker mer än till. Ja, de skulle kunna ha en smalare spets för att lättare få in dem men problemet att de glider runt uppstår bara i början av varje ligg/session.

Foten är till stor nytta då jag avskyr när det blir kladdigt på ställen där det nödvändigtvis inte behöver bli kladdigt. De är dessvärre lite obekväma att gå runt med i och med dess kantiga fot, men jag som mest använder de under ligg och i sängen så märker inte av det supermycket.

Sinful BumBum Silikon Analpluggs får 4 av 5 stjärnor av mig!stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här