Stark vibrator – Bästa i test

1113

För att öka dina möjligheter för orgasm har vi valt ut våra favoriter bland starka vibratorer på marknaden. Här kan du räkna med intensiv, djup och stark stimulering.

Kvinnor har generellt sätt lättare att komma vid användning av något som vibrerar. Det är något otroligt stimulerande och spännande med produkter som vibrerar oss till orgasm. Fascinationen kommer kanske från att det inte är något du eller din partner kan skapa.

Det finns otroligt många produkter som har den här funktionen och som kvinnor älskar vi det. Det säkraste sättet att få orgasm är med en stark vibrator ju starkare vibrationer desto starkare stimulering.

Med en stark vibrator kan du själv styra över när, var och hur du får dina orgasmer.

Vi har samlat en blandning av klitorisvibratorer, rabbit vibratorer, g-punkts vibratorer och magic wands. Du kan läsa om varje produkt för att se vilken som passar dig allra bäst.

Olika sorters vibratorer:

 • Klitorisvibrator
 • Wand
 • G-punktsvibrator
 • Rabbit

Det finns många vibratorer på marknaden idag. Vi har här gjort en genomgång av de mest populära vibratorerna. De har alla olika funktioner och sätt att tillfredsställa dig men de delar syfte; att ge dig orgasmer. Vibratorer är designade för att ge dig optimala orgasmmöjligheter.

Om testet:

Testet börjar med en topplista där vi utsett en testvinnare, en för nybörjaren och den vi anser är mest prisvärd. Därefter kommer du få ta del av både för och nackdelar, produktinformation och upplevelser, våra egna i kombination med externa.

 

Med en av dessa kommer du ta 100% kontroll över din njutning och sexualitet. En vibrator är en sexpartner som alltid är redo för nästa omgång.

Du kan därför alltid njuta precis när du känner lusten komma krypande och ska inte anpassa dig till någon.

Hitta din favorit nedan.

 

Bäst i test – Libra

Libra
Libra

Se priset här

 • Allsidig produkt
 • Kritikerrosad
 • Kraftiga vibrationer

Med Libra får du allt du behöver i en produkt. Det är nämligen en klitorisvibrator, wand och g-punktsvibrator i en produkt. Så istället för att du ska hitta tre perfekta leksaker kan du köpa en.

Är du ny till sexleksaker och vet inte vad du ska köpa? Det är så många olika produkter du vill pröva och du kan bara inte bestämma dig. Då är Libra det perfekta valet. Även för dig som är van vid sexleksaker är detta en fantastisk produkt. Varför ska du ha flera leksaker när en produkt kan ta hand om alla dina behov?

Hur kan den ge dig samma sensation som tre produkter? Den har två vibratorer, som sitter i varsin ände. Det gör att du kan använda på utsidan för att stimulera din klitoris och på insidan för att stimulera din g-punkt. Det runda huvudet som också vibrerar ger produkten sin wand funktion.

Den har dessutom 10 kittlande vibrationsinställningar för dig att testa. Med så många möjligheter kommer du helt säkert att hitta ditt favoritläge. Du navigerar enkelt mellan vibrationerna genom att trycka på knapparna i toppen av din vibrator.

I 2019 fick den 5 av 5 i Expressen men det är inte bara tidningarna som älskar den. Libra är en riktigt kundfavorit och hyllas för sina starka vibrationer. Använd den med vattenbaserat glidmedel för en ännu bättre upplevelse.

Se priset här

 


 

NybörjarenSinful Magic Wand Kraftig Vibrator

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator recension och test

Se priset här

 • Lätthanterlig
 • Kraftfull
 • Kritikerrosad

Om man ska tro kunderna är detta vibratorn för fontänorgasmer. Om du är ute efter en kraftig vibrator är det här din nya bästa vän. De otroligt kraftfulla vibrationerna kommer garanterat att stimulera dig. Anledningen till att den kan ge så fantastiskt djupa vibrationer är att du ansluter den till stickkontakten. Den drivs med andra ord av ström, vilket också gör att den aldrig blir trött.

Den är lätt att styra och du kan enkelt välja den intensitet du vill ha genom att skruva på huvudet. Du kan välja om du vill ha lugna och försiktiga vibrationer eller om de ska vara intensiva och starka. Produkten är gjord av kroppsvänligt medicinskt silikon och hård plast av hög kvalitet. Kom ihåg att den inte kan följa med i badet då den drivs av ström och därför inte är vattentät.

Men det är inte bara klitoris den kan stimulera. Har du ömma muskler? Då är den perfekt för att massera din kropp. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren innanför vuxenleksaker är denna perfekt för dig som vill ha en stark vibrator.
emy testare
Det här är Emy, hon har också testat Sinful Magic Wand, läs hennes detaljerade recension här.

Läs hela recensionen här

 


 

Populärast på marknaden – Capella

Capella mshop
Capella mshop

Se priset här

 • 10 vibrationsmöjligheter
 • Dubbel stimulering
 • Användarvänlig

Även denna produkt hyllas av kunderna och det är inte svårt att förstå varför. Denna rabbit stimulerar din klitoris och g-punkt och ger dig därför dubbla orgasm möjligheter. Den är dessutom väldigt prisvärd innanför sin kategori.

Produkten har två motorer en vid kaninöronen som stimulerar din klitoris och en på dildon som stimulerar din g-punkt. Här kan du välja mellan 10 vibrationslägen för att hitta den som passar dig och din orgasm bäst. Det finns en knapp för att styra vibrationerna vilket gör den extremt lätt att hantera.

För att få det mesta ut av din vibrator rekommenderar vi att du använder den med glidmedel. Det ger en ännu skönare känsla. Med Capella kan du bara slappna av och låta dig stimuleras av de starka vibrationerna.

Se priset här

 


 

För kraftfull stimulering – Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator

Magic wand

Se priset här

 • Uppladdningsbar
 • Hög intensitet
 • Kundfavorit

Det här är inte bara en otroligt kraftfull och intensiv wand, den är dessutom uppladdningsbar vilket gör den otroligt smidig. Trots att den inte hämtar ström direkt från stickkontakten har den bland de mest kraftiga vibrationerna som går att hitta på marknaden.

Produkten är väldigt lätt hanterlig, du startar den enkelt genom att hålla in knappen i mitten i cirka 3 till 5 sekunder. Att den är dubbelmotorig innebär att den har en motor för huvudet och en för staven, alltså var vibrationerna kommer ifrån.

Du väljer själv med hjälp av knapparna vilken av motorerna du vill använda eller om du vill kombinera och använda båda samtidigt.

Den är gjord i silikon som är lent mot din hud. Du kan använda den på hela kroppen som massagestav eller på dina intima delar för sexuell stimulering. Den är prisad av kunderna som älskar allt från designen till orgasmerna den ger.

Se priset här

Läs hela recensionen här

 


 

Prisvärd – Venus

Venus mshop
Venus mshop

Se priset här

 • Klitorisstimulering
 • 9 vibrationsmöjligheter
 • Användarvänlig

Venus har fått sitt namn efter venusberget som den är designad för att följa till perfektion. Dessutom omfamnar den din klitoris på ett helt fantastiskt sätt. Den kan användas som onaniprodukt eller som parvibrator. Den lilla men starka vibratorn passar utmärkt mellan er och kan ge ert samlag extra stimulering.

Den är designad för att kunna stimulera ett stort område men om du vill stimulera ett mindre område är det också möjligt. Önskar du att stimuleras på ett specifikt område använder du bara toppen av vibratorn för punktmarkering. Den ger dig otroliga variationsmöjligheter och du kan prova något nytt varje gång.

Den är väldigt lätt att styra då den bara har en knapp. Med den knappen startar du och stänger av samt byter mellan de nio vibrerande möjligheterna. De som prövat den älskar den!

Se priset här

 


 

Känd från tv – Womanizer Premium Klitorisstimulator

Womanizer Premium Klitorisstimulator
Womanizer Premium Klitorisstimulator

Se priset här

 • Lufttrycksvibrator
 • ORGASM GARANTI
 • 12 intensitetsgrader

Ja du läste rätt, produkten har orgasmgaranti. Det betyder helt enkelt att du får dina pengar tillbaka om du inte fått en orgasm innanför 30 dagar. Sinful är så säkra på sin produkt att de ger dig den garantin. Anledningen till att de är så säkra på den här lilla produkten är på grund av de otroligt stimulerande lufttryckvibrationerna.

Din klitoris stimuleras med sköna tryckvågor vilket är ett rätt nytt sätt att stimulera på. Detta nya sätt är det mest orgasm säkra sättet på marknaden. Stimulering med tryckvågor är revolutionerande. Denna modell är dessutom tystare än sin föregångare så du inte ska tänka på ljudnivån. Du kan då lugnt njuta utan att dina roommates hör dig från de andra rummen.

En annan nyhet med Womanizer Premium är att den har en autopilot. Produkten växlar då automatiskt mellan de 12 olika intensiteterna för att ge dig helt optimal njutning. Luta dig tillbaka och njut av orgasm efter orgasm.

Att köpa produkten medför ingen risk eftersom du får pengarna tillbaka om du inte kommer. Dock så talar recensionerna för sig själva. Den har 5 stjärnor och alla som prövat den, är förälskade i detta orgasmmirakel.

Se priset här

Läs hela recensionen här

 


 

Stark vibrator – Smart Wand Large

Smart Wand Large
Smart Wand Large

Se priset här

 • Intensiva vibrationer
 • 8 vibrationsmöjligheter
 • Vattentät

Letar du efter en vibrator med riktigt starka vibrationer är denna wand din nya bästa vän. De starka vibrationerna kommer att stimulera din klitoris helt på djupet och ge dig orgasm efter orgasm.

Den är uppladdningsbar och kan hålla batteri i två timmar. Det betyder att du inte behöver sitta vid sidan av stickkontakten när du använder den. Wands har ofta sladd då det tidigare gjorde att de kunde ha starkare vibrationer än andra sexleksaker. Det är dock inte sant längre. Idag är produkterna så utvecklade att du kan få lika starka vibrationer med eller utan sladd.

Den är dessutom vattentät så du kan ha med din starka vibrator i badet. Det gör dina våta stunder ännu våtare.

Du kan växla mellan de 8 olika vibrationsmöjligheterna för att hitta den styrka och intensitet som passar dig bäst. Detta är produkten för dig som är ute efter riktigt starka vibrationer och stimulering helt på djupet.

Men Smart Wand Large är inte bara effektiv, den är också otroligt snygg. Designen är otroligt sexig och stilren.

Se priset här

 Vad är en vibrator?

En vibrator är gjord för att skapa vibrationer som ska tillfredsställa dig. Detta kan vara i massagesyfte eller sexuellt. Många produkter kan användas till båda syften. Idag finns det vibratorer på marknaden som fokuserar på sexuellnjutning för klitoris eller g-punkt eller båda. En stark vibrator har möjligheten att gå helt på djupet och hjälpa dig med att lättare få orgasm.

Myten och historien om vibratorn

Den första vibratorn kom ut redan 1883. Ja, du läste rätt, 1883. Produkten användes dock inte till njutning, långt ifrån. Det sägs att vibratorn uppfanns för att behandla hysteri hos kvinnor. Hysteri är inte längre en aktuell medicinsk term men på den tiden så var det namnet på allt från huvudvärk till nervsammanbrott.

Hysteri behandlades genom att ge kvinnor orgasm. Genom att använda en vibrator så slapp doktorn själv att stimulera kvinnorna. På senare år har denna historia dock väckt tvivel hos många. All information om detta kommer dessutom från en bok med källor som experter anser vara opålitliga.

Anledningen till att detta numera anses vara en myt är givetvis för att man inte riktigt visste något om den kvinnliga orgasmen på 1800-talet. Det verkar därför väldigt otrovärdig att manliga läkare skulle använda orgasm som medicin.

Sanningen är att man faktiskt använde vibratorer för behandling av många sjukdomar. Dock så använda man vibratorn på runt på kroppen och inte på könet. Hysteri var en av de sjukdomar som behandlades på det här sättet. Så när vibratorn kom ut var det en ”medicin” och inte en sexleksak.

 • 1920-talet: Här började vibratorer dyka upp i porr och visades upp som en vuxenleksak.
 • 1930-talet: Här exploderade marknaden med olika modeller av ”massage maskiner”. Trots att de ofta användes till sexuell tillfredsställelse så marknadsfördes de som massageapparater. Detta fortsatte på 1940-talet.
 • 1950-talet: Här skedde många tekniska utvecklingar med vibratorn. En utveckling som stått väldigt stilla under tidigare årtionden.
 • 1960-talet: Kvinnornas sexuella revolution! Här började samhället för första gången att erkänna kvinnors behov för njutning. Det var också årtiondet som något wand liknande kom ut på marknaden.
 • 1970-talet: The Hitachi Magic Wand kommer ut på marknaden. Det är än idag en av de mest uppskattade vibratorerna på marknaden.
 • 1980–1990-tal: Vibrator industrin exploderar, nu med mindre, tystare och mer smidiga vibratorer.
 • 2000 till idag: Sexleksak industrin är i konstant utveckling och kvinnors njutning kommer mer och mer i fokus. Eftersom vibratorer är otroligt populära kommer det nya mer perfekta produkter ut på marknaden hela tiden.

Beskrivning av olika vibratorer:

Klitorisvibrator

Klitorisvibratorer kan se väldigt olika ut men alla har samma syfte; att tillfredsställa din klitoris. Klitoris kallas även för kroppens njutningscenter. Smeknamnet kommer från att organets enda syfte är njutning. Det är den enda funktionen den har. Vilket så klart betyder att den ska få det den gärna vill ha.

Med en stark klitorisvibrator är en härlig orgasm aldrig långt bort. Många klitorisvibratorer kan dessutom användas samtidigt som penetration så sex med din partner kan bli ännu skönare.

En klitorisvibrator är för dig som vill ha:

 • Kittlande klitorisstimulering
 • En parvibrator
 • En orgasm nära till hands

Magic Wand

En wand är för dig som är ute efter en riktigt stark vibrator. Du tycker kanske att magic wand låter bekant. Produkten har nämligen gjort ett framträdande i den otroligt kända serien Sex and The City. Samantha ville här byta ut sin massageapparat som hon använt som vibrator. Hon använder även produkten för att söva Mirandas bebis.

En magic wand kan användas som både klitorisvibrator och till att massera kroppen. Detta på grund av de otroligt starka vibrationerna.

Magic wand är för dig som vill ha:

 • En riktigt stark vibrator
 • En massageapparat till dina ömma muskler
 • Stimulering av klitoris

G-punktsvibrator

Vibratorer som är gjorda för att träffa din g-punkt. Dessa har oftast en lite böjd topp då g-punktsområdet ligger cirka 3 cm in mot magen. Den är alltså böjd för att kunna träffa din g-punkt mer precist än en helt rak dildo eller penis för den sakens skull.

Det är egentligen en dildo med böjd topp och en vibrerande funktion. G-punktsorgasmer sägs vara starkare än klitorisorgasmer. Dock ska det vara svårare att uppnå därför kan en vibrator vara ett bra hjälpmedel.

En g-punktsvibrator är för dig som vill ha:

 • En g-punktsorgasm
 • Härlig invändig stimulering

Rabbit

Denna produkt kanske du också känner igen från Sex and The City. Rabbit vibratorer fick nämligen sitt genombrott i serien. Producenterna för serien ville inkludera en sexleksak i serien och frågade en sexleksakbutik vilken som var bäst. Butiken presentera dem då för en rabbit och så hamna den i den världskända serien.

I serien får Charlotte låna Mirandas rabbit och det slutar med att hon stänger in sig i sin lägenhet i flera dagar. Istället för att umgås med sina vänner ligger hon där hemma och får orgasm efter orgasm.

Det som är så speciellt med en rabbit är att den tillfredsställer både utanpå och inuti samtidigt. Du får dubbla möjligheter för orgasm. Kaninöronen stimulerar din klitoris medan dildon fokuserar på penetrerande stimulering.

Det är en stark vibrator som ger dig perfekta orgasmodds.

En rabbit vibrator är för dig som vill ha:

 • Dubbelstimulering
 • Dubbla orgasmmöjligheter

Varför du som feminist ska äga en sexleksak

Något som alltid har varit ett stort fokus inom feminismen är kvinnors sexualitet. ”The sexual revolution” var en social rörelse som startade i USA under 1960-talet och fortsatte kämpa ända fram till 1980-talet.  Den handlade om att normalisera:

 • Homosexualitet
 • Sex med fler än en partner och utanför äktenskap.
 • Preventivmedel
 • Onani
 • Abort

Det handlade om att ge kvinnor frihet till att själv bestämma om deras kroppar och att tala öppet om sexualitet och njutning.

Den kvinnliga orgasmen har faktiskt varit klassad som en psykisk sjukdom. Så när det kommer till oss kvinnor och vår egen sexualitet har vi historiskt varit otroligt undertryckta. Med den sexuella revolutionen kunde kvinnor också ha sex för skojs skull och inte bara med syftet att tillfredsställa sin man eller göra barn.

I slutet av 1980-talet och igenom 1990-talet till idag har sexleksaker blivit mer och mer normaliserat. Vi har tidigare generationer att tacka som kämpade för vår njutning.

Vi har skrivit om Sex and The City förr men serien spelade faktiskt en stor roll för kvinnor sexuella frihet. Serien fokuserar på fyra kvinnor i 30 års åldern som lever det fria singellivet i stor staden.  Det stora fokuset för serien är kvinnornas sexuella frihet. De dejtar runt, de använder sexleksaker och de tänker på sin egen orgasm framförallt.

Att serien inkluderade sexleksaker för njutning var också otroligt stort och både försäljningen av magic wands och rabbit vibratorer gick upp efter serien. Varför sexleksaker kan anses vara feministiskt är helt enkelt för att det handlar om kvinnans egen njutning. Det handlar om din orgasm och stimulering. Som kvinnor har vi fortfarande svårt att sätta oss själva i fokus och med en vibrator får du möjlighet för det.

11 olika slags orgasmer

Du kanske som mig trodde att det fanns två slags orgasmer; klitoris och g-punkt. Det är dock rätt långt från sanningen för vi kvinnor har hela elva olika orgasmer.

 1. Klitorisorgasm
 2. G-spotorgasm
 3. Blandadorgasm
 4. Analorgasm
 5. Djup-vaginal-orgasm
 6. Sprutorgasm
 7. Livmoderhalsorgasm
 8. Bröstvårtsorgasm
 9. Träningsorgasm
 10. Drömmande orgasm
 11. Multipel orgasm

Klitoris och g-punktsorgasm har vi redan nämnt i förhållande till produkter som passar till dessa men de andra är nog okända för de flesta.

Blandad orgasm

Det är som det låter flera orgasmer samtidigt. Ett perfekt exempel på detta är stimulering av klitoris och g-punkts penetration på samma gång. Men även bröstvårtor kan tillexempel stimuleras samtidigt för en ännu mer intensiv upplevelse. Det känns som en extremt stark orgasm.

Analorgasm

På grund av att ditt anal, delar många nerver och muskler med klitoris och vagina är detta också ett väldigt känsligt område. Så även analsex kan leda till orgasm. Detta är dock inte något för alla och det är viktigt att ni använder glidmedel vid analpenetration. Anledningen till att glidmedel är så viktigt är för att ditt anal inte blir naturligt våt. Därför kan det göra ont och man kan komma till skada utan glidmedel.

Djup-vaginal-orgasm

Denna orgasm kommer från din så kallade A-spot som ligger precis nedanför livmoderhalsen. Här handlar det om djup penetration som kan leda till en så kallad vaginalorgasm.

Sprutorgasm

Den här har du i alla fall hört om förr eller kanske upplevt själv. Det är den kvinnliga ejakuleringen. En sprutorgasm förknippas typiskt med g-punktsstimulering men kan också komma från stimulering av andra erogena zoner. Den här typen av orgasm är fortfarande lite av ett mysterium.

Livmoderhalsorgasm

Riktigt djup penetration kan leda till orgasm från livmoderhalsen.

Bröstvårtsorgasm

Stimulering av bröstvårtorna kan vara riktigt skönt och det kan faktiskt leda till orgasm. Den kan dock vara rätt svår att uppnå.

Träningsorgasm

En träningsorgasm eller en coregasm. Du kan alltså få orgasm av core träning på gymmet.

Drömmande orgasm

Du kan få en orgasm av en sexuell dröm. Det är inte jättevanligt bland kvinnor men det händer att vi också får orgasm i sömnen som männen får stånd.

Multipel orgasm

Vi kvinnor har möjligheten att få flera orgasmer i rad utan paus. Så när du kommit kan du bara fortsätta stimuleringen och komma igen.

 

Så här rengör du din kraftfulla vibrator:

Att hålla dina sexleksaker rena är avgörande för både säkerhet och njutning. För kraftfulla vibratorer, oavsett om de är eldrivna eller ej, och oberoende av material och vattentäthet, är rätt rengöringsrutin viktig.

Materialkontroll:

Först och främst, kontrollera vilket material din kraftfulla vibrator är tillverkad av. Vanliga material inkluderar silikon, plast och metall. Varje material har sina egna rengöringskrav för att undvika skador.

Elkraft och Vattentäthet:

Om din vibrator är eldriven, se till att avlägsna batterier eller koppla bort den från strömkällan innan rengöring. För vattentäta varianter, se till att eventuella laddningsportar eller tätningsringar är ordentligt stängda.

Rengöringsmetoder:

Använd mild tvål och varmt vatten för att rengöra icke-elastiska sexleksaker. Desinficera med en sexleksaksrengöring för extra säkerhet. Undvik att blöta eldrivna delar, och torka av dem med en fuktig trasa.

Viktigt för Silikonleksaker:

Silikonleksaker är känsliga. Använd endast vattenbaserade glidmedel och mild tvål för att undvika skador. Desinficera med en sexleksaksrengöring för att eliminera eventuella bakterier.

Efter Rengöring:

Låt din kraftfulla vibrator torka helt innan du förvarar den. Förvara den separat från andra sexleksaker för att förhindra materialinteraktioner.

Följ dessa steg för att säkerställa en korrekt och säker rengöring av din kraftfulla vibrator, vilket förhöjer din sexuella upplevelse och bevarar leksakens livslängd.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här