Sexshop Ystad: Här är alla sexbutiker

22

Letar du efter nya sexleksaker och vill hitta en sexbutik i Ystad, då kommer vi dessvärre behöva göra dig besviken. För i Ystad finns det tyvärr ingen Sexbutik. Däremot finns en hälsobutik, dessvärre har den inga sexleksaker men däremot har den en del sexhjälpmedel.

Däremot finns det sexbutiker runtomkring i andra ställen i Skåne och här kan du läsa mer om dem.

För att slippa ta dig någonstans så rekommenderar vi att köpa sexleksaker online istället. Kika här nedan.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

 


Life Ystad

Snabbinfo:

Det här är dessvärre ingen renodlas sexbutik med sexleksaker i Ystad, men det finns lite sexhjälpmedel. Så är du ute efter exempelvis lusthöjande eller orgasmgeler så kan det finnas något i butiken för dig. Återigen det är ingen sexbutik i Ystad utan snarare en hälsobutik.

Adress: 

Stortorget 12, 271 43 Ystad

Telefon:

0411-109 69

ystad sexbutik
[/su_column]
[/su_row]

Öppettider:

Måndag 10.00–18
Tisdag 10.00–18
Onsdag 10.00–18
Torsdag 10.00–18
Fredag 10.00–18
Lördag 10.00–14
Söndag Stängt

 


Eftersom du inte kommer kunna känna och klämma i en fysisk sexbutik i Ystad så kommer här en guide om hur du väljer rätt sexleksak. En sexleksak som passar dig och dina behov. Självklart kan du alltid kontaka en återförsäljare direkt, de flesta sexbutikerna online har kundtjänst samma tider som en fysisk sexbutik i Ystad skulle ha haft.

  • Fundera först och främst på vad tycker om i sängen. Eller självklart, andra platser också – men vi syftar på kroppen. Vilka erogena zoner vill du ska stimuleras?
  • När du väl bestämt vilka zoner på kroppen du vill kunna stimulera så hoppas vi även att du tänkt på det här. Är det yttre eller inre stimulering du vill åt? Eller kanske båda två?
  • Är tanken att du ska kunna använda dina sexleksaker tillsammans med en partner eller handlar det om soloonani? Vissa sexleksaker är anpassade för att vara just parleksaker och kan stimulera er båda samtidigt. Självklart kan du använda sexleksaker som bara stimulerar en av er, tänk då på att det kan vara bra med en nättare och mindre sexleksak.
  • Finns det något särskilt material du föredrar? Eller kanske är du allergisk? Det kan vara bra att komma ihåg att vissa sexleksaker inte går att använda tillsammans med vissa glidmedel. Läs mer om det här.
  • Vad har du för budget? Det finns sexleksaker med detaljer av äkta guld, fr. bland annat Zalo men också de som är billigare och finns att köpa för under hundralappen. Ibland kan det vara värt att köpa ett helt set med sexleksaker för att bygga upp en bra bas hemma redan från början.

Vanliga sexleksaker som du kan kolla in är klitorisvibratorer, fleshlights, penisringar och olika dildoar.

Klicka här för att köpa sexleksar nu.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

Om sexbutikerna online

De två största sexbutikerna som finns online är Sinful och Mshop, så där rekommenderar vi att du behöver kika om du inte hittar det du söker i Ystad.

Det finns flera fördelar, du får tillgång till ett större utbud, bättre priser, snabba och diskreta leveranser. Du kan alltså få hem billiga sexleksaker med minimal ansträngning.

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här