Bäst i test – Topp 9 orgasmgeler

829

För de som vill uppnå mer intensiva orgasmer genom att öka känsligheten vid beröring finns det en perfekt lösning för en: orgasmgeler. I de flesta fallen kommer orgasmgeler i antingen sprayflaskor eller tuber, men det är upp till en själv vad man föredrar. Någonting som de flesta dock har gemensamt är hur diskreta och enkla de är att både förvara och transportera.

Nedan ska vi tala mer om några av de bästa orgasmgel-produkterna på marknaden för att du ska kunna få reda på vilka som är de mest effektiva. Kika på topplistan nedan och välj en passande orgasmgel redan idag!

Hur fungerar och använder man orgasmgel?

Det handlar om att applicera på klitoris för att göra klitoris extra känslig. Beroende på vilken typ av vätska du har så kan det handla om gnugga in eller spraya direkt på.

Vem passar en orgasmgel?

Detta är en produkt som passar majoriteten, frågan bör istället ställas som “vem passar produkten inte?”. Det är nämligen ingen produkt för dig som redan är överkänslig och inte gillar direkt stimulering av klitoris.


TESTVINNARE – Durex Intense Orgasmic Gel 10 ml

durex intense orgasmic gel 10 ml

Se priset här

 

Durex Intense Orgasmic Gel 10 ml är en äkta prisvinnare och kommer väl tillhands om man är på jakt efter mer intensiva orgasmer. Inte nog med att applicering av denne orgasmgel kan nå det resultatet, utan produkten kommer även att förse en med ökad känslighet för heta stunder i sovrummet antingen själv eller med ens partner. Det behövs inte mer än några droppar för att denne orgasmgel ska göra underverk, och man masserar dessa droppar på ens klitoris för att mycket snart märka av resultat.

Oavsett om man använder sin orgasmgel vid onani, innan förspel eller innan samlag kan man förvänta sig en förträfflig upplevelse som man sent kommer att glömma. Durex Intense Orgasmic Gel är vad man kallar en långvarig produkt, vilket betyder att den lilla flaskan kommer att räcka till hela 20 olika heta stunder. Tack vare hur liten flaskan är kommer den dock ändå enkelt att kunna förvaras utan att märkas av samt att transporteras i exempelvis handväskan. Det har aldrig varit enklare att få njuta av härliga orgasmer, så varför inte satsa på denne högkvalitativa orgasm gel redan idag?

Fördelar:

 • Förser en med ökad känslighet
 • Ger mer intensiva orgasmer
 • Enkel att förvara och transportera tack vare storleken

Nackdelar:

 • Resultat kan variera från person till person

TILL NYBÖRJAREN – Viva Cream Stimulerande Gel 10 ml

viva cream stimulerende gel 10 ml

Se priset här

 

För de som är nybörjare och eftersöker en orgasmgel som är enkel och snabbverkande kommer här Viva Cream Stimulerande Gel. Denne tub innehåller 10 ml orgasmgel som appliceras för att förse en med extra känslighet samt mer intensiva orgasmer under förspel, samlag och onani. Hemligheten till hur känsligheten ökas är ingredienserna – bland annat pepparmyntsolja och menthol – som har blandats för att skapa den perfekta orgasmgelen.

Använd enbart en droppe åt gången och massera in denne på klitoris. Kort därpå känner man av hur gelen börjar verka, och då är det fritt fram att njuta av en onanisession, förspel eller samlag med sin käraste. 10 ml kanske inte låter som mycket, men med tanke på att bara en droppe används vid varje appliceringstillfälle räcker tuben under en ganska lång tid. Tubens mindre storlek gör den dessutom perfekt att både ta med sig i handväskan när man ger sig ut samt att förvara därhemma. Det är allt som allt en förträfflig lösning för alla de som eftersöker en högkvalitativ orgasmgel. Ha i åtanke att man inte bör använda produkten om man har könssjukdomar eller är gravid.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Perfekt för mer intensiva orgasmer
 • Lätt att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Resultat kan variera

DEN BILLIGA – Kaerlig Ekologisk Orgasmgel 15 ml

kaerlig økologisk orgasme gel 15 ml

Se priset här

 

Kaerlig Ekologisk Orgasmgel kommer i en tub som rymmer 15 ml och kommer att räcka ganska länge då man enbart behöver använda en liten klick åt gången. Resultatet av denne orgasmgel blir att man får mer intensiva orgasmer samtidigt som ens kön blir mer känsligt vid beröring. Gelen är ekologisk och består av ingredienser såsom exempelvis pepparmyntsextrakt. Börja använda denne orgasmgel redan idag genom att massera in den på ens klitoris innan härliga stunder med onani, samlag eller förspel.

Kaerlig ekologisk orgasmgel är både alkoholfri, parabenfri samt glycerinfri och kommer i en mycket diskret tub, så ens omgivning kommer inte att märka av den. Den mindre storleken och lätta vikten har också stora fördelar i form av enkel transport och förvaring utan att tuben tar upp något större utrymme. Denne orgasmgel blir det perfekta valet när man vill överraska sin partner med någonting lite extra eller om man vill ge gelen till sig själv som en tidig födelsedagspresent. Oberoende av om man drar nytta av Kaerlig Ekologisk Orgasmgel vid stunder på egen hand eller med partnern kan man lita på att den kommer att göra under i sovrummet.

Fördelar:

 • Ger mer intensiva orgasmer
 • Framställd av ekologiska och naturliga material
 • Lätt att transportera och förvara

Nackdelar:

 • Effekten kan upplevas som kortvarande

MEST POPULÄRA – Sinful Orgasmic Stimulerande Gel 50 ml

sinful stimulerende orgasms gel 50 ml

Se priset här

 

Om man föredrar en flaska som rymmer en stor mängd innehåll trots att själva flaskan inte tar upp något större utrymme kommer man att älska Sinful Orgasmic Stimulerande Gel. Denne orgasmgel appliceras genom att man sprayar några droppar på området vid klitoris, och inom kort ökar blodcirkulationen så att man blir känsligare vid beröring. Detta leder i sin tur till riktigt intensiva orgasmer som man sent kommer att glömma. Produkten är både parabenfri, parfymfri samt allergivänlig.

Tack vare att flaskan innehåller hela 50 ml kommer man att kunna använda denne orgasmgel många gånger om. Varför inte applicera några droppar innan det är dags för härlig onani, nervkittlande förspel eller hett samlag? Trots den stora mängden orgasmgel är flaskan ändå förvånansvärt liten, vilket blir perfekt när man diskret vill förvara flaskan eller transportera den. Det är lätt som en plätt att stoppa ner ens orgasmgel i handväskan utan att den tar upp någon större plats eller väger för mycket. Det kan knappast bli lättare än så.

Fördelar:

 • Ökar blodcirkulationen vid könet för mer intensiva orgasmer
 • Flaskan innehåller hela 50 ml
 • Förvånansvärt enkel att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Varierande effekt beroende på användaren

TILL VARDAGEN – Woman Sensitive Gel 15 ml

woman sensitive gel 15 ml 600x600

Se priset här

 

Har man svårt att få orgasm? Eller vill man helt enkelt bara att njutningen under onani, förspel och samlag ska bli ännu större? Oavsett vad kommer Woman Sensitive Gel att finnas där för en. Med denne orgasmgel ökar känsligheten runt ens klitoris, och resultatet blir att man kan njuta av mer explosiva orgasmer antingen på egen hand eller tillsammans med ens käraste. Orgasmgelen används på ett lätt sätt genom att man masserar in en liten klick gel på ens klitoris, och efter ungefär 10 minuter är man redo att ta del av härliga upplevelser i sovrummet.

Produkten kommer i form av en tub som innehåller 15 ml orgasmgel. Tuben är ganska liten och man behöver därför inte vara rädd för att den ska ta upp något utrymme. Lägg helt enkelt ner den i handväskan vid transport då tuben både är liten och lättviktig. Woman Sensitive Gel blir ett riktigt bra val om man ska överraska sin kvinnliga partner med något lite extra i sovrummet, och med sitt resonabla pris får man mycket för pengarna!

Fördelar:

 • Liten och diskret tub som ändå räcker länge
 • Effektiv för ökad känslighet och mer explosiva orgasmer
 • Börjar verka omedelbart

Nackdelar:

 • Kan behöva användas ett par gånger innan man får önskat resultat

DEN FRÄCKA – Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män 5 ml

skins powerect stimulerende creme til mænd 5 ml

Se priset här

 

Vi har ovan talat om olika orgasmgeler som är specifikt framtagna för kvinnor, men här kommer en produkt som är tillverkad för män: Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män 5 ml. Denne orgasmgel är diskret samt lätt att både förvara och transportera. Ta med gelen i fickan för att ha den redo när den behövs som mest. Resultatet efter användning av denne orgasmgel är större känslighet vid beröring av ens kön vilket i sin tur leder till härligare orgasmer, så Skins Powerect Stimulerande Kräm Till Män är ett förträffligt val vid onani, förspel eller samlag.

Denne orgasmgel är snabbverkande, så man kan applicera den några minuter innan det är dags för härliga stunder i sovrummet. Produkten kommer i form av ett provpaket på 5 ml, så det riktar sig primärt till nybörjare som vill prova på en orgasmgel innan man inhandlar ett större mängd gel. Då detta är ett provpaket betyder det dock även att orgasmgelen är förbluffande billig, så Skins Powerect Stimulerande Kräm Till Män är sannerligen prisvärd. Testa på den idag för att märka skillnad i sovrummet.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Perfekt för nybörjare som vill testa på orgasmgel
 • Snabbverkande

Nackdelar:

 • Mycket liten mängd innehåll

DEN LYXIGA – System Jo Clitoral Stimulant Warm And Buzzy 10 ml

system jo clitoral stimulant warm and buzzy 10ml 2000x2000

Se priset här

 

Den må vara en av de dyraste produkterna på listan, men om man är ute efter riktigt högkvalitativ lyx kan man vara säker på att finna det när man beställer System Jo Clitoral Stimulans Warm And Buzzy. Detta är 10 ml orgasmgel som både är snabbverkande och håller under en förvånansvärt lång tid. Man applicerar några droppar på och runt klitoris som man sedan masserar in, och inom kort kommer gelen att börja verka. Märk hur man plötsligt blir mycket känslig vid beröring för härliga orgasmer – och gelens effekt håller i sig under hela 45 minuter!

Som om inte resultatet av denne orgasmgel skulle vara fördelar nog innehåller produkten även ingredienser som får den att dofta ljuvligt. För en extra pirrande känsla kan man applicera System Jo Clitoral Stimulans Warm And Buzzy på ens tunga innan oralsex för att gelens effekt sedan ska ”smitta av sig” på ens kön. Tänk bara på att leksaker i silikon inte ska användas tillsammans med denne orgasmgel.

Fördelar:

 • Effekten håller i hela 45 minuter
 • Gör en mer känslig vid beröring för härliga orgasmer
 • Kommer med en härlig doft

Nackdelar:

 • Relativt dyr

TILL DEN ERFARNE – Sensuva On Ice Klitoris Stimuleringsolja 5 ml

sensuva on ice klitoris stimulerings olie

Se priset här

 

Sensuva On Ice Klitoris Stimuleringsolja är en mycket liten flaska med orgasmgel som rymmer 5 ml och blir riktigt enkel att ta med på semestern. Den lilla storleken och lätta vikten gör denne orgasmgel till en riktig höjdare när man inte vill använda upp någon större plats i handväskan eller byrån.

Med en kylande känsla kommer Sensuva On Ice Klitoris Stimuleringsolja att öka blodflödet när man applicerar oljan på och runt ens klitoris, vilket leder till ökad känslighet och härliga orgasmer. Allt man behöver är en eller två droppar för att nå det efterlängtade resultatet. Dra nytta av en högkvalitativ orgasmgel antingen när det är dags för onani, samlag eller heta förspel i sovrummet.

Fördelar:

 • Ger mer intensiva orgasmer
 • Riktigt lätt att transportera och förvara
 • Snabbverkande utan långa väntetider

Nackdelar:

 • En mycket liten mängd innehåll

NYHET – Get Hard Erektions Spray 50 ml

get hard erektions spray

Se priset här

 

Sist men inte minst har vi en orgasmgel i en flaska som rymmer hela 50 ml, så denne produkt räcker under en lång tid. Get Hard Erektions Spray dras nytta av genom att spraya en till tre gånger på ens penis, och efter en kvart kommer man att börja se resultat. Vad är då resultatet? Jo, en mer långvarig och kraftig erektion för de heta onanistunderna, förspelen eller samlag med partnern.

Varför inte överraska sin käraste med en produkt som kommer att göra under i sovrummet? Get Hard Erektions Spray är en riktig höjdare för de som har svårt att hålla den uppe eller för de som helt enkelt bara vill göra sin erektion extra stark. Trots innehållet på hela 50 ml är flaskan mycket liten och kan därför utan problem förvaras i byrån eller läggas i väskan när man vill ta med den ut. Om man är ute efter en kraftigare och mer långvarig erektion får man inte missa denne högkvalitativa erektions spray!

Fördelar:

 • Börjar verka redan en kvart efter applicering
 • Innehåller hela 50 ml för ett stort antal användningar
 • Enkel att transportera och förvara

Nackdelar:

 • Är mindre effektiv för vissa

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här