Sexshop Gävle: Här är alla sexbutiker

538

Letar du efter nya sexleksaker i Gävle så kommer det att ställa till problem. Det finns nämligen ingen fysisk butik utan enbart en online butik med relativt litet utbud.

Att handla på nätet kan även vara skönt för att få förbli anonym. Det finns två hemsidor som är perfekta alternativ till din sexbutik i Gävle; Mshop och Sinful. Båda butikerna är två riktiga giganter med lång erfarenhet inom vuxenleksaker. Du får oändliga sortiment som du kan scrolla igenom för att hitta den mest upphetsande produkten för dig.

Vi rekommenderar att köpa sexleksaker online

sinful.se Störst utbud Till Butik
mshop logo Bäst priser Till Butik

PLEASME (webbutik)

Adress: 

Gävle

Telefon: 

+46 76 112 80 88

Öppettider:

Torsdag Öppet dygnet runt
Fredag Öppet dygnet runt
Lördag Öppet dygnet runt
Söndag Öppet dygnet runt
Måndag Öppet dygnet runt
Tisdag Öppet dygnet runt
Onsdag Öppet dygnet runt

 


Om du väljer att handla online i någon av butikerna vi rekommenderat så kan du känna dig trygg.

För när du handlar från en av de här butikerna kan du vara säker på att paketering är diskret så ingen annan än du vet det fräcka som finns inuti. Kolla in det stora urvalet och köp en upphetsande produkt eller två här.

 


Sexleksaksguide

Dildo – alla känner nog till vad en dildo är, det är en stav vars tanke är att efterlikna en penis. Det var åtminstone det då och det finns såklart en mängd olika dildoar som ser ut som realistiska penisar. Det blir dock allt vanligare med att de designas utifrån lyx och elegans, se bara på Lelo´s estetiskt vackra sexleksaker.

Buttplug– precis som det låter så är det en plugg som ska in i rumpan, i din anal. I analen sitter massor av nervtrådar som är sköna att stimulera. Viktigt här är det att använda ett glidmedel då inte din anal producerar egen lubrikation.

Kukring – Den här produkten har flera namn, däribland penisring. Det är en ring som fästs längst med penisroten och ibland även över pungkulorna. Det kan användas både som sexleksak och då går det att skaffa en kukring med vibration som ger extra stimulering. Eller som ett sexhjälpmedel för att behålla erektionen längre och hårdare.

Magic Wand – Från början användes denna produkten som en massagestav av axlar och rygg, numera stimulerar den vår kropp på annat sätt. Vanligast är att placera den på klitoris, vissa vill bara hålla den stilla och andra gnuggar den fram och tillbaka.

FleshjackFleshlights – här pratar vi om produkter som ser ut som ficklampor, men innehållet är inte en lysande lampa utan en lösfitta. Eller en fleshjack innehåller en lösanal och upplevs därför ofta tightare. Idag finns det även runkägg som har ett mer diskret utseende och upplevs därför inte lika mycket tabu runtomkring. Det blir även trevligare än om någon upptäcker din samling.

Frågor att ställa dig vid köp av din nästa sexleksak:

  • Gillar du penetrering eller vill du ha smekande utanpå kroppen? Om du gillar penetrationssex vilket hål gillar du mest?
  • Vill du kunna använda produkten enbart hemma eller också ha med den i handväskan? Det finns nämligen allt från stora sexmaskiner till små vibratorer, så alla möjliga storlekar.
  • Vad är du ute efter för prisklass? Ibland kan det vara bra att köpa ett helt set från början för att fylla på sänglådan snabbt.
sexleksaker sexshop

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här