Vaginal orgasm – 5 skäl till varför du inte får det

28

vaginal video

Det är vanligare än du kanske tror att inte klara av att uppnå vaginal orgasm, men trots detta är det faktiskt möjligt för alla kvinnor att få vaginal orgasm om man bara vet hur man ska gå tillväga. Även om teknik kan anses viktigt är detta bara en liten del på vägen, och det kan finnas många andra skäl till varför just du inte uppnår de där fontänorgasmerna som du drömmer om.

vaginal orgasm

För att göra livet lite enklare för dig ska vi nedan kika närmare på varför det kan vara så att du har problem med att uppnå vaginal orgasm samt ge tips på diverse lösningar som du kan tillämpa. Som lite extra hjälp, ta även gärna en titt på Lovebuddys 45 bästa sextips för att krydda till lekarna i sovrummet och förbättra tillvaron alla dagar i veckan.

1. Attityden kan spela stor roll

Det finns rent för många kvinnor som är övertygade om att alla faktiskt inte kan uppnå en vaginal orgasm. Den här negativa attityden kan mycket väl vara anledningen till att man själv inte har kommit dit än. Kanske har du testat på att försöka få en vaginal orgasm, men till slut gett upp och antagit att du är en del av den fiktiva gruppen av kvinnor som bara inte är byggda för att få en vaginal orgasm. Du måste helt enkelt tro på att du kan lyckas och ha en positiv inställning, så ska du se att det blir enklare!

2. Du är fast i dina gamla sätt

Om du är van vid klitorisstimulering och inte är villig att faktiskt gå på djupet kommer du inte att kunna uppnå en vaginal orgasm. Du måste kunna tillåta dig själv att fullkomligt slappna av, leva i nuet och njuta av det som komma skall. Det kan vara en god idé att experimentera på egen hand innan du försöker att uppnå en vaginal orgasm under exempelvis samlag med din partner då de flesta av oss är som mest avkopplade när vi får eget rum att andas. Se till så att ingenting håller dig tillbaka och tillåt dig själv att experimentera på egen hand.

vaginal orgasm

3. Du har en svag bäckenbottenmuskulatur

Det finns många anledningar till varför musklerna i ens bäckenbotten kan ha blivit svagare. Det kan ha att göra med naturligt åldrande, en förlossning, en operation vid underlivet eller någonting helt annat. Oavsett vad är det en god idé att vända dig till bäckenbottenträning för att se till så att musklerna därnere är starka och friska.

Om du inte vet vad bäckenbotten är kan du testa att knipa ihop som om du är kissnödig. Det är dessa muskler som är nödvändiga för att få en så härlig vaginal orgasm som det bara går, och knipövningar kan hjälpa dig att stärka dessa muskler. Knipövningar kan du utöva utan några hjälpmedel, men det är också väl värt att satsa på vissa kniptränare för att komma igång. Nedan får du exempel på just några effektiva kniptränare:

4. Ha ögonen på målet och håll kursen

För att du ska klara av att ta dig hela vägen till en vaginal orgasm gäller det att du har uthålligheten på din sida. För att kunna få djupare orgasmer är det av yttersta vikt att du pushar dig själv hela vägen, och visst kan det komma att bli lite mer av en workout än gammal hederlig klitorisstimulering. Man kan likna det vid gymträning där din tränare inte tillåter dig att fuska, utan du måste hålla kursen hela vägen – och när du sedan har klarat av träningen känns det fantastiskt skönt!

Tänk på just detta när det kommer till vaginal orgasm. Det gäller att vara motiverad och att jobba lite för att ta sig hela vägen dit. Se därför till så att du har en tyst och lugn plats där du kan öva och verkligen ta tid på dig till dess att du har uppnått vaginal orgasm.

5. Din vagina är inte stark nog

Vi nämnde tidigare att det finns en risk att din vagina känner sig lite halvt avdomnad för att bäckenbottenmuskulaturen inte har tränats nog, och om din vagina känns svag kan detta vara av samma skäl. Kanske klarar du inte av att knipa ihop för att verkligen ta njutningen till nästa nivå, och då kan du vara i behov av knipövningar för att nå en vaginal orgasm.

Du väljer själv om du vill ta del av knipövningar utan några hjälpmedel eller om du hellre vänder dig till knipkulor som kan hjälpa dig på traven – eller varför inte både ock? Om det är så att din bäckenbottenmuskulatur har blivit svagare till följd av exempelvis en förlossning kan det också vara läge att kika på Lovebuddys lista över just de bästa knipkulorna till efter förlossningen. Oavsett vem du är eller vilken fas i livet du befinner dig i kan bäckenbottenträning vara en perfekt väg till vaginal orgasm.

Sammanfattningsvis

När allt är sagt och gjort finns det många anledningar till varför du kanske hitintills inte har kunnat uppnå vaginal orgasm, men så många gånger har det att göra med attityden. Du kan om du vill, och du tillhör inte någon specifik kategori av kvinnor med en kropp som bara inte kan uppnå vaginal orgasm. Allting handlar om att jobba hårt, att ge det tid och att ha den rätta sinnesstämningen. Testa på flera olika leksaker, ta del av bäckenbottenträning och ta en stund för dig själv där du kan njuta utan att bli avbruten. Inom kort kommer du säkerligen se att en vaginal orgasm inte är långt borta!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här