G Punkt Stav – De bästa i test

1089

En G punkt stav kan komma i form av en vibrator, dildo eller stav – men oavsett vad man satsar på är det en garanti att stor njutning inte är långt borta. Dessa sexleksaker är specifikt framtagna med en form som på bästa möjliga sätt träffar G-punkten för fantastisk njutning på egen hand vid onani eller tillsammans med partnern under parlekar.

Vilken typ av G punkt stav man föredrar är upp till en själv, men nedan finner du en topplista med ett flertal olika sorters G-punktleksaker av hög kvalitet för att hitta den allra bästa. Kika på listan och hitta passande G-punktsstavar redan idag!

G Punkt stav VS. Dildo

En G-punktsstav grundfunktion fungerar precis som en dildo, det handlar om att föra in en (oftast) penisformad stav i vaginalt eller analt. Det som skiljer dem åt är dock formen, ibland är hela dildon mer bananformad och ibland är det endast toppen på dildon som har en särskild form.

Detta gör att en G-Punktsstav kan träffa g-punkten enklare utan att du behöver ha hela armen i en konstig vinkel.

Översikt Priskoll
baseks butterfly kiss klitoris og g punkts vibrator Testvinnare Se priset
sinful slimline g spot Nybörjaren Se priset
nmc curved passion realistisk dildo Den billiga  Se priset

 


TESTVINNARE – Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator

baseks butterfly kiss klitoris og g punkts vibrator

Se priset här

Baseks Butterfly Kiss Klitoris och G-punktsvibrator är en förvånansvärt billig vibrator som har de stora fördelarna av att både erbjuda G-punkt- och klitorisstimulans. Med en förträfflig G punkt stav såsom den här kan man njuta av den fräcka rosa färgen och den yttre texturen längs klitorisstimulansdelen för att få en så positiv upplevelse som möjligt. Därtill är denne G punkt stav framtagen i en specifik form för att på ett perfekt sätt nå G-punkten. Glöm inte att dra nytta av ett vattenbaserat glidmedel, men med detta vid ens sida kan man ta del av en utomordentlig G punkt stav som aldrig förr.

Vi nämnde som sagt att det här är en vibrator, men hur fungerar den? Jo, leksaken kräver två stycken AAA-batterier som man behöver köpa separat, men när detta väl är avklarat gäller det bara att starta sin G punktstav. Längst ner finns ett hjul som man kan snurra på för att göra vibrationerna mer eller mindre intensiva. Med andra ord finns det inget specifikt antal vibrationslägen, utan man njuter istället av en multispeed funktion.

Fördelar:

 • Stimulerar både ens G-punkt och klitoris samtidigt
 • Förvånansvärt billig
 • Skifta mellan vibrationerna med en multispeed funktion

Nackdelar:

 • Måste köpa två AAA-batterier separat

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Slimline G-punkts­vibrator

sinful slimline g spot

Se priset här

Som ens första G punkt stav är det en god idé att satsa på någonting enkelt – som trots detta är framtaget i ett mycket högkvalitativt material. Sinful Slimline G-punkts-vibrator är ett gott exempel på detta med sin sköna PU-coating och stilrena utformning. Denne G punkt stav är utöver det här också vattentät, så varför inte ta med den in i duschen eller ner i badkaret för att ta del av en helt annan typ av njutning. Tänk bara på att Sinful Slimline G-punkts-vibrator är i behov av två stycken AA-batterier för att fungera, och man måste köpa dessa på egen hand.

Med batterierna och vibratorn väl tillhands har man dock många goda stunder att förvänta sig antingen på egen hand eller med partnern – och med den perfekta utformningen kan denne G punkt stav på allra bästa sätt träffa rätt. Inte nog med alla fördelarna ovan, utan leksaken är också tystlåten, mycket billig samt kommer utrustad med en multispeed funktion. Detta betyder att man inte skiftar mellan olika vibrationslägen, utan man vrider på ett hjul för att smidigt göra vibrationerna mer eller mindre intensiva. När allt kommer till kritan är det här en G punkt stav som nybörjarna anser är riktigt enkel och fantastisk att använda.

Fördelar:

 • Utomordentligt prisvärd
 • Vibrationer med multispeed funktion
 • Böjd på rätt sätt för att nå g-punkten

Nackdelar:

 • Drivs med batterier som måste köpas separat

DEN BILLIGA – NMC Curved Passion Realistisk Dildo

nmc curved passion realistisk dildo

Se priset här

En G punkt stav behöver naturligtvis inte komma i form av en vibrator, utan kan också helt enkelt vara en ordinär dildo. Om man är på jakt efter en billig leksak som kommer att förse en med kvalitet så har man kommit till den rätta platsen då NMC Curved Passion Realistisk Dildo är sexleksaken som bara fortsätter att ge. Denne G punkt stav har fördelen av att vara utrustad med ett mycket naturtroget utseende för de som vill komma så nära den äkta varan som möjligt. Med markerade pungkulor, ådror och penishuvud skulle man nästan kunna tro att det här är ”the real deal”.

Onanisessioner utan att behöva använda händerna alls kan bli riktigt kinky, och detta är någonting som NMC Curved Passion Realistisk Dildo bjuder på med hjälp av sugproppen i bottnen av dildon. Allt man behöver göra är att fästa leksaken på en plan yta såsom badrumsgolvet eller väggen och sen är man redo! För att dildon ska kunna träffa G-punkten precis rätt och förse en med njutning som aldrig förr har denne G punkt stav en lätt böj till sig, så man kan förvänta sig att få utomordentliga stunder antingen själv eller tillsammans med sin käraste under förspelen.

Denna produkt kan till höra kategorin – Stor g punkt stav.

Fördelar:

 • Naturtrogen utformning
 • Sugpropp för handsfree lekar
 • Mycket billig

Nackdelar:

 • Penishuvudet är en aning hårt

MEST POPULÄRA – Sinful Groove Glasdildo

sinful groove glass dildo

Se priset här

Om man inte tidigare har testat på glasleksaker kan detta låta som ett udda material att framställa en dildo i, men faktumet är at det finns en stor fördel med glas. Man kan nämligen antingen placera Sinful Groove Glasdildo i kylen eller i varmt vatten för att kyla ner eller värma upp leksaken. Detta lägger till en extra dimension till njutningen för de som vill inkludera temperaturer i lekarna. Gällande utformningen är detta en G punkt stav som även kan fungera som en prostata stav med sin härliga böjda form och sköna material.

Sinful Groove Glasdildo har sex kulor längs sin stav som gradvist blir större. Därför kan man själv välja om man bara vill föra in några kulor eller hela dildon. Med andra ord kan man utan tvekan säga att detta blir en förträfflig leksak för både nybörjaren och veteranen. Testa på Sinful Groove Glasdildo redan idag och få en G punkt stav eller prostatastav som aldrig sviker en. Glöm bara inte att köpa ett glidmedel (helst vattenbaserat) för att föra in dildon på ett så behagligt sätt som möjligt.

Fördelar:

 • Värm upp eller kyl ner leksaken
 • Sex kulor längs staven för en extra dimension till njutningen
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Inte ett bra val för de som är ute efter något mjukt och lent

TILL VARDAGEN – Baseks Desire G-Punktsvibrator

baseks desire g punkts vibrator

Se priset här

I en fräck rosa färg kommer här en G punkt stav som utan tvekan kommer att ta en med storm. Baseks Desire G-Punktsvibrator kommer med ett böjt huvud som gör leksaken perfekt för att stimulera ens G-punkt och förse en med en riktigt härlig onanisession. Dra nytta av leksaken när man vill få stunder på egen hand eller när man vill krydda till förspelen med ens partner.

Denne G punkt stav har inte några specifika vibrationslägen, utan kommer istället med en multispeed funktion. Med andra ord vrider man på hjulet som finns längst ner på leksaken, och detta göra antingen vibrationerna starkare eller svagare beroende på vilket håll man vrider. Dess mjuka yttre av silikon är därtill en stor fördel, men kom ihåg att ens G punkt stav är i behov av ett AA-batteri som inte ingår i paketet.

Fördelar:

 • Böjd för att träffa G-punkten perfekt
 • Skönt yttre av silikon
 • Styr vibrationerna med en multispeed funktion

Nackdelar:

 • Krävs batterier som köps separat

DEN FRÄCKA – Njoy Pure Wand G och P punktsstimulator

njoy pure wand g p punkts stimulator

Se priset här

Dra nytta av en fräck stålleksak som kan användas både som en G punkt stav och en prostatastav. Njoy Pure Wand G och P punktsstimulator är perfekt att njuta av både i sovrummet och i badet då leksaken är helt vattentät – och om man vill bjuda in sin partner till lekarna är det fritt fram att använda sin G punkt stav under förspelen. Med tanke på att staven agerar både som en G-punktstimulator och en prostatastimulator är det upp till er om leksaken ska användas av honom eller henne.

För bästa möjliga upplevelse är det en rekommendation att satsa på ett silikonbaserat glidmedel när det är dags att njuta av denne G punkt stav. Med den perfekta böjda formen når leksaken precis rätt, och med en kula på vardera ände av onaniprodukten får man en extra dimension till lekarna.

Fördelar:

 • Framställd i hållbar och härlig stål
 • Perfekt formad för att träffa G-punkten
 • Kan både användas som G punkt stav och prostatastav

Nackdelar:

 • Ganska dyr

DEN LYXIGA – Sinful Find the Spot Sexleksaksset med A-Z Guide

sinful find the spot sexleget j boks med a z guide

Se priset här

Nöj dig inte med en fantastisk leksak när du istället kan få ett helt set med allt som behövs för en het kväll på egen hand eller tillsammans med partnern – och detta till ett förvånansvärt lågt pris. Om man inte gärna vill inhandla en stor mängd utrustning separat, någonting som naturligtvis kan komma att bli ganska dyrt, är Sinful Find the Spot Sexleksaksset med A-Z Guide ett bra val för en.

Njut av en förträfflig massageolja, en G punkt stav som vibrerar, en mini G-punktvibrator samt ett högkvalitativt vattenbaserat glidmedel. Med allt det här tillhands har man det som behövs för att börja njuta på egen hand eller tillsammans med partnern. Det enda som man kanske skulle vilja köpa till separat är ett sexleksaksrengöringsmedel, men det är fullt möjligt att endast rengöra ens G punkt stav och minivibrator med tvål och vatten. Med en medföljande guide ser det här paketet även till så att man får mer information kring hur man kan nå den där perfekta orgasmen, så detta är sannerligen ett set där man får mycket till ett lågt pris.

Fördelar:

 • Allt man kan tänkas behöva i ett set
 • Två olika vibratorer att välja mellan
 • Härlig massageolja och glidmedel att njuta av

Nackdelar:

 • Borde även ha innehållit ett rengöringsmedel

TILL DEN ERFARNE – SATISFYER VIBES MAGIC BUNNY

Se priset här

Rabbit vibratorer har många av oss i alla fall hört talas om tidigare, och visst är detta tack vare det faktumet att just den här typen av sexleksak har mycket att bjuda på. Inte nog med att den stimulerar G-punkten, utan man kan också njuta av klitorisstimulans på samma gång!

Den har även ett rejält handtag och tydliga knappar – allt för att underlätta användandet även i den vildaste orgasmen.

Det finns många fördelar när man talar om Satisfyer Vibes Magic Bunny. Inte nog med att den är vattentät och därför kan dras nytta av i badet, utan den är också uppladdningsbar och kräver därför inte att man konstant inhandlar nya batterier. Med 12 olika vibrationsmönster och flera olika intensitetsnivåer att välja mellan finns det någonting för alla. Som kronan på verket är detta en tystlåten G punkt stav som därför inte stör en med höga ljud vid användning.

Fördelar:

 • Flera vibrationsmönster och intensitetsnivåer
 • Stimulerar både klitoris och G-punkt samtidigt
 • Uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Kunde varit lite mer böjbar för att passa bättre

NYHET – SATISFYER VIBES CHARMING SMILE

Se priset här

Sist (men definitivt inte minst) kommer här Satisfyer Vibes Charming Smile. Den här härliga lila vibratorn är tillverkad i ett behagligt silikonmaterial och är lätt böjbar för att träffa ens G-punkt på helt rätt sätt. Med hela 12 olika vibrationsnivåer har man mycket att välja mellan för att hitta det där allra bästa läget för ens individuella behov. Allt som man kan behöva inhandla separat är ett vattenbaserat glidmedel för ett så bra glid som möjligt.

Batterier är ingenting som man behöver tänka på, för med Satisfyer Vibes Charming Smile får man en onanileksak som laddas upp med en sladd. När leksaken urladdas kan man därför ladda upp den för att kunna använda den om och om igen utan att behöva tänka på batterier. Det kan knappast bli smidigare än så, så varför inte kika närmare på Satisfyer Vibes Charming Smile till onanistunderna på egen hand eller när man vill njuta tillsammans med partnern under förspelen.

Fördelar:

 • Hela 12 vibrationsnivåer att välja mellan
 • Tillverkad i skön silikon
 • Ergonmisk design

Nackdelar:

 • Priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här